>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyścigi koni - giełda zakładów

P 18

pawelz

Użytkownik
Witam !
Mam pytanie czy ktoś traduje lub obstawia konie na betfair ? Jakie macie doświadczenia ? Trochę pograłem lay i zauważyłem że sporo w tym loterii. Na granie back w ogóle nie mam pomysłu, ewentualnie trading przed wyścigiem. Generalnie zauważyłem że sporo dynamiki w tym rynku zarówno przed jak i w czasie wyścigów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Y 32

yavor

Użytkownik
koniki to duze ruchy kursu i duza kasa. ludzie handluja zarowno pre jak i in play.
mozna na tych rynkach w dosc szybkim tempie wyciagnac ladne pieniadze. trzeba tylko to ogarnac, a to juz do prostych nie nalezy. ale nie jest tez niemozliwe, potrzeba jednak sporo czasu spedzic na obserwacjach.

P 18

pawelz

Użytkownik
Ja pograłem trochę lay na wysokie kursy ale tu też się można przejechać mam jeszcze kilka pomysłów ale muszę właśnie poobserwować i pomyśleć ????

D 0

dawiss

Użytkownik
Grywam wyscigi koni przeciw zdecydowanym faworytom, gra warta swieczki, chociaz zdarzaja sie serie, ze 3-4 nie trafionych typow.

D 0

dawiss

Użytkownik
Gralem tak przez pol roku, teraz kapial inwestuje w dutching. Ogolnie na wyscigach jestem na +, ale po pewnym czasie czulem sie jakbym puszczal kupony totolotka, mimo ze gralem niskimi stawkami to i tak balem sie, ze szczescie mnie opusci ;). Nigdy nie wiesz czy te kursy odzwierciedlaja szanse. Osobiscie uwazam, ze to dla prawdziwych hazardzistow.

P 18

pawelz

Użytkownik
Dutching stosujesz w wyścigach konnych czy w innej dyscyplinie ? Dutching wydaje mi się fajną opcją z tym, że potrzebny chyba spory kapitał do tego.

P 18

pawelz

Użytkownik
Ja w wyścigach próbowałem grać na nie faworytów ale tu też trzeba uważać. Kilka razy widziałem jak koń z dużym kursem wygrywał wyścig choć zdarzyło się to sporadycznie. Nie wiem czy po prostu te wyścigi są bardziej losowe czy można w miarę skutecznie wytypować underdoga lub faworyta. Swoją drogą te konie z dużym kursem które wygrywały wyścigi z tego co kojarzę nie były to najwyższe kursy, ciekawe czy widział ktoś żeby koń z najwyższym kursem wygrał wyścig tylko mam tu na myśli gdzie startuje ponad 10 koni i te kursy są w granicach kilkudziesięciu lub nawet wyższe.

V 13

virtual_king

Użytkownik
zapraszam do mojego dzialu typy ze statystykami, typuje tam konie z systemem...tak ogolnie to wszystko zalezy od znajomosci sie na koniach, jokejach , trenerach ...jest tego o wiele wiecej...tym poprostu trzeba zyc...jest kilka patentow , i nie zawsze pewniak o niskim kursie wygrywa , ba nawet oplaca sie stawiac przeciwko faworytom...dodam jeszcze ze dystans, rodzaj toru , i pogoda maja ogromny wplyw...

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Tradujesz tylko na koniach ? Na pilce wiem ze tez mozna niezle zarobic ale bardzo potrzeba doswiadczenia.
Nie ma co porownywac bukmacherki do tradingu, w bukmacherce nawet po 2 miesiącach jedna lige mozna rozpracowac na atomy, jednak co z tego skoro musisz jeszcze wytypowac co i jak..

P 18

pawelz

Użytkownik
Virtual king, zajrzałem do Twojego tematu, widziałem że próbujesz typować konia który zwycięży lub będzie w pierwszej trójce etc. Skoro tak bardzo tym się interesujesz, chodzi mi o statystyki dla poszczególnych rodzajów torów, trenerów, jokejów itd. to czy nie łatwiej byłoby Ci typować konia który na pewno nie wygra i go po prostu layować ? Przy okazji pytanie dotyczące statystyk. Orientuje się może ktoś jak statystyki podaje betfair tzn. czy dotyczą np. wszystkich ostatnich wyścigów w jakich brał udział koń czy np. tylko z takiego samego toru ? i ewentualnie gdzie można znaleźć takie bardziej szczegółowe żeby wiedzieć jak np. dany koń biega na danym torze ?

P 18

pawelz

Użytkownik
Na betfair ? Ja obserwowałem trochę wyścigi na BAH to mi się totalną loterią wydawały, może dlatego, że żadnych statystyk tam nie było. Planowałem pograć trochę progresją na charty ale ostatecznie zrezygnowałem z pomysłu.

V 13

virtual_king

Użytkownik
Virtual king, zajrzałem do Twojego tematu, widziałem że próbujesz typować konia który zwycięży lub będzie w pierwszej trójce etc. Skoro tak bardzo tym się interesujesz, chodzi mi o statystyki dla poszczególnych rodzajów torów, trenerów, jokejów itd. to czy nie łatwiej byłoby Ci typować konia który na pewno nie wygra i go po prostu layować ? Przy okazji pytanie dotyczące statystyk. Orientuje się może ktoś jak statystyki podaje betfair tzn. czy dotyczą np. wszystkich ostatnich wyścigów w jakich brał udział koń czy np. tylko z takiego samego toru ? i ewentualnie gdzie można znaleźć takie bardziej szczegółowe żeby wiedzieć jak np. dany koń biega na danym torze ?
co do moich typow to ja sie sugeruje sie forma danego konia, i jaki go jokej ujezdza...nigdy nie gralem w lay off bo nie wiem oc o w tym chodzi...forma jest glownie podawana jezeli chodzi o ostatnie wyscigi ogolnie, aczkowliek czasem gazety pisza forma na danym dystansie...glownym wyznacznikiem powinno byc dystans i forma konia na tym dystansie i jokej, wiec tutaj bedziesz musial sobie pogrzebac w statystykach...ladbrokes jest tutaj dosc dobry...jeszcze jest racingpost.com gdzie tez masz bardzo dobre opisy wyscigow i nawet video zapisy...niestety nie zanlazlem jeszcze takiej stronki gdzie jest opisany bardzo dokladnie kon w danym zdarzeniu , ja mam dostep do gazety racingpost gdzie jest zawsze krotka wzmianka o danym koniu i przewidywaniach...najlepiej jak kon progresuje , lub idzie po hatricka...dobrze jest tez znalezc zdarzenie gdzie biegnie kon ktory trenuje najlpeszy trener na tym kursie i ujezdza najlepszy jokej, to sie sprawdza w wyscigach z RPA (przewaznie jest wzmianka o tym w gazecie racing post)...mam jeszcze kilka patentow ale sa to moje patenty z doswiadczenia...

P 18

pawelz

Użytkownik
Miałem na myśli granie lay na betfair tzn. Ty sprzedajesz komuś kupon na danego konia, jak koń nie dobiegnie pierwszy wygrywasz stawkę kuponu a jak wygra to przegrywasz stawkę x kurs. Po prostu koni jest kilka, kilkanaście a wygrywa jeden to pomyślałem , że skoro tak bardzo się nimi interesujesz to może łatwiej byłoby wytypować właśnie konia który nie wygra i grać lay.

P 18

pawelz

Użytkownik
Ja gram bezpośrednio przez stronę betfair to grania demo chyba nie ma. Są jakieś programy do grania na betfair i jakieś mają chyba opcję demo tak mi się przynajmniej o uszy obiło z tego co pamiętam tylko nie pamiętam który to dokładnie. Tak czy siak najprościej po prostu zaloguj się na betfair (bez logowania nie zobaczysz lay tylko same back) i zobacz jakie są kursy lay na danego konia. Np kurs 20 to żeby postawić lay za 2 euro musiałbyś zaryzykować 38 tzn. tyle by Ci z konta zajęło na czas zakładu, jak koń by przegrał wygrywasz 2 euro od tego kto kupił zakład, jak koń by wygrał on bierze Twoje 38 euro. Na kartce możesz sobie notować zyski i straty. Ewentualnie poszukaj w tych programach do tradingu może jakiś ma to demo:
http://forum.bukmacherskie.com/f257/programy-wspomagajace-trading-42825.html

Do góry Bottom