>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Wielki Szlem: Roland Garros 2018 - turniej główny

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Serena bez honoru , nawet nie wyszła na kort. Mogła chociaz sprobowac ale pewnie nie zniosła by porażki z Maria.
Edit : zwracam honor , jednak są przesłanki , ze ten uraz byl wczoraj widoczny.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Caroline Garcia to taki Tomasz Berdych WTA . Psychika zajechana i nie da sie tego wyleczyc. ???? no moze jak na kobiety to jest trochę bardziej ceniona niz Czech w AtP

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Stephens vs Kasatkina. Stephens 2.01 fortuna 2:0 . izi.
Amerykanka znow nam odpaliła. Bardzo dobrze na serwisie i skuteczna gra. Kasatkina ograła Caro i zagrala dosc dobrze ale w 1 secie bylo 3:5 i Caro nie dobiła rywalki. Sloane to juz polka wyzej jesli chodzi o skuteczna gre i widze ją w kolejnej rundzie czyli polfinale.
Simona vs Kerber . Kerber 2.72 fortuna 2:1 Halep. A jednak Simo dała radę, jako jej Fan cieszę sie ze typ nietrafiony ;)
Kibicuje Simonie i mam nadzieje ze wygra. Jednak niemka przebija kazda pilke i bedzie Halep bardzo trudno o wygraną. Jesli jutro Simona wygra to RG jest jej , jednak Kerber tu moze niestety powalczyc i znow Simo nie podola psychicznie. mam nadzieje ,ze sie myle w tym typie na Kerber, bo Sloane wg mnie ogarnie ruske.

Otrzymane punkty reputacji: +11
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Keys 2-0 @1,75 sts✅✅
Amerykanka jest w gazie i gra z Putnietseva , ktora jest w tym miejscu głównie przez to iz jej.przeciwniczki bardziej przegrywaly mecze niz ona wygrywala. Jesli zagra tak jak z Buzarnescu to powinna spokojnie to wygrac w dwoch setach. Dla mnie to poziom wyzej niz Putniesva .
Bara / Buzarnescu @2,26 sts⛔⛔
Rumunki świetnie prezentują sie w tegorocznym deblu na FO i mysle , ze azjatki nie beda miały wiele do powiedzenia w tym straciu . Chinka i Tajwanka graja ze soba kilka meczy dluzej bo od Madrytu ale dla mnie sama Buzarnescu może swoja ofensywa wygrac koleżance ten mecz i taki kurs warto tutaj spróbować .
Stephens @1,92 sts✅✅✅
Kolejna Amerykanka , ktora we Francji gra świetnie i mysle , ze powinna sobie poradzić z młodą Rosjanka . Solanie świetnie zagrala w poprzedniej rundzie i pokazala , ze ma spore szanse powalczyc o zwycięstwo w tegorocznym szlemie . Kasatkina tez całkiem niezle sobie radzi ale swoj mecz konczyla wczoraj a Stephens odpoczywala dzien dłużej. Pozatym Amerykanka jest bardziej doswiadczona i to tez moze odegrac duza role . Ladny kurs wiec trzeba próbować.

Otrzymane punkty reputacji: +14
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
A ja serdecznie odradzam typ na Stephens i to niezaleznei od wyniku. Od razu zaznaczam, ze nie podejmuje sie tez typowania wygranej Kasatkiny, bo nie ma punktu odniesienia w tym meczu, a staram sie nie uprawiac ruletko-bukmacherki.
To, ze Amerykanka wygrala tak latwo poprzedni mecz wcale nie musi byc jakims mega atutem. Jezeli przeciwnik gra slabo, to co to za atut (vide mecz Buzarnescu-Svitolina, gdzie Svitolina zagral bardzo slabo), ale ludzie popatrzeli na wynik i juz mysleli, ze Buzarnescu jest tak wielka.
Typujac kolejne spotkania polecalbym trzymac sie zasady: Poziom poprzedniego meczu &gt; wynik (tutaj z kolei patrz przyklad meczu Kerber-Garcia).
Ja bym odradzal granie na sile, tak sie bukmachera nie ogrywa w dluzszej perspektywie, a pozniej moze byc potencjalny placz. Zreszta polecma przejrzec poprzednei strony jak slabo to wygral, gdy ktos probuje na ssile grac po kilka meczow codziennie. Tam czasem bardziej czerwono niz w szklarni pomidorow, a byle wcisniety &quot;stek madrosci&quot; bez pokrycia.

G 446

gringo4x

Użytkownik
Stephens @2,05 1xbet 6:3 6:1 pięknie ! Dwie Amerykanki w półfinale ???? i nie zdziwie się, jak któraś wygra turniej bo te wszystkie Halep, Muguruzy są strasznie miękkie

Bardzo kibicuje Rosjance ale większa szanse daje tutaj Stephens, co w połączeniu z kursem 2,05 każe grać.
Obie zawodniczki bardzo dobrze grają w tym turnieju, na pewno będzie mnóstwo biegania po obu stronach i długie wymiany ale Stephens ma chyba więcej atutów w ofensywie. Ponadto doświadczenie w tej fazie turnieju powinno odegrać swoją role. Dużo łatwiejszy mecz w 4 rundzie miała Amerykanka, gdzie żał było patrzeć na Kontaveit, podczas gry Rosjanka musiała sporo się nabiegać z Wozniacka, bo przebijały na potęgę !

Otrzymane punkty reputacji: +13
B 56

benjamin-franklin

Użytkownik
#4 Sloane win 1,95 ( bet365 )
Idę jednak w stronę czarnulki. Ciężki mecz do typowania, ale coś mi każe pójść w stronę amerykanki. Za drobne warto zagrać, bo lepszy kurs, a szanse 51:49 jak dla mnie dla SS.
:gool:
✅95%
Skuteczność typów: 4/4 100%

adi0391 306

adi0391

Użytkownik
S. Stephens vs D. Kasatkina [2] @1.87 7/10 ⛔
Nie rozumiem kompletnie zachwytu i masówki na Sloane, dostała w prezencie ostatni mecz od Anett, która grać potrafi ale postanowiła po prostu jak najszybciej zejść do szatni. W ogóle mnie Stephens nie przekonuje swoją grą i jest to mój drugi typ w tym turnieju przeciwko niej, poległem na Kontaveit ale mam jakoś pewność, że Kasatkina tutaj rozbije rywalkę może nawet 2-0 dlaczego? A no po prostu, dlatego że Kasa nie schodzi z poziomu już długi czas, gra po prostu równo i pewnie, do tego jest moim zdaniem mega inteligentną zawodniczką która potrafi zachować zimną krew. Poszła masówka ostatnio na Wozniacki ze mną także, ale Karolinka nie miała nic do powiedzenia, to nie że grała źle, to młoda Rosjana po prostu grała dużo lepiej.
Wczoraj dzień porażek, czas odbić się od dna!
bet at home

PS. Thiem vs Zverev? No bet, już tyle razy widziałem masówki. Rozumiem, że Zverev ma w nogach 5 setowe mecze, ale uwierzcie mi że na takim poziomie dobra regeneracja jest w stanie go postawić w 1 dzień na kolejne 5 setów co pokazywały ostatnie mecze. Nie neguję totalnie typu ale kursy tutaj powinny być 1.85/1.85 a nie 1.50. Zverev tutaj na takim etapie Rolanda Garrosa nie odpuści, zobaczycie.

Podsumowanie - Na jakiś czas koniec z WTA, Kasa z Wozniacki wspina się na szczyt swoich umiejętnośći by poźniej nie wyjść w ogóle na mecz ze Stephens, nie ujmując Sloane w tym meczu mi zaimponowała. Szkoda.

G 446

gringo4x

Użytkownik
Keys-Stephens @1,75 1xbet 4:6 4:6 ✅✅✅✅✅ Elegancko ! Wszystko się sprawdza. Sloane bardzo dojrzale gra, pełna kontrola. Warto w nią inwestować pieniądze !

Ja juz dzisiaj biorę po dobrym kursie starszą o 2 lata Amerykanke. H2H 2:0 na korzyść Stephens dość gładko. Raz w turnieju rangi 1000 w Miami w 2015 i dużo bardziej miarodajne na ostatnim US Open, gdzie była masakra na młodszej.
Nawierzchnia działa na korzyść Stephens, która lubi dłużej odbijać, gra fantastyczny turniej, gdzie bez problemów odstawiła Kontaveit i Kasatkine. Widać u niej doświadczenie, bardzo mądrze gra.
Keys miała łatwiejszą drabinke, bardzo pewnie doszła do półfinału, ale to i tak jest wynik ponad stan dla niej. Będzie pewnie waliła bomby i ucinała wymiany ale Stephens w defensywie gra doskonale.
Od razu przypomina mi się finał Miami z tego roku, gdzie Ostapenko waliła bombe za bombą a wszystko wracało.

solaris9709 1,4K

solaris9709

Użytkownik
Kerber +1.5 seta (vs. Halep) @1.72 unibet
✅

Nie trzeba pisać, że Halep jest faworytką praktycznie każdego turnieju na clayu, więc w przypadku Rolanda dużo się nie zmienia, aczkolwiek Kerber jest tutaj w świetnej dyspozycji, zmiotła już dwukrotnie w 2 setach po naprawdę dużych kursach jak na nią Bertens i Garcie więc stać ją tutaj na pewno na wzięcie choćby seta, a nawet mam ciche przeczucie, że wyrzuci rumuńskiego krasnala z turnieju.

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
1 set/zwycięstwo - Kerber/Halep
Kurs: 5.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Można mówić co się chcę, ale co by nie pokazała wczoraj Kerber to na rozum naprawdę ciężko skreślać Rumunkę. Halep żyje kortami ziemnymi, a styl gry mają dość podobny, wiec wierzę, że Simona pokaże dlaczego ona jest aktualnie No.1. Typuję tak, bo na 2:1 jest kurs mniejszy prawie o połowę, a nie widzę Kerber w roli comebackujacej, natomiast Halep często pajacuje w 1 setach.

Otrzymane punkty reputacji: +5
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Muguruza win 1.8@ Fortuna
Muguruza 2:1 dw 4.3@ fortuna

Myślałem dość długo nad tym spotkaniem i w zasadzie obie panie odpoczęły, co powinno teoretycznie premiować Ruską. O ile byłem pewny, że zdmuchnie Pliskovą, a potem ze zabije Serenę, tak tutaj brak mi lekko argumentu za Marią. Muguruza udowadnia, że jest w pełni gotowa atakować drugi raz mistrzostwo w French Open, mimo wcześniejszych problemów z kontuzjami i spadkiem formy. Dla mnie osobiście Hiszpanka po prostu zabiega rywalkę i ciężko odeprzeć tę wizję. Ruska pewnie będzie szukać zakończenia akcji w 2 3 uderzeniach, ale Garbina wie jak się bronić i nie z jednej miski jadła (xd). Wierzę, że po tej przerwie Ruska będzie w stanie wziąć seta, ale raczej stawiam na Hiszpankę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 446

gringo4x

Użytkownik
Też się zastanawiałem nad Muguzura, widziałem jak zmiotła z kortu Storus, ale jednak dla mnie no bet.
Muguruza w tym roku nie wygrała z nikim poważnym a mamy czerwiec. Na Australian zawiodła kompletnie, na wszystkich turniejach rangi 1000 odpadała szybko. Tutaj miała tak łatwą drabinke, że nie mogła tego zwalić.
Nie mówię, że nie wygra, ale Ruska jest cwana, mniej humorków ma niż Hiszpanka. Może być różnie

B 56

benjamin-franklin

Użytkownik
#5 Maria Sharapova win/2.00 ( bet365 )
Hiszpanka przeciętnie wygląda w ostatnich miesiącach. Za to Maria ciągły progres formy. Bezpośrednio 3:0 dla Rosjanki. Wiadomo, że poprzednie mecze dziewczyn były kiedy Gabrine jeszcze była młodziutka i nie opierzona, ale uważam, że jeszcze poczeka trochę na pokonanie starszej koleżanki. ????
Skuteczność typów: 4/4 100%
???? Maria poległa z kretesem.
Skuteczność typów: 4/5 80%

R 7

reuss111

Użytkownik
Halep vs. Kerber
DW 2:0 Halep, 2,14 Unibet
Oglądałem mecz Simony z Martens i Rumunka dosłownie zmiotła z kortu mimo wszystko dobrze grającą Belgijkę. Widać motywację i ogromną chęć zwycięstwa w całym turnieju. Możecie się nie zgodzić ale według mnie Kerber nie postawi dziś oporu i mecz zakończy się w dwóch setach
powodzenia

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Muguruza - halep⛔⛔⛔ muguruza nieobecna. Oddala mecz bez walki ale to przeciez wta i nikogo taki scenariusz nie moze dziwic.
Typ 1 @1,85 fortuna
Dw 2:0 @2,85
Jeszcze lekko probuje kazdy typ za 50 zl.
Muguruza i u20,5 @4,25
Mugu i u21,5 @3,75
Mugu i u22,5 @3,25
Mugu i u23,5 @2,95
Gram to juz teraz grubiej bo uwazam ze do jutra kursy spadna. Dla mnie do wygranej w tym meczu jak i calego turnieju jest hiszpanka. Mimo ze nie przepadam za jej gra to trzeba przyznac ze doskonale przygotowala sie do RG i z meczu na mecz gra coraz lepiej i pewniej. Mimo ze przed szlemem osiagala slabe wyniki to jednak szczyt formy przygotowala wlasnie na rolanda. Dzis bylo to widac w grze z Maria ktora nie miala nic do powiedzenia. Garbine skoncentrowana od pierwszej do ostatniej pilki. Grala mocno ale tez celnie potrafila wywazyc sile zagrania. Mimo tak przekonujacego zwyciestwa widac w jej grze jeszcze rezerwy ktore gdy tylko bedzie musiala to z nich skorzysta. Po drugiej stronie siatki bedzie rumunka ktora nie uniesie tego meczu psychicznie. Z calym szacunkiem dla umiejetnosci Simony to jednak w waznych meczach nie wytrzymuje presji przez co nie ma jeszcze tytulu WS i ciezko jej o taki bedzie. Przyklady takich sytuacji mozna by mnozyc chocby final sprzed roku gdzie wygrana miala na tacy. Ostatni final w Rzymie czy spotkanie z Muguruza w Cincinati w finale gdzie ugrala jeden gem. Do tego rumunka wolno wchodzi w mecz czego dowodem sa czesto przegrane pierwsze sety a Muguruza nie pozwoli sobie odrobic z 4:0 jak to bylo dzis z kerber. Nie widze zadnych argumentow jakimi Halep moze zagrozic hiszpance i dlatego pobieram ten kurs.
Co do drugiego meczu to widze powtorke z US Open i wygrana w dwoch setach bardziej opanowanej i nie grajacej na hura Stephens. Mimo ze Keys poprawila znacznie swoj tenis na kortach ziemnych to jednak bedzie za malo na tak grajaca Sloane.
Stephens @1,58
Dw 2:0 Stephens @2,31
Fortuna

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Muguruza - halep
Typ 1 @1,85 fortuna
Dw 2:0 @2,85
Gram to juz teraz grubiej bo uwazam ze do jutra kursy spadna. Dla mnie do wygranej w tym meczu jak i calego turnieju jest hiszpanka. Mimo ze nie przepadam za jej gra to trzeba przyznac ze doskonale przygotowala sie do RG i z meczu na mecz gra coraz lepiej i pewniej. Mimo ze przed szlemem osiagala slabe wyniki to jednak szczyt formy przygotowala wlasnie na rolanda. Dzis bylo to widac w grze z Maria ktora nie miala nic do powiedzenia. Garbine skoncentrowana od pierwszej do ostatniej pilki. Grala mocno ale tez celnie potrafila wywazyc sile zagrania. Mimo tak przekonujacego zwyciestwa widac w jej grze jeszcze rezerwy ktore gdy tylko bedzie musiala to z nich skorzysta. Po drugiej stronie siatki bedzie rumunka ktora nie uniesie tego meczu psychicznie. Z calym szacunkiem dla umiejetnosci Simony to jednak w waznych meczach nie wytrzymuje presji przez co nie ma jeszcze tytulu WS i ciezko jej o taki bedzie. Przyklady takich sytuacji mozna by mnozyc chocby final sprzed roku gdzie wygrana miala na tacy. Ostatni final w Rzymie czy spotkanie z Muguruza w Cincinati w finale gdzie ugrala jeden gem. Do tego rumunka wolno wchodzi w mecz czego dowodem sa czesto przegrane pierwsze sety a Muguruza nie pozwoli sobie odrobic z 4:0 jak to bylo dzis z kerber. Nie widze zadnych argumentow jakimi Halep moze zagrozic hiszpance i dlatego pobieram ten kurs.
Co do drugiego meczu to widze powtorke z US Open i wygrana w dwoch setach bardziej opanowanej i nie grajacej na hura Stephens. Mimo ze Keys poprawila znacznie swoj tenis na kortach ziemnych to jednak bedzie za malo na tak grajaca Sloane.
Stephens @1,58
Dw 2:0 Stephens @2,31
Fortuna
A ja bym Simo nie skreślał, Muguruza ograła tylko Sharapovą , ktora jest drewnem, Simo jest wybiegana, chce wygrac w koncu swojego szlema i wg mnie powalczy z Mugu i wygra. Halep 1.95 fortuna + Stephens 1.58 fortuna.
Kuźwa wytypowalem 5/6 spotkan poprawnie: Halep z Kerber, Halep z Mugu,Stephens z Keys, Stephens z Kasatkina , Thiema z Zverevem a zjebal mi Cilic i lipa , zero zarobku .. to jakies fatum ????
Ps. Cilic ty kurr... błaźnie . dziekuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom