To jest WTA Halep jest zdecydowaną faworytką powinna wygrać, ale wszystko może się zdarzyć nie jest to taki pewniak jak wczoraj Nadal i Thiem hc -1,5 seta.
Przede wszystkim to nie kontra, bo 2:0 dla Stephens daje Ci na dwóch kuponach. Kontra to zmniejszenie wygranej, ale pewna wygrana, niezależnie od wyniku
Przede wszystkim to nie kontra, bo 2:0 dla Stephens daje Ci na dwóch kuponach. Kontra to zmniejszenie wygranej, ale pewna wygrana, niezależnie od wyniku
Masz rację, mój błąd. Kontrować mogłem po 3.1 ale wg mnie to za mało więc wolę przegrać oba, ale nadal mieć szansę na dobrą wygraną. Jak Halep przegra pierwszego seta to się zacznę martwić
Jakieś typy na debel kobiet ? Ja się zastanawiam nad Czeszkami po kursie 1,73 na 1xbet. Widziałem je w półfinale to dosyć spokojnie poradziły sobie z Hlavackoova/Stricova. Na pewno doświadczenie po ich stronie i generalnie bardziej uznane deblistki. Japonek nie widziałem ale robią furore. W artykułach na stronie WTA wychwalają je pod niebiosa, nie dziwie się ale czy dadzą rade w finale ?
Ktoś ma jakieś sugestie ?