Xinyu Wang v Anna Karolina Schmiedlova Jak się nie dobija 2:0 to się dostaje 2;1
Schmiedlova 3.30
LVBet
Schmiedlova i poniżej 21.5 gema kurs 7.50
superbet
Hm 1.33 na Chińską zawodniczkę ???? jest tutaj faworytką ale czy ąż tak murowaną ????Nie wydaje mi się.
Co by nie pisać o Schmiedlovej , przy wszystkich jej wadach wynik w poprzedniej rundzie z Masarovą w połaczeniu z tym kursem wyglądają nader zachęcająco..
Xinyu ma ostatnio dobry bilans ale jak się temu przyjrzec ??Jones , Brengele ,Starodupceva , Andreveva starsza ,Kesler , Schibahara nie najmocniejsze przeciwniczki.Ograła ostatnio też Burel 2:1 i Paolini 2:0 i doszła do pólfinału gdzie baty od Alexadrovej niby 2:1 ale w drugim secie 6:0!!!!!!Wczesniej w Pradze porażka z Hrunackovą.
Ja widziałem ten mecz z Burel w Cleavlend , mocno tam wiało i poziom meczu i obu pań na serwisie był żenujący .Lubię Wang kilka razy dała zarobic z pozycji doga ale 6:0 , 6:0 ze Świątek na Garossie też mnie utwierdza żę kurs 1.33 to tutaj za mocna wycena jej roli faworytki.
Po Schmiedlovej raczej wiadomo czego się spodziewać , rzetelnego tenisa szkoły "Czecho-Slovackiej" raczej średnich i podwyższonych wskazań na wodowskazie.
Chociąż są i wyjątki w Mexyku w Lutym dosłownie zmiotła Bouzkovą z kortu , do tego dodajmy czwartą rundę na tegorocznym
Australian Open , czwartą rundę na tegorocznym Garrosie i obraz Schmiedlovej nabiera rumienców !!!!Raczej ma sezon Prime!!!!
W Pradze wygrała z TIG 6;2 6;2 podobny wynik do wczorajszego Peguli 6:3 6:1 .
Wang ma sporo zalet , jest wysoka , silana fizycznie , ma umiejętności ale mankamętem jest wciąż sewis zwłaszcza drugi.
W Nowym Yorku dzisiaj lekki wiaterek 16,km na godzinę 3.5 w skali Bauforta.Niby nie za duzo , na pewno mniej niż ostatnio w Clevleand w tym meczu z Burel ale zawsze.Ile razy nie byłem w Górach Słowackich zawsze trochę wiało.
Atutem Schmiedlovej na pewno jest większe doświadczenie.
Reasumują szanse w tym meczu dużo bliżej 50/50 niż kursy , a jeszcze tak myślę że koło od roweru jakie dostała Chinka od Alexandrovej
w półfinale w Clevleand to może być podpowiedź by w agresywniejszej wersji próbować szukać wysokiego kursu na 2:0 dla Słowaczki bądz w połąćzeniu z jakimś underem.Ja się skuszę.