>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Toronto, 08-14.08.2011

Status
Zamknięty.
cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Najwidoczniej nie oglądałeś ostatnich dwóch pojedynków Any oraz wczorajszego Vinci z Woźniacką. Dunko-polka długo nie grała. Potwierdza się, że nr 1 na świecie ma chyba z losów na loterii, bo gra słabiutko. Nie patrz, że Vinci pokonała nr 1 na świecie. Ona pokonała numer co najmniej 25. Wozniacka grała tak słabo, że nie sposób było z nią nie wygrać. Tak więc nie podniecałbym się zbytnio triumfem Vinci. Co do Any, gra ostatnio bardzo równo. Jak mówiła, forme szykuje na US Open, który już lada dzień. Pre turnieje na betonie w Ameryce Północnej pokazują, że dobrze się przygotowała. Co do jej triumfu jestem pewien, a nawet pewnego w 2. setach.
Czemu Ty tak od razu krytykujesz typ? Chłopak podaje go bo chce złapać wyższy kurs do typów dnia. Ale typ może wejść :] nie wiem czy Ty taki pewny jesteś za grubszą stawkę? :cool: Kurs 1,3 albo poniżej nie jest warty grania - tak jak Ty piszesz nawet sam, że Ivanovic szlifuje formę na US Open, który pod koniec sierpnia - tak więc będą się działy cyrki - nie tylko u kobiet ????

M 0

mar19

Użytkownik
Przeciez Wozniacki przyznała kiedys w wywiadzie że nie za bardzo lubi grac na szybkich kortach więc nic dziwnego że takie wtopy się jej zdarzają to czy Vinci ugra coś dziś to tez wg mnie los na loteri dla mnie no bet

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Zvonareva Vera vs. Radwańska Agnieszka 1,75
Od rana chodzi za mną ten typ. Panie grały ze sobą w niedziele, wygrała Polka,zagrała świetne spotkanie nie straciła ani jednego podania. Rosjanka zagrała dużo poniżej swoich możliwości, masa błędów, nie wykorzystała miała jedynie dwa BP i ich nie wykorzystała. Dzisiaj jestem pewien, iż jak zagra na swoim optymalnym poziomie to pokona Agnieszkę, która ostatnio gra, dużo. Prawda, że chyba chyba gra tenis życia, ale nie jest na poziomie top5 jeżeli chodzi i przygotowanie fizyczne, dzisiaj to będzie na korcie widać. Tutaj miała dwie słabe przeciwniczki i udało się wygrać, ale aby dzisiaj to się znowu udało to Isia będzie musiała zagrać jeszcze lepiej niż w niedziele, ponieważ Vera nie zagra drugiego tak słabego meczu. Po takim kursie trzeba zaryzykować.
Schiavone Francesca vs. Safarova Lucie 1,55
Widziałem wczoraj mecz franki i wyglądała naprawdę fantastycznie. Praktycznie wszystko jej wychodziło, widać, że przygotowała solidną formę na US OPEN SERIES. Dzisiaj na pewno rywalka lepsza niż wczoraj. Lucie gra bardzo agresywnie, ale Włoszka jest zdecydowanie lepszą zawodniczka, jest w formie i to powinno wystarczyć. Czeszka nie może chyba zaskoczyć doświadczonej Schiavone- wszystkie karty są po stronie popularnej frani.

C 0

ciper_pl

Użytkownik
Wygrała Vinci, wygrała Voskoboeva, postawiłem na jej zwycięstwo z Marią + 2-0 Vinci z Aną i kosztem 10 zł zgarnąłem 300 zł.
Cóż ciekawe czy któraś z tych czarnych klaczy ???? będzie kontynuowała dalej swoją przygodę na tym turnieju. Voskoboeva zagrała kolejny dobry mecz, miała niewiele przestojów i do tego wykorzystała słabą dyspozycję Marii. Teraz mecz z Azarenką i prawdę mówiąc nie wiem co będzie. Jeśli kurs na Voskoboevą będzie powyżej 3. To na pewno warto na nią spróbować, bo dziewczyna nie ma nic do stracenia.
Mam nadzieję że Voskoboeva, która ku mojemu zdziwieniu jest już dość starą zawodniczką (26 lat) zrobi trochę szumu na US OPEN, jeśli tam ostatecznie się zakwalifikuje, bo przy obecnej pozycji chyba ten ćwierćfinał nawet jej tego nie zapewni, są też kwalifikacje. W każdym razie warto obserwować teraz tę zawodniczkę, bo przeżywa najlepszy czas w karierze i może sprawić jeszcze niejedną niespodziankę.
Edit: Jest już w moim buku kurs na Vosko, który wynosi 5. Myślę, że pomijając klasę Azarenki, można spróbować. Może znowu zemdleje albo coś w tym stylu ;)

M 0

mar19

Użytkownik
A jednak Aga udowodniła że jest w formie i wygląda duzo lepiej od momentu w którym rozstała się jako zawodniczka z swoim ojcem/trenerem dzisiaij buki db kursy na nia wystawiły można zlapac 1,75 i pewnie będa spadac wiec warto zaryzykowac bo jak widac wszystko jak narazie po jej mysli

duo 303

duo

Użytkownik
Agnieszka Radwańska - Andrea Petković @1.70✅✅✅

Czas zacząć stawiać na Agnieszkę, gdyż buki nadal jej nie doceniają, a widać, że od czasu kiedy jej trenerem został Wiktorowski to wygrywa niemal wszystko. Widać, że Isia potrzebowała uspokojenia, gdyż Wiktorowski nie wywiera takiego ciśnienia. Wczoraj po raz drugi w przeciągu tygodnia pokonała Zvonarevą to dlaczego nie miałaby zrobić tego samego z Petković? Rywalka teoretycznie słabsza niż Vera, H2H 3:0 dla Polki (wszystkie 3 mecze na kortach twardych). Polkę w takiej formie będzie naprawdę ciężko zatrzymać, a już napewno nie uczyni tego Petković.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Agnieszka Radwańska - Andrea Petković @1.70
Czas zacząć stawiać na Agnieszkę, gdyż buki nadal jej nie doceniają, a widać, że od czasu kiedy jej trenerem został Wiktorowski to wygrywa niemal wszystko. Widać, że Isia potrzebowała uspokojenia, gdyż Wiktorowski nie wywiera takiego ciśnienia. Wczoraj po raz drugi w przeciągu tygodnia pokonała Zvonarevą to dlaczego nie miałaby zrobić tego samego z Petković? Rywalka teoretycznie słabsza niż Vera, H2H 3:0 dla Polki (wszystkie 3 mecze na kortach twardych). Polkę w takiej formie będzie naprawdę ciężko zatrzymać, a już napewno nie uczyni tego Petković.
Typ popieram. W Tobet Radwańska @1,85. Andrea nie potrafi grać z Agnieszką,zauważył to wczoraj podczas meczu Petkovic komentator Eurosportu. Mówił,że Niemka źle się czuje przy zmiennym tempie gry,przy lekkich,kąśliwych zagraniach. I ja się tu zgodzę,bo popatrzmy chociażby na to co grała wczoraj Kvitova-waliła jak z armaty,zero gry kątowej o skótach czy slajsach nie wspomnę. A taką grę uwielbia Petkovic,a że wczoraj Czeszka strzelała najczęściej po autach,to Niemka ją rozbiła. Meczów Radwańskiej nie oglądałem jeszcze w serii US Open,ale po wynikach widać że coś drgnęło. Dziś duża szansa na win,chyba że kondycyjnie nie wytrzyma tylu spotkań pod rząd..

P 531

paolo_

Użytkownik
Co do meczu Radwańskiej...
Panowie, czy któryś z was oglądał spotkanie Radwańskiej ze Zvonarevą? Aga ostatnio na bark narzeka i gra z plastrami. Chcę wiedzieć czy widać było na korcie że dokucza jej ta &quot;niby&quot; kontuzja czy jest to niewidoczne. Wczoraj postawiłem na Vere bo wyczytałem że aga może odpuścić tą rundę żeby trochę odpocząć i zregenerować bark ale widzę że jednak grała do końca. Jeżeli w grze nie było widać że ma problemy z ręką to śmiało można dziś stawiać na wygrana Polki.
Proszę o jakieś info na temat gry Agi od osób oglądających.
Z góry dzięki

D 41

dalrid

Użytkownik
A czy ktoś z Was oglądał poprzedni mecz Agnieszki z Andreą ?
Pierwszy set to męczarnia naszej zawodniczki, widać było że nie ma na niemkę sposobu.
Drugi set to wygrana 6:0, ale tutaj pomogła natura, ponieważ Petković miała problemy gastryczne (musiała posiedzieć w świątyni dumiania podczas przerwy). Dostała co prawda jakieś środki, ale set nie był już do uratowania. Trzeci set tak naprawdę zaczął się robić ciekawy w połowie, kiedy Petkowić dochodziła do siebie, zabrakło jej czasu....
Oczywiście kibicuję naszej zawodniczce ale przestrzegam przed zbytnim huraoptymizmem. OSobiście wziąłem typ +1.5 dla Petković, czyli seta powinna ugrać i mnie to wystarczy, a mecz niech sobie Isia wygrywa.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Co do meczu Radwańskiej...
Panowie, czy któryś z was oglądał spotkanie Radwańskiej ze Zvonarevą? Aga ostatnio na bark narzeka i gra z plastrami. Chcę wiedzieć czy widać było na korcie że dokucza jej ta &quot;niby&quot; kontuzja czy jest to niewidoczne. Wczoraj postawiłem na Vere bo wyczytałem że aga może odpuścić tą rundę żeby trochę odpocząć i zregenerować bark ale widzę że jednak grała do końca. Jeżeli w grze nie było widać że ma problemy z ręką to śmiało można dziś stawiać na wygrana Polki.
Proszę o jakieś info na temat gry Agi od osób oglądających.
Z góry dzięki
Radwańska z plastrami na barku gra o początku tamtego tygodnia więc tym bym się nie przejmował:d Jakiś czas temu miała kontuzję nadgarstka i potrafiła do finałów dochodzić;) Może jest słaba psychicznie, ale z kontuzjami zawsze w miarę dobrze walczyła

P 531

paolo_

Użytkownik
Tak jak koledzy wcześniej pisali duży wpływ na grę Agi ma zmiana trenera, obecny już nie wywiera takiej presji jak ojciec a wiadomo jak Aga grała kiedy tatuś na nią krzyczał. Jeżeli ten bark czy tam nadgarstek nie przeszkadza jej to wchodzę dzisiaj w typ na Radwańska (niech oddaje za wczoraj co moje z nawiązką).
Widziałem grę Voskoboevej z Bratoli, mogę powiedzieć że gra spokojnie i mądrze, dobrze porusza się po korcie, na Pennette i Sharapova wystarczyło ale czy na rozpędzoną Azarenkę wystarczy? Można spróbować zagrać coś w jej stronę np: over 18,5 gema lub hc +5,5 (nie sugerujcie się rankingiem bo 3 mecze wygrane z czołowymi zawodniczkami o czymś świadczą).
Do tego widziałem grę Samanty Stosur z Na Li oraz dwie wygrane Djokovicia i Wawrinke w akcji. Po pracy może coś naskrobię na temat tych spotkań.

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Schiavone Francesca vs. Safarova Lucie 1,55 Widziałem wczoraj mecz franki i wyglądała naprawdę fantastycznie. Praktycznie wszystko jej wychodziło, widać, że przygotowała solidną formę na US OPEN SERIES. Dzisiaj na pewno rywalka lepsza niż wczoraj. Lucie gra bardzo agresywnie, ale Włoszka jest zdecydowanie lepszą zawodniczka, jest w formie i to powinno wystarczyć. Czeszka nie może chyba zaskoczyć doświadczonej Schiavone- wszystkie karty są po stronie popularnej frani.
W tym się całkowicie zgadzałem ale nie mam pojęcia co się z nią dziś stało . Przewgrała 2-0 z Safarową która przecież nić nadzwyczajnego nie pokazała.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Nie da się nie zauważyć, że w końcu coś drgnęło w grze naszej tenisistki. Wielu mówi, że to zasługa &quot;odcięcia pępowiny&quot; od ojca i trenowanie pod okiem Tomasza Wiktorowskiego. Zgadzam się z tym poglądem w całej rozciągłości. Od dawna było wiadomo, że Isia zbyt silnej psychiki nie ma. Na pewno nie pomagało jej to, że za słabsze mecz była dobitnie krytykowana przez ojca i to dobitnie, chociażby to po spotkanie w RG z Szarapową, kiedy to ojciec udzielając wywiadu użył słów, że jego córka powinna zostać umieszczona w zakładzie zamkniętym. Co warte podkreślenia to wszystko działo się w obecności Agnieszki. W tej chwili nasz tenisistka ma spokojne warunki do pracy i to od razu przekłada się na jej wyniki. Pokonanie dwukrotnie w przeciągu kilku dni trzeciej rakiety świata to na pewno nie jest przypadek. Z Niemką Isia grała kilka dni temu, pokonując ją 2:1, mimo że przegrała pierwszego seta. Nie od dzisiaj wiadomo, że Niemka nie lubi grać z zawodniczkami, które potrafią mieszać grę i po prostu &quot;myśleć na korcie&quot;. Do takich właśnie zalicza się nasza rodaczka. Andrea rozbiła wczoraj Kvitovą, ale wszyscy wiemy jaki tenis reprezentuje Czeszka. Jest to raczej &quot;siła razy ramię&quot;, albo wchodzi albo nie wchodzi - wczoraj nie wchodziło. Radwańska jest w świetnej formie i to ona jest dla mnie zdecydowaną faworytką tej potyczki. Miejmy nadzieję, że powrót Polki do czołowej 10-ki rankingu nie zostanie zatrzymany dzisiejszego wieczoru.
A. Radwańska 1.75

Ostatni typ to over gemowy w spotkaniu Voskoboevej z Azarenką. Rosjanka gra turniej życia, w końcu odprawiła z kwitkiem Bartoli, Pennettę i Szarapową. Zazwyczaj w WTA jest tak, że gdy jakaś zawodniczka z odległej pozycji rozgrywa tak kapitalne zawody to w pewnym momencie zostaje brutalnie sprowadzona na ziemię. Wierzę jednak, że Voskoboeva dzisiaj jest w stanie ugrać 8 gemów. Utwierdzają mnie w tym jej dotychczasowe wyniki w Toronto. Faworytką jest Azarenka i niemal na pewno to ona wygra to spotkanie. Sądzę jednak, że Białorusinka będzie musiała się solidnie napocić.
over 19 gemów 1.85

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Ja bym uważał z tą Radwańską bo tak zawsze z nią jest że jeśli dużo osób mówi że wygra to przegrywa a jeśli jest skreślona przed meczem to wygrywa. Wczoraj na nią obstawiłem ale dziś wręcz przeciwnie bo Petkovic jest ciężką rywalką i może stawić jej opór , a poza tym Petkovic ostatni mecz z Radwańską grała z problemami żołądkowymi a gdy trabletki zaczeły działać i poprawił się jej stan od razu zaczeła być przeciwniczką dla Radwańskiej a ona psuła wygrane punkty . Wczoraj każdy obstawiał na Zvonarievą to wygrała Radwańska , dziś obstawiacie za nią to może przegrać . Oczywiście życze jej zwycięstwa ale napewno będzie ciężko , ale mam nadzieje że jej trenerem nie będzie znowu Ojciec najlepiej że wogóle nie oglądał jej meczu ????

http://forum.bukmacherskie.com/f35/ograjmy-go-the-gunners-61752-6.html#post2358181

D 41

dalrid

Użytkownik
Tak jak koledzy wcześniej pisali duży wpływ na grę Agi ma zmiana trenera, obecny już nie wywiera takiej presji jak ojciec a wiadomo jak Aga grała kiedy tatuś na nią krzyczał. Jeżeli ten bark czy tam nadgarstek nie przeszkadza jej to wchodzę dzisiaj w typ na Radwańska (niech oddaje za wczoraj co moje z nawiązką).
Widziałem grę Voskoboevej z Bratoli, mogę powiedzieć że gra spokojnie i mądrze, dobrze porusza się po korcie, na Pennette i Sharapova wystarczyło ale czy na rozpędzoną Azarenkę wystarczy? Można spróbować zagrać coś w jej stronę np: over 18,5 gema lub hc +5,5 (nie sugerujcie się rankingiem bo 3 mecze wygrane z czołowymi zawodniczkami o czymś świadczą).
Do tego widziałem grę Samanty Stosur z Na Li oraz dwie wygrane Djokovicia i Wawrinke w akcji. Po pracy może coś naskrobię na temat tych spotkań.
Voskoboeva, żeby tylko nie siadła jej koncentracja jak wczoraj w ostanich gemach, gdzie nie była w stanie poprawnie serwować. Poza tym małym szczegółem grała jak z nut i niech tak gra dziś z krzyczącą Azarenką, to coś będzie można live złapać.

hama 11

hama

Użytkownik
&quot;Ja bym uważał z tą Radwańską bo tak zawsze z nią jest że jeśli dużo osób mówi że wygra to przegrywa a jeśli jest skreślona przed meczem to wygrywa.&quot;
To mnie przekonuje... lol.
Co do Agnieszki Radwańskiej ogółem to zmiana trenera była moim zdaniem konieczna już co najmniej rok temu, nie może być tak, że zawodniczka na każdym kroku nadaje jaki to trener (w dodatku ojciec) jest beee, i w druga stronę to samo, to się nie mogło udać ????
Co do spotkania z Petkovic, na pewno nie będzie to łatwe spotkanie, myślę jednak, że w obecnej dyspozycji jeżeli nie bedzie kontuzji czy załamania kondycyjnego to Agnieszka powinna to spotkanie wygrać.
Dlaczego?
O tym wspominał już Levy, Agnieszka gra sporo technicznie, czego Petkovic nie lubi, ona preferuje grę siłową na lini końcowej, przy taktyce gry Radwańskiej będzie miała problemy, oczywiście zakładając, że bedzie Agnieszce to wychodzić tak jak dotychczas w tym sezonie.
PS: W betsafe załapałem nadal 1,75 na Isię ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
&quot;Ja bym uważał z tą Radwańską bo tak zawsze z nią jest że jeśli dużo osób mówi że wygra to przegrywa a jeśli jest skreślona przed meczem to wygrywa.&quot;

To mnie przekonuje... lol.

Co do Agnieszki Radwańskiej ogółem to zmiana trenera była moim zdaniem konieczna już co najmniej rok temu, nie może być tak, że zawodniczka na każdym kroku nadaje jaki to trener (w dodatku ojciec) jest beee, i w druga stronę to samo, to się nie mogło udać ????

Co do spotkania z Petkovic, na pewno nie będzie to łatwe spotkanie, myślę jednak, że w obecnej dyspozycji jeżeli nie bedzie kontuzji czy załamania kondycyjnego to Agnieszka powinna to spotkanie wygrać.
Dlaczego?
O tym wspominał już Levy, Agnieszka gra sporo technicznie, czego Petkovic nie lubi, ona preferuje grę siłową na lini końcowej, przy taktyce gry Radwańskiej będzie miała problemy, oczywiście zakładając, że bedzie Agnieszce to wychodzić tak jak dotychczas w tym sezonie.

PS: W betsafe załapałem nadal 1,75 na Isię ????
Mówicie że Petkovic preferuje grę siłową na lini końcowej i będzie miała problemy przy taktyce radwańskiej ale przecież w ostatnim meczu w pierwszym secie to Radwańska miała problemy , wszystko jej szło dobrze aż do gry przystąpiły problemy żołądkowe.
Jednak mam nadzieje że wygra ale z typem na nią się powstrzymam ????
A co do trenera to w zupełności sie zgadzam;)

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
R. Vinci - S. Stosur
TOTAL GAMES Over 21 @ 1.980
Pinnacle ⛔
S. Stosur @ 1.588 Pinnacle ✅
64 61 Stosur
W tym meczu widzę over gemowy. Nie wyobrażam sobie łatwego zwycięstwa którejś z zawodniczek. Stosur w trakcie każdego meczu ma przestoje, natomiast Vinci gra spokojnie i równo. Do tego polecam wygraną Australijki która dysponuje równie dobrym slajsem backhandowym co Włoszka a wiadomo, że to właśnie z tym uderzeniem rywalki Roberty mają największe problemy. Stosur na pewno da sobie z tym radę a fh ma o klasę lepszy. Do tego serwis jest po jej stronie. Gdyby nie te przestoje w których Sam robi dużo błędów grałbym 2-0.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Petko 2.00⛔ - Radwa

Turniej katastrofalny pod względem racjonalnych argumentów i przesłanek. Kuriozalne wyniki, mega kosmiczne wtopy rozstawionych pań. Polka jest w &quot;uniesieniu&quot; i gra wysmienicie! Ale dzisiaj z Petko bedzie super ciężko. Niemka gra tez wybornie! Polka coś czuję że nie darady...powoli paliwo w baku się kończy. Petko jest wybiegana i swietnie fizycznie wygląda. Plus jej dobra forma. No cóż na bok racjonalne argumenty, na bok myslenie, na bok sensowna logika - to co się dzieje w Toronto to taki &quot; dom wariatek&quot;...niemka to fajter!

Andre@

@ Jestem rok na forum 12.08.2010 - 12.08.2011:grin:

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Petko 2.00 - Radwa

Turniej katastrofalny pod względem racjonalnych argumentów i przesłanek. Kuriozalne wyniki, mega kosmiczne wtopy rozstawionych pań. Polka jest w &quot;uniesieniu&quot; i gra wysmienicie! Ale dzisiaj z Petko bedzie super ciężko. Niemka gra tez wybornie! Polka coś czuję że nie darady...powoli paliwo w baku się kończy. Petko jest wybiegana i swietnie fizycznie wygląda. Plus jej dobra forma. No cóż na bok racjonalne argumenty, na bok myslenie, na bok sensowna logika - to co się dzieje w Toronto to taki &quot; dom wariatek&quot;...niemka to fajter!

Andre@

@ Jestem rok na forum 12.08.2010 - 12.08.2011:grin:
Pamiętam, że kiedy Aga grała z Lisicki stawiałeś na Polkę. Lisicki ratowała się często serwisem, Petković takiego serwisu nie ma. Powiedzmy, że w wymianach trochę lepiej wygląda Lisicki więc gdzie tu jest logika? Radwańska może przegrać tylko ze zmęczeniem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom