>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Toronto - 07.08-13.08.2017

Status
Zamknięty.
T 143

tdulko

Użytkownik
Babos Aga OVER 20 1.91
[/color][/b][/color]
Spodziewam sie meczu walki, Babos nie powinna wyrzucac bez sensu bo stara sie pozadnie grac pod gore. Motywacji nie zabraknie bo wczoraj to jej pierwsza wygrana od dluzszego czasu. Czym Aga moze zaskoczyc bo to ich pierwszy pojedynek to oczywiscie ataki ninja do siatki i mixowanie ale ta przewaga jest do zniwelowania dobra energiczna gra z zebem.
MINUS Powinienem sie wybiczowac pokutnie. Babos ma rozum blondynki niestety, zapomniala jak prowadzic wymiany kompletnie w tym meczu.

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Makarova - Konta 2 1.45 ⛔ H2H 0-4 Makarova po wygranym turnieju, ale moim zdaniem Konta pyknie ją na świeżości.
Pliskova Ka. - Pawlyuczenkowa 1 1,45 ✅ H2H 4-0 Wszystko przemawia za Pliskovą.
Kuznetsova- Bellis 1 1.70 ⛔ Rosjanka powinna poustawiać po kontach młodą amerykankę. Bardzp dobrze grała na trawie i ma świetny sezon.
Flipkens - Muguruza 0-2 1,60 ✅Muguruza z chęcia do gry, pewna siebie powinna poradzić sobie gładko z Belgijką.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Kuznetsova - Bellis 2 @ 2.20 - 3/10j ✅

Bukmacherzy nie są idiotami wystawiając dość porównywalne kursy w tym spotkaniu. Wiara to łyknęła i masowo lecą zakłady na Rosjankę. Bellis już w Stanford pokazała próbke swoich możliwości, gdzie dotarła do półfinału, w którym przegrał z rewelacyjnie dysponowaną Vandeweghe.

Nie ma wątpliwości, że Kuznetsova to zawodniczka posiadająca większe doświadczenie i dużo większy repertuar. Jednak rozegra on pierwsze spotkanie od Wimbledonu, a to wiąże się nie tylko ze zmianą kontynentu, ale także nawierzchni. W Toronto nawet za swoich najlepszych czasów dobrze nie grała. Przyznam się bez bicia, że typ gram słabszą stawka, a decyzja o zagraniu spowodowana jest podejrzanymi kursami. Według mnie w normalnych okolicznościach powinno być koło @ 1.3-1.4. Jak wspomniałem wcześniej, bukmacherzy prezentów nie dają, nie w takich turniejach..

Notowania z giełdy w obecnej chwili:

Otrzymane punkty reputacji: +2
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Cebulka vs Safarova 2 @ 2.09 1xbet ✅
Choć nie lubię tego robić to dzisiaj gram przeciwko Cebuli. Niestety Słowaczka już od jakiegoś czasu odczuwa spadek formy. Waleczności jej nie brakuje ale niestety zagrania kończące wchodzą co raz rzadziej. Oglądałem jej pojedynek z Tsurenko i uważam, że to bardziej Tsurenko przegrała a nie Cibulkova wygrała. Dzisiaj doświadczona Czeszka po drugiej stronie kortu. Czeka Cebulkę walka z mocnym i szybkim serwisem, co przy jej parametrach jest bardzo uciążliwe. Dodatkowo widziałem jakieś plastry na ramieniu, czyli zakładam, że jakieś oznaki kontuzji :?. Panie już 2 razy spotkały się w tym roku i z obu spotkań zwycięsko wychodziła Czeszka. Myślę, że dzisiaj powtórka.

J 3K

jatyper

Użytkownik
Noname co Ty ciągle z tymi giełdami ? I weź mi to wytłumacz, że jak w meczu duży wolium środków to ustawka, tak? ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Noname co Ty ciągle z tymi giełdami ? I weź mi to wytłumacz, że jak w meczu duży wolium środków to ustawka, tak? ????
Notowania giełdy podaję jako ciekawostkę do analizy. Jeżeli na kogoś leży dużo kasy i jest to ruch nienaturalny to musi mieć on jakieś podstawy. Oczywiście, że w większości przypadków nie jest to ustawka. Przyczyny ładowania kasy w kogoś mogą być przeróżne: kontuzje, masówki, plotki, pułapki traderów, ustawki i innego typu informacje.

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Kuznetsova - Bellis 2 @ 2.20 - 3/10j
Bukmacherzy nie są idiotami wystawiając dość porównywalne kursy w tym spotkaniu. Wiara to łyknęła i masowo lecą zakłady na Rosjankę. Bellis już w Stanford pokazała próbke swoich możliwości, gdzie dotarła do półfinału, w którym przegrał z rewelacyjnie dysponowaną Vandeweghe.
Nie ma wątpliwości, że Kuznetsova to zawodniczka posiadająca większe doświadczenie i dużo większy repertuar. Jednak rozegra on pierwsze spotkanie od Wimbledonu, a to wiąże się nie tylko ze zmianą kontynentu, ale także nawierzchni. W Toronto nawet za swoich najlepszych czasów dobrze nie grała. Przyznam się bez bicia, że typ gram słabszą stawka, a decyzja o zagraniu spowodowana jest podejrzanymi kursami. Według mnie w normalnych okolicznościach powinno być koło @ 1.3-1.4. Jak wspomniałem wcześniej, bukmacherzy prezentów nie dają, nie w takich turniejach..
Notowania z giełdy w obecnej chwili:
Można wiedzieć gdzie to sprawdzasz ???? ?
e. te notowania z giełdy

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Można wiedzieć gdzie to sprawdzasz ???? ?
e. te notowania z giełdy
Wchodzisz w dany mecz i klikasz w to co na screenie zaznaczyłem w kółko.

Nie wiem, czy na świeżo założonych kontach to działa. Być może trzeba złożyć depo lub mieć nawet bieżące środki na koncie.

bodizo 350

bodizo

Użytkownik
Panowie powiedzcie coś o Halep bo chcialem dac na Rybarikova bo ma fajny tenis czy to groźna ta jej kontuzja czy nie a druga rzecz to prosze o info odnośnie meczu Dony z Genia bo chcialem dac na Vekic bo nie lubię stylu Kerber ????

U 0

Gość
Uwielbiam Rosjanki. Wczoraj Kasatkina ze Svitoliną prowadziła w drugim secie 4/0 i przegrała 4/6. Dziś Kuznetsova też w drugim secie prowadziła 5/2 i przegrała 5/7. Wspaniałe kursy robią dziewczyny ????

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Strycova-Halep 2 @1.35
Halep to jedna z najlepszych tenisistek. Strycova jest niewygodna tenisistka, ale Halep jest zbyt dobra technicznei tenisistka. Cokolwiek by sie tutaj nie dzialo, o i tak mam wrazenie, ze wygra Halep. Simona to ubiegloroczna triumfatorka Rogers Cup, dwa seozny temu finalista, takze bardzo dobrze sie jej tutaj wiedzie. Wydaje mi sie to standardowym typem kombinacyjnym, wiec stawiam na lepsza zawodniczke.

Otrzymane punkty reputacji: +4
U 0

Gość
BELLIS vs GARCIA 1 @ 1,85 STS ⛔
Wczoraj nie doceniłem młodej. Inna sprawa, że Sveta miała 5/2 w drugim i Sisi ( jak o sobie mówi Bellis) wygrała 5 gemów z rzędu. Zniechęcił mnie jej mecz z Coco w Stanford. Dla mnie Garcia gra bardzo nierówno, jeden mecz miała wczoraj dobry to dziś czas na słabszy. Wydaje się, że Bellis nie lubi strzałów i krótkich wymian a z Francuzką spokojnie złapie rytm i powinna ją ograć ambitna Amerykanka.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Niby tak, ale czy na tyle dobra żeby wygrać w finale... powiedzmy z Muguruzą ?
Jeżeli mówisz o tej Muguruzie, która wczoraj męczyła bułę z Flipkens to sądzę, że gdyby doszło do ich konfrontacji, to by ją zjadła w dwóch szybkich setach.
można iść grubo w Pliskovą 2-0?
z góry dzięki
Grubo to bym nie szedł, ale raczej powinna wziąć to bez straty seta.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Garcia vs Sisi 1 @ 2.09 1xbet ✅
Przejrzałem pełno portali bukmacherskich i na 50 osób znalazłem jednego gościa co stawiał na Francuzkę. Tłumy ludzi grają na 18latkę. Wszyscy myślą, że mają $$ w kieszeni. Ja jestem troszkę odmiennego zdania. Sisi obserwuję od jakiegoś czasu i zgadzam się w 100%, że będzie z Niej wielka gwiazda WTA, ale potrzeba jeszcze troszkę czasu. Umiejętności są, ale Ona ma dopiero 18 lat i nie sądzę aby w głowie wszystko było jak należy. Wydaje mi się, że Sisi może już za bardzo się jarać tym jak dobrze jej ostatnio idzie. Garcia ma bardzo podobny styl gry co jej dzisiejsza rywalka ale ma troszkę większe doświadczenie i to może w końcowym rozrachunku być kluczowe. Garcia wiadomo, że oazą spokoju nie jest i się potrafi zagotować, ale stawiam na to, że bardzo chce dzisiaj wygrać i pokazać, że jest jeszcze za wysokim progiem dla 5 lat młodszej rywalki. Mogę się oczywiście mylić i Sisi pójdzie za ciosem, ale bliżej mi teorii, że Amerykanka jest jeszcze za młoda aby tak seryjnie wygrywać i po 2 świetnych meczach pora na gorszy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Pliskova - Osaka(+1,5s) 2 2.07 Sbobet - 3/10j ZWROT pechowo, Osaka seta wygrała, ale sbobet SH traktuje wszystkie zakłady, jako zwrot.

Pliskova grając jako nr 1 na świecie jest obciążona ogromną presją. W swoim debiucie w tej roli poradziła sobie bardzo dobrze, ogrywając w 2 setach Pavlyuchenkovą. Nie oznacza to jednak, że kolejne spotkania również pójdą jej tak gładko, jak to pierwsze spotkanie. Tenis Czeszki jest chwiejny, potrafi grać momentami fenomenalnie, aby za chwilę mieć słabszy okres w danym spotkaniu. Nie ukrywam, że dziś właśnie liczę na te słabsze momenty, przynajmniej w jednym z setów.

Osaka gra w Toronto od kwalifikacji. Właściwie wygrała już tutaj 4 spotkania, nie tracąc przy tym seta. &quot;Paliwa w baku&quot; nie powinno braknąć, bo jej dotychczasowe występy nie był mocno wyczerpujące. Japonka to jedna z bardziej utalentowanych zawodniczek i być może w przyszłości będzie czołową postacią touru. Zaskakiwała już niejednokrotnie i liczę, że dziś mocno postawi się Pliskovej.

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Mysle, że dużo osób woli ryzykować w stronę Amerykanki, bo Garcia jest po prostu niestabilna mentalnie coś jak Janowicz.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Pliskova - Osaka(+1,5s) 2 2.07 Sbobet - 3/10j

Pliskova grając jako nr 1 na świecie jest obciążona ogromną presją. W swoim debiucie w tej roli poradziła sobie bardzo dobrze, ogrywając w 2 setach Pavlyuchenkovą. Nie oznacza to jednak, że kolejne spotkania również pójdą jej tak gładko, jak to pierwsze spotkanie. Tenis Czeszki jest chwiejny, potrafi grać momentami fenomenalnie, aby za chwilę mieć słabszy okres w danym spotkaniu. Nie ukrywam, że dziś właśnie liczę na te słabsze momenty, przynajmniej w jednym z setów.

Osaka gra w Toronto od kwalifikacji. Właściwie wygrała już tutaj 4 spotkania, nie tracąc przy tym seta. &quot;Paliwa w baku&quot; nie powinno braknąć, bo jej dotychczasowe występy nie był mocno wyczerpujące. Japonka to jedna z bardziej utalentowanych zawodniczek i być może w przyszłości będzie czołową postacią touru. Zaskakiwała już niejednokrotnie i liczę, że dziś mocno postawi się Pliskovej.
Chyba nie widziałeś nawet skrótu z tego spotkania Pliskovej. Jej mecz z Pavlyuchenkovą mógł się spokojnie obrócić w drugą stronę. Obie grały słabo, ale po prostu Rosjanka popełniała więcej błędów. Czeszce kompletnie nie siedział serwis, a po stronie backhandowej jak to ona popełniała mnóstwo błędów. Typu nie neguję, wręcz sam się zastanawiam, czy w tę stronę uderzyć, ale pisać że Karolina zagrała bardzo dobrze w I rundzie to herezja.

Osaka za to potrafi zaskoczyć, tylko jest ten problem że zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Nie wiadomo czego się spodziewać i wg mnie tutaj albo stawiać 2-0 dla Pliskovej albo czysty win Osaki.

edit: - noname007x

Przeczytaj jeszcze raz zdanie, które napisałem: &quot;W swoim debiucie w tej roli poradziła sobie bardzo dobrze, ogrywając w 2 setach Pavlyuchenkovą.&quot;

Pogrubiłem kluczową część, której nie zrozumiałeś. Nie twierdzę, że zagrała bardzo dobry tenis, ale zwycięstwo w 2 setach w debiucie, jako nr 1 jest wartościowe. Po za tym &quot;zwycięzców się nie sądzi&quot;, tym bardziej, jak wygrywają 6/3, 6/3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom