Miałem w tym samym momencie napisać co sądzicie o Radwańskiej dzisiaj.A jak widzicie Age z Karolina uważam że Karo wygra a drugi mecz to Dac na safarova z Makarova gdyby lepsza gra Konty w drugim secie to by się to inaczej potoczyło ???? czekam na wasze opinie
Piwko i trzymamy kciuki za Pisie ????Miałem w tym samym momencie napisać co sądzicie o Radwańskiej dzisiaj.
Moim zdaniem 50/50 mecz, ale chyba pójdę w stronę Polki, wierze w to, że zajdzie tu daleko
serio myślisz, że na takim poziomie Karo gdzie sama potrzebuje zwycięstw odda mecz dla Radwańskiej w ramach prezentu ????? prezent to ona dała jej na ślubie, temat zamknięty, wspomnienia zostały a tu jest jej praca, nie będzie taryfy ulgowej... trochę wymyślasz ;pJest ten ciekawy psychologiczny argument czy Karo zacisnie zeby czy moze bedzie chciala chciala zrobic mily prezent slubny bo Aga potrzebuje tej wygranej bardziej w tym momencie, jak nie zrobi wynikow w drugiej czesci roku to wyleci w rankingu dalekooooo w regiony dawno przez nia nieznane.
Duch sportu, ale odpowiedzmy sobie tak szczerze, czy my na miejscu sportowców nie pomagalibyśmy kolegom i koleżankom w potrzebie? Zwłaszcza, że to nie tylko transakcje koleżeńskie, ale i wymienne "Ty mi, a ja Tobie".Poosty, zgadzam sie, przyjaznie sobie a na korcie najczesciej nie ma to znaczenia wiec szanse na taryfe ulgowa sa male. ALE nie zapominajmy, ze w przeszlosci Karo juz 'zalatwiala' wyjscie z grupy Adze w Singapurze. Zdarza sei, ze takie rzeczy akurat maja wplyw, nie czesto ale jednak. Inny przyklad zniedawna: oddanie polfinalu przez Kohlshreibera koledze Florianowi.
W Chinach moga byc szanseRadwańska wygra kiedyś z kimś z top10?
Myślałem, że będzie coś grała, a tyle co jej rywalka teraz psuje, a i tak radwańska nie umie tego wykorzystać ...
Tez mi to tak troche wygladalo. Mial byc prezent.. byl 'prezencik'.I co Panowie Wozniacka zrobiła prezent Ale w 6 gemie bo nie chciała by nasza przegrała 6:0 taka realia gdyby to byla inna zawodniczka to byłoby 6:0
Po odjęciu podatku kurs 1,03 Nie opłaca się czegoś takiego grać przecież, nawet do taśmy bym się bał dorzucićMAKAROVA/VESNINA VS. KICHENOK/MELICHAR @ 1 1.18 STS
Para nr dwa z rankingu Race z nowym tworem deblowym. Wczoraj faworytki gładko wygrały 6/1 6/1 mimo, że Makarova grała trzy sety chwilę wcześniej z Safarovą ( gra świetnie, dziś nie gra singla więc powinna już być w pełni skupiona na deblu -przypominam, że Wimbledon Rosjanki wygrały w finale 6/0 6/0) . Typ do systemu jak znalazł. Kurs niewielki i to największy minus ????