>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - 's-Hertogenbosch & Eastbourne, 12-18.06.2011

Status
Zamknięty.
panas89 95

panas89

Użytkownik
Kvitova - Hantuchova
Jutro arcyciekawy i myślę że prestiżowy pojedynek pomiędzy najlepszymi tenisistkami Czech i Słowacji. Obydwie tenisistki rozegrały dzisiaj 3 setowe pojedynki. Obydwie tenisistki grają bardzo podobnie, są nawet podobnie zbudowane pod względem fizycznym. Hantuchova jednak jest bardziej doświadczoną tenisistką, pokaała w turnieju w Birminham że świetnie czuje się w grze na trawie, przegrała dopiero w finale z rewelacją ostatnich miesięcy Niemką polskiego pochodzenia Lisicką. Hantuchova z Williams pokazała że serwis na trawie bardzo jej pomaga, można powiedzieć że dość regularny jest jej serwis, Kvitova zaś popełnia wiecej podwójnych błedów serwisowych. Jeżeli nie siedzi jej pierwsze podanie to nie idzie jej łatwo w swoich gemach serwisowych co pokazał mecz z Radwańską. Kvitova dopiero po tiebreaku wygrała mecz z naszą Agnieszką. Kvitova ma bardzo dobry płaski forehand, lecz za to Hantuchova oprócz również dobrego forehandu gra o wiele,wiele lepiej przy siatce, jak wiemy volley na trawiepo wyrównanym meczu to Hantuchova wygra ten pojedynek, w meczu z Williams było widać że Daniela jest bardzo zmotywaowana i zależy jej na grze i zwycięstwie w tym turnieju, nie wydaje mi się że odpuści mecz żeby odpocząc przed Wimbledonem.
kursy ponad 2.00 bet365 2.20

groven 2,2K

groven

Forum VIP
S.Stosur - M.Bartoli

TYP: 1
Kurs: 1.53

Zapowiada się dość ciekawe spotkanie gdzie Samantha Stosur zmierzy się z Marion Bartoli dzisiaj około godziny 14:30. Samantha Stosur jeszcze jakiś czas temu była w niezbyt dobrej formie, przegrywała sporo spotkań z rzędu, jednak na szczęście bardzo szybko się ogarnęła i zaczęła na nowo prezentować bardzo wysoki poziom, do którego nas zdążyła przyzwyczaić. Bartoli najczęściej szybko wygrywa lub przegrywa swoje mecze. Tym razem trafia jednak na rywalkę, która jest w bardzo dobrej formie i gra również bardzo siłowy tenis. Obie panie grały ze sobą trzy razy i dwa z tych meczów wygrywała gładko Stosur, która wydaje się być bardziej kompletną zawodniczką, niż Francuzka. Wczorajszy mecz tylko to potwierdził, Samantha pomimo przegrania 1 seta wcale się nie poddała, zaczęła grać z minuty na minutę coraz lepiej, dzięki czemu udało jej się pokonać rozpędzoną Rosjankę. Skoro dała sobie radę z Verą - czemu więc miałaby zostać pokonana przez Francuzkę? Dominacja po stronie Stosur powinna być widoczna od samego początku spotkania. Australijka dzisiaj ma po swojej stronie znacznie więcej argumentów, co powinna z powodzeniem wykorzystać i awansować do półfinału turnieju w Eastbourne.
Transmisja oczywiście na antenie:

D 5

doniu1993

Użytkownik
S.Stosur - M.Bartoli

TYP: 1
Kurs: 1.53

Zapowiada się dość ciekawe spotkanie gdzie Samantha Stosur zmierzy się z Marion Bartoli dzisiaj około godziny 14:30. Samantha Stosur jeszcze jakiś czas temu była w niezbyt dobrej formie, przegrywała sporo spotkań z rzędu, jednak na szczęście bardzo szybko się ogarnęła i zaczęła na nowo prezentować bardzo wysoki poziom, do którego nas zdążyła przyzwyczaić. Bartoli najczęściej szybko wygrywa lub przegrywa swoje mecze. Tym razem trafia jednak na rywalkę, która jest w bardzo dobrej formie i gra również bardzo siłowy tenis. Obie panie grały ze sobą trzy razy i dwa z tych meczów wygrywała gładko Stosur, która wydaje się być bardziej kompletną zawodniczką, niż Francuzka. Wczorajszy mecz tylko to potwierdził, Samantha pomimo przegrania 1 seta wcale się nie poddała, zaczęła grać z minuty na minutę coraz lepiej, dzięki czemu udało jej się pokonać rozpędzoną Rosjankę. Skoro dała sobie radę z Verą - czemu więc miałaby zostać pokonana przez Francuzkę? Dominacja po stronie Stosur powinna być widoczna od samego początku spotkania. Australijka dzisiaj ma po swojej stronie znacznie więcej argumentów, co powinna z powodzeniem wykorzystać i awansować do półfinału turnieju w Eastbourne.

Transmisja oczywiście na antenie:
W półfinale już jest ???? teraz do finału - typ jak najbardziej popieram

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Kvitova - Hantuchova
Jutro arcyciekawy i myślę że prestiżowy pojedynek pomiędzy najlepszymi tenisistkami Czech i Słowacji. Obydwie tenisistki rozegrały dzisiaj 3 setowe pojedynki. Obydwie tenisistki grają bardzo podobnie, są nawet podobnie zbudowane pod względem fizycznym.
Pod względem wzrostu jak najbardziej, ale jeśli chodzi o wagę to myślę, że Petra jest kilka dobre kilo cięższa od dzisiejszej rywalki. Nie jest gruba czy coś, to raczej Daniela jest tak szczupła.

Żeby nie robić offtopu, jak najbardziej polecam dzisiaj grać na Stosur. Nie będę powielał tego co napisali poprzednicy. Jeśli chodzi o słowiański pojedynek, to daleko jestem od jakiegokolwiek typu i prawdopodobnie typersko odpuszczę to spotkanie. Najbliżej mi jednak do overu gemowego.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Cibulkova 1.40⛔ - Vinci likki szok jak ujrzałem wynik...

Dominika swietnie wyglądała w 3 secie z Kuzi - zdrowa, zmotywowana, pełna siły i witalności, widać że jest w gazie !!! Roberte oglądałem kilka razy w tym sezonie - mam szacunek do jej tenisa ale gdy porównam obie panie to słowaczka jest górą ! Trzeci set z Kuzi (dzisiaj) od stanu 3-0 dla Dominiki plus jej gra napawają optymizmem i końcowym zwycięstwem nad włoszką.

Andre@

---

@ u angoli pada, ponoć zaciągnęło na cały dzień - jeszcze raz się zastanowię nad Petrą...wszystko mi wychodzi że czeszka powinna wygrać, kurs 1.75 czyli marzenie, ale jednak mam lekkiego pietra - Daniela naprawdę się mocno poprawiła...

---

D 30

dadycool

Użytkownik
Cibulkova 1.40 - Vinci

Dominika swietnie wyglądała w 3 secie z Kuzi - zdrowa, zmotywowana, pełna siły i witalności, widać że jest w gazie !!! Roberte oglądałem kilka razy w tym sezonie - mam szacunek do jej tenisa ale gdy porównam obie panie to słowaczka jest górą ! Trzeci set z Kuzi (dzisiaj) od stanu 3-0 dla Dominiki plus jej gra napawają optymizmem i końcowym zwycięstwem nad włoszką.

Andre@

---

@ u angoli pada, ponoć zaciągnęło na cały dzień - jeszcze raz się zastanowię nad Petrą...wszystko mi wychodzi że czeszka powinna wygrać, kurs 1.75 czyli marzenie, ale jednak mam lekkiego pietra - Daniela naprawdę się mocno poprawiła...

---
Też uważam że Słowaczka powinna dać rade i to pewnei 2:0 bo powinno być 2:0 już teraz z Kuzną ale nie wiem co się Cibulkowej porobiło że tak łatwo oddało drugiego seta na koniec

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ma ktos moze z Was aktualne przewidywania na mecze w Eastbourne?? Dzisiaj bardzo licze na Stosur i nie wiem czy nie przestawic sie na jutro ???? Znalazlem jedynie ogolna prognoze dla tego miasta i niby opady nie maja byc silne ale wiadomo ze z silami natury nigdy nic nie wiadomo dlatego interesuje mnie czy Wy wiecie cos wiecej ???? Z gory dzieki!

robel 153

robel

Użytkownik
Samantha Stosur - Marion Bartoli 0:2 ✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 2.25✅✅✅
Exopekt

Nie wiem czemu buki faworyzują Stosur, przecież na trawie jakiś wielkich osiągnięć nie ma, obecna forma też kiepska(radze sobie przypomnieć French Open), natomiast Bartoli na trawie jest naprawdę świetna(4 rok z rzędu jest w półfinale w Eastbourne, finał Wimbledonu w 2007 itd ), forma też dopisuje, 2 ostatnie turnieje bardzo udane, finał w Strasburgu, półfinał w RG&#39;s. Dla mnie faworytką jest francuska.
Edit// Nie spodziewałem się aż tak łatwego meczu ale no cóż najważniejszy ✅
Jak pomogłem pompować reputację

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom