kris88
Użytkownik
Hingis i Lisicki grają ze sobą dopiero od tego roku ale mogą się pochwalić niezłym bilansem (6-2). Wygrały spory turniej w Miami, gdzie pokonały właśnie parę Black/Mirza i to dość gładko (6-3, 6-4). Oprocz Black/Mirza pokonaly jescze kilka niezlych par deblowych.Witam
To mój pierwszy post na forum, chodż zaglądam tutaj codziennie. Przejdżmy do rzeczy.
Co sądzicie o typie w kobiecym deblu, a dokładnie:
Spotkanie: C.Black/S.Mirza - M.Hingis/S.Lisicki
Typ: 1
Kurs: 1.8
Bukmacher: Bwin
Para C.Black/S.Mirza roztawiona z nr 5. Ostatnie wyniki na clayu bardzo dobre. Wygrany turniej w Portugalii, a ostatnio ćwierćfinał przegrany w Madrycie po zaciętym meczu z deblem nr 1.
Hingis/Lisicki debel sklejony w tym sezonie. Wygrany turniej na hardzie w Miami. Lisicki ostatnio pod formą, a o Hingis nie ma co się wypowiadać.
Więc skąd tak wysoki kurs??
Co sądzicie o tym typie?
Sam czesto stawiam na Black/Mirza ale tym razem bylbym ostrozny.
Pogram je chyba za drobne . Wydaje się, że Hingis i Lisicki na clayu nie zachwycaja ale nigdy nie mialem przyjemnosci ogladac ich w akcji.
Ze swojej strony polecam typ:
Mirnyi M. / Youzhny M. - Bracciali D. / Starace P. 1,44 Bet365
Para Bracciali D. / Starace P. gra ze sobą raczej rzadko (w ostatnim czasie) i bez żadnych fajerwerków. Grają przeważnie na turniejach rangi ITF/Challenger a i tam częściej przegrywają niż wygrywają.
Para Mirnyi/Youzhny już niejednej liczącej się parze deblowej napsuła krwi.
W tym roku na mączce pokonali między innymi pary:
Peya/Soares, Llodra/Mahut, Klaasen/Butorac.
Myślę, że kurs zachęca do pogrania ich, nie wydaje się żeby stało przed nimi trudne zadanie.
Dla podbicia kursu można dodać spotkanie:
Gulbis E. - Falla A. 1,16 Betsafe
Nie sądzę, żeby po tym co ostatni pokazuje Gulbis mógł przegrać z Fallą.
H2H wynosi 2:2, natomiast 2 ostatnie mecze wygrał Gulbis. Ale nie wiem czy można się tym sugerować bo ostatni mecz odbył się ponad 2 lata temu.