Vinci,Errani 1.40 WTA Memphis
No coż, taki kurs to dla mnie mega szok. Jezeli włoszki podejdą poważnie to nie widzę aby mogły przegrać. Na tle rywalek wyglądają na zdecydowane faworytki. Tyle w temacie!
Co pisać więcej, kurs kosmiczny, powinien być 1.05? Dulko aktualnie jest ..... a Suarez to chyba przylepiec turniejowy...
------------------------------------------
@ Wozniacki mozna byłoby zaangazować do serialu "Zagubieni" ...szkoda że już się skończył, był doskonały. Karolina aktualnie by tam najlepiej pasowała. Z jej tenisa pozostały strzępy i głupkowata przebijanka. Ona nie wię że w tenisie istnieje : skrót, slajs, wolej, return, winer...jak ona mogła być numerem jeden - TASMA PRODUKCYJNA pod tytułem WOZNIACKI się skończyła...i długo nie wróci, pa Karolina.
$ Bycie tak długo numerem jeden jej zaszkodziło!
$ Atak dziennikarzy za bycie numerem jeden bez szlema jej mega zaszkodziło!
$ Zatrudnienie
eks trenera Janković zupełnie zaburzyłojej
tenis, ona miała grać ofensywnie, he he, jak została od dziecka zaprogramowana za przeproszeniem na "jebanie piłki pod górke" z zza linii końcowej.
Niemka skracała te BALONY i wchodziła mocnym forhendem na piłke i niszczyła Wozniacki!!! I tak
w kółko, czy Wozniacki nie umie wyciągać wniosków, ale jak ktoś ją tak "zaprogramował" ...$ Ktoś zapomniał ucząc tenisa Karoline że jest jeszcze technika i myslenie na korcie!
$ Układ ojciec-córka wydaje sie być coraz bardziej toksyczny w tym duecie!
& Przed Karoliną cięzka
praca aby powrócić do swojej równowagi i swojego optymalnego tenisa. Ona musi w końcu przestać być dzieckiem a zacząć być dorosłą kobietą...bez tatusia, głupkowatych usmieszków, zerkania co sekunde jaką reakcje ma tatus na twarzy...
& Karolina musi zaczać powaznie mysleć o tenisie, musi się zmienić mentalnie, przestać się ubierać w dziecinne falbanki pseudo projektantki, po sukcesach jej
tenis rozmienił sie na reklamy, kontrakty sportowo -reklamowo-menadzerskie zepchały
tenis na dalszy plan...
& Na kilka miesięcy odpuszczam sobie Karoline, widać jaki "kwas" zagubienia ma na swojej dziecięcej twarzy!
@
Iska ? ...cdn
&Pierwsza mysl, która mi przychdzi to że Iska gra bardzo wyrafnowany
tenis taktyczno-techniczy a to w zderzeniu z rwanym tenisem niemki nacechowanym na kończące uderzenia to już powazny i fundamentalny argumet na korzyść Radwańskiej!
Pozdrawiam!
Oldhand
Wiesz, obserwuje Dulko od zawsze w duecie z Flavią i mam wrazenie że włoszka gra tylko dla podtrzymania ich kolezenstwa. Zawsze włoszka gra pierwsze skrzypce a Dulko to przystawka do duetu. Gisela ostatnio zmarniała i gra jakies egzotyczne turnieje...Suarez takze przepadła i nie widać jej kompletnie! OK, Suarez to stara wyjadaczka ale Dulko to ostatnio piach...tutaj przeszły dwie rundy ale ich wynik z 15.02 2012 w Bogocie mówi sam za siebie!
Włoszki na tle swoich oportunistek to metalowy zderzak i kurs 1.40 maxymalnie wygorowany, jak to zobaczyłem odrazu mi poswieciło w oczach...
WTA to dziwny swiat...zycie pokaze!?