>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Memphis, Dubaj & Monterrey, 19-26.02.2012

Status
Zamknięty.
sekular 47

sekular

Użytkownik
Jankovic przegrala na wlasne zyczenie... nie grala zle, tylko popelniala proste bledy w kluczowych momentach gry... Moim zdaniem jakby Jankovic wygrala gem na 1-1 w 3cim secie to Radwanska by skapilulowala....
Jankovic zdecydowanie zdominowala drugiego seta...Potem przy stanie 0-1 i 40-0 w 3cim secie popelnie 5 bledow i robi sie nie 1-1 tylko 0-2 ... dramat... potym Jankovic poddala sie juz poprostu...

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
M. Minella +6.5 @ 1.855 (Pinnacle) 5/10 ⛔
Trochę bez przekonania ten handi bo Errani kiedy wejdzie w rytm to miażdży. Mimo to decyduję się, bo Minella wczoraj zagrała dobry mecz. Nie spaliła się w trzecim secie kiedy przegrywała 4-2 i zaliczyła run do 6-4. W ogóle Mandy jak na siebie notuje ostatnio dobre wyniki. Gra odważnie, agresywnie, dużo ryzykuje i trafia. Z taką rywalką Włoszka powinna mieć problemy. Do tego dobre podanie i handi powinien zostać pokryty. Errani na pewno nic nie odda za darmo, ale sądzę że te 6 gemów Luksemburka zdobędzie.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Jankovic zdecydowanie zdominowala drugiego seta...Potem przy stanie 0-1 i 40-0 w 3cim secie popelnie 5 bledow i robi sie nie 1-1 tylko 0-2 ... dramat... potym Jankovic poddala sie juz poprostu...

To samo można powiedzieć o Agnieszce, gdy wygrała 3 seta aż 6:0 i co powiesz? Może to jest słąby wynik, co? W drugim secie Agnieszce chyba brakło trochę sił i postanowiła odpocząć. Owsze janka popełniła dużo błędów, ale Agnieszka zagrała dobry mecz i nie można powiedzieć, że to Janka oddała, bo w 2 secie grała jak najęta...

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Jakby ktoś z Was byłby uprzejmy napisać coś o meczu Julki z Caroline Woźniacką. Dunka wtopiła mecz, ale co o tym tak naprawdę zadecydowało? Niestety nie mogłem oglądać, a jestem w szoku, bo w życiu nie pomyślałbym, że Jula dojdzie do finału. Osobiście dla mnie to szok. Isia, jak zagra tak jak z JJ to Dubaj zdobyty.

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Zawodniczki przełamywały się z gema na gem. W 1 secie Niemka mogła wygrać 6-3 jednak nie utrzymała swego podania zrobilo się 6-6 i dopiero w tiebreaku Duńka przegrała. Drugi set początek dla Wozniacki wydawało się przy stanie 4-2 że mecz a tym bardziej set w zasięgu Duńki jednak stało się inaczej. Dla mnie obie zawodniczki zagrały poniżej swoich możliwości a Woźniacki często nie dobiegała do piłek do których w normalnej dyspozycji robiła to bez problemu.
Jutro Aga powinna poradzić spokojnie z Goerges jednak trzeba pamiętać ze to tylko kobiecy tenis pełen niespodzianek jak pomysły naszego rządu:p
Kurs 1,3 trochę niski do grania jednak powinień wejść.

Otrzymane punkty reputacji: +5
jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Oglądałem Julkę z Karoliną i mogę powiedzieć, że finał Niemki jak najbardziej zasłużony. To ona prowadziła grę. Aby zobaczyć kto miał siłę argumentów wystarczy porównać statystykę winnerów. Karolina pierwszego zdobyła bodajże dopiero w 10 gemie! Fakt, że Julka dużo więcej psuła bo uderzała z każdej możliwej piłki ale Dunce znanej z dość bezpiecznej gry też puszczały nerwy bo po prostu w niektórych momentach była bezradna. Krótko mówiąc świetna forma Niemki no i jeśli utrzyma do jutra taką siłę ofensywną to Agnieszka będzie miała twardy orzech do zgryzienia.

macu90 20

macu90

Użytkownik
Agnieszka gra zdecydowanie bardziej regularnie od Karoliny (w tym turnieju) a szwabka w wymianach powyżej 8 piłek waliła w siatkę albo metrowe auty, jedyna jej broń to strzały ale to dzięki balonom w pół kortu Woźniacki, polka gra inaczej.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅Vinci,Errani 1.40 WTA Memphis

No coż, taki kurs to dla mnie mega szok. Jezeli włoszki podejdą poważnie to nie widzę aby mogły przegrać. Na tle rywalek wyglądają na zdecydowane faworytki. Tyle w temacie!
Co pisać więcej, kurs kosmiczny, powinien być 1.05? Dulko aktualnie jest ..... a Suarez to chyba przylepiec turniejowy...
------------------------------------------
@ Wozniacki mozna byłoby zaangazować do serialu &quot;Zagubieni&quot; ...szkoda że już się skończył, był doskonały. Karolina aktualnie by tam najlepiej pasowała. Z jej tenisa pozostały strzępy i głupkowata przebijanka. Ona nie wię że w tenisie istnieje : skrót, slajs, wolej, return, winer...jak ona mogła być numerem jeden - TASMA PRODUKCYJNA pod tytułem WOZNIACKI się skończyła...i długo nie wróci, pa Karolina.
$ Bycie tak długo numerem jeden jej zaszkodziło!
$ Atak dziennikarzy za bycie numerem jeden bez szlema jej mega zaszkodziło!
$ Zatrudnienie eks trenera Janković zupełnie zaburzyłojej tenis, ona miała grać ofensywnie, he he, jak została od dziecka zaprogramowana za przeproszeniem na &quot;jebanie piłki pod górke&quot; z zza linii końcowej.
Niemka skracała te BALONY i wchodziła mocnym forhendem na piłke i niszczyła Wozniacki!!! I tak
w kółko, czy Wozniacki nie umie wyciągać wniosków, ale jak ktoś ją tak &quot;zaprogramował&quot; ...$ Ktoś zapomniał ucząc tenisa Karoline że jest jeszcze technika i myslenie na korcie!
$ Układ ojciec-córka wydaje sie być coraz bardziej toksyczny w tym duecie!
&amp; Przed Karoliną cięzka praca aby powrócić do swojej równowagi i swojego optymalnego tenisa. Ona musi w końcu przestać być dzieckiem a zacząć być dorosłą kobietą...bez tatusia, głupkowatych usmieszków, zerkania co sekunde jaką reakcje ma tatus na twarzy...

&amp; Karolina musi zaczać powaznie mysleć o tenisie, musi się zmienić mentalnie, przestać się ubierać w dziecinne falbanki pseudo projektantki, po sukcesach jej tenis rozmienił sie na reklamy, kontrakty sportowo -reklamowo-menadzerskie zepchały tenis na dalszy plan...
&amp; Na kilka miesięcy odpuszczam sobie Karoline, widać jaki &quot;kwas&quot; zagubienia ma na swojej dziecięcej twarzy!

@ Iska ? ...cdn

&amp;Pierwsza mysl, która mi przychdzi to że Iska gra bardzo wyrafnowany tenis taktyczno-techniczy a to w zderzeniu z rwanym tenisem niemki nacechowanym na kończące uderzenia to już powazny i fundamentalny argumet na korzyść Radwańskiej!

Pozdrawiam!

Oldhand

Wiesz, obserwuje Dulko od zawsze w duecie z Flavią i mam wrazenie że włoszka gra tylko dla podtrzymania ich kolezenstwa. Zawsze włoszka gra pierwsze skrzypce a Dulko to przystawka do duetu. Gisela ostatnio zmarniała i gra jakies egzotyczne turnieje...Suarez takze przepadła i nie widać jej kompletnie! OK, Suarez to stara wyjadaczka ale Dulko to ostatnio piach...tutaj przeszły dwie rundy ale ich wynik z 15.02 2012 w Bogocie mówi sam za siebie!

Włoszki na tle swoich oportunistek to metalowy zderzak i kurs 1.40 maxymalnie wygorowany, jak to zobaczyłem odrazu mi poswieciło w oczach...

WTA to dziwny swiat...zycie pokaze!?

Otrzymane punkty reputacji: +2
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Suarez jest obecnie partnerką Dulko ze względu na Igrzyska Olimpijskie. Biorąc pod uwagę, że Suarez jest jedną z najbardziej utytułowanych deblistek w historii, a Dulko to były nr 1 w deblu nie wiem czy kurs jest taki szokujący.

K 9

katmai1916

Użytkownik
Radwanska - Goerges 2:0 1.90 bet365 ✅✅✅

Uwielbiam Julcie, bo jest śliczna i radzi sobie bardzo dobrze ale mysle ze nie wytrzyma i nie da rady z Agnieszka.... Radwanska troche bardziej wypoczeta, Goerges brala udzial chyba we wszystkich tegorocznych turniejach i wydaje mi sie ze radwanska łatwo wygra 2-0. Jak wiemy nie najlepiej u niej z dlugmi wymianami, przy czym Radwanska pod tym wzgledem radzi sobie b. dobrze. Moj typ to 2-0 dla Isi. Pozdro

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Julia Goerges - Agnieszka Radwańska
Typ: Agnieszka Radwańska -1,5s
Kurs: 1,94

Dziś przed nami o godzinie 16:00 finał turnieju w Dubaju, gdzie zmierzą się Agnieszka Radwańska i Julia Goerges. Polka jest w bardzo dobrej formie, wczoraj w dobrym stylu pokonała Jelenę Janković, czyli byłą numer 1. światowego tenisa, wygrywając 6;0 w trzecim secie. Oglądając ten mecz można było zauważyć, że Polka jest bez wątpienia faworytką do zwycięstwa w finale. Natomiast jej rywalka wczoraj pokonała Karolinę Woźniacki 2:0, po 2 zaciętych i dziwnych setach, gdzie obie miały wzloty i upadki. Mecz Niemki był bardzo nierówny, raz grała świetnie wygrywając wszystko, ale miała też momenty przestoju i bez gry traciła 2, 3 gemy. Jeśli Niemka dziś zagra tak samo, a tak jak gra w ostatnich turniejach to Agnieszka szybko sobie z nią poradzi jak to zrobiła podczas Australian Open, oddając Niemce zaledwie 2 gemy, kiedy wcześniej ta grała świetnie. Na dodatek jeśli polka dzisiaj wygra to awansuje na 5. miejsce w rankingu kosztem Sam Stosur.
Sądzę, że kurs 1,94 jest dobry do grania, bo Isia gra naprawdę dobry tenis i dziś pewnie pokona Julię. Polecam!!

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Polka jest w bardzo dobrej formie, wczoraj w dobrym stylu pokonała Jelenę Janković, czyli byłą numer 1.
Goerges też pokonała wczoraj byłą numer 1.
gdzie obie miały wzloty i upadki
To samo można powiedzieć o wczorajszym meczu Agnieszki.
Mecz Niemki był bardzo nierówny, raz grała świetnie wygrywając wszystko, ale miała też momenty przestoju i bez gry traciła 2, 3 gemy.
Mecz Polki był bardzo nierówny, raz grała świetnie wygrywając wszystko, ale miała też momenty przestoju i bez gry straciła set.
Nie grałbym w tym meczu takich wynalazków jak dokładny wyniki czy jakieś handi gemowe.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Goerges też pokonała wczoraj byłą numer 1.

To samo można powiedzieć o wczorajszym meczu Agnieszki.

Mecz Polki był bardzo nierówny, raz grała świetnie wygrywając wszystko, ale miała też momenty przestoju i bez gry straciła set.

Nie grałbym w tym meczu takich wynalazków jak dokładny wyniki czy jakieś handi gemowe.
Woźniacka jest totalnie bez formy, ciągłe problemy z trenerem.

Polka jest lepszą tenisistką o wiele od Julii. popatrz na wynik z AO, gdzie było 6;1, 6:1, a niby Goerges grała świetnie.

Tyle, że Polka nie waliła po 2 metrowych autach, tylko raczej Janković dobrze grała i kończyła.. Natomiast Dunka tylko liczyła na błędy i nic więcej...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
popatrz na wynik z AO, gdzie było 6;1, 6:1, a niby Goerges grała świetnie.
Turniej turniejowi nie równy, może i grała świetnie, nie wnikam, ale z kim ona grała na tym AO? Dziewczyny z poza rankingowej 50. Jedna skreczowała, z Oprandi grała 3 sety. Wcześniej w Sydney po &quot;kreczu&quot; przegrała z Jankovic no i w Auckland przegrała ze swoją rodaczką Kerber która ta notuje dość dobry początek sezonu. A i jeszcze na tym turnieju pokonała też jakąś babkę z poza 50 i to w 3 setach.
Teraz Goerges gra dużo lepiej niż na AO, nie oszukujmy się.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Turniej turniejowi nie równy, może i grała świetnie, nie wnikam, ale z kim ona grała na tym AO? Dziewczyny z poza rankingowej 50. Jedna skreczowała, z Oprandi grała 3 sety. Wcześniej w Sydney po &quot;kreczu&quot; przegrała z Jankovic no i w Auckland przegrała ze swoją rodaczką Kerber która ta notuje dość dobry początek sezonu. A i jeszcze na tym turnieju pokonała też jakąś babkę z poza 50 i to w 3 setach.
Teraz Goerges gra dużo lepiej niż na AO, nie oszukujmy się.
Może i gra świetnie, ale jednak widać duża różnicę klas pomiędzy Niemką, a Polką i myślę, że doświadczenie i technika Agi wezmą górę. Nawet kiedy Polce nie idzie to potrafi coś ugrać sprytem i nie wali bez sensu po autach 2 metrowych jak już pisałem... Poza tym Niemka, tydzień temu przegrała mecz z Lepchenko, czyli także niżej notowana tenisistką.
Nie mówię, że Niemka gra słabo, ale widać różnicę klas.

yazir 26

yazir

Użytkownik
Oglądałem obydwa mecze, jeśli ktoś nie lubi ryzyka można grać śmiało na Radwańską, która trzyma się dobrego poziomu a to powinno wystarczyć w pokonaniu Niemki. Goerges wczoraj momentami zagrała bardzo fajny tenis, ale Caroline we wczorajszym meczu nie była sobą popełniała zbyt wiele błędów jej repertuar gry odpowiadał Julii.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. Radwańska - J. Goerges - 1 (1,30) ✅
bet365
Zgadzam się z AKA SHAKAL że granie w finale na wynazlki typu 2:0 na Agnieszke albo chociazby handicup na Niemkę jest tutaj niepotrzebnym ryzykiem. Oczywiście przy dobry wiatrach wszystko może wejść. Ale jeżeli próbujemy znaleźć najbardziej prawdopodobny wynik lepiej tutaj postawić zwyczajnie na zwycięstwo Agnieszki Radwańskiej. Ktoś tutaj napisał fajną rzecz wcześniej, nie chce teraz szukać autora ale poruszył temat o rozpieszczaniu A. Radwańskiej kursami. Zgadzam się. Tak samo jest teraz w finale. Kurs na Agnieszkę jest za niski. Poziom Niemki na chwile obecną jest wysoki. Buki średnio linie podają w tej chwili 1,30. Ja tutaj widzę 1,45. Agnieszka jest oczywiście faworytem ale bez przesady. Nie zdziwiło mnie wczoraj aż tak bardzo zwycięsto Julki na Karoliną ponieważ byłem przekonany na 99% że Wozniacka tego turnieju i tak nie wygra, ale przyznam się że miałem nadzieje że dojdzie do tego finału i jednak prześlizgnie się po to aby dostać łomot od Agnieszki. To byłoby wspaniałe. Ale jak się okazało aby pokonać Woźniacka należy grać po prostu dobry tenis bez rewelacji.. Niemka wczoraj miała także przestoje, jeden decydujący był w 2 secie kiedy wkroczył jej trener aż zrobił jej jazdę między innymi o koncentracji. Niemka natychmiast wzięła się w garść i Karolina której udało się raz przełamać nawet Julke przestała istnieć. Woźniacka nie wróci już na pozycje numer 1. Mało tego należy bacznie obserwować z kim gra, ponieważ jej poziom w tej chwili nie nadaje się absolutnie na TOP10. Podejrzewam że A. Keber rozjechałaby Dunkę w dwóch setach.
Dzisiaj stawiam na Agnieszkę ponieważ to że Niemka pokonała Dunkę to z całym szacunkiem dla Juli nie jest wielki wyczyn. Stawiam tutaj na pomysłowość i regularność Polki.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +2
O 4,6K

oth

Użytkownik
Wczorajszy mecz Wozniacki vs Goerges był dla mnie totalnie słaby, Wozniacki grala nędze, a Goerges nie wiele lepiej...jeśli ktoś oglądał cały mecz na Eurosporcie to słyszał krótki komentarz do tego co się tam właśnie działo. Dla mnie Goerges nie ma czego dziś szukać, niestety pojedyńcze akcje nie wystarczą na naszą Age. Wozniacki mnie wczoraj totalnie zawiodła.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Powiem tak. Jeżeli dzisiaj Radwańska przegra to kończe z bukmacherką na poziomie WTA ;) Zagrałem na Radwańską dzisiaj grubo w cholere i mam nadzieje, że mnie nie zawiedzie i nie będzie płaczu po meczu, bo jak przegra to pójdę na bruk chyba ???? To co wczoraj grała Karolina to była parodia tenisa, a Julka zagrala fajny mecz, ale widac, ze miewa spore przestoje i główka czasem zawodzi tą piękną dziewczynę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom