szef-elity
Użytkownik
Penneta wczoraj masę UE, w pewnym momencie zero serwisu apropo wczorajszego meczu.
Muszę się z tobą nie zgodzić. Ja bym powiedział tak o Woźniackiej - niczym nie zachwyciła mimo że wygrała ten mecz a raczej Ivanovic go przegrała poprzez swoje błędy. Ktoś parę postów wcześniej napisał że dziewczyna dojdzie na szczyt tylko to kwestia czasu i ja się pod tym podpisuję. Gdyby nie te dzisiejsze błędy to by Dunke opykała z palcem w dupie po prostu to jeszcze nie Serbki czas ale prognozy optymistyczneNiczym pozytywnym Serbka w tym meczu nie ujmuje mnie.
ale banały piszesz że aż muszę je skomentować! Po pierwsze ona już była na szczycie,więc jak już możemy mówić o jej ewentualnym powrocie tam Ale prędzej Radwańska będzie nr 1 niż Ivanovic.Tak jak pisałem-samo kończące uderzenie w tym cyklu ma kilkadziesiąt zawodniczek. Chociażby taka Lisicka,która ma poza tym lepszy serwis niż Serbka. A Ivanovic nie potrafi poruszać się po korcie tak,żeby być w ścisłej czołówce-sama siła starczy jej na bycie w TOP 30 i to tyle..Gdyby biegała tak jak Wozniacki(nie lubię jej,ale to jej przyznaję bez bicia) to wtedy mogłaby szturmować top rankingu.A tak to pozostaje jedynie w TOP 3 najładniejszych obecnie tenisistek ????Muszę się z tobą nie zgodzić. Ja bym powiedział tak o Woźniackiej - niczym nie zachwyciła mimo że wygrała ten mecz a raczej Ivanovic go przegrała poprzez swoje błędy. Ktoś parę postów wcześniej napisał że dziewczyna dojdzie na szczyt tylko to kwestia czasu i ja się pod tym podpisuję. Gdyby nie te dzisiejsze błędy to by Dunke opykała z palcem w dupie po prostu to jeszcze nie Serbki czas ale prognozy optymistyczne
Dobrze to teraz ja skomentuje twoje banałyale banały piszesz że aż muszę je skomentować!