>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Memphis, Dubaj & Bogota, 13-20.02.2011

Status
Zamknięty.
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Wickmayer - Li @ 2,84 ✅ 6/7 7/6 6/2
Chinka zagra pierwszy mecz po AO, od razu z bardzo dobrą Belgijką, grającą na naprawdę wysokim poziomie. W Dubaju wiele zawodniczek ma kłopoty z aklimatyzacją, słabo to wygląda w pierwszych meczach poszczególnych graczy. Wickmayer ma już jeden mecz za sobą i to będzie ważny czynnik w tym meczu.
Woźniacka - Czakwetadze (+6) @ 2,01 ZWROT 6/1 3/5 i krecz
Myślę, że handi trochę przesadzone. Woźniacka nie jest jeszcze w swojej optymalnej dyspozycji, a Rosjankę na pewno stać na ugranie przynajmniej 7 gemów. Zwłaszcza, że ich dotychczasowe spotkania zawsze były zacięte i pełne emocji.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Szybciej bym pomyślał, że Wickmayer może mięc kłopoty z aklimatyzacją, która 4 dni temu grała w innym turnieju i właśnie te zawodniczki które, grały wcześniej w paryżu i daleko zaszły w Dubaiu jakoś opadają z sił.
A wątpię, żeby Li przyjechała jeden dzień przed meczem, pewnie przyjechała kilka dni wcześniej, aby właśnie się zaaklimatyzować no i będzie wypoczęta.
Ja nie brałem pod uwagę tego czynnika ponieważ uznałem, że obie już mają to za sobą (może to błąd), a Li wydaje się być w bardzo dobrej formie.

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Sharon Fichman - Catalina Castano 1,60 Tobet ⛔
Castano wygrała w 1R z będącą bez formy Mediną Garigues, ale jej statystyki serwisowe wołają o pomstę do nieba. Catalina aż 16 df i miała tylko 53% pierwszego serwisu.
Fichman w 1R wygrała łatwo z Costas-Moreirą. Kanadyjka dobrze czuję się na clayu, w tym sezonie wygrała już jeden turniej rangi ITF. Panie grały juz raz ze soba, właśnie na mączce i pewnie ten mecz wygrała Sharon.
Dziś nie powinno być inaczej.
Evgeniya Rodina - Melanie Oudin 1,32 Tobet ⛔
Oudin w tym sezonie nie zachwyca, ale Amerykanka zawsze świetnie czuję się na amerykańskich kortach. Rodina była blisko wypadnięcia z turnieju już w 1R z Tomljanovic. Nie widzę innej opcji na ten mecz jak zwycięstwo Mel.
Yanina Wickmayer - Na Li 1,45 Tobet ⛔
O świetnych występach w tym sezonie Li wiemy wszytko, Wickmayer boryka się z kontuzją i to w starciu z regularną Chinką może być szczególnie widoczne.
Yanina do Dubaju udała się wprost z Paryża, a wszystkie panie, które tak zrobiły w Dubaju prezentuja się bardzo przeciętnie.
Patricia Mayr Achleitner - Carla Suarez Navarro 1,42 Tobet ✅
Carla w tym sezonie nie zachwyca, ale zasygnalizowała dobrą formę w 1R łatwo ogrywając Zec Peskiric. O Mayr za dużo napisać nie mogę, oprócz tego, że jesy pyskata i gra s labo w tym sezonie.
Myslę, że Hiszpanka powinno spokojnie wygrac ten mecz.
E: Brawo Li???? jak widać dla niektórych pań 4 mp z rzędu to za mało by skończyć mecz.
Ku*wa istna parodia????

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Sharon Fichman - Catalina Castano 1,60 Tobet
Castano wygrała w 1R z będącą bez formy Mediną Garigues, ale jej statystyki serwisowe wołają o pomstę do nieba. Catalina aż 16 df i miała tylko 53% pierwszego serwisu.
Fichman w 1R wygrała łatwo z Costas-Moreirą. Kanadyjka dobrze czuję się na clayu, w tym sezonie wygrała już jeden turniej rangi ITF. Panie grały juz raz ze soba, właśnie na mączce i pewnie ten mecz wygrała Sharon.
Dziś nie powinno być inaczej.
Castano to reprezentantka Columbii, więc grając u siebie na pewno będzie bardzo zmotywowana i będzie chciała pokazać się z jak najlepszej strony. Fakt, ma już swoje lata na karku, bogate doświadczenie i clay to nawierzchnia na której czuje się chyba najlepiej.
Fichman młoda, 20-letnia, grała tutaj w kwalifikacjach, gdzie rozegrała maraton a argentynką Irygoyen 7:6 2:6 7:6. Mecz trwał 3godz.40 min!!!
W cyklu rozgrywkowym WTA panie nie spotkały się ani razu, chyba że miałeś na myśli jakieś turniej rangi ITF.
Moim zdaniem warto postawić dziś na Castano po kursie coś koło 2.3 4:6 7:5 6:2 ✅✅✅

P 0

_piotrek_

Użytkownik
A. Radwańska - M. Bartoli 1.48 Pinnacle
Radwańska gra dosyć stabilnie (porażka z Azarenką w Fed Cup nie dziwi), w pojedynkach bezpośrednich 5-0 dla Isi. Francuzka ma za sobą już pojedynek 3-setowy. Do turnieju wraca zresztą po 4-tygodniowej przerwie i jest jeszcze mocno niepewna. Kurs nie jest powalający, ale wydaje się i tak korzystny.

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Castano to reprezentantka Columbii, więc grając u siebie na pewno będzie bardzo zmotywowana i będzie chciała pokazać się z jak najlepszej strony. Fakt, ma już swoje lata na karku, bogate doświadczenie i clay to nawierzchnia na której czuje się chyba najlepiej.
Fichman młoda, 20-letnia, grała tutaj w kwalifikacjach, gdzie rozegrała maraton a argentynką Irygoyen 7:6 2:6 7:6. Mecz trwał 3godz.40 min!!!
W cyklu rozgrywkowym WTA panie nie spotkały się ani razu, chyba że miałeś na myśli jakieś turniej rangi ITF.
Grały ze sobą rok temu w Fed Cupie tez na clayu, Fichman wygrała 6-2 6-3 o ile dobrze pamiętam.

pisiulinej 0

pisiulinej

Użytkownik
Kuznetsova, S v Schiavone, F 2 sportingbet kurs 2
Kuza dzis 3 sety troche meczarnie z nizej notowana rywalka jutro mecz z Franką , owiele bardziej wymagajaca zawodniczka
Azarenka, V v Pennetta, F 2 sportingbet kurs 2 Aza dzis meczarnie straszne walka dopiero w TB miała szanse skonczyc do 4, 5 ale topiero w TB wymeczyła ciezki 3 setowy pojedynek z chinka, natomiast Flavia ograła Klare dość dobra grajke , tez w 3 setach ale 2 i 3 set to juz dominacja totalna na korcie... powodzenia

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Dobra koniec z rozmowami nowy dzień nowe szanse na wygraną Zaczynamy Zvonareva-Kleybanova typ 1 kurs 1.35 Oglądałem wczoraj jej mecz widać wielką chęć do gry i mobilizacjię jest lepszą zawodniczką turniej prestiżowy więc wygrać nie powinna mieć problemu. Co do innych meczów powinna poradzić sobie Schavione chociaż jej meczu nie oglądałem z Zheng więc nie mogę ocenić czy była aż tak dobra czy chinka słaba ale Kuznetsova to co pokazała z Pironkovą to żal prawie ten mecz by przegrała 0 asów serwisowych 3 błędy serwisowe więc katastrofa .Ostatni typ to Wickmayer z Peer ale zależy czy zmęczenie nie da osobie znać wiadomo wczoraj cieżki mecz a w Dubaju napewno jest dość duszno więc stawką 2/10 można zaryzykować.

K 26

krzysgd

Użytkownik
Radwańska - Bartoli 2:0 Betsson 2.00 ✅ planowo
Chyba &quot;styl&quot; Francuzki wyjątkowo pasuje Agnieszce. Jeżeli uda się krakowiance narzucić swoistą arytmię gry, można być o wynik spokojnym.
edit:
Pennetta/Schiavone - Mattek-Sands/Shaughnessy 2 Bet365 2.20 zwrot
Amerykanki w fantastycznej formie 2011 powinny dać radę podmęczonym dzisiejszymi grami singlowymi Włoszkom. Taki kurs zachęca.
I bardziej delikatnie:

Zvonareva - Kleybanova over 21,5 g. Bet365 2.00
⛔ wygrała wysoko nie ta
W meczu Rosjanek tradycyjnie powinno być nerwowo z wieloma zwrotami (tu zawsze dobry live) akcji. Liczę na długą i wyrównaną walkę.
Peer - Wickmayer 1 Betsson 1,94 ✅
Izraelka znowu gra &quot;na nosie&quot; arabskim gospodarzom, którzy już rok temu mieli z nią &quot;ogromny kłopot&quot;. Liczę na deja vu z 15.02.2010: Dubaj ZEA R64 kort otwarty Peer Shahar Wickmayer Yanina 3:6 6:2 7:6.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Perr - Wiki
1
1.95
bet at home

Sahar na hardzie zawsze była mocna i waleczna. Wiki po zwycięstwie na chinką może przełamała swoją niestabilną psychike w kluczowych momentach. Może w końcu wyjdzie jej zmęczenie, w końcu Peer to nie słabeusz tylko uznana marka.

Penatta - Azarenka
1
2.10
bet at home

Włoszka naprawdę jest w gazie, na tle białorusinki wygląda zdecydowanie lepiej !

---

Otrzymane punkty reputacji: +1
inkub1986. 343

inkub1986.

Użytkownik
Perr - Wiki
1
1.95
bet at home

Sahar na hardzie zawsze była mocna i waleczna. Wiki po zwycięstwie na chinką może przełamała swoją niestabilną psychike w kluczowych momentach. Może w końcu wyjdzie jej zmęczenie, w końcu Peer to nie słabeusz tylko uznana marka. Andre@

---
Kolego czy wierzysz ze zmeczenie wygra z pula pieniedzy jaka czeka na czubie turnieju? Pokonac Na Li w jej obecnej formie jest poteznym sukcesem. Peer jest stabilna ale co z tego? Wicky gra porzadne zawody i kiedy jak nie teraz? Pozdrawiam!⛔łeeee

P 1

pawko12

Użytkownik
Kolego czy wierzysz ze zmeczenie wygra z pula pieniedzy jaka czeka na czubie turnieju? Pokonac Na Li w jej obecnej formie jest poteznym sukcesem. Peer jest stabilna ale co z tego? Wicky gra porzadne zawody i kiedy jak nie teraz? Pozdrawiam!
Pragnę zauważyć że Peer narazie spacerki w 2 meczach. Po wczorajszym meczu miała prawie 24h na regenerację. Wickmayer wczorajszy mecz kończyła o 23 miejscowego czasu i dzis wychodzi na kort o 14 miejscowego czasu (odpocząć 24 godziny po nie wyczerpującym meczu a odpocząć 15 godzin po mordeczym, 3 godzinnym spotkaniu - to ja myślę, że właśnie zmęczenie da o sobie znać). Po za tym Peer rok temu pokazała jak wygrywać z Wickmayer. Im spotkanie będzie dłuższe tym Peer bedzię mieć większe szanse na win. Dla mnie Peer to dziś bet of the day. Złapałem ją z kursem 1.95 z tego co widzę kurs leci w dół. jak bedzie zobaczymy

maloun 20

maloun

Użytkownik
A czemu kursy na pennete z azarenką i jankovic z kanepi takie wysokie?
Tenis oglądam od czasu do czasu i z tego co widziałem to sądziłem, że Penneta i Jankovic (ona troche mniej ???? )powinny być fawrotykami w tych meczach.
Azarenka i Kanepi takie mocne?

D 319

defox

Użytkownik
w oczach buków jak widać są faworytkami. Ja uważam inaczej i zagrałem grubo Pennettę i mam nadzieje że będzie izzi. Wczoraj Azarenka strasznie męczyła się przy swoim serwisie, a w tb prawie przegrała.

inkub1986. 343

inkub1986.

Użytkownik
A czemu kursy na pennete z azarenką i jankovic z kanepi takie wysokie?
Tenis oglądam od czasu do czasu i z tego co widziałem to sądziłem, że Penneta i Jankovic (ona troche mniej ???? )powinny być fawrotykami w tych meczach.
Azarenka i Kanepi takie mocne?
Z mojej cichej obserwacji wynika ze Jankowic przeminela z krwia i piachem...⛔
Kanepi w formie... Azarenka vs Pennetta - tepe wrzaski, upor vs uroda gry i kobiety. Co wygra?:razz:

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Perr - Wiki
1
1.95✅
bet at home

Sahar na hardzie zawsze była mocna i waleczna. Wiki po zwycięstwie na chinką może przełamała swoją niestabilną psychike w kluczowych momentach. Może w końcu wyjdzie jej zmęczenie, w końcu Peer to nie słabeusz tylko uznana marka.

Penatta - Azarenka
1
2.10✅
bet at home

Włoszka naprawdę jest w gazie, na tle białorusinki wygląda zdecydowanie lepiej !

---

Wiki pierwszego seta wygrała, pewnie była niesiona wczorajszym meczem, myślę, że zmęczenie wzięło górę i w trzecim popłynęła, a w meczu Flavi z Viktorią była jazda na maxa. Kto oglądał pewnie stracił sporo nerwów i osłabił układ nerwowy ! Kobieca psychika jest nie zbadana ! W drugim Flavia wygrywała 5-1 by przegrać 7-6 a w trzecim Azarenka wygrywała 4-1 by przegrać 6-4. :grin:

@ Pozdrawiam kolege Telewizor, trzymaj się ! Dzięki za słowa wsparcia ! A kupon i Twoje ponad 900 pln i tym co robiła Li to przekręt wczorajszego dnia ! Ja tez dostałem mocno po pysku, boli i to mocno.

---

Kanepi - Jankovic
1
1.50⛔ w trzecim secie z 5-3 na 5-7 ( 4 gemy z rzedu przegrane)

Kaja wygląda swietnie, forma dobra. Mam nadzieje że nie jest na tyle zmęczona by przez to przegrać mecz. Jankovi jest do ogrania. Jest przygaszona, popełnia wiele błędów. Będą grały już bez słońca na szczęscie. W tej dyspozycji w jakiej jest Estonka to powinna ograć słabą Jankovic, która blednie w oczach jak Ivanovic.

@Iska szaleje, z Kuzi moze wygrać, tak sądze. Sveta jakoś strasznie się męczy.

---

przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
Panowie, możecie mi napisać co się stało z Azarenką od stanu 4-1 w trzecim secie. Musiałem iść na uczelnie, prowadziła pewnie grę, i wtopiła do 4 ????
Zamykała mi ładny kupon jeżeli ktoś mógłby coś napisać jak to wyglądało będę wdzięczny.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Panowie, możecie mi napisać co się stało z Azarenką od stanu 4-1 w trzecim secie. Musiałem iść na uczelnie, prowadziła pewnie grę, i wtopiła do 4 ????
Zamykała mi ładny kupon jeżeli ktoś mógłby coś napisać jak to wyglądało będę wdzięczny.
Po prostu jest kobieta... ????

oczywiscie niedlugo skasuje

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Możesz też od razu zadać pytanie, co się stało z Pennettą, bo tak naprawdę ten mecz powinien się skończyć w drugim secie - prowadziła bodajże 5:2 (a nawet 5:1 nie pamiętam dokładnie).

P 0

_piotrek_

Użytkownik
Wozniacki - Peer 2 (+4.5) 2.23 Pinnacle
Dunka jest mocno rozpędzona, poprzednie dwie przeciwniczki praktycznie zmiotła z kortu. Jednak gra z Peer nie jest łatwa, Żydówka jest bardzo mocna w defensywie, a co więcej raz już z Wozniacki wygrała i to właśnie rok temu w Dubaju. W ostatnim czasie forma Peer jest dosyć stabilna i nie powinna przegrać bez walki. Wątpie, żeby dała radę wygrać, ale obstawiam w jednym secie tie break, w drugim tak 6-3 albo 6-4.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom