kamil081308
Użytkownik
Dziś poznamy pytanie w jakiej naprawdę formie jest Radwańska. Bukmacherzy dają jej około 45% szans, myślę, że można się z nimi zgodzić. Ja przed meczem nic nie typuje, bo wszystko może się zdarzyć. Trzymajmy kciuki za Polkę!
Chodziło mi oto, że cały tenis kobiecy jest nieprzewidywalny, a gdy graja zawodniczki z nieco dalszych miejsc rankingowych, to już dzieją się cuda. Mamy przełamanie za przełamaniem, albo serię 5 gemów z rzędu, a potem 4 ze strony drugiej.Jak "nic nie wiadomo" to czemu grasz? I ten zwrot tyczy sie przewidywalnosci meczu czy zawodniczek? Mało to wszystko zrozumiałe. Hiszpanka jais czas temu przeciez bardzo znana, potem zniknela, wygrala z 10 turniejów ITF i gra typowy tenis hiszpanski praktycznie tylko na cegle. Martic dobry serwis, wysoka, gra duzo mocniej. Problemy z dfefensywa, potrafi robic winnery. Gorzej z poruszaniem sie po korcie itd stad moze wycieczka na cegle. Ja moge wyroznic jeszcze niezly return. W sumie to ciezko ocenic szczegolowo, ja jej nie widzialam od kilku miesiecy a dziewczyna w tym wieku robi czesto duzy plus lub minus w swojej grze w krotki czasie wiec moglo sie troche zmienic. Raczej nie na duzy plus bo w duzych turniejach nie istnieje zabardzo. Faworytka jest Martic ale to raczej no bet.
zgadzam sie w 100%, jelena miala o klase lepsze rywalki, i moze znajdzie sposob na dunke, h2h jak najbardziej dla serbkiWozniacki - Jankovic @ 3,8 lub (+4,5) @ 2,08
Jak na H2H 0-4 to kurs trochę groteskowy. Karolina wygrywała swoje mecze wysoko, no ale z rywalkami takimi sobie lub po prostu przeciętnymi. Serbka miała dużo trudniejszą drogę do półfinału, w dzisiejszym meczu zaprezentowała się naprawdę dobrze. Myślę, że stać ją na kolejne zwycięstwo nad Woźniacką.