>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Marrakesz & Stuttgart, 22-28.04.2013

Status
Zamknięty.
siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Ivanovic - Petrova✅
Typ: 1
Kurs: 1.50

Tutaj nie ma co się rozpisywać Serbka jest w dobrej formie teraz wygrana z Petkovic bez żadnych problemow , z Petrovą też nie powinno być gorzej. Uważam że typ dość prawdopodobny

Jankovic - Lisicki⛔ Nobla dla Serbki za głupote i uznanie dla Niemki
Typ: 1
Kurs:1.50

Zawsze kibicowałem Niemce ale nie wiem co się dzieje z nią bo niestety cofa się dziewczyna w rozwoju. Gra z Włoszką nie wyglądała dobrze jakieś miała przestoje w grze a Jankovic no jest w ostrym gazie dziewczyna i przeciwniczki muszą się z nią liczy. Niestety dla Niemki widzę jutrzejsze spotkanie jako przegraną

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Jankovic-Lisicki 1 @1.5
U Serbki wszystko w normie i nie ma sie do czego przyczepic. Dosc pewna wygrana wczoraj nad Stosur, sama gra czysta i inteligentna. Od Charlston u Jankovic jest lepiej i to widac, chociaz Serbka juz i tak nie wroci do tego poziomu co prezentowala kilka lat wstecz, gdy chociazby grala wfinale Roland Garros. Na Lisicki jednak smialo powinno wystarczyc. Jak tak sledzilem wynik Niemki z Burnett to szalu to na mnie nie zrobilo, wiec stawiam na Jankovic.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Turniej: WTA Marakesz
Spotkanie: Kanepi K. - Minella M.
Typ: Minella +5,5 g ✅✅✅trwa 3.set, ale już weszło ????
Kurs: 2,02
Bukmacher:Unibet

Trafiłem dziś na ten typ i pobrałem go automatycznie, bo value jest wielkie. Dla Kanepi to będzie dopiero 4. mecz w tym sezonie, a jak dotąd zagrała tylkow Katowicach, gdzie pokonała słabiutką Zaniewską, a przegrała z Pliskovą. W Maroku zagrała już jeden, dwugodzinny mecz z Mediną. Mandy gram ostatnio dość często i sporo już o niej pisałem. Wczoraj co prawda zagrała mega długi mecz z Hiszpanką, ale ostatecznie wygrała i nawet jeśli będzie dziś zmęczona to powinna pokryć te handi. Jej bilans na mączce w tym roku to 5/5.

Otrzymane punkty reputacji: +8
siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Lucic - Li N⛔ pogrom Chinki 1-6 , 2-6
Typ: 1 + 6.5 gema
Kurs: 1.80

Juz raz mnie zawiodła Lucic w meczu z Zhang i dostała ostre baty. Dzisiaj zagram ją drugi raz mam nadzieje że wejdzie. Jej gra w tym turnieju całkiem nie źle wygląda jakiś czas temu miała duże problemy osobiste i to odbiło się na jej grze może teraz złapała wiatr w żagle i bedzie lepiej. Jeśli chodzi o Chinke no to wiadomo że dużo lepsza tenisistka ale to jej pierwsze spotkanie w tym turnieju więc Chorwatka troche gemów ugra.

Goerges - Kvitova???? mecz był spokojnie do wygrania tylko szwabka jak zwykle szopke odwaliła
Typ:1
Kurs: 2.62

Tutaj zaryzykuje i dam na Niemke która ostatnio nie zachwyca formą mieliśmy przykład z Katowic gdzie grała z Craybas. No ale kiedyś złą passe trzeba przerwać co się odbyło już wczoraj z Flipkens a dzisiaj myślę że pójdzie za ciosem. Jeśli o Kvitovą to naprawde mizernie gra ostatnio w Fed Cup i wczoraj wymęczona wygrana z Beck

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: WTA Marrakesz
Spotkanie: Schiavone F. v Halep S. ✅✅✅
Typ: Schiavone F.
Kurs: 2.28
Bukmacher: Pinnacle Sports
Stawka: 3/10
Analiza:

vs
Krótko, szybko i na temat. Typuję tutaj zwycięstwo Włoszki Schiavone, która po dobrym meczu wygrała z Chorwatką Martić. Jej następną rywalką będzie Rumunka, Simona Halep, która na pewno ten sezon może uznać za udany. Kilka niespodzianek, jednak jak dla mnie dziś to będzie za mało na Schiavone. Każdy wie, że Włoszka robi ostatnio sama sobie pod górkę ale jeśli gra to widać, że chce to kontynuować i zależy jej. Dziś gra na mączce czyli ulubionej nawierzchni. Halep w tym sezonie gra praktycznie tylko na hardzie, po jednym meczu na clay&#39;u i indoorze. Wydaję się, że Schiavone gra bardzo słabo jednak na mączce nie przegrywała z byle kim. Ormaechea, Suarez-Navarro, Soler-Espinoza to nie są słabe zawodniczki, szczególnie na mączce. Obie panie nigdy się nie spotkały ze sobą. Według mnie dobra skuteczność i powtarzalność może wystarczyć na Rumunkę, która nie jest wirtuozem tej gry. Gram na przełamanie Włoszki, gdyż uważam, że szanse tutaj są równe. Będzie można zobaczyć to spotkanie więc polecam się zapoznać z grą Franceski Schiavone!

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: WTA Stuttgart
Spotkanie: Lisicki S. v Janković J.
Typ: powyżej dwóch setów
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza:

R16 turnieju w Stuttgardzie, spotkanie na szczycie Jankovic-Lisicki. Nie odważę się wytypować zwyciężczyni ale nie odpuszczę. Sądzę, że zobaczymy dziś trzysetowy pojedynek. Faworytką oczywiście Serbka Jankovic, jednak nie powinniśmy skreślać Sabinki, która na pewno jest podbudowana ostatnim zwycięstwem, bo kilku słabszych meczach. Na pewno za tym overem przemawiają bezpośrednie pojedynki obu dziewczyn. Trzy spotkania, wszystkie kończyły się wynikiem 2:1 dla Jeleny. Przypadek? Nie. Co z tego, że mecze rozgrywane cztery lata temu. Jelena Janković w formie, bardzo dobre wyniki, finał w Charleston. Lisicki szuka formy, wybiera Stuttgart bo gdzie może ją znaleźć jak nie w ojczyźnie? W tym sezonie obie zawodniczki z dodatnim bilansem. Sabina nie należy dla zawodniczek, którym przeszkadza własna publiczność, wręcz przeciwnie, doping ją napędza. Przy dozie szczęścia i dobrej formie jest w stanie sprawić niespodziankę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Mladenovic v Scheepers 2 @2,05 Bwin ✅
Zacznę od tego, że ten kurs to value i na bank inne buki wystawią mniejszy. Obie panie wolą raczej szybsze nawierzchnie choć Chanele z wielkoszlemowych turniejów najdalej doszła w Roland Garros - do IV rundy. Nie ukrywam, że zniszczenie Cirstei oraz Torro-Flor robi na mnie wrażenie. W ostatnich tygodniach Australijka nie zachwycała. Francuzka z kolei świetny bilans w hali (60/25), na mączce już tak kolorowo nie jest (40/35). Tutaj ograła po 3 wyrównanych setach jedną z rewelacji turnieju w Kato - Cadantu (laki luzerka) oraz młodą strzelbe Putintseva. Mnie jednak nie przekonuje, zwłaszcza na clayu. Lubi grać szybko, często podpala się i strzela z FH. Scheepers potrafi uspokoić grę, lubi(i potrafi) zagrać dropshota, ma dużo lepszy BH. Panie niedawno spotkały się w Indian Wells i gładko wygrała Chanele. Uważam, że jutro będzie podobnie a kurs w Bwin naprawdę kusi.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Ja stanę w opozycji do Pezia i wybieram:

Mladenovic 2,0 Bet365⛔⛔⛔ moia czarna seria trwa..chyba 10 mecz nietrafiony z rzędu (nie wszystkie tu opisane). Podrzymuję opinie, że Scheepers w słabej formie, a Kristinie już nigdy nie zaufam. Nie ma co ufać blondynkom ???? (poza Sharapovą)

Mecz bez faworytki, choć jeszcze miesiąc temu w Indian Wells na takie same spotkanie był kurs 1,3 na Mladenovic. Wtedy zakończyło się zwycięstwem afrykanerki po fatalnym dniu Francuzki.

Do tego turnieju to był jedyny błysk sezonu Chanelle, teraz nadeszły zwycięstwa z Cirsteą i Torro-Flor i od razu niektórzy mają Chanelle za boginię tenisa. Spójrzmy na te zwycięstwa bliżej:

1) Sorana zrobiła w godzinnym meczu 10 podwójnych błędów + miała fatalną skuteczność pierwszego serwisu
2) Maria-Teresa zrobiła w godzinnym meczu 7 podwójnych błędów + słaba skuteczność przy break-pointach.

Scheepers w tych meczach zdążyła zrobić 10 podwójnych, a serwis na nieziemskim poziomie nie stał.

Więc czy aby na pewno oglądamy inną Scheepers niż 3,4 tygodnie temu? Moim zdaniem nie, a jej sukcesy to nie efekt dobrej formy tylko jak to często w WTA wynik fatalnej dyspozycji dnia rywalek. Moją tezę potwierdza też występ w zeszłotygodniowym ITFie, gdzie męczyła się z 200-setnymi zawodniczkami rankingu by polec gładko w kolejnej rundzie.

Co o Kristinie?
Wygrała tu z zawodniczkami o mniej medialnych nazwiskach, ale będącymi w lepszej formie (Cadantu, Putintseva). Młoda ekspresyjna blondynka oczywiście woli twarde korty jak wspomniał Pezio, ale twierdzę, że pokonanie Scheepers w słabej formie, którą tylko zakłamały ostatnie mecze nie jest wielkim wyzwaniem i Kristina da radę zwyciężyć.

PS: Swoją drogą analizując ostatnio kursy bukmacherskie, mam wrażenie, że to wynik sondy aktualnej popularności. Patrz Jankovic po zwycięstwie ze Stosur, patrz Lisicka dziś po zwycięstwie z Jankovic. Patrz Halep ze Schiavone, Patrz Schiavone z Cornet, patrz Pironkova z Pliskovą, patrz Pironkova z Lino.

Chyba dlatego, gdybyśmy zrobili statystyki w tym bądź zeszłym tygodniu częściej wygrywają zawodnicy/zawodniczki na które jest kurs powyżej 2,0

Dlatego idąc typ tokiem zaproponuję na sucho:
Kvitova 2,8 Bet365
Cornet 2,1 Bet365

Ale największe przekonanie mam do Kristiny i ten mecz gram w parze z Raoniciem przeciwko Gulbisowi.

Otrzymane punkty reputacji: +3
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Mladenovic-Scheepers
To ja bardziej sklaniam sie do typu Pezia z kolei. Jak popatrzy sie rok temu na turniej w Maroku i zwyciezczyni Bertens, to w turnieju glownym byla tylko jedna zawodniczka, ktora mogla ta Bertens ograc i to byla wlasnie wtedy tam Chanele Scheepers. Skonczylo sie na 7-5 1-6 6-3 dla Bertens i pozniej koncowym triumfie turniejowym Holederki, wiec Scheepers dobrze sie tam czuje dorzucajac tegoroczne wyniki. Poza tym to niezla zawodnikczka jest z tej Scheepers, o czym swiadczy, ze osiagala juz 3 runde French Open,takaze jakbym mial cos wybierac to raczej w strone afrykanska. Generalnie jednak trudny typ obarczony duzym ryzykiem wg mnie.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: WTA Marrakesz
Spotkanie: Minella M. v Soler-Espinosa S. ✅✅✅
Typ: Minella M.
Kurs: 3.80
Bukmacher: Marathon Bet
Stawka: 4/10
Analiza:

Ćwierćfinał w Marrakesz dla Mandy Minelli to bardzo dobre osiągnięcie, jednak według mnie stać ją tutaj nawet na finał. Wczoraj zagrała świetne spotkanie przeciwko Kanepi, gdzie przegrywając pierwszego seta zdołała wygrać cały mecz! Dziś czeka ją według mnie łatwiejsze zadanie, jej przeciwniczką Hiszpanka Soler-Espinosa, która poza półfinałem w Acapulco nie może pochwalić się dobrym wynikiem. Pokonała jednak tam Mandy, 2-0 - gdzie pierwszy set do zera a w drugim potrzebowaliśmy tb. Jednak każdy wie, że to nie była ta Minella co teraz, która zachwyca swoją formą. Za dużo dyskutuje na korcie co na pewno przeszkadza w skupieniu się. Przypomnijmy, że Mandy w tym turnieju pokonała już wspomnianą wcześniej Kaię Kanepi i rodaczkę Soler-Espinosy - Cabeze-Candele. Silvia w Marrakesz miała bardzo łatwe zadanie - musiała pokonać Michaelę Honcovą i Olgę Poutchkovą, która na clay&#39;u nie jest rywalem dla Hiszpanki. Po tak wysokim kursie trzeba próbować grać na Mandy ponieważ jest to jej najlepszy okres w tym sezonie i kiedy może osiągnąć dobry wynik jak nie w Marrakesz gdzie jest bardzo blisko finalnego sukcesu, polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +17
oeb 257

oeb

Użytkownik
Kvitova Petra vs Li Na
Typ: Na Li 2:0 @1.90 [Bet365]
Chinka ma coś, czego na tą chwilę bardzo brakuje Czeszce... Mianowicie regularność. Jak przyjrzeć się tegorocznym występom Na Li w Tourze można spostrzec, że na trzy sety grała raz zaledwie - w przegranym meczu z Victorią Azarenką w finale AO. Ogólnie Chinka z kortu schodziła pokonana jeszcze tylko dwa razy - w meczach z Sereną i naszą Isią. Petra Kvitova jak najbardziej jest zawodniczką kalibru ciężkiego, która może odprawić Chinkę, a urwać seta to spokojnie jest w stanie. Jednak wydaje mi się, że w tej części sezonu, w tym konkretnym turnieju nie uda jej się to. Na Li bardzo mądrze dobiera sobie turnieje w których występuje (to jej piąty turniej, Petra gra dziesiąty nie licząc występów w Fed Cup)... Jak już pojawia się na kortach to jest w konkretnej formie i zachodzi daleko. Może mieć to związek z metryką, choć niekoniecznie, ale faktem jest że Chinka gra wybiórczo, ale jak już gra to prezentuje się tak, jak powinna prezentować się grajka z pierwszej dziesiątki rankingu. U Petry z tym różnie bywa. Miałem przyjemność oglądać ją na żywo w Spodku, patrzyłem na jej mecze w TV z niemieckimi rakietami w Stuttgarcie i w moim odczuciu jej gra wygląda w miarę poprawnie, ale przebłyski mistrzowskiej formy występują jak na razie niezbyt często. Petra lekko człapie, wygrywa bo rywalki miewają przestoje większe niż Czeszka. Na Li to na ten moment będzie dla Kvitovej wyzwanie, któremu nie sądzę by podołała.
✅ 3/6 5/7

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Sharapova - Ivanovic⛔
Typ: 1 w setach 2-0
Kurs: 1.61

Serbka całkiem nie źle sobie poczynia w ostatnich meczach chodziaż wczoraj z Petrovą miała kłopoty w pierwszym secie ale wyszła z tego. Jeśli chodzi o Ruske to wczoraj miała ostrą przeprawę z Safarovą która naprawdę dobrze grała. Uważam terez dla Rosjanki może być tylko łatwiej w turnieju no może oprócz Chinki.

Kvitova - Li✅
Typ: 2
Kurs: 1.40

Kvitova już wczoraj powinna się pakować do domu tylko stadartowo Goerges pod deklem zaczeło się gotować w drugim secie a w trzecim już popłyneła . Chinka szybkością załatwi Czeszke która porusza się po korcie jak słoń .

Lisicki - Mattek⛔
Typ: Over 21.5
Kurs: 1.80

Na początku chciałem grać na Amerykanke ale kurs za niski w stosunku do ryzyka dlatego daje over gemowy dlaczego? Mattek wczoraj robiła co chciała z Errani poprostu ośmieszała ją na korcie natomiast Errani robiła co mogła i tylko patrzyła jak baty dostaje. Natomiast Lisicki wczoraj latała po korcie jak poparzona jak by nażarła się sterydów o każdą piłke walczyła i wygrała mecz też dzęki głupiej grze Serbki. Widać było po Niemce że dużo to sił ją kosztowało wczorajsze spotkanie

wytrawny 29

wytrawny

Użytkownik
Dziś asekuracyjne ako: Berdych +1.5s 1.20 x Kerber +1.5s 1.16=1.39. Asekuruję się w związku z ostatnimi dość niespodziewanymi porażkami w przypadku Berdycha natomiast Shvedova to nieprzewidywalna zawodniczka. Odprawiła już w Stuttgart&#39;cie Suarez Navvaro (wychodząc z przełamań) i powiozła całkiem sprawnie Vinci. Biorąc na poprawkę defensywne umiejętności Kerber, Angie powinna wygrać to spotkanie, ale gorąca głowa Niemki może sprawić że ugra tylko seta. AKO mimo to bezpieczne i z nienajgorszym kursem jeśli ktoś ma większe saldo w Pinnacle. Kursy z Pinka.

Otrzymane punkty reputacji: +7
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Petra Kvitova - Na Li - 2 (1,40)✅
Pinnacle Sports

Na Li jest słuszną faworytką meczu. Co prawda Chinka dopiero rozpoczyna w tym roku przygodę na cegle jednak w tym sezonie ma tak dobre wyniki do tego w pierwszym meczu zagrała dobre spotkanie co powoduje że dzisiaj nie powinno być większych obaw co do gry Chinki. Na minus stoi jej drugie podanie w tej chwili. Chinka często ma problemy z podaniem. Kvitova tymczasem zaczyna wracać do starych nawyków. Dwa ostatnie mecze to dwie gonitwy o przetrwanie. Co prawda w 3 secie Petra już nie dawała szans rywalkom jednak droga do tego trzeciego seta była w obu przypadkach na cienkiej linie. Petra robi dużo prostych błędów po których traci punkty. Chinka na chwile obecną jest bardziej regularna, konsekwentna. Petre dzisiaj może uratować jej nieobliczalność. Mam na myśli dzień w którym nagle zacznie wszystko trafiać - wtedy Czeszka jej nie do zatrzymania. Osobiście widzę tutaj Chinkę w kolejnej fazie rozgrywek.

Otrzymane punkty reputacji: +6
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Turniej: WTA Marakesz
Spotkanie: Minella M.- Soler Espinosa S.
Typ: Minella +4,5 gema ✅✅✅6:3,3:6,6:3 Mandy wymiata ostatnio i daje zarobić ????
Kurs: 2,00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Aby nie powielać swoich wcześniejszych postów o Minelli i analizy Madersa dodam tylko, że Mandy jest mimo długich spotkań w dobrej kondycji fizycznej i świetnie funkcjonuje jej forehand, którym niesamowicie przyspiesza tempo wymian.Spotkały się raz w tym roku w Acapulco i wtedy było 1:6,6:7 dla Hiszpanki.W Marakeszu Hiszpanka trafiła na łatwiejsze rywalki niż zawodniczka z Luxemburga i zobaczymy jak zagra dzisiaj. Patrząc ze strony Mandy: dziś powinno być lepiej niż ostatnim razem...

Otrzymane punkty reputacji: +4
robel 153

robel

Użytkownik
Na dziś polecam debel:
M.Barthel/S.Lisicki - J.Jankovic/M.Lucic-Baroni 2 2.65 Unibet
Na Maratonie było coś nawet koło 3. Barthel i Lisicki grały tylko raz w tyk składzie właśnie w Stuttgarcie. Słabo zgrane ze sobą poza tym Lisicki przed deblem gra singlowe spotkanie więc na pewno będzie podmęczona. Jeżeli wygra w singlu, debel będzie traktowała ulgowo. Za Jankovic z Lucic przemawia zgranie, świeżość, w turnieju został im tylko debel. Po tym kursie warto spróbować.

S 0

szerszen

Użytkownik
Na dzis polecam typ na Mladenovic z Scheepers
Scheepers gra typowa przebijanke i duze balony ogladalem ja z Cristea i tam wygrala tylko dzieki rumunce ktora popelniala mase ,mase bledow w tym bardzo duzo double faults Mladenovic wciaz sie uczy ma duzy potencjal to dla niej szansa na 1/2 a Scheepers jest na 100% w jej zasiegu kurs na betfair 2.1 na pewno warto zagrac

K 358

koeman66

Użytkownik
Lisicki - Mattek-Sands (+1.5 seta) 2 1.55 Pinnacle ✅
To jest typ, ktorego prawodpodobienstwo wejscia, uwazam za ogromne! Lisicki wygrala wczoraj z Jankovic, a wczesniej z Burnett, byly to jednak wygrane nie tak pewne jak Mattek - Sands z Errani i Wickmayer. Amerykanka rzeczywiscie jest w zyciowej formie, a wczorajsza wygrana z Errani (6-0, 4-6, 6-1), robi wrazenie, podobnie jak wczesniejszy win z Wickmayer (6-2, 6-1). Wloszka jest z pewnoscia lepiej dysponowana od Jankovic, z ktora Lisicki musiala sie pomeczyc i gdyby nie kilka fatalnych zagran serbki, to rywalka amerykanki bylaby dzis Jankovic. Jest inaczej, amerykanka w swietnej formie to i powinna powalczyc. Po cichu licze na wygrana Mattek - Sands, jednak pieniedzy na to nie postawie, wole zagrac spokojniej na wygranie przez nia przynajmniej jednego seta, daje jej na to prawie ze 100% szanse. Rok temu na takiej samej nawierzchni w turnieju French Open, gora byla amerykanka.

Otrzymane punkty reputacji: +6
siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Dominguez Lino - Minella
Typ: 2
Kurs: 2.50

Pobierać puki taki kurs uważam że typ bardzo prawdopodobny. Tutaj koledzy o Minelli już pisali analizy więc nie będe się powtarzał natomiast jeśli chodzi o Hiszpanke to już jej nie powinno być bo dzisiaj Bertens złapała kontuzje w trzecim secie i grała na jednej nodze i mimo to Hiszpanka miała duże kłopoty nie potrafiła na początku seta wygrywać gemów przy swoim podaniu.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Maria Sharapova - Angelique Kerber - 2 (3,62)⛔
Pinnacle Sports

Rosjanka gra tragicznie i taka jest prawda. Serbka gdyby miała więcej pod kopułą odprawiłaby zupełnie rozstrojoną Rosjankę. Serwis Marii kuleje. Przełamanie za przełamaniem. Widać że Maria niewyraźnie wygląda. Nie wiem czy coś jej dolega a gra woła o pomstę do nieba. Angelique Kerber jest lekko faworyzowana przez organizatorów gra tutaj nieźle i jutro jest szansa pokonać Rosjankę, zwłaszcza że Niemka gra u siebie a organizatorzy na pewno chcieliby aby jak najdłużej akcent Niemiecki w Stuttgarcie był ze względu na frekwencje. Oczywiście wszystko w rękach Niemki. Sędziowie jej zwycięstwa rzecz jasna nie wręczą. Maria gra słabo tutaj i tyle w temacie. Słabo rownież zagrała tutaj R. Vinci, S. Errani i C. Wozniacki. Co do Włoszek to jestem przekonany że ten turniej potraktowały na 50%. Errani zachciało się biegać dopiero w secie drugim poprzedniego meczu. Wozniacki zupełnie nie trafiała w kort. Maria również nie gra jak przystało na nią. Szansa dla Kerber jest większa niż kurs na to pokazuje. Lekko można spróbować.

Mandy Minella - Lourdes Dominguez Lino - 1 (2,50)⛔
Bet365

Kursy szybko lecą w dół i czemu się dziwić. Obie grają w tym turnieju dobrze, obie mają za sobą trzy spotkania trzy setowe i obie na pewno są już nieźle zmęczone. Mecz 50/50 więc warto spróbować na Mandy Minelle która jest o wiele młodsza od Hiszpanki więc może mieć więcej sił jutro. Hiszpanka ma w końcu 32 lata. Nie sądzę aby wiek zawodniczek odegrał specjalnie wielką rolę ale kto wie czy nie zaważy w momencie jak obie będą się tłuc niemiłosiernie jutro i okaże się że prezentują w tym turnieju podobny poziom. Osobiście uważam że któraś padnie i będą dwa sety w tym meczu ale kurs kusi na Mandy. Kiki Bartens zagrała fatalnie z Hiszapnką pomimo to skończyło się na 3 setach. Drugie podanie Bartnes w ogóle nie istniało no ale kontuzja swoje zrobiła. Uważam podobnie jak jeden z kolegów że Mandy tutaj prezentuje się lepiej. Lekko można spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom