>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Marrakesz & Stuttgart, 22-28.04.2013

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
GP de SAR La Princesse Lalla Meryem

Miejsce: Marrakesz (Maroko)
Data: 22.04.2013-28.04.2013
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $235,000
Oficjalna strona: http://www.lallameryemtennis.com/

Porsche Tennis Grand Prix

Miejsce: Stuttgart (Niemcy)
Data: 22.04.2013-28.04.2013
Rozmiar drabinki: S-28 D-16
Nawierzchnia: Indoor Clay
Pula nagród: $795,707
Oficjalna strona: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/english-home

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

Otrzymane punkty reputacji: +3
kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Marrakech- Qualifiers
Mecz: Maria Elena Camerin - Tadeja Majeric
Data: 20.04.2013 13:15
Typ: 2:0
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Turniej kwalifikacyjny do turnieju głównego kobiet w Marrakech. W tym meczu, który znalazłem nie widzę innej opcji jak pewne zwycięstwo Camerin. Doświadczona Włoszka jest obecnie notowana na 149 miejscu w rankingu WTA, podczas gdy jej przeciwniczka ze Słowenii jest 163. Różnicy tak widocznej nie ma, jednak warto wziąć pod lupę formę obydwu pań. Obydwie grały ostatnio w Katowicach. Słowenka odpadła już w pierwszej rundzie kwalifikacji, przegrywając w nieco ponad godzinę z Marcinkevica 2:6, 3:6. Dla Camerin był to pierwszy w sezonie występ na ziemi i zaprezentowała się fenomenalnie. Do turnieju głównego przebijała się przez kwalifikacje, w któych pokonała Friedsam 6:2, 6:3. W drugiej rundzie kwalifikacji Camerin trafiła na Marcinkevica, czyli pogromczynię jej dzisiejszej przeciwniczki. Camerin wygrała 6:4, 6:4. W ostatniej rundzie Włoszka pokonała naszą reprezentantkę Katarzynę Piter 6:2, 6:4. Po przebrnięciu przez kwalifikacje beż żadnych przeszkód, Camerin w pierwszej rundzie już turnieju głównego pokonała 7:6, 6:3 Cepelovą, a później w drugiej rundzie wygrała 7:5, 3:6, 6:3 z Zakopalovą. Niestety jej kolejny mecz z Anniką Beck to porażka 6:7, 0:6. Występ jednak należy zaliczać do jak najbardziej udanych. Po tygodniu odpoczynku Włoszka znowu gra, też na ziemi, jej przeciwniczka nie jest jakaś wymagająca, forma Camerin idzie w górę, innego typu jak gładkie jej zwycięstwo nie widzę. Nie powiedziałem zbyt wiele o Majerić, bo nie trzeba wiele. Wygrana w męczarniach z Dinu i porażka z Savic (krecz przy stanie 6:2 dla Savic) w Chorwacji. Nie grała 2 tygodnie. Zobaczymy co pokaże, ale musi wiedzieć, że jej przeciwniczka jest w gazie.

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Canadu - Kania Kwalifikacje✅
Typ: 1 w setach 2-0
Kurs: 1.44

Innego wyniku sobie nie wyobrażam jak 2-0 . Polka ma w tyłku odważniki i dlatego zupełnie nie umie poruszać się po korcie , biega jak słoń. Za to Aleksandra ostatnio nie źle sobie poczynia , widać było w Katowicach

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Kwalifikacje Stuttgart 20:00, 20.04
Meusburger - Arn
typ; 2-0
2,5
bet365
Analiza
Dzis rozpoczynaja sie kwalifikacje do turnieju WTA w Stuttgarcie, w pierwszych ich rundzie Yvonne Meusburger spotka sie z Greta Arn. Zdecydowana faworytka spotkania w moim odczuciu jest reprezentantka Austrii. Yvonne swietnie czuje sie na kortach ziemnych, oczywiscie jak na swoje mozliwosci. Przewaznie wygrywa turnieje ITFowskie oraz damskie challengery. Probuje raz po raz swoich sil rowniez w turniejach WTA, gdzie nie z rzadka udaje jej sie przejsc kwalifikacje. Tutaj przyjdzie jej sie spotkan z wiekowa juz Wegierka, Greta Arn, ktora od stycznia nie wystepowala w zadnych turniejach. Leczyla kontuzje? Z tego co mi wiadomo, to nie, Grecie po prostu juz ciezko grac. Obie panie spotkaly sie tutaj rok temu, triumfowala o dziwo Wegierka. Wtedy jednak regulanie wystepowala w zawodach. Tutaj mamy rozbrat z tenisem ponad 3 miesiace i Austriaczke w dobrej formie, po wygraniu turnieju w Turcji.

Otrzymane punkty reputacji: +5
siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Zahlavova - Peer✅
Typ: 2
Kurs: 1.44

Mimo że gra Żydówki mnie nie zachwyca to jednak na Czeszke powinno spokojnie wystarczyć. W miare radziła sobie w Katowicach trochę kombinowała podrodze bo weszła jako LL zakończyła na Cadantu. Natomiast Czeszka zupełnie bez rewelacji trzyma swój poziom z drugiej setki w rankingu

Cadantu - Solovieva✅
Typ: 1
Kurs: 1.40

Alexandra naprawdę dobrze się spisała w Katowicach widać że jest w dobrej formie , wczoraj troche z Polką się łamała i dobre kursy na live były to jednak cały czas było widać że kontroluje grę. Dlatego z Ruską powinnno być winn

Otrzymane punkty reputacji: +9
mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
dziś w przeciwieństwie do mojej wczorajszej analizy będzie więcej o tenisie niż motywacji czy publiczności. Wczoraj wybrałem spotkanie w często odpuszczanym przez zawodniczki FedCupie zawodniczek, które wybierają sobie turnieje, gdzie walczyć. Dziś dwie młode gniewne dziewczyny które z tygodnia na tydzień są bliżej drzwi do tenisowego raju.

Puig 1,57 Bet365⛔⛔⛔

Monica zmierzy się dziś z młodą włoszką Burnett. Obie dziewczyny z dużym potencjałem, ale to Puig jest szczebelek wyżej w tenisowym szeregu. Puig po raz pierwszy zobaczyłem w turnieju w Brisbane w meczu z Kerber, gdzie walka była na noże i Puertorykanka zaprezentowała bardzo fajny tenis. Tą passę kontynuuje do dziś:

- udane tournée amerykańskie: wygrane z Petkovic i porażki po walce z Cornet i Mattek Sands w IW i w Miami
- amerykański clay w Charleston: wygrana z Hlavackovą i wygrany set z Venus Williams robią wrażenie jak na utalentowaną nastolatkę.

Nastassja Burnett to też młoda gwiazdka WTA, ale nie lśni tak jak Monica.
Początek sezonu to totalne rozczarowanie, porażki z Domachowską, Keothavong, Beatriz-Vigany, Dellaquą czyli z zawodniczkami, które w WTA są zagubione jak małe dziewczyny we mgle, a jednak receptę na Nastassję znalazły.

Ostatnie dwa występy lepsze, patent na wygrane z Barty w Osprey i Charleston i zrozumiałe porażki z Bouchard i Duque-Marino.

Lepszy tenis, bardziej spektakularne wyniki większa pewność siebie po udanych meczach sprawia, że to Puig ma dziś więcej argumentów by wygrać.

Jestem ponadto kibicem Puertorykanki po jej meczu z Kerber. Trzymam mocno kciuki by dostała się do głównego turnieju i dostała szansę walki o Porsche!

Szkoda słów, czarny weekend. 8 breakpointów w drugim secie, swoje gemy wygrywane do zera i 2 przegrane w kluczowych momentach.

Przepraszam wszystkich którzy byli ze mną i obiecuję poprawę.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Shahar Peer - Sandra Zahlavova - 1 (1,36)✅
Bet365
Tutaj różnica poziomów jest spora. Nawet jeżeli Izraelka nie zachwyca to miała mimo wszystko niezłe przetarcie w Katowicach na mączce. Ranga turnieju w Stuttgarcie jest wyższa więc i motywacji nie powinno zabraknać Shahar. Rywalka jest do ogrania. Męczyła się w pierwszym swoim meczu tutaj z rywalką która regularnie dostaje łupnia od bardziej doświadczonych rywalek. Sandra nie powinna zaskoczyć nową jakością gry w swoim wykonaniu, przynajmniej w tym turnieju.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +4
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Marakesz Kwalifikacje, 14:30, 21.04
Knapp - Schmiedlova
typ: 2-0
2,62
bet365
Analiza
Dzis druga runda kwalifikacji do turnieju WTA w Marakeszu, naprzeciw siebie stana, Wloszka, Karin Knapp oraz mloda Slowaczka, Schmiedlova. Zdecydowana faworytka pojedynku wydaje sie byc bardziej doswiadczona reprezentantka Italii, przynajmniej z kilku powodow. Dla Knapp wreszcie rozpoczyna sie wlasciwa czesc sezonu, gra na kortach ziemnych. Wloszka praktycznie wystepuje tylko na clayu, nie gra w zadnych turniejach na innych nawierzchniach kortu. Zdecydowanie tu czuje sie najlepiej i osiaga niezle rezultaty. Ma na rozkladzie kilka niezlych tenisistek z nazwiskami na korcie ziemnym. Jej styl gry swietnie pasuje do gry wlasnie na takiej nawierzchni. Wszyscy zachwycali sie Slowaczka podczas turnieju w Katowicach. Coz ona jednak tam takiego zrobila? Pokonala kontuzjowana Cornet oraz oddajaca jej mecz Peer. Czy to az takie osiagniecie? W dniu wczorajszym wszystko wrocilo do normy, meczarnie w pojedynku z reprezentantka Luksemburga, Vogt i wygrana dopiero po trzech partiach. Jeszcze nie czas na Schmiedlova. Tym bardziej, ze dzis przyjdzie jej sie zmierzyc ze specjalistka od gry na kortach ziemnych. Dlatego tez nie widze dla niej wiekszych szans na przejscie do kolejnej rundy kwalifikacji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
zelazny 183

zelazny

Użytkownik
Arantxa Rus - Maria Teresa Torro -Flor
Arantxa Rus 3,25 Bet3 65 W pierwszej rundzie turnieju w Maroko zmierzą się ze sobą dwie młode Panie, prawie że rówieśniczki, które w ran kingu dzielą zaledwie dwie pozycje . Faworytką w tym spotkaniu jest oczywiście 21 letnia Hiszpanka, lecz głównie ze względu na dyspozycje przeciwniczki. Holenderka Rus przegrała ostatnich 13 spotkań, wygrywając ostatni mecz dopiero w sierpniu zeszłego roku. Tegoroczny bilans Torro-Flor to 7:10, która mimo wszystko w ostatnich meczach nie zachwyca. Daje na zwycięstwo starszej Holenderki, która musi się w końcu przełamać i myślę, że to będzie najlepsza jej okazja.
Edit: 1:6, 1:6 = nieporozumienie​

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Turniej: WTA Marakesz
Spotkanie: Rus A. - Torro Flor MT.
Typ: Rus plus 4,5 gema ⛔⛔⛔ nawet seta nie pokryło:p
Kurs: 1,78
Bukmacher: Unibet
Stawka: 8/10
Analiza:

Nie pierwszy już raz myślimy podobnie z kolegą powyżej ???? Holenderka to jedna z zawodniczek, w których widziałem duży potencjał, ale w tym roku nic nie gra i generalnie ma pasmo 13 porażek z rzędu. Torro Flor z kolei na ostatnich 5 meczów tylko raz wygrała, więc też nie zachwyca. Spotkały się 2 razy i bilans jest remisowy 1:1. Hiszpanka zabawiła ostatnio na moment w Katowicach i bardzo kiepsko wyglądała. Rus ostatnio pokazała się w Charleston, liczę, że pokaże dziś dobry tenis i namiastkę swoich umiejętności, a to powinno wystarczyć, by pokryć te handi.Gram też za drobne na win, ale jako główny bet polecam grać handi, bo Holenderka nie ma stabilnej formy.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Co do Rus to też chyba spróbuję za grosze na jej win, bo umiejętności ma większe niż Torro-Flor, ale co z tego, jeśli robi się po 2 podwójne błędy w każdym swoim gemie serwisowym. To tak jakby zaczynać od stanu 0-30, a czasem nawet 0-40. Jeśli poprawi serwis i wyeliminuje DF-y to powinno być gładkie zwycięstwo. Panie spotkały się kilka tygodni temu, gdzie wynik to 6-4 6-3 na korzyść Hiszpanki, a w tym meczu Rus popełniła ponad 20 niewymuszonych błędów, a i tak podgoniła w 1. secie z 2-5* na 4-5* i 40-15*, ale zabrakło jednak niewiele. A wystarczyło tylko nie popełniać DF-ów...
Widzę, że będzie stream z tego meczu, więc polecam spojrzeć na pierwszy gem serwisowy Holenderki. Jeśli popełni w nim 2-3 DF-y to nie warto tego ruszać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: WTA Marrakesz
Spotkanie: Minella M. v Pironkova T.
Typ: Minella M.
Kurs: 2.20
Bukmacher: Pinnacle Sports
Stawka: 3/10
Analiza:

Mecz I rundy turnieju w słonecznym Maroko. Pod lupę biorę mecz Minella v Pironkova, gdzie za faworytkę uważam reprezentantkę Luksemburga, która w Katowicach pokazała się z dobrej strony w pojedynku z finalistką tamtejszego turnieju, Petrą Kvitovą. Pironkova tego sezonu nie może uznać za dobry. Ćwierćfinał w Hobart a dalej.. hmm, masakra.. Siedem występów w turniejach WTA i każdy kończył się na I rundzie. Ostatni mecz wygrała 8 lutego (nie licząc walkowera z 9 lutego) z Anne Kremer, która plasuje się na 665 pozycji rankingowej. Minelli wiedzie się lepiej. R16 w Katowicach, QF w Bogocie, R16 w Cali, przejście kwalifikacji w Hobart. Bardzo dobrze gra w grze deblowej, co oznacza, że ma formę. Wygrana w Bogocie, finał w Hobart. Jak widzimy wyniki przemawiają za piękną Mandy. Nawierzchnia: Obie zawodniczki zgodnie najlepsze wyniki osiągają na clay&#39;u. Widziałem mecze obu pań w Katowicach, zdecydowanie większe wrażenie wywarła na mnie skuteczna gra Mandy Minelli, która była o włos od sprawienia nie małej niespodzianki czyli pokonania Petry Kvitovej. Jest planowana transmisja z tego meczu, więc polecam tam zajrzeć i przez pierwsze gemy zobaczyć jak wygląda dyspozycja dnia u reprezentantki Luksemburga. Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +1
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Mandy Minella - Tsvetana Pironkova - 2 (1,74) ZWROT
Pinnacle Sports

Jestem trochę innego zdania niż kolega. Mandy Minella gra w kratkę do tego ma również ciąg porażek oprócz jednego spotkania wygranego po trzech setach z Vesna Dolonc która gra piach. Zarówno Bułgarka jak i Mandy Minella przegrywają ostatnio z dziewczynami które potem coś prezentują dalej w turniejach. Rzec można 50/50 więc logiką bierzemy kurs wyższy na Mandy Minelle. Tak zrobił kolega wyżej. Ja jednak jestem innego zdania. Podanie Tsvetany z Shahar Peer w Katowicach wyglądało nieźle. Bułgarka przegrała mecz po tibrekach. Nie wytrzymała psychicznie. Osobiście uważam że Bułgarka przełamie się w końcu po 5 porażkach z rzędu, ponieważ widać że jej gra jest co raz lepsza a rywalka jej również nie gra swojego tenisa. Mandy popełnia dużo błędów podwójnych. A wracając do spotkania z Petra Kvitova to drugie podanie Mandy w ogóle nie istniało a dużo ugranych punktów zawdzięczała fatalnej postawie Petry która momentami sypała prezentami jak z mikołaj z kapelusza. Warto dodać że samych błędów podwójnych Petra miała 8. Oczywiście to statystyki które dzisiaj nie grają zwłaszcza że to nowy turniej inna trochę nawierzchnia. Typuje jednak Tsvetane Pironkova.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Turniej: WTA Marrakesz
Spotkanie: Minella M. v Pironkova T.
Typ: Minella M.
Kurs: 2.20
Bukmacher: Pinnacle Sports
Stawka: 3/10
Analiza:
Mecz I rundy turnieju w słonecznym Maroko. Pod lupę biorę mecz Minella v Pironkova, gdzie za faworytkę uważam reprezentantkę Luksemburga, która w Katowicach pokazała się z dobrej strony w pojedynku z finalistką tamtejszego turnieju, Petrą Kvitovą. Pironkova tego sezonu nie może uznać za dobry. Ćwierćfinał w Hobart a dalej.. hmm, masakra.. Siedem występów w turniejach WTA i każdy kończył się na I rundzie. Ostatni mecz wygrała 8 lutego (nie licząc walkowera z 9 lutego) z Anne Kremer, która plasuje się na 665 pozycji rankingowej. Minelli wiedzie się lepiej. R16 w Katowicach, QF w Bogocie, R16 w Cali, przejście kwalifikacji w Hobart. Bardzo dobrze gra w grze deblowej, co oznacza, że ma formę. Wygrana w Bogocie, finał w Hobart. Jak widzimy wyniki przemawiają za piękną Mandy. Nawierzchnia: Obie zawodniczki zgodnie najlepsze wyniki osiągają na clay&#39;u. Widziałem mecze obu pań w Katowicach, zdecydowanie większe wrażenie wywarła na mnie skuteczna gra Mandy Minelli, która była o włos od sprawienia nie małej niespodzianki czyli pokonania Petry Kvitovej. Jest planowana transmisja z tego meczu, więc polecam tam zajrzeć i przez pierwsze gemy zobaczyć jak wygląda dyspozycja dnia u reprezentantki Luksemburga. Polecam![/QPironkova-Minella 1/1,66 PIRONKOVA 1,66 BET365
Nie zgadzam sie zupelnie ani ani troche z toba ,Gdy wczoraj zobaczylem kursy wystawione na to spotkanie to odrazu wiedzialem kogo bede gral zaluje ze nie zdazylem wczoraj zaatakowac bulgarki bo na bet365 kursy byly 1,80 a dzisiaj sa juz 1,6 Ogladalem minelle w Katowicach i niestety w przeciwienstwie do kolegi nie zachwycila mnie specjalnie swoja gra ,gra bardzo bardzo przecietnie ,nie ma specjalnie czym zagrozic bulgarce,Nie byla blisko wyeliminowania Kvitovej no bez jaj ???? owszem prowadzila juz 4:1 ale wszyscy ktorzy choc troche znaja czeszke wiedza ze ona bardzo powoli sie rozkreca i wchodzi w mecz czesto psuje wszytko jak leci aby potem grac w swoim stylu ale z Minella mogla pozwolic sobie na chwile slabosci i z stanu 4;1 wygrala 7:5 Jesli chodzi o bulgarke to owszem nie jest w najlepszej dyspozycji 7 porazek z rzedu ale w Katowicach byl progres niestety trafila na dobrze dysponowana Shahar peer z ktora przegrala walke o 2 runde a bylo naprawde blisko wydaje mi sie ze Mandy nie zdola nawiazac takiej walki jak z Izraelka

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Friedsam-Mattek 1 @2.75
Bardzo ciekawy underdog moim zdaniem. Oczywiscie najpierw trzeba powiedziec kto to jest ta Friedsam.
Przede wszystkim ta 19-letnia Niemka wygrala w ubieglym roku 6 turniejow ITF, z czego 5 bylo na nawierzchni ceglanej. Po drugie ta sama Friedsam grala juz rok temu w kwalifikacjach do Stuttgartu i wtedy urwala seta Katerynie Bondarenko (swoja droga ciekawe co sie stalo z Ukrainka). No i po trzecie w tym roku w tych kwalifikacjach tez wyglada dobrze. W 1 rundzie kwalifikacji zdemolowala rodaczke o nieznanym nazwisku, a wczoraj pokonala Shuai Peng i to tez daje do myslenie. Uwazam, ze dzis moze byc kolejny lup mlodej Niemki, bo na pewno cenie wyzej Peng niz Mattek jako tenisistke.
Co do meczu Pironkovej z Minella to ja bym juz predzej dawal Bugarke, jezeli to kogokolwiek interesuje. Pironkova zagrala bardzo dobry mecz z Peer w Katowicach i na pewno forma jest rosnaca. A Minella to jest bardzo ograniczony tenis moim zdaniem i mam takie indywidualne wrazenie, ze Minella czasem podczas meczu chce zabic jakies przelatujace ptaki. Ogolnie niezbyt cenie silowy tenis Minelli, chociaz niezle grywa na USOpen. Generalnie jednak ciezko cos tu wymyslic kreatywnego z tym typem, jeszcze w takim nietypowym miejscu jak Maroko.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Nie żartuj, że Peer była dobrze dysponowana w Katowicach. Oglądałem mecz Mandy z Petrą i dobry wynik nie był tylko zasługą słabej gry Czeszki a także dobrej, mądrej gry Minelli. Uważam, że ten mecz to 50/50 więc czemu mam brać mniejszy kurs? Nie rozumiem, każdy ma jakieś argumenty, które zachęcają do przejścia na stronę którejś z zawodniczek i ja wybieram Mandy, przeciwnie niż ty. Niech wygra lepsza!

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Co do Rus to też chyba spróbuję za grosze na jej win, bo umiejętności ma większe niż Torro-Flor, ale co z tego, jeśli robi się po 2 podwójne błędy w każdym swoim gemie serwisowym. To tak jakby zaczynać od stanu 0-30, a czasem nawet 0-40. Jeśli poprawi serwis i wyeliminuje DF-y to powinno być gładkie zwycięstwo. Panie spotkały się kilka tygodni temu, gdzie wynik to 6-4 6-3 na korzyść Hiszpanki, a w tym meczu Rus popełniła ponad 20 niewymuszonych błędów, a i tak podgoniła w 1. secie z 2-5* na 4-5* i 40-15*, ale zabrakło jednak niewiele. A wystarczyło tylko nie popełniać DF-ów...

Widzę, że będzie stream z tego meczu, więc polecam spojrzeć na pierwszy gem serwisowy Holenderki. Jeśli popełni w nim 2-3 DF-y to nie warto tego ruszać.
Jakie Ona ma umiejętności jak robi po dwa df w jednym gemie serwisowym? to się nazywa wybitny brak techniki i drugiego serisu. Do tego jej bh jest tragiczny po prostu, jedyne co ma to pierdzielnięcie na pałe z fh i to też praktycznie w co drugiej akcji kończy się to ue.

Torro Flor to dobry przebijak, nie popełnia zbyt dużo błędów i to bez problemu na Rus powinno wystarczyć. No ale liczyć na to, że akurat teraz po 15 żenujących meczach Holenderka się przełamie to jaki to ma sens?

Torro Flor -3.5 (1.55) Pinnacle ✅

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Friedsam - Mattek⛔ za wysokie progi dla Niemki
Typ: 1
Kurs: 2.50

Tutaj stawiam na Niemke która wczoraj odprawiła Chinke w 2 setach , również gra u siebie więc napewno będzie chciała dobre wrażenie zrobić. Amerykanka wczoraj męczyła się z Zanievską

jaka chinka? co to za analiza? bede cos takiego usuwac - rox

Analize pisałem w ostatnim momenie i rzeczywiście jest krótka a tobie proponuje zobaczyć skąd pochodzi Shuai Peng wtedy nie będziesz pisać takich tekstów

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Jakie Ona ma umiejętności jak robi po dwa df w jednym gemie serwisowym? to się nazywa wybitny brak techniki i drugiego serisu. Do tego jej bh jest tragiczny po prostu, jedyne co ma to pierdzielnięcie na pałe z fh i to też praktycznie w co drugiej akcji kończy się to ue.

Torro Flor to dobry przebijak, nie popełnia zbyt dużo błędów i to bez problemu na Rus powinno wystarczyć. No ale liczyć na to, że akurat teraz po 15 żenujących meczach Holenderka się przełamie to jaki to ma sens?

Torro Flor -3.5 (1.55) Pinnacle
Jeśli oceniasz umiejętności poprzez pryzmat serwisu to jest coś nie tak. Nie uważam, że Rus nie ma umiejętności, bo ma, tyle, że się zagubiła ostatnio tak jak Shahar Peer, ale liczę, że się odblokuje niedługo. A z tego co widzę,w swoich analizach mieszasz z błotem przeciwnika tego ba którego stawiasz, czy to w tenisie, czy w koszu. I Twoje &quot;cudy&quot; sa już znane na forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom