Victoria Azarenka - Serena Williams
Typ: 2
Kurs: 1,65
Wynik:
0-2 (1-6, 3-6)
relacja
Jak dla mnie to jest jakiś tam cykl
WTA, rankingi, pierdoły, a Serena jest obok, sama, w innej sferze jakby. To jest jeden z największych tenisowych talentów w historii w ogóle, więc dziękujmy światu, że możemy oglądać jej mecze na żywo (follow-upując kogoś tam kto tak pisał o Federerze i Nadalu). Serwis taki, że trudno go złamać i rzadko ma słabsze gemy przy własnym podaniu. Przy serwisie rywalki bywa różnie, często ryzykuje i czasami szybko przegrywa, ale ogólnie wiemy jaka jest groźna. Ten turniej jak najbardziej udany do tej pory, wszystko w miarę pod kontrolą, jedyna wpadka do stracony set z Wozniacki. Do tego spotkania na pewno podejdzie rozsądnie. Azarenka - zapowiada się powtórka z Stuttgartu czyli finał przegrany po spoko grze, ale znakomitej grze rywalki. Liderka w tym turnieju nie powala, gra poprawnie, ale to nie powinno wystarczyć. Williams też nie miażdży tak jak w Charleston, ale tam były mniej wymagające przeciwniczki. To musi być pokazanie do kogo należy
WTA, Amerykanka tym zwycięstwem ustawi wszystkie inne zawodniczki w szeregu i udowodni, że jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa w kwestii tenisa. Myślę, że szlem w tym roku jak najbardziej osiągalny (i to już może nawet RG). W przeciwieństwie do Venus, która moim zdaniem już żadnego grand slama nie wygra. Aza, uwielbiam Cię, wiesz o tym, ale co za dużo to niezdrowo. Racjonalizm. Niech wygra lepsza.
P.S.
stawkę zakryłem, bo kto ma wiedzieć ten wie, nie mam potrzeby upubliczniania swoich stawek na forum. polecałem ten bet wcześniej i mam nadzieję, że ktoś skorzystał (jutro się okaże czy było warto)