>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Katowice, 08-14.04.2013

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Wiadomo już czy będą jakieś ciekawy pary deblowe? Na stronce nic nie ma. Tak wgl to organizatorzy chyba nie spodziewali się że bilety tak szybko pójdą, na półfinały już 2 tyg przed nie było biletów, dopiero wczoraj chyba uruchomili dodatkowe sektory.

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Kwalifikacje
Frech - Olaru⛔
Brakło jednego gema, Polka tylko walczyła 2 secie
Typ: Over 15.5 gema
Kurs: 2.10

Linia dla mnie wyśmienita uważam że spokojnie powinno pokryć . Młoda Polka Madzia powinna trochę powalczyć z Olaru. Wygrywała z zawodniczkami dużo wyżej w rankingu w Słowacji (turniej juniorski - Trnavie Empire Cup) tego roku więc forma jest. Jeszcze wcześniej dobrze zaprezentowała się w Bydgoszczy Mistrzostwa Polski Młodzieżowe. Więc liczę na walkę w tym spotkaniu

malkin_30 7

malkin_30

Użytkownik
elo siara gdzie masz ten mecz czy moze sie spoznilem bo szukam tego tenisa juz widze ze Betsafe nie ma Milenium tez i chyba musze na necie gdzies indziej poszukac a w realu pewnie Fortune odwiedzic choc oni pewnie suche mecze beda mieli.
p.s. Oki mam bet365 over 15.5
gram jak nic na dobry poczatek dnia singielek za to co dal over Querreya z Trocikim .

acha i mam pytanko czy Anna Lena Friedsam jest az tak dobra wedlug Ciebie tez ze jest faworytka w meczu z Camerin?? co sadzisz?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Jest na bet365, sugeruję dodawać własnie buka przy kursie. Sam pograłem, bo kursiwo i linia na prawdę fajna.
Do usunięcia po 10 (godzina rozpoczęcia spotkania).
@Down jeśli pytasz o livescore to chociażby livesports.pl

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
elo siara gdzie masz ten mecz czy moze sie spoznilem bo szukam tego tenisa juz widze ze Betsafe nie ma Milenium tez i chyba musze na necie gdzies indziej poszukac a w realu pewnie Fortune odwiedzic choc oni pewnie suche mecze beda mieli.
Ten typ jest możliwy jak na razie do postawienia w Bet365

Czy jest jakis live do tego turnieju poza Bet365

Rzucił mi się w oczy typ na Magdę Linettę, co o tym myślicie?

malkin_30 7

malkin_30

Użytkownik
Krzysiu przez chwile sie zastanawialem ale wolalbym tez zagrac u/o lub jakims handicapem a tu ni huhu tylko goly mecz dali ale na jakis systemik wrzuce chyba za 3.75 . Savinykh chimera jak nie wiem a dla Linette jakby nie patrzec ogromna mozliwosc pokazania sie i skoku w przod.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Krzysiu przez chwile sie zastanawialem ale wolalbym tez zagrac u/o lub jakims handicapem a tu ni huhu tylko goly mecz dali ale na jakis systemik wrzuce chyba za 3.75 . Savinykh chimera jak nie wiem a dla Linette jakby nie patrzec ogromna mozliwosc pokazania sie i skoku w przod.
Zgadza się, z tego co mogę dodać od siebie to obie zawodniczki grały ze sobą prawie 2 lata temu podczas jakiś kwali do US Open. Spotkanie wygrała Rosjanka 2-1, ale pierwszego seta wygrała Polka. Warto dodać, że Magda ostatnio grała w Tallinie, i dotarła tam do półfinału. Rosjanka natomiast grała jeszcze we wtorek w Monetrrey z Wickmayer, gdzie uległa jej 2-1.

Ledwo co zaczęli na ten temat rozmowę, a kurs spadł na Polkę z 4,33 na 3,75 ????

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Olaru - Solovieva⛔
Typ: 2
Kurs: 1.62

Myślę że Rosjanka powinna wygrać w dwóch setach. Dzisiaj rano Olaru grała z Polką i z tego co widziałem Fręch sprawiała już jej kłopoty 2 secie. Polka w 1 secie miała treme i się usztywniła dlatego Olaru wygrała do zera natomiast drugi set nawiązała się walka i nawet Magdalena odłamała rywalkę. Jutro z rosjanką już nie będzie tak łatwo

malkin_30 7

malkin_30

Użytkownik
Ja gram z rana dubelka w bet365 na niepolski sukces :) Koehler -3.5 gema za 1.8+ Cadantu -4.5 takze za 1.8 . 3 kupony w sumie. 2 single po 50zl i jeden dubel z tych meczy. Mysle ze dzis Polki dostana tegie lanie i nawet jesli po secie wygraja to w przegranych setach dostana gladko. Pozdrawiam i milego owocnego dnia.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Peer 1.25✅
Peer:
- cały czas nie może się odnaleźć w turze?
- był moment, że grała naprawdę nieźle, była bardzo doceniana, aktualnie gra w kratke,
- od paru tygodni coś drgnęło, całkiemfajne mecze i zaskakujące wyniki na korzyść Peer,
- w starciu z polką licze na doświadczenie i zimną głowe,
- starcie z polką Peer powinna wykorzystać i zameldować się w drabince głownej turnieju,
- Peer jest jeszcze młoda, może jeszcze karta się odwróci...
- kurs i tak dosyć solidny,
Kania:
- jak patrzałęm na jej wyniki to byłem zaskoczony na plus,
- znajomy widział Kanie i w starciu z Peer nie widzi polki, zdaje się na jego pogląd...
- Peer według mnie to za wysokie progi...
- ambicja to za mało, umiejętności dużo słabsze,

---

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Muszę przyznać, że pomimo kwalifikacji bardzo sympatyczna atmosfera. Kultura tenisowa na pozytywnym poziomie, kibiców da się porwać do oklasków ????
Teraz na poważnie będąc tam, obejrzałem kilka zawodniczek i postaram się Wam to przedstawić.

Buryachok - Craybas 2 kurs: 1.61

Buryachok dość szczęśliwie znalazła się w decydującej rundzie eliminacji, w pierwszej rundzie przejechała się po Polce, natomiast w drugiej rundzie trafiła na Amanmuradovą, która pechowo złapała kontuzję, można było się dopatrzeć, że coś z łokciem. Ukrainka grała swój tenis, uderzała mocno, lepszy forehand, ale na Craybas moim zdaniem to nie wystarczy. Amerykanka to już starsza zawodniczka, ale doświadczenie bierze górę. Dziś spokojnie wypunktowała Polkę, która ma potencjał, dobry backhand, ale brakło... Craybas solidna, nie powinna mieć problemów z dość anonimową tenisistką z Ukrainy.

Cadantu - Olaru 2(lub over 21,5g) kurs: 2,30 / 1,72

Pojedynek dwóch Rumunek zapowiada się chyba najmniej ciekawiej z czterech par kwalifikacyjnych. O ile nie widziałem Olaru to zrobiła małą niespodziankę, ale wg innych grała całkiem przyzwoicie. Natomiast Cadantu nie zagra najlepiej, można po wyniku stwierdzić, że łatwy mecz, ale pomogła jej Polka i to w znacznym stopniu. Kawa ofensywny styl gry, ale jest bardzo nieregularna. Dużo było przełamań, można było zobaczyć mocniejsze wymiany, ale Cadantu niczym się nie wyróżniła.

Peer - Schmiedlova 1 kurs: 1,36

Tutaj mega faworytka, jest to najpewniejszy mecz ostatniego dnia kwalifikacji, Izraelka bardzo pewnie gra w tym turnieju, przeszła ciężki bój z Rezai, tam Francuzka przegrała głową, dziś pewny win z Kanią. Niestety dla Pauli za wysokie progi, bardzo nerwowa zawodniczka, na początku pierwszego seta rozwalona rakieta co dobrze nie świadczy. Paula została spokojnie ograna, a Peer bez większych problemów i bez start sił znalazła się w decydującej fazie. Sądzę, że miejsce w drabince ma pewne ????

Piter - Camerin 2 kurs: 1,60

Dziś Kaśka zrobiła sporą niespodziankę pokonując rozstawioną z numerem pierwszym Marię Koehler, ale to nie był dzień Portugalki, która grała z grymasem na twarzy. Kasia przede wszystkim styl defensywny, ale potrafi skończyć także. Brakuje troszkę jeszcze czegoś, może zdecydowania w grze do przodu, ale szło to w niezłym kierunku. Jutro niestety rywalka dla Polki nie należy do najłatwiejszych, Camerin pokazała kibicom dziś niezłe widowisko z Łotyszką, solidne, mocne, płaskie uderzenie, nie ważne czy po skosie czy prostej jakoś ta sama, na naprawdę niezłym poziomie. Dość regularna dziewczyna, sprawi spore problemy Polce, która żeby wygrać musi się jutro nabiegać, a do końca nie wiadomo jak się zregeneruje. Mimo, że za Polką stanie publiczność(nie dużo, bo pracujące Katowice) nie widzę tego kolorowo i niestety żadna Polka może nie wejść do turnieju głównego.

Mam nadzieję, że takie powierzchowne dość informacje Wam się jednak przydadzą, powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: WTA Katowice
Spotkanie: Peer S. v Schmiedlova A.K
Typ: Peer S.
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie trzeciej rundy kwalifikacyjnej turnieju w Katowicach. Ktoś pomyśli co robi tutaj Peer? Tak to nie żarty Izraelka musi przechodzić przez kwalifikację, gdyż w rankingu zajmuje bardzo odległe 118 miejsce (!). Z drugiej strony młoda reprezentantka Słowacji, która w dwóch pierwszych meczach nie straciła seta. Przeciwniczki jednak miała łatwiejsze niż Shahar, gdyż ona musiała pokonać Aravane Razai i reprezentantkę Polski - młodą Paulę Kanię. Gram przede wszystkim ze względu na kurs. Jak dla mnie jest on zdecydowanie zawyżony na zwycięstwo Peer, która na clay&#39;u radzi sobie nieźle. Przy kursie 1.25 poważnie bym się zastanawiał. Każdy wie co czasami Peer wyprawia, jednak ten kurs jest satysfakcjonujący dla mnie. Schmiedlova to nie jest zawodniczka regularnie występująca w imprezach WTA, najczęściej pogrywa na turniejach rangi ITF. Próbuje w kwalifikacjach wielkoszlemowych, jednak w tej chwili to jest różnica kilku poziomów pomiędzy tymi zawodniczkami. Dziś wierzę w zdecydowane zwycięstwo Izraelki, która ma wszystkie argumenty u siebie.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Beck - Domachowska 2 @ 5,75

Moim zdaniem warto skorzystać z tego kursu, wiadomo, że Polka nie gra dobrze, ale dostałą dziką kartę i u siebie na pewno powalczy. Na konferencji prasowej Marta została zapytana co się z nią dzieje, na co odpowiedziała: &quot;Jestem teraz kompletną zawodniczką, potrafię wiele więcej niż kiedykolwiek i nie wiem skąd takie słabe wyniki&quot;. Można doszukać się wiele z tej wypowiedzi, ale w końcu musi nadejść ten moment przełamania i kiedy to zrobić jak nie przed własną publicznością? Rywalka nie z najwyższej półki, dla takiego porównania ugrałą tylko 4 gemy z Ulą Radwańską...Kurs dla mnie wysoki i warto za drobne spróbować ????

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Peer dostaje narazie ostre baty przegrała 1 set już z Rezai miała problemy zobaczymy jak się skończy mecz.

Ja daje i polecam typ na :

Buryachok - Craybas✅ Babcia dała rade na luzie
Typ: 2
Kurs: 1.65

Tutaj stawiam na doświadczenie powinno się skoczyć 2-0 dla Amerykanki jeśli wytrzyma tempo gry bo to jest rocznik 74&#39; więc prawie babcia. No i warto brać pod uwagę jej ostatnie mecze gładko wygrane z Czeszką i Polką

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Katowice, 13:00 8.04
Svitolina - Martic
typ; 2-0
2,6
Expekt
Analiza
Dzis rozpoczyna sie turniej glowny w Katowicach, w jednym ze spotkan Ukrainka, Svitolina spotka sie z Chorwatka, Petra Martic. Zdecydowana faworytka spotkania wydaje sie byc Svitolina. Doswiadczenie, ogranie przemawia dzis za Chorwatka, ale sa to jedyne rzeczy, ktorymi goruje dzis Chorwatka. Maja sie one slabo w porownaniu z aktualna forma Chorwatki. Martic gra w tym sezonie na zenujaco slabym poziomie, przegrywa praktycznie wszystko. Przegrala szesc ostatnich spotkan i to wcale nie z czolowka swiatowego rankingu. Ukrainka gra zdecydowanie lepiej. Szczegolnie dobrze prezentowala sie na kortach ziemnych, w challengerze w Cali byla w finale. Ukraince w ostatnim czasie udalo sie przejsc kwalifikacje Indian Wells. Svitolina gra ostatnimi czasy duzo lepiej i to ona powinna dzis cieszyc sie z awansu do kolejnej rundy.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Z powodu kontuzji z turnieju wycofała się Rybarikova. Jako LL zagra Shahar Peer. Bardzo możliwe, że Peer wiedziała już przed decydującą rundą kwalifikacji, że nawet jeśli przegra to wejdzie do drabinki głównej. Trochę dziwna decyzja organizatorów, bo myślę, że lepiej dla turnieju jak miano LL zdobyłaby Kasia Piter. W końcu mamy tylko 2 Polki w turnieju głównym...
Janowicz prawdopodobnie nie zagra dziś w meczu pokazowym. O godzinie 16 koło głównego stoiska z Babolatami będzie można zrobić sobie zdjęcie z Alize Cornet. Szkoda, że dziś nie mogę wybrać się do Katowic ????
Popieram typ na Domachowską. Kurs ponad 5 jest value. W końcu w zeszłym roku obie panie grały przeciw sobie i były 3 sety. Wygrała wtedy Beck. Z tą konferencją prasową, na której Domachowska &quot;wychwalała&quot; swoją grę to jest ciekawa sytuacja, bo większość ludzi negatywnie odebrało jej wypowiedź. Ma coś do udowodnienia, losowanie niemal wymarzone. Zaskocz nas dziś Marta!!
Zaniewska zagra jutro z Kanepi. Dla Estonki będzie to pierwszy turniej i pierwszy mecz w sezonie. Widziałem wczoraj, że po kwalifikacjach Kanepi solidnie trenowała na korcie bocznym. Na pewno dla Sandry nie będzie to łatwy mecz, ale kto wie, może będzie to dzień Polki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Z powodu kontuzji z turnieju wycofała się Rybarikova. Jako LL zagra Shahar Peer. Bardzo możliwe, że Peer wiedziała już przed decydującą rundą kwalifikacji, że nawet jeśli przegra to wejdzie do drabinki głównej. Trochę dziwna decyzja organizatorów, bo myślę, że lepiej dla turnieju jak miano LL zdobyłaby Kasia Piter. W końcu mamy tylko 2 Polki w turnieju głównym...
O przyznaniu LL decyduje rozstawienie, a nie wola organizatorów.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Właśnie mówili na TVP Sport że Janowicz nie zagra i pokazówka odwołana, zamiast tego będzie transmitowane spotkanie Beck-Domachowska nie wcześniej niż godzina 19.

Zdecydowałem się zagrać na Domachowską na bet365, oczywiście za drobne. Marta dostała dużą szansę od organizatorów na grę w turnieju głównym i warto pograć po tak dużym kursie. Zawsze w Polsce grało się jej dobrze, więc szanse jakieś są. Liczę na kibiców w spodku w końcu Marta obok Zaniewskiej to ostatnia Polka w turnieju. Jej rywalka 18 letnia Annika Beck co prawda jest w formie ale ostatni raz na ziemnej nawierzchni grała 8 miesięcy temu. Miejmy nadzieje że Marta w końcu się odrodzi a okazję ma do tego idealną przed własną publicznością.

Marta Domachowska @ 5,50 Bet365

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Spotkanie: Beck vs Domachowska 6-3 7-5 ✅
Typ: over 18.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Expekt
Tak jak już inni pisali Domachowska dostała szansę występu w tym turnieju dzięki dzikiej karcie, tak więc przed własną publicznością powinna się dobrze zaprezentować. Osobiście co do zwycięstwa Marty jakoś nie jestem przekonany, ale za to myślę, że over powinien tutaj spokojnie wejść. Jako, że dostała tutaj szansę gry i to w Polsce nie może zawieźć swoich kibiców i meczu nawet przegrywając powinna walczyć do końca! 3 setówka albo jeden tie-break i overek wejdzie. Kurs ciekawy, osobiście polecam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom