lionel21
Użytkownik
Świetny z Ciebie typer, skoro tenisistkę oceniasz po wyglądzie i zachowaniu na korcie - tym bardziej, że akurat podskoki, uderzenia w powietrzu to nic złego, wręcz przeciwnie - dzięki temu zachowuje koncentrację w czasie spotkania, w ten sposób się pobudza.nie wiem jakim cudem kursy utrzymuja sie na Wickmayer a co wiecej jeszcze rosna !!?? przeciez to najwieksza perełka na dzisiaj bo niewykluczony jest krecz "klopsa" i dlatego lepiej grac ten mecz u bukow ktore krecz zaliczaja.
co do samego meczu. bartoli mnie irytuje zachowaniem, jakies podskoki, uderzenia w powietrzu miedzy pilkami, brzydki, gruby pulpet juz dawno powinien odpasc ale miala szczescie ze skreczowala Kim a potem grala z beznadziejna psychicznie ivanovic. Wickmayer w formie powinna rozjechac Bartoli 2-0 i taki jest moj typ
Maria Sharapova - Karolina Woźniacka
Ciekawy mecz. Spodziewałem się, że bukmacherzy wystawią tak niskie kursy na zwycięstwo Dunki i dalej uważam, że są one nieadekwatne do szans obu zawodniczek na wygraną. Maria Sharapova może ten mecz nawet wygrać, powoli wraca do formy, choć wiadomo, że to jeszcze nie szczyt jej możliwości. Karolina jest bardzo regularna z głębi kortu, popełnia niewiele błędów i to najgorsze będzie dla Rosjanki, która z samych podwójnych błędów serwisowych potrafi oddać kilka, a nawet kilkanaście punktów. Liczę jednak na to, że na tak prestiżowy mecz zmobilizuje się i pokaże swój najlepszy tenis. Wczoraj przeciwko Peng chwilami grała rewelacyjnie, tutaj trzeba będzie grać bardzo dobrze przez cały czas. Karolina wczoraj w meczu z Azarenką w pierwszym gemie musiała bronić kilka breakpointów, więc jest do przełamania. Niewykluczone zwycięstwo Woźniackiej, lecz nie zdziwię się jak wygra Sharapova. Nie wyobrażam sobie, by ten mecz szybko wygrała Karolina, stąd mój typ to over 20 gemów @ 1,85 betway