>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Indian Wells, 09-20.03.2011

Status
Zamknięty.
pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
---

dzięki za info, ja tez &quot;zjezdziłem &quot; neta wzdłuż i wszerz i tenisa do soboty czy niedzieli nie zobaczymy. Tez się przyłączam do Twojej myśli ! zaraz po szlemie turnieje takiej rangi i z taką obsadą nie jest pokazywany już od 1 rundy ? Dla mnie to skandal ale i konstatacja bardzo smutna - tenis to 3,4 rzędna dyscyplina dla nadawców...szkoda, a typowanie tenisa bez oglądania na zywo naszych tenisowych grajków to droga do nikąd ! Andre@

@ Eurosport powiedzmy że jeszcze trzyma fason co do transmisji tenisowych ale Polsat zszedł na psy ! tam tylko piłka, piłka, piłka, pozdrawiam !
jest taki kanał sportowy o nazwie &quot;supertennis&quot;
kanał włoski pokazuje non stop tenis zarówno panów jak i panie na żywo,pokazywalimecze Daivis Dup min: mecze Austryjaków z Francuzami i belgów z Hiszpania
wcześniej transmisje były z Marsyli,Memphis i wielu innych
Knała ten jest niekodowany z satelity HOTBIRD 12245/27500/H

J 0

januszek

Użytkownik
jest taki kanał sportowy o nazwie &quot;supertennis&quot;
kanał włoski pokazuje non stop tenis zarówno panów jak i panie na żywo,pokazywalimecze Daivis Dup min: mecze Austryjaków z Francuzami i belgów z Hiszpania
wcześniej transmisje były z Marsyli,Memphis i wielu innych
Knała ten jest niekodowany z satelity HOTBIRD 12245/27500/H
Ale Mastersów w ofercie nie mają. Tylko te mniejsze turnieje + davis cup. Turniej pań w Rzymie to największy w ofercie Supertennis.
Myślałem że sobie wykupię na czas turnieju w Indian Wells Polsat Sport Extra (został mi dekoder i mogę sobie włączać na miesiąc), ale 40 zł za jeden kanał na miesiąc to trochę za dużo. Żeby chociaż pokazywali ten turniej tak jak to robi Eurosport na wielkich szlemach to może bym się skusił. W żadnej telewizji nie zobaczymy sesji wieczornych, bo komentatorzy polsatu idą spać ????

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
@ co do kanału włoskiego to od przeszło roku czerpie z niego garsciami ile się da ! jest dużo tenisa live, swietne programy metodyczne, fajne mecze powtórkowe, wywiady, analizy, po prostu dużo duzo tenisa ! szkoda ze po włosku ale za taką darmoche to mozna tylko powiedzieć - dzięki Italia ! Jak widze, jak pokazują te osrodki tenisowe, mase dzieciaków to włosi bedą mieć z tego wiele radości i zaprocentuje to na pewno w przyszłości - podobnie jest w Czechach, masa osrodków, mnóstwo zaangazowanych ludzi itd, wyniki mozna zobaczyc na listach WTA i ATP ( ilość występujących tam grajków) - w Polsce taki kanał jaki mają włosi to &quot; wirtualne matriksowe i kosmiczne marzenie - nie realna iluzja niestety, no co by mieli pokazywać - Fibaka ? - w Polsce tenis to 15 - rzedna dyscyplina. Ostatnio fajny wywiad czytałem Kubota - on to samo mówi... gdyby nie pomoc Czechów, między innymi Berdycha i Stepanka którzy brali polaka na mecze sparingowe itd...to po Kubocie byłby już piach i kurz, dobra kończe temat to nie ten dział.

Wiki - Oudin
1
1.35 ✅ 6-4 6-3 bet at home

Jak zobaczyłem ten mecz i kurs to odrazu poszły iskierki w środku. Wiki dla mnie jest w tym momencie zdecydowanie lepszą tenisistką. Amerykanka gra gdzie się da i z marnym skutkiem, jak wygrywa to pierwsze rundy a potem pakuje walizki. Belgijka myslę będzie wypoczęta, swieża i głodna sukcesów. Ta zawodniczka ma cały czas papiery na wielkie wyniki, jak poprawi odrobinę głowę i czasami pomyśli to jeszcze będzie grozniejsza dla rywalek. Dla mnie Wiki zdecydowanie i pewnie wygra. A kurs myslę proporcjonalny do umiejętności i pozycji obu dziewczyn w turze. Andre@

Czakve - Doi
1
1.40 ✅ 7-6 6-1 bet at home

Rosjanka myslę najlepsze ma przed sobą, jest jeszcze młoda, spore doswiadczenie i umiejętności. Japonka to dla mnie egzotyka, bazuje tylko na jej tegorocznych wynikach. Anna w tym sezonie kiepsko, jest okazja zeby znowu iść w góre i przypomnieć o sobie, stawiam na Czaki !

---

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ja bym po takim kursie nie ruszał tego meczu. Amerykanka to dużżżżżży talent, lubią ją gra bardzo agresywnie co mi się bardzo podoba, stać ją do bardzo dobre wyniki już ma na swoim koncie kilka świetnych wyników na swoim podwórku pokonanie Sharapovej itp. Belgijka gra taki tenis na jaki ja nie mogę patrz przebijanka i jeszcze raz przebijanka. Oudin jak będzie trafiać to może powalczyć w tym meczu....

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Ja bym po takim kursie nie ruszał tego meczu. Amerykanka to dużżżżżży talent, lubią ją gra bardzo agresywnie co mi się bardzo podoba, stać ją do bardzo dobre wyniki już ma na swoim koncie kilka świetnych wyników na swoim podwórku pokonanie Sharapovej itp. Belgijka gra taki tenis na jaki ja nie mogę patrz przebijanka i jeszcze raz przebijanka. Oudin jak będzie trafiać to może powalczyć w tym meczu....

Amerykanke oglądałem już parenascie razy, ok zgoda talent to duży ale jak na razie to &quot;napompowany balon&quot; - dla mnie ta dziewczyna to kłębek nerwów, kompletnie jest nie przewidywalna, gra chaotycznie i zrywami, jak sobie przypomne jej niektóre mecze z zeszłego roku to dramat. Wiki natomiast dla mnie aktualnie jest dużo lepsza, jest bardziej regularniejsza i przewidywalna. Owszem jej gra to winersy, fajerwerki i mocna siekanina. Jak porównuje grę obu panienek to wychodzi mi więcej plusów na korzyść belgijki, ona ją zajedzie i narzuci swój styl gry, a mentalnie to belgijka także lepiej wyglada, ona kipi emocjami a Oudin to taka ciepła klucha, zdeydowanie stawiam na Wiki. Dzięki za komentarz na mój punkt widzenia odnośnie tego spotkania, miłego wieczoru ! Andre@

---

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Yanina Wickmayer gra bardzo nierówno. Zdarzają jej się świetne mecze, ale też takie, w których popełnia strasznie dużo niewymuszonych błędów. Sporo też zależy od jej dyspozycji serwisowej. A Oudin? Podania nie ma najmocniejszego, zatem nie bazuje na nim aż tak bardzo jak Belgijka. W wymianach radzi sobie bardzo dobrze, potrafi grać agresywnie. Myślę, że forehand to jej najmocniejsza broń. Dodatkowo będzie miała za sobą publiczność, więc należy sobie odpowiedzieć na pytanie, czy faktycznie Wickmayer warto grać po takim kursie? Pytanie oczywiście retoryczne. ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Lionel21 dokładnie tak. To samo miałem na myśli. Wiki sporo meczy wygrwa po walce, trzy sety nagłe zwroty akcji itp a wszytsko przez jej mega nie równą grę. Jak Amerykanka zagra na własnych smieciach jak kiedys na kotach US OPEN to Wiki będzie mieć dużżże problemy i tez na to liczę, mecz cieżko po takim kursie nie warto ryzykować.

B 59

blox

Użytkownik
Shuai Peng - Na Li [1.35] ⛔

Kurs niewysoki, ale w miarę pewny. Po super formie Peng z AO niewiele zostało. Na Li to dużej klasy zawodniczka, powinna wygrać bez większych problemów. Nie wiem jak u niej z formą, ale nawet w przeciętnej formie przewyższa Peng w każdym aspekcie gry.

Dinara Safina - Daniela Hantuchova [1.50] ⛔

Daniela zaprezentowała wyśmienitą formę w Doha. Miała pecha, bo trafiła na Verę grającą wtedy kosmiczny tenis. Minęły 2 tygodnie. Zakładam, że wiele się nie zmieniło przez ten czas z formą Danieli, nie ma mowy o zmęczeniu, powinno być dobrze. Dinara ogrywa co słabsze zawodniczki, ale jak napotyka silny opór to pojawiają się nerwy i błędy.

Aravane Rezai - Shuai Zhang [1.90] ⛔

Lubię Rezai, gra ofensywny i atrakcyjny dla oka tenis, ale w obecnej formie przegra z każdą zawodniczką, która choć trochę macha paletką. Brak serwisu, podwójne błędy, nie wytrzymuje wymian. W Monterrey ugrała ledwie 3 gemy z Kudryavtsevą, która umiejętności tenisowe ma mizerne. Rosjance wystarczyło przebijanie jako tako piłeczki.

STREAK...

Otrzymane punkty reputacji: +1
babe 17

babe

Użytkownik
Ciężko dzisiaj coś wybrać. Jest dużo meczy które różnie się mogą skończyć, a strzelanie nie ma sensu. Dosyć pewny wydaje się mecz Kanepi z Dulko. Dulko na hardzie w ogóle mnie nie przekonuje. Pokazała już w tym turnieju, że nie jest to jej nawierzchnia w meczu z King. Kanepi odpoczywała od przegranego meczu w Doha z Janković i myślę, że głodna gry zniszczy dzisiaj. Kanepi gra tenis któremu nie ma czym się przeciwstawić Dulko. Z podobnie grającą Pavlyuchenkovą przegrała tydzień temu gładko i dzisiaj będzie podobnie.
K. Kanepi @ 1.526 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik

Z wszystkim się zgadzam. Jednak amerykanka zatrzymała się w karierze i jak dla mnie jest lekko zagubiona. Umiejętności naprawdę duże, ale jej głowa jest jeszcze bardzo nerwowa. Belgijka za to pnie się do góry. W salszym ciągu uwazam ze ma papiery na granie i moze w tym sezonie wystrzelić jakiś fajny wynik. Andre@

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Yanina Wickmayer gra bardzo nierówno. Zdarzają jej się świetne mecze, ale też takie, w których popełnia strasznie dużo niewymuszonych błędów. Sporo też zależy od jej dyspozycji serwisowej. A Oudin? Podania nie ma najmocniejszego, zatem nie bazuje na nim aż tak bardzo jak Belgijka. W wymianach radzi sobie bardzo dobrze, potrafi grać agresywnie. Myślę, że forehand to jej najmocniejsza broń. Dodatkowo będzie miała za sobą publiczność, więc należy sobie odpowiedzieć na pytanie, czy faktycznie Wickmayer warto grać po takim kursie? Pytanie oczywiście retoryczne. ;)
--- Po Twojej analizie trochę się zaniepokoiłem. Ale na spokojnie popatrzałem na wyniki obu pań, przypomniałem sobie niektóre mecze z przeszłości i się odrobinę wyluzowałem. Wiki na ten moment odskoczyła bardzo daleko - poprawiła swój tenis i swoje mankamenty. Amerykanka już w zeszłym roku obniżyła poprzeczke, a w obecnym jest po prostu słabiutka. Wiki to już za wysoka półka. Spadam spać, pozdrawiam ! Andre@

---

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Ciężko dzisiaj coś wybrać. Jest dużo meczy które różnie się mogą skończyć, a strzelanie nie ma sensu. Dosyć pewny wydaje się mecz Kanepi z Dulko. Dulko na hardzie w ogóle mnie nie przekonuje. Pokazała już w tym turnieju, że nie jest to jej nawierzchnia w meczu z King. Kanepi odpoczywała od przegranego meczu w Doha z Janković i myślę, że głodna gry zniszczy dzisiaj. Kanepi gra tenis któremu nie ma czym się przeciwstawić Dulko. Z podobnie grającą Pavlyuchenkovą przegrała tydzień temu gładko i dzisiaj będzie podobnie.

K. Kanepi @ 1.526

Po wydarzeniach w Japoni jakoś mi się odechciało wszystkiego. Typ popieram! Estonka wypoczęta✅ pojedzie Gisele na pewno. Argentynka coś tam wygrywa na zapleczu trzeciego garnituru WTA ale trafiła na skałe nie do przejscia

@ Fajny kurs na Petko✅, gra już na mocno zmęczoną Czeszke. Sam jestem ciekawy wyniku. I Hantuchova⛔ powinna tez wygrać z Dinarą, pozdrawiam ! i powodzenia ! Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +2
cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Dzisiaj rano wstałem i zaskoczył mnie zadziwiająco wysoki kurs na Ivetę Benesovą z księżniczką Radwańską :razz: Kurs w bwin wynosi aż 4,72 na Czeszkę. Wprawdzie Iveta ostatnio troszkę spuściła z tonu ale wg mnie nie jest bez szans z &quot;naszą gwiazdeczką&quot;. Piszę tak z ironią o Radwańskiej bo ostatnie jej zachowania na korcie strasznie mnie denerwują, gra nie najmocniejszą piłkę, bez żadnej agresji a ma pretensje do całego świata. A do tego ta Jej bezcenna mina :? Natomiast 1,15 na Radwańską to lekka przesada :razz:

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Safina – Hantuchova 2 1,53 (4/10)
Safina od dawna nic już nie gra, wątpię, aby kiedykolwiek wróciła do swojej optymalnej dyspozycji. Popełnia masę niewymuszonych błędów, a DF potrafi seriami robić.
Hantuchova ostatnio złapała formę i nie powinna mieć problemów z ograniem Rosjanki. Tym bardziej, że jej serwis stoi na wysokim poziomie i swoje gemy serwisowe przeważnie wygrywa.
Zakopalova – Radwańska 1 1,56 (10/10)
To mój główny typ dziś, Zakopalova już w ubiegłym sezonie pokazała, że w tenisa potrafi grać bardzo dobrze. Teraz także prezentuje się bez zarzutu.
Dla Uli Zakopalova to moim zdaniem za wysokie progi i ja osobiście wystawiłbym kurs w tym meczu na faworytkę przynajmniej o połowę mniejszy.
Li – Peng 2 3,05 (1/10)
Pojedynek 2 Azjatek, buki chyba są nadal zafascynowane finałem AO zaliczonym przez Na Li. Jej forma jednak jest daleka od tej z początku sezonu i w tym meczu dla mnie nie jest bitą faworytką. Szanse oceniam tak 60-40 na korzyść Li co przy kursie ponad 3,0 jest sporym value. Tym bardziej, że Peng to solidnie grająca zawodniczka i jeśli Li będzie popełniać tyle niewymuszonych błędów co ostatnio to po prostu przegra.

fat77 11

fat77

Użytkownik
Dzisiaj rano wstałem i zaskoczył mnie zadziwiająco wysoki kurs na Ivetę Benesovą z księżniczką Radwańską :razz: Kurs w bwin wynosi aż 4,72 na Czeszkę. Wprawdzie Iveta ostatnio troszkę spuściła z tonu ale wg mnie nie jest bez szans z &quot;naszą gwiazdeczką&quot;. Piszę tak z ironią o Radwańskiej bo ostatnie jej zachowania na korcie strasznie mnie denerwują, gra nie najmocniejszą piłkę, bez żadnej agresji a ma pretensje do całego świata. A do tego ta Jej bezcenna mina :? Natomiast 1,15 na Radwańską to lekka przesada :razz:
Kursy na to spotkanie są nieco dziwne, to fakt. Dla mnie osobiście odd 1.14 na naszą gwiazdkę polarną jest zdecydowanie nieadekwatny do tego co Isia pokazała w swoich dwóch ostatnich przegranych meczach z Kuzą i Lucie. Wszyscy oglądający te spotkania musieli zwrócić uwagę na to, iż fizyczna forma agnieszki jest daleka od ideału a jej fochowate zachowanie na korcie to totalne nieporozumienie. Czy przerwa w startach wyjdzie jej na plus czy na minus jest dla mnie dużą niespodzianką. Benesova z kolei po świetnym starcie w AO opadła z sił. W pierwszym meczu z łatwością uporała się jednak z bardzo lubianą w Indian Wells zawodniczką gospodarzy Varvarą Lepchenko. Ryzykownym byłoby zagranie na zwycięstwo Ivetki ale wydaje mi się, że powinna urwać chociaż jednego seta jeśli kilkoma udanymi zagraniami z rzędu wyprowadzi Agnieszkę z równowagi. Typ ryzykowny ale warty uwagi.
Iveta Benesova - wygra przynajmniej 1 seta (2.45) ⛔ 5:4 i Iveta przegrywa swoje podanie, norma u kobiet ..

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Caroline Wozniacki - Sloane Stephens(+8.5g) @ 1.83 Bet365 ✅✅✅ 63 62

Sloane Stephens to raczej anonimowa postac dla wiekszosci sympatykow tenisa jak i rowniez dla mnie jednak pokusilbym sie w tym meczu zagrac handicap dodatni na ta zawodniczke. Bukmacherzy mysla ze czolowa tenisistka WTA zmiecie w pyl swoja rywalke. Wystarczy ze Amerynanka wygra zaledwie 4 gemy i zaklad wejdzie. Stephens zagra bez presji wyniku i mobilizacja aby pokazac cos u siebie powinna byc duza.Dodatkowo dodam ze rok temu przebila sie przez kwale w tym turnieju a potem przegrala z mocna Zvonareva 46 57 wiec wtedy ugrala sporo ilosc gemow . W tym roku tutaj w 1 rundzie pokonala latwo inna gospodynie Jamie Hampton 62 64. Mysle ze jest wstanie ugrac 4-5 gemow z &quot;nasza&quot; Karolinka.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Taka krótka ciekawostka: W tym momencie kursy na Kirilenko wahają się od 4.5 do 5.0 w betfair. Jak dla mnie duże value, Kirilenko grać potrafi, a humorzasta Radwańska może po jednej złej decyzji sędziego oddać mecz...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Schiavove - Cornet 1,30
Kurs to może nie mistrzostwo świata, no ale do kuponu na pewno fajnie pasuje ???? Włoszka nie leży Alizze chyba tak samo jak naszej Agnieszce ???? H2H 6:1 na korzyść Włoszki ostatnie dwa mecze to oddne po 4 gemy w meczu. Dzisiaj spodziewam sie podobnego spacerku. Frania rozbiła w 2r tutaj Ondraskova, oddając jej dwa gemy. Mecz będzie najprawdopodobniej na Eurosporcie, wiec zapraszam mecz zapowiada się naprawdę interesujący mimo, iż znamy już zwyciesce tego meczu ????

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Popieram, jednak meczyk bedzie na live i tam bede próbował ogrywać buków. Hm, ale czy do końca Franczeska bedzie tak lać Alize ? Francuska zaczeła cos tam pogrywać, nie jest takim zerem jak w zeszłym roku. Włoszka też ma przestoje a jej poprzednie mecze i wyniki dają wiele do myslenia, proponuje live - po kilku gemach mozna zobaczyć co w trawie piszczy - wczoraj można było ustrzelić Potro po pięknym kursi. Andre@

@ Typ Widzu popieram i oby dał NAM zarobić ! W końcu mecze na Eurosporcie , w necie i bet at home gdzie gram - ostatnio bet at home dla mnie się bardzo poprawiło ! Tak trzymać !

Forma i dyspozycja dnia starczyła na Cornet. Francuska miała problemy z kondycją w tym meczu, zatykało ją niemiłosiernie, ogólnie zagrała kiepsko i bez wiary w zwycięstwo. Frania była bardziej zdeterminowana, ale generalnie bez rewelacji. W dalszej fazie turnieju polegnie natychmiast z taką grą. Widzu gratuluje - WTA nie takie straszne. Andre@

---
---

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 28

mitch

Użytkownik
Schiavove - Cornet 1,30
Kurs to może nie mistrzostwo świata, no ale do kuponu na pewno fajnie pasuje ???? Włoszka nie leży Alizze chyba tak samo jak naszej Agnieszce ???? H2H 6:1 na korzyść Włoszki ostatnie dwa mecze to oddne po 4 gemy w meczu. Dzisiaj spodziewam sie podobnego spacerku. Frania rozbiła w 2r tutaj Ondraskova, oddając jej dwa gemy. Mecz będzie najprawdopodobniej na Eurosporcie, wiec zapraszam mecz zapowiada się naprawdę interesujący mimo, iż znamy już zwyciesce tego meczu ????
Oj nie zgadzam się. Schiavone na pewno jest faworytką, ale sugerowanie się H2H to w tym wypadku duży błąd. Więkoszść z tego rekordu to mecze z 2010 roku. Wtedy Alize grała tragicznie, a Schiavone najlepiej w swoim życiu. Teraz Alize gra dużo lepiej, a Francesca nieco gorzej...
Naprawdę bym był ostrożny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom