Jako że mamy bardzo ubogą ofertę u naszych "niesfornych" dziewczyn wybrałem tylko parć spotkań na dzisiejszy dzień idę dziś bardziej w
ATP także zaczynamy
WTA DOHA
????
A.Radwańska - Carla Suarez Carla Suarez +1.5 seta unibet 1.93
????
A.Radwańska - Carla Suarez 2 unibet 3.60
H2H owszem niekorzystne dla Hiszpanki tylko jakbyśmy się zgłębili w nie głębiej zobaczymy że trzy pierwsze zwycięstwa naszej zawodniczki to kolejno rok 2009 toronto , 2010 feed cup , 2012 US Open wtedy Agnieszka była inną tenisistką Carla również wszystko się zmieniło począwszy od nich po nawet sprzęt do grania w tenisa . Ja patrzę bliżej i wychodzi H2H 1:1 2015 Carla wygrywa w Miami 2:1 Agnieszka ostatnio 2:0 na AO . Tak jak wspominałem nie warto ufać do końca Polce mimo że gra dobrze to ma wahania, teraz ma jeszcze lepszą tenisistkę przeciwko sobie niż Vinci bo jest to Carla która mimo swojego śmiesznego wyglądu gra wybornie i warto jej w tym meczu zaufać .
Podsumuję Carla w tym turnieju ma bardziej wymagające przeciwniczki na rozkładzie które ogrywała łatwo 2:0 i to nie przypadkowo niż Agnieszka, dla Radwańskiej to będzie prawdziwy sprawdzian siły i myślę że go obleje ufam Hiszpance i wchodzę w główny zakład że zwycięży seta a gdy to zrobi nie da sobie wyszarpać zwycięstwa i tak też gram przewiduję 2:0 dla Carli .
????
J.Ostapenko - A.Petkovic 2 unibet 1.48
????
J.Ostapenko - APetkovic DW 0:2 unibet 2.25
Naprawdę warto grać na Niemke w tym turnieju chyba się sami o tym przekonaliście gra wybornie i na pewno zamelduję się w Finale w Doha . Jelena mimo respektu do niej i szacunku co wykonała w tym turnieju nie ma już dużych szans wręcz najmniejszych w starci z tak dysponowaną Andrea . Podsumuję kurs na zwycięstwo jest do grania 1.48 w
unibet nie jest duży ale przyzwoity i to mój główny zakład i gram go za stawke + ale idę też dalej i typuję że Andrea odprawi rywalkę w dwóch setach i melduję się w finale .
WTA Acapulco
????
D.Cibulkova - McHale McHale +1.5 seta unibet 1.72
????D.Cibulkova - McHale 2 unibet 2.95
Mamy półfinał i tam Słowaczka zmierzy się z moją faworytką do wygrania tego turnieju Amerykanką Cristiną McHale . Dominika jest jak rosyjska ruletka i to pokazała na tym turnieju od rozgromienia przez walkower na męczarniach z Larsson kończąc . Uważam że to powinien być mimo wszystko półfinał Azarenka-McHale bo Cibulkova na niego kompletnie nie zasługuję jest tu przypadkiem bo tak się ułożyło pod nią akurat . McHale jest w formię i jest w gazie to czuć na kilometr powinna poradzić sobię z Dominiką ale napewno nie bedzie to łatwy mecz . H2H na korzyść Cibulkovej ale dwa mecze grały w 2011-2012 roku tam McHale potrafiła w jednym pojedynku urwać seta , a teraz sedno pod ten tym panie spotkały się w 2014 roku własnie na turnieju w Acapulco wygrała Dominika 2:1 ale potrzebowała aż na to 2 godziny i 56 minut . Podsumuję ten typ McHale po tym co pokazuję na tym turnieju uważam że wygra to spotkanie z Dominiką która nie jest w stabilnej formie na ten czas , mój główny bet to set który jestem pewien że zostanie pokryty ale idę z przekonaniem w zwycięstwo McHale ufam jej na tym turnieju od początku to jej turniej i nie zmieni tego Słowaczka McHale win .