>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Doha, Acapulco 21.02-27.02.2016

Status
Zamknięty.
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Bouchard 1.7 pinnacle
Jestem na uczelni i nie mam czasu pisać długiej analizy. Gienia ciągle do góry od pewnego czasu gdy grała tragicznie. Powinna pokonać chinke o &quot;potężnym&quot; serwisie.

adbreaker 69

adbreaker

Użytkownik
WTA Doha

Zheng S. - Bouchard E. @2,37 Bet365✅

Mój główny bet na dzisiaj . Value znów w kursie powyżej 2 straszne .
Grałem na zheng w spotkaniu z Lepchenko i mnie nie zawiodła ,z drugą Kerber nie byłem juz taki pewny , a teraz gdy widzę że za przeciwniczkę ma Bouchard znów wchodzę .
Niektórzy mówią że widać progres Bouchard . Może trochę widać ???? ale jej formę pokzuje to że w tym roku nie pokonała nikogo z pierwszej 50 ! NIKOGO ! Bouchard się cały czas stacza więc gram przeciwko niej .
Od dawna gram na azjatki i jestem ogromnie z nich zadowolony , nie muszę przypominać jaką burzę robiłą np Zhang w Australi .

Value ogromne:]

Otrzymane punkty reputacji: +10
lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Timea Baczyński - Carla Suarez 2 unibet 1.75✅(2:6 , 2:6)
Timea Baczyński - Carla Suarez DW 0:2 unibet 2.85✅✅
Idę zdecydowanie w stronę Hiszpanki H2H 2:2 , Carla gra jednoręcznym backhendem więc jak będzie wchodzić to pozamiata Szwajcarkę . Carla skupia się ewidentnie tylko na wybranych turniejach , świetny występ na AO , Suarez Nawarro miewa przestoje że chodzi po korcie jak kaczka jakby miała bolca w przysłowiowej &quot;dupie&quot; odpuszcza sety gdy nie idzie by potem grac jak z nut . Szwajcarka objawienie sprzed paru miesięcy lała każdą jak leci ale teraz przychodzi ewidentny regres Brisbane , Sydney , AO wszystko niewypały z jej udziałem . Podsumuje uważam że Hiszpanka wygra i to gładko 2:0 szarpię ten zakład jak przysłowiowy Reksio szynkę po takim kursie . Z Fartem !

Carla zaprezentowała się bardzo przyzwoicie można rzec demolowała rywalkę i melduję się w drugiej rundzie dwa typy z tego meczu czyli zwycięstwo i dokładny wynik✅

CoCo - A.Petkovic 2 unibet 1.69 ✅(3:6 , 4:6)
No panowie i panie taki kurs na doświadczoną Niemkę to pobieram z pocałowaniem dłoni . Ja czuję ze to będzie jej turniej ona jest zmotywowana do działania to widać , początek roku zmarnowany zawodziła ale teraz ewidentnie spięła poślady gra lepiej i pikuję w góre . Coco jest grozna dla każdej bez dwóch zdań ona ma uderzenie konczące ale czasami chłodnej głowy nie co w tenisie jest ważne zapewnę swoją gra pomoże Niemce wygrac to spotkanie . Sezon podobnie zaczęła jak Niemka nie specjalnie spotkały się dwa razy dwa razy górą była Petka czysty win bez dwóch zdań . Z Fartem !

Petka łatwo wygrała w 2 setach zaskakująco dobrze sobie radzi tak jak mówiłem to jest jedna z głównych faworytek do wygrania turnieju o dziwo

P.Kvitova - J.Ostapenko +1.5 seta Ostapenko unibet 2.05 ✅
Czeszka wraca po sporej przerwie nigdy jej nie ufałem to taki Czeski &quot;mamut&quot; bo takiej prerwie będzie miała na pewno spore przestoję w grze i łotyska to wykorzysta tak jak mówiłem Tour się wyrównał więc nie obchodzi mnie już jaka lokatę zajmuję tylko jakie ma zalety i jak się prezentuje . O Czeszce nie ma co pisac bo każdy ją zna , Jelena jest w stanie urwac seta na ważnych turniejach gra dobrzę a w miedzy czasie ogrywa sie przeważnie w ITF/WTA . Warto wejść w ten zakład . Z Fartem !

Łotyszka zagrała świetnie nie tylko że wygrała seta a tez całe spotkanie i wyeliminowała Czeszkę brawo !!

C.Wozniacki + G.Muguruza unibet 1.29 + 1.28
Carolina Wynik:eek:ne:2 ⛔
G.Muguruza - T.Babos 2:0 ✅
Polecam te dwa mecze nie doszukiwał bym się w tych meczach sensacji gram na obie damy bez wahania kursy sa małe to fakt ale lepsze to niż nic dobre do dorzucenia do jakiegoś akumulatora lub dubla . Z Fartem !

oczywiście jeszcze tak jak wy skłaniam się ku Chince✅ i tez pobieram jej kurs plus że wygra set✅

M 2,1K

micoi

Użytkownik
Timea Baczyński - Carla Suarez 2 unibet 1.75
Timea Baczyński - Carla Suarez DW 0:2 unibet 2.85
Idę zdecydowanie w stronę Hiszpanki H2H 2:2 , Carla gra jednoręcznym backhendem więc jak będzie wchodzić to pozamiata Szwajcarkę . Carla skupia się ewidentnie tylko na wybranych turniejach , świetny występ na AO , Suarez Nawarro miewa przestoje że chodzi po korcie jak kaczka jakby miała bolca w przysłowiowej &quot;dupie&quot; odpuszcza sety gdy nie idzie by potem grac jak z nut . Szwajcarka objawienie sprzed paru miesięcy lała każdą jak leci ale teraz przychodzi ewidentny regres Brisbane , Sydney , AO wszystko niewypały z jej udziałem . Podsumuje uważam że Hiszpanka wygra i to gładko 2:0 szarpię ten zakład jak przysłowiowy Reksio szynkę po takim kursie . Z Fartem !
Co to za argument &quot;Carla gra jednoręcznym backhendem więc będzie wchodzić to pozamiata Szwajcarkę&quot; ???? ja mogę napisać Timea gra dwuręczny backhend więc pozamiata. Słabe te argumenty bardziej grasz na czuja, a Timea powinna zacząć się rozkręcać.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Co to za argument &quot;Carla gra jednoręcznym backhendem więc będzie wchodzić to pozamiata Szwajcarkę&quot; ???? ja mogę napisać Timea gra dwuręczny backhend więc pozamiata. Słabe te argumenty bardziej grasz na czuja, a Timea powinna zacząć się rozkręcać.
To nie jest argument tylko stwierdzenie i nie gram na czuja tylko nie piszę tomu analiz bo często nie mam na to czasu , powinna się rozkręcić a nie musi to pojęcie względne u kobiet jak grasz WTA to tu wszystko jest możliwe ????

chalek66 99

chalek66

Użytkownik
Dyscyplina : WTA DOHA
Godzina : 14:45
Spotkanie : Wozniacki Carolina - Vesnina Elena
Typ : 2 ✅ ✅ ✅
Kurs : 3,37
Bukmacher : B A H
Analiza :

Po wczorajszym meczu Woźniacka - Gavrilova czekałem na ten kurs i się doczekałem. Wiedziałem, że buki popełnią ten błąd. Vesnina rozgrywa bardzo dobry turniej, w kwalach pokonała Jabeur oraz Naomi Broady, która jest puka coraz odważniej do turniej WTA. W pierwszej rundzie pokonała Caroline Garcia, a w drugiej Simone Halep.
A Woźniacka ? Woźniacka w pierwszym meczu trzysetowy mecz z Konjuh, wczoraj z Gavrilova średnio. Jak się returnuje serwis Gavrilowej pokazała ostatnio Ivanović.
Vesnina ogólnie ostatnio zwyżkuje z formą odkąd wyszła za mąż.
Dzisiaj stawiam na Vesnine, a dla odważnych 0:2 dla Vesniny
Pozdrawiam.

Proszę dodać buka./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +11
lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Dyscyplina : WTA DOHA
Godzina : 14:45
Spotkanie : Wozniacki Carolina - Vesnina Elena
Typ : 2
Kurs : 3,37
Bukmacher :
Analiza :
Po wczorajszym meczu Woźniacka - Gavrilova czekałem na ten kurs i się doczekałem. Wiedziałem, że buki popełnią ten błąd. Vesnina rozgrywa bardzo dobry turniej, w kwalach pokonała Jabeur oraz Naomi Broady, która jest puka coraz odważniej do turniej WTA. W pierwszej rundzie pokonała Caroline Garcia, a w drugiej Simone Halep.
A Woźniacka ? Woźniacka w pierwszym meczu trzysetowy mecz z Konjuh, wczoraj z Gavrilova średnio. Jak się returnuje serwis Gavrilowej pokazała ostatnio Ivanović.
Vesnina ogólnie ostatnio zwyżkuje z formą odkąd wyszła za mąż.
Dzisiaj stawiam na Vesnine, a dla odważnych 0:2 dla Vesniny
Pozdrawiam.
Pewnie mas sporo racji w tym co piszesz i tego nie neguję Vesina ma fajny turniej na rozkładzie poważne nazwiska czy były w formie czy nie to drugorzędne zwycięzców się nie sądzi każda passa się kiedyś kończy , można psioczyć na Dunkę lub nie ale to tylko od niej zależy czy wygra czy nie jest po prostu dużo lepsza co nie podlega dyskusji . Mecz meczowi nie jest równy Dunka jesli chcę zostać w topie musi wrócić do wygrywania jej chęć ostatnio wypikowała w dół co nie oznacza że jest słaba , uważam że ten pojedynek z Darią ją podbudował i wyszybuję w górę kontrolowała w końcu mecz nie była zagrożona przez całe spotkanie i o to chodzi . Myślę że jedynię delikatny handi nie wiem +5,5 +6,5 +7,5 ma sansę bytu bo Wozniacki to wygra no jestem niemal pewien . Wiadomo boisko zweryfikuję wszystko takie mecze często się kończa pogromami gdy jest duża szansa na pokonanie faworyta ja mimo że kurs lichy gram na win Dunki . Pozdrawiam ;):cool:

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
A.Radwańska - M.Niculescu M.Niculescu ???? +1,5 seta unibet 2.06⛔????(7:5 , 6:1)
Jak to mówi Ferdek Kiepski &quot;no nie chcem ale muszę się napić&quot; tak samo ja muszę wejść w zakład gdzie gra ta Rumunka no muszę ???? . Aga no wiadomo z piekła do nieba był strasznie hejtowana jakis czas temu że się błazni, że się skończyła a tu niespodzianka wystrzeliła jak strzała i jest 3 w rankingu . Rumunka to jest Rumunka można się z niej smiać lub nie ale ma swój styl potrafi walczyć z najlepszymi to jej turniej i pójdę dalej uważam że nawiąże z Agnieszką walkę tak walkę . Już w tamtym roku na trawie bastionie Agnieszki Monica potrafiła ugrac seta wiec tutaj tymbardziej . Podsumuje uwielbiam ten kabaret z strony Rumunki i myślę że w tym szaleństwie jest metoda, wchodzę w to jak w lato do jeziora ???? Z Fartem !

Dwa słowa do meczu Rumunka gdyby zachowała chłodną głowę powinna wygrać prowadziła 4:2 i miała dwie piłki na 5:2 bo prowadziła 40:15 przy serwisie Agi no jak takiej sytuacji się nie wykorzystuje i nie dobija to trzeba przegrać ... było bardzo blisko

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Zdecyduj się w końcu czyj to jest turniej, Vesniny, czy wreszcie Chinki, czy tym razem Niculescu? Kolejny raz nie podajesz żadnych argumentów - to jest turniej Niculescu i ugrała seta na trawie, nawet wtedy wygrała, ale co z tego, wtedy to Radwańska była kompletnie bez formy i olała to spotkanie na ciepło, bo je oglądałem - to są Twoje argumenty. Zacznij pisać jak osoba dorosła i poważna, bo widać po twoim stylu pisania, że do nich nie należysz.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Zdecyduj się w końcu czyj to jest turniej, Vesniny, czy wreszcie Chinki, czy tym razem Niculescu? Kolejny raz nie podajesz żadnych argumentów - to jest turniej Niculescu i ugrała seta na trawie, nawet wtedy wygrała, ale co z tego, wtedy to Radwańska była kompletnie bez formy i olała to spotkanie na ciepło, bo je oglądałem - to są Twoje argumenty. Zacznij pisać jak osoba dorosła i poważna, bo widać po twoim stylu pisania, że do nich nie należysz.
Oj czepiasz się ten typ jest nie do zagrania nie za grubo racjonalnie lecz bardzo realny , to jest turniej paru zawodniczek bo nie jedna gra co jest logiczne Rumunka notuję dobry występ Vesina również więc obydwie mogą na razie dopisywać plusy tu nie chodzi co ja decyduję . Mecz meczowi nie równy może Agnieszka rozniesie Rumunkę może nie to boisko pokaże wspólne gdybania można schować miedzy książki . ja tak gram możesz się z nim zgadzać lub nie przecież od tego jest forum żartobliwie to napisałem bo jestem ciekaw tego meczu i też mam czuja co jest ważne . Z Fartem ! ????

//Pisz wolniej i bardziej zrozumiale, bo wychodzi jeden wielki bełkot.

piopul 57

piopul

Użytkownik
Kapitalny mecz w wykonaniu Ostapenko!! Kto nie oglądał niech żałuje. Przepięknie, pomimo przegranego pierwszego seta 5:7, zaczęła atakować i znakomicie wybiegała rywalkę. Kurs 10 po pierwszym secie na żywo i parę stówek do przodu. Jeżeli kursy będą oscylowały w granicy ~2.00 na Łotyszkęę to polecam zagrać! Tym bardziej, że jej rywalką w następnej rundzie będzie S. Zheng! Chinka dobrze się broni, ale gra bardzo pasywnie. W większości wymian czeka tylko na błąd rywalki, więc jeżeli Łotyszka wyjdzie z takim samym nastawieniem do meczu jak przy dzisiejszej rywalce, będącej w TOP 10, to powinna bezproblemowo, szybko i skutecznie wypunktować przeciwniczkę.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Kapitalny mecz w wykonaniu Ostapenko!! Kto nie oglądał niech żałuje. Przepięknie, pomimo przegranego pierwszego seta 5:7, zaczęła atakować i znakomicie wybiegała rywalkę. Kurs 10 po pierwszym secie na żywo i parę stówek do przodu. Jeżeli kursy będą oscylowały w granicy ~2.00 na Litwinkę to polecam zagrać! Tym bardziej, że jej rywalką w następnej rundzie będzie S. Zheng! Chinka dobrze się broni, ale gra bardzo pasywnie. W większości wymian czeka tylko na błąd rywalki, więc jeżeli Litwinka wyjdzie z takim samym nastawieniem do meczu jak przy dzisiejszej rywalce, będącej w TOP 10, to powinna bezproblemowo, szybko i skutecznie wypunktować przeciwniczkę.
Pewnie zgadzam się super mecz żałuję że nie pograłem zwycięstwa Łotyszki tylko na seta ale i tak jest dobrze myślałem że Dama z Czech wymęczy jak zawsze mecz w 3 setach a tu miła niespodzianka . Ciężki mecz to będzie do typowania to fakt ale pożyjemy zobaczymy

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Po pierwsze Łotyszka, po drugie nie można oceniać zawodniczki po jednym spotkaniu - Ostapenko to typowy jeździec bez głowy, ona ma chorą psychikę, nei tak dawno prowadziła w 2 secie 4:0 i przegrała mecz w 3 setach, wygrywając od tego momentu zaledwie kilka gemów. Nauczyłem nie stawiać pieniędzy na jej zwycięstwo, lub po prostu mało i uderzać bardziej w ugranie seta. Chinka ją może spokojnie wyprowadzić z równowagi grą w defensywie i zagraniami pod końcową linię...

piopul 57

piopul

Użytkownik
Po pierwsze Łotyszka, po drugie nie można oceniać zawodniczki po jednym spotkaniu - Ostapenko to typowy jeździec bez głowy, ona ma chorą psychikę, nei tak dawno prowadziła w 2 secie 4:0 i przegrała mecz w 3 setach, wygrywając od tego momentu zaledwie kilka gemów. Nauczyłem nie stawiać pieniędzy na jej zwycięstwo, lub po prostu mało i uderzać bardziej w ugranie seta. Chinka ją może spokojnie wyprowadzić z równowagi grą w defensywie i zagraniami pod końcową linię...

Chorą psychikę to ma średnio co druga zawodniczka. Zobacz sobie na Kerber. Wygrała AO i przestała grać. Wiadomo czym to spowodowane, psychiką. Minął miesiąc, a ona dalej żyje wygraną. Po co w ogóle się na te turnieje pcha nie rozumiem, tylko się ośmiesza daje ludziom do zastanowienia czy to faktycznie właściwa osoba zwyciężyła. Taki jest sport, nieprzewidywalny i skorumpowany! Równie dobrze, ten &quot;typowy jeździec bez głowy&quot; może już po kolei kłaść swoje przeciwniczki na łopatki i wygrać turniej.

A mój zachwyt był bardziej przyczyną tego, że nigdy nie widziałem Ostapenko w grze, dla mnie do niedawna była randomem, jako, że specjalnie nie interesuje się małowartościowymi turniejami, a to jak z łatwością przychodziło jej wygrywanie piłek i to wcale nie prostych. I wcale nie z łatwą rywalką.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Tak z innej beczki jestem pod wrażeniem jednak Vesiny nie przypadkowo ograła Garcie i Halep tutaj już po pierwszym secie 7:5 z Wozniacki ... no Mam nadzieje że Caroline wyjdzie z opresji choć nie będzie to łatwe .
PS Szkoda Monica powinna wygrac tego seta no ale to WTA Carolina wybroniła na 5:5 jest ciekawie jednym słowem ????

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Tak z innej beczki jestem pod wrażeniem jednak Vesiny nie przypadkowo ograła Garcie i Halep tutaj już po pierwszym secie 7:5 z Wozniacki ... no Mam nadzieje że Caroline wyjdzie z opresji choć nie będzie to łatwe .
PS Szkoda Monica powinna wygrac tego seta no ale to WTA Carolina wybroniła na 5:5 jest ciekawie jednym słowem ????
Może po prostu Aga na początku nie mogła ogarnąć tego pokracznego tenisa ryczącej krowy z Rumunii? Fartem to ona ugrała te kilka gemów w pierwszym secie, ale bajeczna technika Agi to za dużo - kilka zagrać na pewno będzie nominowanych do zagrań miesiąca.

Otrzymane punkty reputacji: +3
lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Może po prostu Aga na początku nie mogła ogarnąć tego pokracznego tenisa ryczącej krowy z Rumunii? Fartem to ona ugrała te kilka gemów w pierwszym secie, ale bajeczna technika Agi to za dużo - kilka zagrać na pewno będzie nominowanych do zagrań miesiąca.
Może pewnie nie neguję tego ale miała gorąco chyba nie zaprzeczysz , gdy się nie wykorzystuję sytuacji mając 4:2 i dwie piłki na 5:2 bo prowadziła przy serwisie Agi 40:15 to ja nie wiem to trzeba przegrać , szacunek dla Agnieszki że wyszła z tarapatów a wielki ????⛔ dla Rumunki , Vesina tez się melduje w następnej rundzie chyba muszę powiedzieć że jedna jaskółka wiosny nie czyni Graty dla tych co Grali na Rosjankę ja oczywiście w grubo to nie poszedłem bo kurs był kpiną ale się zawiodłem i przejechałem Vesina gra dlaej i ma realne szansę widać na jakiś sukces;)
Ps Gratulację chalek66 miałeś w 100% rację co do typu niepotrzebnie cię umoralniałem bo nie miałem racji bałem się tego zagrać mogłem iść w Vesine niż w set Niculescu ale gramy dalej jest dobrze ????

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Buyukackay ( nie wiem czy poprawnie czy nie nie chce mi się sprawdzać pisowni jak ostatnio) vs vinci 1 @ 5.3 pinnacle
Dobra jedziemy. Generalnie vinci to specjalistka to łojenia małych gniewnych panienek, które dostają histerii po slajsach włoszki. Uderzenie slajs, uderzenie slajs, uderzenie slajs, uderzenie slajs. To jest skórt dzisiejszego meczu, który nadejdzie w ciągu 1-2h. Roberta w Doha gra o roku przeciętnie poza odległym w czasie o 10 lat rokiem 2006. Ćwierćfinał no też to nie jest jakiś tam super wynik. Co my mamy na tym turnieju poleciała Safarova (udało się fajnie wytypować no, ale wiadomo to było bardzo spodziewane biorąc pod uwagę tak długą przerwe czeszki) dalej poleciała halep, woźniacka, kvitova i dzis bouchard (daruje sobie komentarz i w sumie cieszę się, że Chinka wygrała bo sporo w roku 2015 na nią stawiałem z tym, że wyniki wiadomo jak to bywało szkoda, że tu jej nie zaufałem). Dlaczego nie Vinci? Wczoraj turczynka dawała radę trzymać piłkę w korcie i to Lucia częściej się paliła. Styl stylowi nie równy, ale tu już by mogło nie być roberty gdyby nie ruskie odpały. Kurs 1.2 vs kurs 5.3. Rozbieżność ogromna jak na taki poziom. Szkoda tutaj nie poszukać niespodzianki. Turczynka w sumie już 27 lat i czas najwyższy na jakiś mini sukcesik. Oczywiście tym mini sukcesikiem będzie następna runda. Bo jeżeli ma stawiać na zwycięzce w Doha to albo Isia albo Muguruza. To są raczej dwie panie, które wyglądają na ustabilizowane na ten moment.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
WTA Acapulco Meksyk

Duque-Marino -N.Osaka 2 bet365 1.40(3:6 , 6:7)✅✅
Ciekawe spotkanie pomiędzy Kolumbijką zajmującą 74 lokate w WTA a azjatką pochodzącą z Japonii Naomi Osaka zajmującą 114 pozycję w rankingu . To jest naprawdę ważny turniej na mapie WTA więc nie ma mowy że któraś odpuści Kolumbijka jest stworzona do wolnych nawierzchni a w Acapulco jest ona niezykle szybka dlatego widzimy takie kursy jakie widzimy że faworytka jest Naomi i w 100% się zgadzam . Duque gdzie nie startuję na hardzie to zaraz odpada i tak uważam że będzie w tym przypadku . Japonka fantastyczny jak na nią występ na AO potem mniej grała ale w tym turnieju powinna zajść daleko a przynajmniej przejść Kolumbijkę polecam ten typ choć kurs nie jest gigantyczny . Z Fartem !

McHale - D.Kovinc 1 unibet 1.68(3:6 , 6:3 , 6:2)✅✅
Po takim kursie naprawdę warto wejsc w zakład na Amerykankę wchodzę w to 10/10 . Z Fartem !

V.Azarenka - D.Cibulkova D.Cibulcova +1,5 seta unibet 1.84 ZWROT Walkower Azarenka
V.Azarenka - D.Cibulkova 2 unibet 3.40
ZWROT Walkower Azarenka
To jest mój główny bet na dzisiejsza nockę Białorusinka Viktoria Azarenka zmierzy się z niską Słowaczką Dominica Cibulkovą . Słowaczka początek sezonu przeplata raz gorszymi raz lepszymi meczami choć liczyłem po niej więcej na AO tam odpadła z Kristiną no ale cóż nie ma tego złego jest nowy turniej nowe nadzieję . W pierwszej rundzie zmasakrowała Domingez Lino 6:0 6:0 co zwiastuję chyba dość dobrą formę Słowaczki . Azarenka bardzo dobry początek sezonu wygrana turnieju w Brisbane na Ao też dobry wynik odpadła z triumfatorka Kerber wtedy Niemka chyba była w mega gazie nie ma watpliwości , tutaj w Meksyku pierwszy mecz z Poloną wyglądał bardzo bardzo przeciętnie straciła nawet seta z Poloną . H2H 6:3 na korzyść Białorusinki ale o dziwo Dominika wygrała własnie ostatnie 3 ich potyczki chociaż raz to był krecz . Reasumując Dominika dała do myślenia wynikiem swoim w 1 rundzie że jest w formie, Azarenka ma przestoję dużo krzyczy straciła seta w 1 rundzie to znamienne , ich potyczki w dużym stopniu zawsę są wyrównane wchodzę w bet na set przede wszystkim ale też w mecz . Z Fartem !

L.Gluskho - A.Pavlyuchenkova Gluskho 1.5+ seta unibet 2.04⛔????
L.Gluskho - A.Pavlyuchenkova 1 unibet 3.90⛔????
Szukam tu niespodzianki, wyczuwam ją , Julia Gluskho bardzo lubi te korty zagrała już tu 3 mecze pokonała Sanchez meksykanke ogladałem ten mecz pokonała Lauren Daivis gdzie nawiasem mówiąc ostatnio Anastazja z nią przegrała wygrała z nieobliczalną dziewczyną Vickerey to mi pokazuje obraz dość ciekawy pod ten typ . Ja nie przepadam za Ruską ona potrafi przejsc koło meczu że głowa mała nie wiem dlaczego jest aż tak bitą faworytka przecież to ewidentna podpucha bukmacherów Julia owszem że jest z pogranicza ITF/WTA ale nie no bez przesady , Ruska tylko u siebie się dośc dobrze zaprezentowała w Petersburgu w tym roku reszta przeciętnie . Ja gram ten typ za stawkę + czyli 150 zł na set dla Gluskho co jest według mojego czujnego nosa świetnym typem na noc plus delikatnie w jej zwycięstwo ale nie za taką kwotę . Wierzę w mój bukmacherski nos sami ocenimy po meczu czy jest sprawny ten typ jest wysoce prawdopodobny muszę go zagrać i wam też polecam może nie tak ostro ale polecam . Z Fartem !

Niestety zaliczyłem wpadkę trafiłem na okres &quot;ameby umysłowej&quot; w wykonaniu Gluskho mecz bez Histori jedna wielka żenada z jej strony masa błędów . przepraszam za ten typ szukałem sensacji i się przeliczyłem

Na dziś jeszcze z tenisa choć nie WTA polecam ????⛔D.Ferrer T.Fritz✅ ????R.Harison⛔ on tutaj zawsze dobrze gra i gram bet na Diego z Delbonisem . Z Fartem !

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom