>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Doha, Acapulco 21.02-27.02.2016

Status
Zamknięty.
lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
WTA Acapulco
S.Rogers-S.Larrson 1 unibet 2.35 (1:6 , 7:6 , 5:7)⛔ +
O.Govorcova - S.Stephens (4:6 , 1:6)✅ 2 unibet 1.28

Jako że jestem zażenowany wręcz postawą Juli Gluskho szkoda wogóle wspominac tego nazwiska gram jeszczze dwa bety na nockę i już dziś nic nie gram ????
Pierwszy mecz w pakiecie to Shelby z Larrson . Amerykanka lepsza jest na Hardzie i to jest fakt niezaprzeczalny gra jak na nią wręcz doskonale w tym roku ograła się, jest i niezwykle grozna na tej szybkiej nawierzchni z podaniem Szwedki to tylko woda na młyn dla Shellby na returnie powinno być wyśmienicie , nie nie uważam że jej zabraknie paliwa bo dużo gra jest w formie a to niesie , jak będzie zobaczymy ja gram za stawkę na Shelby plus dorzucam do tego młodą amerykankę Sthepens która gra z niemrawą Białorusinką stawka 150 zł z mam nadzieje że się zrehabilituję !. Z Fartem powodzenia !

Polecam jeszcze McHale✅ dziś z Acapulco i na tym koniec mam ją pograną w singlu za 125 zł✅ ale nie mam juz sił pisac analizy do tego spotkania bo oglądam mecz Davida Ferera z Fartem

chalek66 99

chalek66

Użytkownik
Saisai Zheng - Jelena Ostapenko 2 @1,90 b e t 3 6 5 ✅ ✅ ✅

Ostapenko odpaliła i to na dobre. Nie chce zbytnio wybiegać w przyszłość, ale w tym roku powinna znaleźć się w TOP40 rankingu. Świetne zagrania, gra do lini bocznych i końcowych, a nie w pół kortu asekuracyjnie. Na rozkładzie w Doha ma Kvitovą, Kuznetsovą oraz Diyas.
Saisai rozgrywa również świetny turniej. Pokonała tutaj Lepchenko, Kerber i Bouchard. Nie wiem na czym polega fenomen Zheng, bo za świetnie to ona nie wygląda. Serwisy wolniutkie to taka Kerber czy Bouchard powinny ją zmieść z kortu, a tu niespodzianka. Zhang jak każda azjatka jest wybiegana i stara się grać dobrze w obronie. Oglądając skrót meczu z Kerber byłem w szoku jak mijała Zhang.
A Ostapenko? No ona na pewno nie bazuje na obronie. Potrafi mocniej uderzyć i to dzisiaj zaprocentuje. Z pewnością będzie Saisai ją podpuszczać, żeby podchodziła do siatki, ale wydaje mi się, że Jelena nie da się i będzie to kończyć od razu. Mecz zapewne będzie trzysetowy a górą będzie Ostapenko !

Andrea Petković - Garbine Muguruza 1 @ 2,75 b e t 3 6 5 ✅ ✅ ✅ :cool: :cool: :cool:

Od razu na co tutaj potrzę to H2H. Tutaj wygrywa właśnie Petković 2:0. Jak większość osób, którzy śledzą tenisa, widzę, że Muguruza w wybitnej formie nie jest. Pokonała ona Hibino i Babos, której lepiej wychodzi debel niż Singiel a Japonka już na starcie nie miała szans, bo Muguruza mimo braku formy, uderza mocno.
Andrea tutaj też bez straty seta pokonała Makarovą, Gasparyan oraz Coco Vandeweghe. Petko też nie błyszczała w tym sezonie z formą, ale widać poprawe. Cały czas z tyłu głowy siedzi jej ten pamiętny sezon, gdy była w życiowej formie, a w meczu z Azarenką złamała kostkę, bo pewnie do dzisiaj byłaby w TOP10.
Muguruza potrafi przyatakować po drugim serwisie, a Petko ma w miare drugi seriws i tu upatruje szansy. Hiszpanka zazwyczaj bombarduje przeciwniczki po drugim serwisie. Jak jej nie wejdzie raz, drugi raz to zacznie kombinować i wyrzucać. Warto zagrać na Petko.

Kobiecy tenis 2/2 - po dobrych kursach, rzadko spotykane ????

Otrzymane punkty reputacji: +21
piopul 57

piopul

Użytkownik
Zheng v Ostapenko @ 1.90 bet365
Tak jak wczoraj pisałem, Łotyszka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Wydaje mi się, że po wyeliminowaniu wczoraj rakiety z czołówki rankingu może czuć się na fali. Co prawda Zheng też nie przegrała z byle kim, bo najpierw Kerber potem Bouchard, ale patrząc na oba te mecze, to już jej dawno nie powinno tutaj być, bo te mecze były przegrane przez faworytki. O żałosnej Kerber to już nie chce pisać, bo nie wiem po co ona gra w tym turnieju, chyba tylko po to żeby odświeżyć widzom, że wygrała AO i teraz za każdym razem odpada w 1 rundzie, ale kij w to, nie moja renoma tylko jej.
Co do Ostapenko, wczoraj było widać, że ona chciała walczyć, Kvitova ewidentnie odetchnęła po pierwszym secie, bo już na pewno miała mokre gacie jak zbliżały się do tie-breaka, a tu po serii błędów jednakże Łotyszka dała się przełamać na 7:5. Czasami jeszcze popełnia błędy w ustawieniu, zauważyłem to wczoraj przy meczu z Czeszką, ale no ona ma jeszcze 18 lat, wiele przed nią, a ile już za nią. Stawiam w ciemno na młodą krew.
Vinci v Radwańska @ 1.30 bet365
Jako obserwator i adorator gry obu Pań tutaj bezgłośnie wygrywa Aga. H2H ewidentnie na korzyść Polki, wczoraj kapitalny mecz z Rumunką, jak ktoś już wczoraj wspomniał, parę zagrań ze strony Agi na zagranie turnieju, przy siatce wyczyniała cuda odgrywając tak, że rywalce pozostało tylko muczeć i gadać do siebie jak to ma w zwyczaju. Jak wczoraj zwróciłem uwagę na żałosne slajsy w wykonaniu Niculescu, tak Vinci też ma taką zajawkę na zagranie slajsem. A ja zauważyłem, że Aga z takimi zagraniami zawsze dobrze sobie radzi i odgrywa spychając do obrony. Nie będzie to na pewno prosty mecz, ale wydaje mi się, że kwestia czasu i Aga rozpracuje swoją rywalkę i rozłoży na łopatki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
J.Ostapenko - S.Zhang 2 unibet 1.82????⛔
J.Ostapenko - S.Zhang DW 0:2 unibet 3.00????2:0⛔

Jak zobaczyłem kursy na to spotkanie to się niezmiernie ucieszyłem tak sądziłem że Jelena po zrobieniu niespodzianki będzie przez bukmacherów na poważnie brana pod uwagę ale że aż tak ? Panie notują bardzo dobry turniej w DOHA to fakt niezaprzeczalny mają na rozkładzie poważne nazwiska ale ja zdecydowanie idę w gładkie zwycięstwo Chinki a to dlaczego ? Po pierwsze wyczuwam tu że Łotyszka popadnie w syndrom samozachwytu, to że pokonała Czeskiego &quot;Ogra&quot; czyli Kvitovą nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem w tym meczu a często niestety tak jest i dziewczyny z rankingu 80+ po pokonaniu bitej faworytki w następnym spotkaniu są cieniem samej siebie to jest WTA . Jak patrze na Chinkę i mecze w tym roku było różnie ale na rozkladzie ma damy co walą jak z armaty i ma z nimi dobre gry mecz w Chinach Shenzen rozbicie Kvitovej gdzie Łotyszka wczoraj ja ograła 6:2 w pierwszym secie potem &quot;Ogr&quot; kreczuje , pokonanie Niemki Witthoeft również 2:0 czy chociażby pokonanie na tym turnieju Kerber czy Gieni po 2:0 no to jest dla mnie dobre podłoże pod ten typ . Dla obu zawodniczek to jest szansa na półfinał uważam że nie zmarnuje go Chinka jest bardziej doświadczona , wypada lepiej bardziej mnie przekonuje jej styl gry w tym meczu . Reasumując mamy ćwierćfinał zawodniczek z drugiej części 50 WTA ,jestem niemal pewien że Jelena nie zagra tak dobrze jak z Kvitova zresztą Chinka to inny styl i będzie niezmiernie ciężko pokonać Azjatkę . Gram stawką na zwycięstwo i pójdę jeszcze dalej gram osobno na dokładny wynik będzie pogram z strony Chinki czyli gładkie 2:0 . Z Fartem !
Niestety nie oglądałem llive tylko śledziłem wynik Chinka miałą swoje szanse ale słabo trzymała podanie niestety przegrała 2:0 :;/:
E.Vesina - Carla 2 bet365 1.44✅✅ 0:2✅✅
E.Vesina - Carla DW 0:2 unibet 2.15✅✅ 0:2✅✅
Rosjanka i półfinał ? Niedoczekanie zaimponowała mi na tym turnieju to fakt ale w kobiecym tenisie nic nie trwa wiecznie. Na przeciw siatki jest Carla specyficzna tenisistka która prezentuje się naprawdę dobrze na tym turnieju i nie tylko na tym to zawsze grozna tenisistka . Nie będe przedstawiał zawodniczek bo chyba każdy je zna ja tutaj widzę dobry solidny mecz Carli i pozbawienie złudzeń Rosjanki o półfinale , wchodzę z stawką na zwycięstwo ale też atakuję dokładny wynik co tez jest super betem . Z Fartem !
G.Muguruza - A.Petkovic 1 1.50 sportingbet ????1:2
Wiem wiem ciągle wspominałem o Niemce że czuję że to jej turniej ale dziś też czuję że spotyka się z zawodniczką która łapie rytm a gdy złapie ten rytm to może byc nieosiągalna . Garbine i Andre wszyscy znają młoda gwiazda i doświadczona Niemka , naprawdę ciężko mi zagrać Petković mimo sympatii do niej w tym meczu rozum mówi że Hiszpanka się zrewanżuję ze dotychczasowe ich H2H . Z resztą ja bym Historii tak bardzo nie brał pod uwagę te mecze w których sie spotykały odbyły się dokładnie w 2012 i 2014 roku dziś mamy rok 2016 przez tyle lat się wiele zmieniło co jest faktem niezaprzeczalnym . Podsumuję uważam że to będzie dziś najlepszy mecz z ćwierćfinałów kobiety dadzą dobra dawkę tenisa nie idę w DW bo Petko może urwać seta po takim kursie warto grac na Hiszpanke warto . Z Fartem !
Żałuję że nie zaufałem początkowemu przeczuciu że Niemka zajdzie daleko... cóż fajny mecz wyszła zwycięsko Petka będzie w finale to jest pewne ! ????

A.Radwańska - R.Vinci +1.5 seta Vinci unibet 1.80✅✅
I mamy przyslowiowa wisienkę na torcie i mecz naszej rodaczki Agnieszki a leciwą już coraz bardziej Włoszką Robertą Vinci . Szczerze ? nie widzi mi się tutaj łatwe zwycięstwo Agnieszki mimo że H2H wskazuję na Age to ostatni mecz który grały w 2014 roku zwyciężyła gładko Włoszka . Wiem to było dośc dawno Agnieszka była w lepszej formie takie mam wrażenie mimo że teraz jest wyżej to raczej czołówka spusciła z tonu kontuzję niż Radwańska stała się lepszą tenisistką . Roberta przeżywa druga młodośc jeszcze ewidentnie i będzie grozna oj bedzie . Agneiszka ma przestoje nawet szydzona Rumunka Niculescu jej zagroziła powaznie gdyby zachowała chłodną głowe wygrała by seta bo prowadziła już 4:2 i 40:15 miała dwie piłki na 5:2 . Reasumując Roberta jest niedoceniana w tym pojedynku , jest grozna i myślę że ugra seta spokojnie a moze nawet i mecz bo gdy Agnieszka poczuję ciepło moze być różnię gram za stawke . Z Fartem !
D.Cibulkova - J.Larrson 1 bet365 1.36✅✅✅
2 Mecze i 0 straconych gemów ???? ? Tak tak to fakt Dominika w pierwszej rundzie nie straciła ani gema ani seta ani w drugiej w pierwszej pogrom w drugiej niestety walkowerem oddaje mecz Azarenka a szykował się być może wybitny mecz . Larrson to i tak duzo jak na nią Shelby gdyby opanowała emocje wygrała by to spotkanie , dziś po prostu nie ma najmniejszych szans z Słowaczką która uwielbia hard i to ejst wazny turniej dla niej . Jako ze mój bukmacher unibet wycofał kursy na ten mecz muszę robić transfer do konkurencji ale co nie zmienia faktu że gram na Słowaczkę kurs nie jest marzeniem ale jest stabilny warto to dodać sobie do kuponu żeby zwiekszyć wygraną . Z Fartem !

Otrzymane punkty reputacji: +6
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Bertens K./Larsson J. - Pavlyuchenkova A./Wickmayer Y. 1 1.72

Ciekawa sytuacja, bowiem w deblu na przeciwko siebie staną dobrze znana para Szwedzko-Holenderska Bertens/Larsson i singlistki które chwile wcześniej będą grały ze sobą o półfinał turnieju w Acapulco. Skąd takie kursy ? Nie mam pojęcia. Pavlyuchenkova i Wickmayer rozegrały tu jeden mecz w deblu pokonując 2 miejscowe zawodniczki, które mają 18 i 20 lat i prawie żadne zgranie. Natomiast Bertens/Larsson pokonały w super tiebreaku Johanna Konta/Heather Watson, a rok temu zaszły tutaj do półfinału. Główny argument to jednak fakt, że chwile po północy mecz singlowy między sobą rozgrywają Pavlyuchenkova z Wickmayer. Larsson gra o 23 z Cibulkovą i prawdopodobnie przegra, a mecz deblowy jest o 2:30 o ile do niego dojdzie. Dla mnie sytuacja niewyobrażalna, zapowiada się na zacięty mecz między Pavlyuchenkova i Wickmayer, a chwilę później mają połączyć siły żeby grać przeciwko znanej parze deblowej. Absurd :grin: Polecam pobierać kosmiczny kurs, ale moim zdaniem może się również zdarzyć że do meczu nie dojdzie.
Proszę dodać bukmachera./Macko18
No nie wiem, może być ónibet, co za róznica jak wszędzie taki sam jest.

T 54

tomaszkao

Użytkownik
Radwanska -Vinci 2 3,25 Sport Ingbet
Dla mnie ten kurs to value i wchodze w to grubo bo jezeli Roberta nie dostanie choroby glowy to powinna sobie spokojnie poradzic.Radwanska wczoraj znowu uciekla z pod topora.Ja nie wiem jak ona to robi ,tak samo jak na AO gdzie od 2 rundy az do polfinalu jej przeciwniczki zapominaly jak sie gra w tenisa.Vinci na bank ugra seta a moze i nawet wygra

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
A.Radwańska - R.Vinci +1.5 seta Vinci Unibet 1.80
I mamy przyslowiowa wisienkę na torcie i mecz naszej rodaczki Agnieszki a leciwą już coraz bardziej Włoszką Robertą Vinci . Szczerze ? nie widzi mi się tutaj łatwe zwycięstwo Agnieszki mimo że H2H wskazuję na Age to ostatni mecz który grały w 2014 roku zwyciężyła gładko Włoszka . Wiem to było dośc dawno Agnieszka była w lepszej formie takie mam wrażenie mimo że teraz jest wyżej to raczej czołówka spusciła z tonu kontuzję niż Radwańska stała się lepszą tenisistką . Roberta przeżywa druga młodośc jeszcze ewidentnie i będzie grozna oj bedzie . Agneiszka ma przestoje nawet szydzona Rumunka Niculescu jej zagroziła powaznie gdyby zachowała chłodną głowe wygrała by seta bo prowadziła już 4:2 i 40:15 miała dwie piłki na 5:2 . Reasumując Roberta jest niedoceniana w tym pojedynku , jest grozna i myślę że ugra seta spokojnie a moze nawet i mecz bo gdy Agnieszka poczuję ciepło moze być różnię gram za stawke . Z Fartem !
Mówmy o teraźniejszości. Rzeczywiście Włoszka ostatnio notuje bardzo dobre wyniki, ale gra zdecydowanie na dużo, i jak na 33 letnią zawodniczkę to jest już zdecydowanie za wiele. Nawet sama Serena Williams odpuszcza sobie po AO Dubaj i Doha i dopiero wraca w Stanach do gry, bo sezon jest na prawdę długi. Vinci już Z Kasatkiną ledwo stała na nogach i gdyby młodziutka Rosjanka miała więcej oleju w głowie, to Włoszka by się pakowała na wylot do Stanów. 1/4 finału to głównie zasługa słabej drabinki, bo wczoraj mało znana Turczynka nie miała zbyt wiele argumentów na wygraną, a mimo tego w 1 secie nawiązała wyrównaną walkę. Dzisiaj w końcu prawdziwa rywalka, wypoczęta, w dobrej formie, wczoraj miała problemy na początku seta z Niculescu, ale ten karakan wczoraj wszystko trafiał i Iśka musiała wznieść się na wyżyny możliwości pokazując kawał spektakularnych zagrań. Z całym szacunkiem, ale Vinci jest bez sił i to wyjdzie w trakcie tego spotkania. Kurs na seta zupełnie nie warty gry, a na wygraną tym bardziej. Jeśli Włoszka chce uratować jeszcze drugą część sezonu, to musi rozważnie dobierać starty w zawodach, bo w końcu zabraknie paliwa, a musi, bo na US Open broni pkt za finał.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Mówmy o teraźniejszości. Rzeczywiście Włoszka ostatnio notuje bardzo dobre wyniki, ale gra zdecydowanie na dużo, i jak na 33 letnią zawodniczkę to jest już zdecydowanie za wiele. Nawet sama Serena Williams odpuszcza sobie po AO Dubaj i Doha i dopiero wraca w Stanach do gry, bo sezon jest na prawdę długi. Vinci już Z Kasatkiną ledwo stała na nogach i gdyby młodziutka Rosjanka miała więcej oleju w głowie, to Włoszka by się pakowała na wylot do Stanów. 1/4 finału to głównie zasługa słabej drabinki, bo wczoraj mało znana Turczynka nie miała zbyt wiele argumentów na wygraną, a mimo tego w 1 secie nawiązała wyrównaną walkę. Dzisiaj w końcu prawdziwa rywalka, wypoczęta, w dobrej formie, wczoraj miała problemy na początku seta z Niculescu, ale ten karakan wczoraj wszystko trafiał i Iśka musiała wznieść się na wyżyny możliwości pokazując kawał spektakularnych zagrań. Z całym szacunkiem, ale Vinci jest bez sił i to wyjdzie w trakcie tego spotkania. Kurs na seta zupełnie nie warty gry, a na wygraną tym bardziej. Jeśli Włoszka chce uratować jeszcze drugą część sezonu, to musi rozważnie dobierać starty w zawodach, bo w końcu zabraknie paliwa, a musi, bo na US Open broni pkt za finał.
W pełni się podpisuje. Dodam tylko, że Włoszka to z reguły pokonuje wschodzące gwiazdki albo średnie zawodniczki co nie są w stanie przebijać wiecznie na drugą stronę. Ona nie ma kończącego uderzenia. Nie oszukujmy się jej forehand jest słabiutki. Slajs slajs slajs. Nie doceniać Radwańskiej? Skrajny idiotyzm. Wygrana pod koniec roku, półfinał ao. Ścisła czołówka cały czas. Styl jej gry jest doskonały do pokonania Roberty, ale zaraz usłyszymy &quot;tak tak masz racje, ale ja mam przeczucie więc napisze wygra ta bo mam przeczucie i tyle&quot; na szczęście na forum jest opcja ignoruj użytkowników. Szkoda, że po użyciu niej widać, że dana osoba dalej cos dodała w dziale nie koniecznie musimy to odblokowywać, ale jednak milej by było, żeby kompletnie nic nie było widać. Jakby był konkurs na dział bełkotu na forum to za sprawą dwóch użytkowników moglibyśmy być pewni zwycięstwa. Szkoda, że jakakolwiek kindersztuba zanika. Polecam książkę &quot;jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi&quot; może w końcu ktoś tu się nauczy pisać w miarę już nie wymagam dobre, ale w miarę dobre analizy poparte faktami. Szanujmy się nawzajem bo to co jest teraz to jest kpina!.
Dw 2;0 Agniecha @ 2.0 pinnacle

T 54

tomaszkao

Użytkownik
chyba gorszych bredni nie czytalem ???? ????
ogladales jakis mecz australian open z udzialem agnieszki?czy widziales co sie dzialo do momentu dostania choroby przez bouchard ,puig ,carle suarez?czy widziales ze agniecha byla juz na lopatkach tylko ze jej przeciwniczka dostaal kontuzji?czy widziales wczorajszy mecz agnieszki jak sobie radzila przy swoim serwisie?czy ogladales chociaz jeden mecz vinci w tym roku?czy widziales jak gra w tym turnieju?
liczylem na jakas odpowiedz powazna ale gosc ktory cisnie po kazdym na forum i udaje bog wie kog typuje ze janowicz pyknie isnera to nie mam pytan ????

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
chyba gorszych bredni nie czytalem ???? ????
ogladales jakis mecz australian open z udzialem agnieszki?czy widziales co sie dzialo do momentu dostania choroby przez bouchard ,puig ,carle suarez?czy widziales ze agniecha byla juz na lopatkach tylko ze jej przeciwniczka dostaal kontuzji?czy widziales wczorajszy mecz agnieszki jak sobie radzila przy swoim serwisie?czy ogladales chociaz jeden mecz vinci w tym roku?czy widziales jak gra w tym turnieju?
Widziałem i grała fantastycznie. A mecz z Friedsam to coś pięknego gdy ta miala dzień konia, a Agnieszka i tak wyszła z opresji i dała radę. Vinci? Człowieku każdy twój post to jeden wielki bełkot bez argumentów.
Na tym forum jest takie coś jak podziękowanie za analizę tu już sam sobie możesz odpowiedzieć na jakim poziomie stoisz. Używam hamulca dużego by nie przesadzić w tym momencie. Vinci? Tak się składa, że widziałem wszystkie mecze i sprawa jest prosta rywalki walą w siatkę i udaję jej się wygrywać. Agnieszka nie będzie walić w siatkę więc bądź łaskawy mi w tym momencie dać tu jakieś topshots vinci albo jej kończące uderzenia albo won w tym momencie i pooglądaj sobie zagrania dnia. Radwańska jest tutaj codziennie. Przykro mi panie Tomaszu, ale pierwszy i ostatni raz otwieram pana post by przeczytać. Szkoda mi czasu na pisanie z dzieckiem, które chce podnieść za wszelką cene swoje ego, a tak na prawdę pisze jakieś pierdoły które z analizą nie mają nic wspólnego i zachowuje się jakby był na forum od lat i widział wszystkie mecze. Było już tu paru takich filozofów na szczęście zniknęli. Daj los i ty znikniesz. Merytoryczność i prawdziwe argumenty poparte faktami wtedy mogę dyskutować. Ostatni raz się zniżyłem do twojego poziomu.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
W pełni się podpisuje. Dodam tylko, że Włoszka to z reguły pokonuje wschodzące gwiazdki albo średnie zawodniczki co nie są w stanie przebijać wiecznie na drugą stronę. Ona nie ma kończącego uderzenia. Nie oszukujmy się jej forehand jest słabiutki. Slajs slajs slajs. Nie doceniać Radwańskiej? Skrajny idiotyzm. Wygrana pod koniec roku, półfinał ao. Ścisła czołówka cały czas. Styl jej gry jest doskonały do pokonania Roberty, ale zaraz usłyszymy &quot;tak tak masz racje, ale ja mam przeczucie więc napisze wygra ta bo mam przeczucie i tyle&quot; na szczęście na forum jest opcja ignoruj użytkowników. Szkoda, że po użyciu niej widać, że dana osoba dalej cos dodała w dziale nie koniecznie musimy to odblokowywać, ale jednak milej by było, żeby kompletnie nic nie było widać. Jakby był konkurs na dział bełkotu na forum to za sprawą dwóch użytkowników moglibyśmy być pewni zwycięstwa. Szkoda, że jakakolwiek kindersztuba zanika. Polecam książkę &quot;jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi&quot; może w końcu ktoś tu się nauczy pisać w miarę już nie wymagam dobre, ale w miarę dobre analizy poparte faktami. Szanujmy się nawzajem bo to co jest teraz to jest kpina!.
Dw 2;0 Agniecha @ 2.0 pinnacle
Zignoruję twoje uszczypliwości i szczerze mówiąc mało mnie obchodzi co o mnie myślisz najważniejsze żeby typy były trafione twoja opinia mnie oczywiście interesuję i przyjmuję ją do wiadomości tyle . Co do meczu mówisz z &quot;reguły z reguły pokonuje&quot; jakies wschodzące gwiazdy &quot;bełkot&quot; jak ty to mówisz Roberta to top 10 zawodniczka turniejowa mimo że gra chimerycznie potrafi odnieść sukces i tak się poznaje mistrzów . Tour się bardzo wyrównał jedynie Serena potrafi obronić punkty na wielkim szlemie a w ATP Novak Djokovic . Roberta wygrała w Ameryce ale zbiegło się akurat w tym czasie pare aspektów i wyszedł sukces, ona nie jest w stanie obronić tych punktów z US to nie Serena i ona zapewne zdaję sobie z tego sprawę . Powiem ci jedno nie zgadzasz sie z moim typem okej twoja sprawa ale też bys mnie szanował tylko zajął się analizą meczu . Owszem Agnieszka jest w topie ale Vinci też sie w nim znajduję. Gdy pada typ przeciwko Agnieszce to odrazu jest larmo że to jest nie mozliwe ze ktoś jest głupi . Vinci potrafiła ogrywać Agę na hardzie a jeszcze bardziej dojrzała więc dlaczego ma nie powalczyć z Agnieszką bo gra slajsami ? Za bardzo ufacie Polce choć ma lepszy okres nie zapominajcie że miała nie tak dawno gorszy , nie uważam że Włoszka odpusci bo zaraz US Open i bd broniła punktów, przecież ona sobie doskonale zdaję sprawę że ich nie obroni, przyjemnie jej tu się gra na pewno nie bedzie to mecz do jednej bramki Włoszka wygra seta jak nie mecz zobaczymy po 18 . Adios

psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Carla Suarez Navarro-Elena Vesnina Typ: Elena Vesnina (+4.5) @1.64 ✅ 6-3 7-6

Doha to tylko kontynuacja degrengolady czołówki WTA jaka ma miejsce na początku sezonu. Tydzień temu w Dubaju wszystkie tenisistki z top8 drabinki wyleciały już w 1 rundzie (co chyba jeszcze nigdy się nie stało), w Doha jest tylko nieco lepiej, ostały się min Radwańska (nie było jej w Dubaju) i parę innych, ale szybki wylot Kerber, Halep czy Wozniackiej, a ostatnio Kvitowej dopełnia obrazu zapaści formy w czołówce. Skorzystały na tym zawodniczki drugiego planu w tym choćby Vesnina, która odpowiada za większość porażek faworytek (Garcia, Halep, Wozniacka), ale i w kwalifikacjach nie miała łatwo (Broady). Dzięki tym wynikom przejęła drabinkę faworytek i teraz ma realną szansę na półfinał dużego turnieju. Jak na WTA Rosjanka dobrze korzysta ze swojego serwu, potrafi skorzystać z dobrej pierwszego podania (64%), po którym zgarnia 72% punktów, a to już spora wartość w kobiecym tenisie. Jeśli dodamy do tego momentum po serii wygranych z mocnymi rywalkami, to można dojść do wniosku, że kursy Na Suarez-Navarro są mocno przesadzone, bo Hiszpanka wcale nie zachwyca w ostatnich tygodniach, w tym tygodniu miała dużo łatwiejszą drogę (Vekic i Bacsinszky). Przeciwko rozpędzonej Rosjance trudno wyobrazić, żeby był to dla niej spacerek, dużo bardziej prawdopodobny jest overowy scenariusz, nie zdziwię się jak obie podzielą się setami a wszystko rozstrzygnie się w nerwowym deciderze. A wtedy tak pokaźny handicap będzie już gwarancją sukcesu niezależnie kto ostatecznie zwycięży, choć w takich okolicznościach win doga po dobrym kursie również przedstawia kuszącą propozycję.

Typ: Elena Vesnina @3.06 ⛔
Kursy z 1xbetu

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Vinci - Radwańska
poniżej 20.5 gema @ 1.80 B365 ⛔

Na początku też chciałem iść w stronę Vinci, tj. na jakiś over, wierząc że Vinci ugra co najmniej seta. Niemniej prześledziłem ostatnie mecze obu pań i zauważyłem kilka rzeczy, podobnie jak przedmówcy:
1) Radwańska jest wypoczęta. Od AO nic nie grała, na pewno jest głodna sukcesu i gry. Mecze z Niculescu gdzie wyciągnęła w pierwszym secie 1:4 a w drugim wygrała 6:1 oraz z Bondarenko, gdzie też gładko w 2 setach pokonała rywalkę to mecze gdzie padło 19 i 20 gemów.
2) Odwrotnie niż Aga, Vinci ma w nogach mecze od 10 lutego. Praktycznie cały czas w gazie. I chyba zaczynają się problemy. Turczynka Buyukakcay, cienka jak siki pająka, w pierwszym secie szła z nią łeb w łeb i przełamała ją 3 razy. Kasatkina urwała jej nawet seta. Jedynie z Tsurenko (będącą w fatalnej formie) poszło jej jak po maśle, ale to chyba jeszcze siłą rozpędu z St Petersburga.
3) Adze dobrze się gra z Vinci, dwa lata temu w Madrycie rozbiła ją 6:1, 6:1. Bilans 7-2 dla Agi.
Nie postawię na to dużo, bo gram oscylatorem, ale uważam typ wartym zauważenia. Miejmy nadzieję że Aga nie przyśnie i szybko załatwi sprawę.
-----
Co do użytkownika Lotnik1991 to mnie osobiście mocno wkurza jego interpunkcja, nie wiem czy nie ma klawiatury z polskimi znakami, ale z tego co wiem przecinki są na każdej. Zero formatowania, czyta się to strasznie. Do tego bym się przyczepił. Co do typów, Panowie, jest taka fajna zasada, którą ktoś z forum opisał słowami: &quot;grasz swoje przekonanie po najlepszym kursie, a nie po kursie szukasz pomysłu!&quot;. Ja widzę że Lotnik1991 szuka ewidentnie niespodzianek, a tych w WTA jest pełno, sam ostatnio przejechałem się na Broady (0-2 z Vesniną), Safarowej (0-2 z Caglą) a wchodziła mi Zheng czy Putintseva po kursach &gt;2. On gra po prostu swoje przekonanie za kurs który widzi jako atrakcyjny. Oczywiście, analizy nie muszą się każdemu podobać, mnie też czasami wkurzają niektóre jego argumenty. Ale przecież nikt nikomu nie każe grać jego typów. Forum jest po to by szukać ciekawostek i wrzucać je, by inni skorzystali. Widziałem że niektóre jego typy były do bani i nawet ich nie ruszałem (np. wczoraj Niculescu) ale miał też kilka na zielono więc nie ma tragedii ???? Życzę wszystkim więcej spokoju i opanowania, nie ma się co kłócić między sobą, obrażać. Wyluzujcie ????
A Ty Lotnik1991 też nie wrzucaj tu wszystkiego co popadnie, szukaj perełek i wstawiaj :p Chociaż nie zawsze się to sprawdza do statów ???? Ja wstawiłem Safarową, Coricia i Wawrinkę i wszystko na czerwono, za to zagrałem Zheng wczoraj (2.37), dzisiaj Krygiosa 2:0 (3.50) i weszło jak w masło ???? Cóż, czasem trudno znaleźć metodę, ale zachowajmy klasę. To naprawdę fajny dział, nie psujmy go.
Pozdrawiam i wszystkim życzę udanych typów! ????
// Vinci pierwszy set 6-3, gratulacje Lotnik1991. Niech teraz wygra i drugiego to siądzie under :p

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
WTA Acapulco
Lucic Baroni - McHale 2 unibet 2.35✅✅✅
Zapowiada się naprawdę fajny mecz w Acapulco i to bez dwóch zdań, zmierzy się w nim Chorwatka sklasyfikowana na 68 pozycji w rankingu ATP a Amerykanką Cristiną McHale na którą konsekwentnie gram od początku tego turnieju. oglądając ją w jednym meczu z Whatson . Czekałem na ten kurs bo bukmacherzy wystawili taki że bitą faworytką jest Chorwatka co nie koniecznie pokrywa się z rzeczywistością . Zacznę od panny z Chorwacji jest to taka uniewrsalna zawodniczka gra i dobrze na hardzie i na clayu , w tym roku fajne występy tylko w Sydney pokonanie min Hradeckiej i walka z Bencic nawet urawnie seta , na AO po pierwszym meczu musiała się pakowac do domu . Tutaj zagrała dwa mecze pokonała Amerykankę Falconi i sprawiła niespodziankę pokonując Konte co jest miłym zaskoczeniem choć nie do końca Konta też straciła formę z AO jak Kerber . McHale ciekawa zawodniczka większe atuty oczywiście pokazuje na hardzie rzecz jasna początek roku mizerny , przegrana w Aucland w drugim meczu , Hobart i AO zebranie zabawek po pierwszym meczu . Potem nastąpiła reaktywacja przystąpiła do ITF w Muai i co ? I zwycięstwo wygrała caly turniej gdzie odprawiła min urtalentowaną Broady . Tutaj zagrała dwa mecze z Brytyjką Whatson który oglądałem męczyła się ale była lepsza , pokonała też dame z Czarnogóry zawsze grozna Danke Kovinc . Te przetarcie w ITF dało jej wydaje mi się pewnosci siebie to jej było potrzebne wróciła u niej chęć do wygrywania . Podsumuję ten mecz nie wiem dlaczego za faworytkę uważana jest Chorwatka i skorzystam z tego i gram na Amerykankę , zresztą gdyby była faworytka tez bym na nią postawił pieniądze ona wygra w tej formie ten pojedynek jestem o tym przekonanym , panie spotkały się 3 krotnie na kortach h2h jest korzystne dla Cristiny 2:1 i takim wynikiem uważam że się skończy ten pojedynek polecam tu ten typ lub over gemowy oczywiście gram za stawke ???? . Z Fartem !

ps co do ciebie rafalo1333 mądrze mówisz zgadzam się z tobą , niekiedy za szybko piszę i po prostu nie zwracam uwagi na błędy tylko na treść postaram się to wyeliminować żeby wyglądało przyzwoicie , nie ma ludzi nieomylnych ten kto nic nie robi nie popełnia błędów jest taka zasada , gram z przekonaniem że wygram i nie gram tych typów od tak sobie dla zabawy bo w końcu to są realne pieniądze , raz się wygra raz się przegra ale najważniejsze żeby być na plus ,nie ważne jak będzie dobra analiza gdy boisko wszystko weryfikuje , jeśli komuś nie podoba się analiza ma inne zdanie nie rusza tego proste jak konstrukcja przysłowiowego cepa , gramy do jednej bramki i nie mam zamiaru się kłócić z nikim bo to nie po to jest to forum . Zarabiam i chcę się dzielić co gram jak gram i każdy oceni czy gram dobrze czy zle dlatego nie rozumiem że ktoś mnie umoralnia i naskakuje .WTA to nie rozgrywki to styl życia to trzeba poczuć tam są wałki niespodzianki dramaty ja staram sie wczuć w sytuację i gram jak gram , czy to się komuś podoba lub nie czy to jest skuteczne lub nie zostawiam ocenę innym . Co do meczu Agi każdy ma swoję argumenty na ten mecz można punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia , nie jestem zaślepiony w Agnieszke że jest Polką fajnie ale w bukmacherce nie ma sentymentów no chyba że gra Polska reprezentacja ???? i nie jestem rpzekonany co do Agi i to wyrażam uważam że przegra ten mecz , argumenty że jest zmeczona mnie nie przekonują bo są profesjonalistkami no tak się okreslają w końcu . Mój główny bet to set dla Włoszki a idę też w Stronę Vinci w tym meczu , jeśli wygrasz ci pogratuluję bo stracę pieniądze a ty zyskasz na tym to polega jestem przekonany co do Włoszki . Pozdrawiam cię i oby do przodu nie ma się co kłócić ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Jak dla mnie mecz roku to co robiła Agnieszka w 2 i 3 secie to jest coś nie z tej ziemii. Jutro wszystkie gazety będą się rozpisywać na ten temat. Szkoda, że tylko 2.2 kurs na live złapałem, podobno w pewnym momencie przekraczał 3 :&lt;

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Radwanska 2;0 @ nie ma jeszcze
Pisałem juz o Agnieszcze wcześniej, a dziś dołożyła tylko oliwy. Oczywiście uważne śledzenie na live bo znowu może być późne wejscie w mecz.
Ostapenko vs Petkovic ?? pinnacle
Tutaj w stronę młodej. Gra fajny tenis i nie załamuje się w najważniejszych momentach. Ogromna motywacja z jej strony i póki co nie boi się grać na nosie tym &quot;lepszym&quot;. Poziom się powoli zacieśnia i szykuje się dosyć interesujący sezon. Petkovic już dziś łapała jakieś fochy i przestoje, a tu młodziutka i zadziorna i wysoce ambitna. Fajny pojedynek jak dla mnie 60/40. Mecz z Petrą Kvitovą dalej jest dla mnie wzorem w graniu na Ostapenko. Nie bać się iść z Petrą w wymiany i kończyć uderzenia? W wieku 19 lat. Byłem w ogromnym szoku.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Larsson - Cibulkova
Powyżej 20.5 gema @ 1.80 B365
✅ ✅ ✅
Krótka analiza, nie ma się co rozpisywać. Liczę tutaj na bardzo zacięty mecz i 3 sety. Cibulkova gra super by po vhwili mieć odpał i przegrać z kretesem kolejnego seta, Larsson wyrzuciła już dwie niełatwe rywalki i też się nie położy na korcie. Stawiam że wszystko rozstrzygnie się po 3 setach walki.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Larsson - Cibulkova
Powyżej 20.5 gema @ 1.80 B365

Krótka analiza, nie ma się co rozpisywać. Liczę tutaj na bardzo zacięty mecz i 3 sety. Cibulkova gra super by po vhwili mieć odpał i przegrać z kretesem kolejnego seta, Larsson wyrzuciła już dwie niełatwe rywalki i też się nie położy na korcie. Stawiam że wszystko rozstrzygnie się po 3 setach walki.
Tez w to wchodzę tylko chyba z mniejszą linią, mam pograną Słowaczkę na Win ale to jako dodatek bo kurs nie jest olbrzymi . Oglądałem mecz z Shelby bo mialem pograną na Shelby ... ona ma słabe podanie Słowaczka jak bd dobra na returnie bd miazga Shelby grała momentami fajnie miała realne szanse pokonac Szwedke nie udało się zabrakło przysłowiowego paliwa, ja wchodzę w mniejszy Over po mniejszym kursie zobaczymy . Obawiam że to się skończy w 2 setach około 6:3 6:4 dla Dominiki i zabraknie gemów ale zobaczymy . Pozdrawiam
PS rafalo1333 szacunek miałeś rację dzieki za bet pograłem niższą linie , oczywiście mam pograną Słowaczkę i się będe &quot;wkurwiał&quot; łamią się jak zapałki ciekawe czy Larsson dociągnie miała medicala ????

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Carla 3.62✅✅✅;)
2010-2016
Naprawdę piękny i wspaniały czas. Zabawa w WTA to naprawdę fajna zabawa!
Wszystkim zycze powodzenia i sportowej pokory!

Bet at home
Jest to moj pozegnalny ostatni typ na forum.
Agnieszce pasowal styl Roberty. Obie graja ladnie dla oka i duszy. Czas na rewanz za styczen. Hiszpanka gra defensywe i jest konsekwentna. Mecz po 50% dla kazdej. Carla wedlug mnie jutro wygra z Agnieszka. Polka moze byc zmeczona i nie wiem czy powtorzy kolejny taki dobry mecz jak dzis? Carla w styczniu nie miala sil w ich ostatnim spotkaniu. Jutro wedlug mnie mecz bedzie wygladal innaczej. Stawiam na Hiszpanke.
Powodzenia dla wszystkich. Ja ostatecznie rezygnuje z forum.
Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +14
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Ostapenko vs Petkovic ?? Pinnacle Tutaj w stronę młodej. Gra fajny tenis i nie załamuje się w najważniejszych momentach. Ogromna motywacja z jej strony i póki co nie boi się grać na nosie tym &quot;lepszym&quot;. Poziom się powoli zacieśnia i szykuje się dosyć interesujący sezon. Petkovic już dziś łapała jakieś fochy i przestoje, a tu młodziutka i zadziorna i wysoce ambitna. Fajny pojedynek jak dla mnie 60/40. Mecz z Petrą Kvitovą dalej jest dla mnie wzorem w graniu na Ostapenko. Nie bać się iść z Petrą w wymiany i kończyć uderzenia? W wieku 19 lat. Byłem w ogromnym szoku.
Typ zupełnie nie warty gry. Petkovic gra tutaj swój najlepszy tenis, w porównaniu do Chinki oprócz bardzo dobrej gry w defensywie, Niemka potrafi przyspieszyć grę, a nie tylko grać balony pod końcową linie, jak robiła to wczoraj Chinka. Ostapenko jest młoda, cała kariera przed nią, moim zdaniem to za wcześnie na finał takiej rangi - ona to może przegrać w głowie, zresztą pisałem o tym już wielokrotnie. Jak Muguruza nie była w stanie ograć Petko swoimi mocnymi, płaskimi uderzeniami, to z całym szacunkiem, ale Łotyszka to klasa niżej i będzie to samo. Oprócz Hiszpanki na rozkładzie miała Amerykanke Coco - zupełnie podobny styl gry do Ostapenko. Maks co może ta młodziutka dziewczyna ugrać to jest set, ale nawet o to będzie ciężko.
Trochę niepokoi wczesna pora rozgrywania meczu przez Radwańską, musiała się wczoraj sporo nabiegać, o formę już nie mamy się co zamartwiać - wczoraj wszystkim pokazała jak należy grać w tenisa. Hiszpanka wygląda lepiej niż w AO, tam graliśmy co dwa dni. Na pewno kluczowy będzie pierwszy set, bo Aga zanim dojdzie do siebie, to może stracić tego seta, a jednoręczny backhand Carli na prawdę jest groźny w Katarze. Na 2:0 bym się nie upierał , ale do kombinacji Isię można pograć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom