ziarnoo
Użytkownik
Żeby moderator pisał takie bzdury to niezła kompromitacja - jak można grać bardzo, bardzo słabo i dojść do finału turnieju rangi WTA Tour?Mattek ostatnie miesiące bardzo, bardzo słabe wypadła poza pierwsze setkę. Dobry występ w Kuala Lumpur gdzie przegrała dopiero w finale
Widzu/ Waż na słowa... Mattek była już w najlepszej 50 rankingu. Pozniej spadła w okolice top200 i takie ma miejsce, pasmo porażek. A ten finał to jeden wyjatek o jakim wsponialem. Jeden dobru turniej nie zmienia tego, ze ma fatalne miesiace za soba, nie 2,3 tylko z 12. Jak zaliczy 3,4 dobre imprezy wroci do poloy pierwszej setki wtedy bedzie mozna powiedziec, ze gra dobrze i ma zly okre za soba... Ale ok to ja pisze bzdury a Ty masz racje ????
"waż na słowa"?? wtf, co tzn? nie neguję typu, ale argumenty są bynajmniej śmieszne;
ps. znając życie i czytając twoją "analizę" wnioskuję, że przed przed AO pewnie nawet nie wiedziałeś kto to Stephens..
Widzu/ Spoko, każdy ma swoją opinie, Ciebie te argumenty nie przekonuja. Ja w ten sposób ten mecz rozkminiam i to moje rozumowanie.
No nie kojarzyłem Stephens, WTA szczerze to oglądam praktycznie tylko podczas Szlemów, i to rzadko. Staram sie unikać meczy pań ???? Mattek znałem duzo, duzo wczesniej, i chyba dobrze oceniam ich obecna dyspozycje. Pochwal sie swoimy przemysleniami, typami ????
mówisz i masz:
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-brisbane-shenzhen-and-auckland-30-12-2012-05-01-2013-a-85027-3.html#post3292665
http://forum.bukmacherskie.com/f153/australian-open-13-turniej-glowny-kobiet-86042-12.html#post3343338
Stephens - Mattek 2-6, 0-6 Widzu na prezydenta hahaha
Widzu/HAHHAH jakoś uwagi kolesia co w TD nia mial bilans 1:13 i ostatnie miejsce mnie nie interesuja. Ale mozesz sobie hejtowac i zdobywac punkty reputacji od ludzikow co nie napisali jednej trafionej analizy a tylko czekaja az ktos poda nie trafiony typ zeby sie posmiac. Pozdrawiam
co ma piernik do wiatraka? widzę, że nie masz pojęcia nie tylko o tenisie, ale w ogóle o bukmacherce hehe
ps. nie ma to jak dostać żółtą kartkę, za trafną uwagę dotyczącą typu:;/: napisałeś, żebym do ciebie nie pisał, a bez przerwy coś do mnie skubiesz, opanuj się!