Zapytaj w swoim banku.Witam!
Mam ogromną prośbę i pytanie! Chcialem złożyć depozyt w Expekcie poprzez przelew internetowy i tu pojawia się moj problem. Expekt podaje w danych SWIFT i Iban. Ja natomiast, mając konto internetowe w WBK nie mam tam nigdzie takich opcji gdzie to wpisać. Teraz nie wiem czy musze to wpisywać? Czy wystarczy jak wpisze podstawowe dane by pieniadze doszly do nich???
Faktycznie jest , ale minimalna kwota depozytu to 500 zł , troche za duzo dla mnie na początek , więc co to będzie za opcja : płace z Inteligo Via Skrill ? musze wtedy tez zakładać konto na mb i jakie z tym wiążą się koszta ?Powinna być opcja przelewu bankowego, tylko wtedy trzeba czekać na pieniądze jakieś 2-3 dni.
Załóż konto w Skrill, przelej tam pieniądze z banku i z konta Skrill wpłać pieniądze do Bet365. Minimalny depozyt przez Skrill to 25zł.Faktycznie jest , ale minimalna kwota depozytu to 500 zł , troche za duzo dla mnie na początek , więc co to będzie za opcja : płace z Inteligo Via Skrill ? musze wtedy tez zakładać konto na mb i jakie z tym wiążą się koszta ?
Czyli jeżeli założę konto na Moneybookers na swoje prawdziwe dane (nie te ktore są na betssonie) i wpłace na betssona jakąś kwote to pozniej będę mógł z betssona wypłacic te pieniądze na Moneybookers? A z Moneybookers na swoje konto bankowe?Rodzaje wypłaty:
• Moneybookers,Jeżeli chodzi o wypłatę przez Moneybookers, najpierw należy wpłacić przez MB, a następnie wypłacić na to samo konto
Dzięki za wyczerpującą wypowiedz, wiec w mysl tego co zacytowałem w poscie wyzej iż mozna zrobić takie cos, wiec dlaczego w praktyce nie da sie tego wykonać? Wiec wpis na temat Betssonu w 1 poscie na 1 stronie jest błedny jesli tak się nie da. Może ktos to rozszerzyc i wytłumaczyc konkretnie.Pożegnaj się z kasą.
kasę masz nie Ty tylko jakaś fikcyjna osoba zarejestrowana przez Ciebie u buka.Poproszą Cię o skan dowodu i co wyślesz?Może ktos to rozszerzyc i wytłumaczyc konkretnie
W Tobet masz minimalną wpłatę przez Przelewy24 od złotówki.Wiecie może w którym buku można zagrać za 20 zł płatne kartą?
Najmniejsze depozyty to 25 zł nie znacie jakiegoś buka co chce mniej?
Ja mam tam konto w euro, ale mogę wpłacić nawet 1 euro (przez przelewy 24 czy Skrill).Jaka jest minimalna kwota jaka trzeba wplacic na oddsring?