Na poprzedniej stronie było pisane, że kasa idzie od pośrednika. Nie ma w przelewie informacji, że pieniądze są od Unibet czy pochodzą z gier hazardowych.Czyli: próbuję wypłacać na mbank i ryzykuję możliwością problemów w przyszłości albo żegnam się z pieniążkami.
Przy pierwszej wypłacie bukmacher żąda weryfikacji konta poprzez wysłanie dowodu osobistego i dokumentu potwierdzającego miejsce zamieszkania np. rachunek za media.
Zeby wyplacic bez weryfikacji zlecaj wyplaty po 400zl max i do kwoty bodaj 12 tysiecy mozesz bez weryfikowania wyplacic , ale musisz porozbijac to na mniejsze wyplaty a za kazdą jedna 5zl banki prowizji biora za przewalutowanie .Być może wypłacą bez weryfikacji. Gram u nich już długo (co jakiś czas), i nie chcieli ode mnie nigdy dokumentów. Sam im kiedyś wysłałem dokumenty dla swojego spokoju na przyszłość.
witam. mam problem z unibetem taki ze nie mogę wypłacić pieniędzy ponieważ twierdza ze konto na unibecie jest powiązane z innym kontem bankowym niż te które im podaje w dokumentach w celu weryfikacji, problem jest taki ze mam tylko jedno konto bankowe z którego przelewałem pieniądze na unibet i na to konto proszę o wypłacenie, ale oni mi podają ze muszę dostarczyć wyciąg z konta które kończy się na całkowicie inne cyfry niż moje konto. na chacie live nie za bardzo pomagają pisząc w kółko to samo, nie mam jak się z nimi skontaktować telefonicznie bo nie maja polskiej infolinii. Czy jest ktoś wstanie mi doradzić co zrobić. z góry dziękuje za pomoc
ok dzis do nich napisze, a czy mozesz napisac jaka jest róznica ?Angielski support
Taka że polski support jest do ozdoby, po to by rozwiązywać jakieś niejasności w regulaminach i tak naprawdę nic nie mogą zrobić. To angielski support się wszystkim zajmuje. Ogromna różnica w kompetencjachok dzis do nich napisze, a czy mozesz napisac jaka jest róznica ?
ok dziekuje bardzo za pomocTaka że polski support jest do ozdoby, po to by rozwiązywać jakieś niejasności w regulaminach i tak naprawdę nic nie mogą zrobić. To angielski support się wszystkim zajmuje. Ogromna różnica w kompetencjach
Tak ale blokad jest łatwa do obejścia co było poruszane na forum.i zastanawiam się, czy dostawcy internetu faktycznie zablokują nam dostęp do tych stron i trzeba będzie kombinować?
Lepiej żeby zostało jak jest bo co da licencja ? To, że dojdzie podatek 12% ????Czy sprawa licencji o którą się ubiegają może faktycznie dojść do skutku?
Jak nie zlecisz wyplaty do pko sa to mozesz spac spokojnieWitam wszystkich,
zaznaczam, że nie miałem ostatnio czasu zapoznać się z nowymi przepisami. Zresztą i tak ważna jest dla mnie informacja od osób grających.
Czy mieliście problemy (wezwania sądowe itp.) wypłacając z Unibetu? Chcę wpłacić grubszy depozyt i zastanawiam się czy jak będę później wypłacał to mogę mieć problemy, które będą mnie kosztować więcej niż ta wygrana. Do tej pory wypłacałem przez tradycyjne przelewy bez SKRILL.
Natomiast grać u Polskiego buka z marnymi kursami i złodziejskim podatkiem mija się z celem.
Dzięki za info.
Pozdrawiam