Jeszcze gdybyś mnie poinstruował gdzie.Wejdź na angielski. Ja rozwiązałem swój problem wczoraj właśnie na angielskim czasie. Bardzo sympatyczna pani. Zleciła wypłatę po kilkunastu minutach Na polski czat nie ma co liczyć
Nie miałem takiej sytuacji, ale obawiam się, że skoro tak jest, to możesz nic nie zdziałać poza wypłatą na skrilla, o ile masz ją dostępną. Po pierwszym kwietnia niektóre banki mogą robić utrudnienia związane z płatnościami do/od bukmacherów internetowych bez licencji. Kiedyś bodajże PEKAO zablokował taką transakcję któremuś użytkownikowi forum, a ja sam paręnaście dni temu musiałem zaakceptować zmieniony regulamin ING Banku Śląskiego, który dodał w swym regulaminie m.in. taki oto zapis:Na czacie uzyskałem informację,że to bank blokuję wypłatę z ich strony.
Bo próbowali ją zlecić manualnie.
Czy ktoś z was miał podobną sytuację?
jak można rozwiązać zaistniały problem?
Czyli można powiedzieć, że Unibet sprytnie rozwiązał sprawę z pozostaniem w Polsce - w regulaminie mają zapis, że Cię mogą podkablować, jakby o Ciebie pytali, blokują niektórym graczom możliwość wypłaty skrillem, a wypłaty na konta bankowego nie zawsze przejdą, bo niektóre banki zaczęły takie transakcje blokować.4. Użytkownik nie może składać za pomocą Systemu dyspozycji związanych z uczestnictwem
w grach hazardowych, których przedmiotem byłoby wykonywanie przez Bank usług
płatniczych, chyba że gra jest prowadzona zgodnie z ustawą o grach hazardowych. Bank ma
prawo odmówić realizacji takich dyspozycji.
Widzę, że u Ciebie jest taka sama sytuacja jak u mnie - rejestracja dla darmowych spinów, dzień poźniej blokada i cisza od miesiąca :-Dja juz tesknie za bet...jak mozna weryfikowac konto miesiac czasu :/ ostatnio napisalem do bet, a za 2 minuty mi odpisali w sobote o 21;30. A na unibecie to trzeba tydzien zeby odpisali haha. jak mozna głuie dokumenty miesiac czasu sprawdzac :/
Wplate robiles ze skrilla czy konta ?Witam serdecznie
Dziękuję za kontakt z Unibet!
Uprzejmie informuję, że niestety decyzja ta pozostanie niezmieniona. Metody płatności oparte o portfele elektroniczne nie będą dostępne na Pańskim koncie.
Pozdrawiam,
Robert
Niby pisało wiele osób ,że po długim czasie wróciły im wypłaty na skrill.
Wypada czekać lub jakoś zgrać. Żenada Unibet - skurczybyki.
A pisales na angielski support ?Rewetel
Zawsze wpłacałem i wypłacałem skrillem.Nigdy nie użyłem innej metody.
W lutym co kilka dni dostawałem bonusy 55 , 85.
Miałem o nich bardzo dobre zdanie.
Blokadę skrill dali mi 1 albo 2 kwietnia heh ????
Nie grałem błędów ,historię mam czystą , stawki płaskie mniej więcej.
Jedynie konto na plus , ale jak byłem na plus w lutym to bonusy dawali heh.
CZARNA polityka , ze względów bezpieczeństwa odradzam wpłaty do nich.
Niektórzy mają tą opcje poprostu poblokowaną, ale możesz spróbować dokonać jakiejś delikatnej wpłaty na skrill ewentualnie kontaktuj się na chat, ale koniecznie angielski
Ja proponuje zadzwonic na angielski support, ewentualnei czekac jeszcze bo zapewne od poczatku kwietnia mają spory ruch z racji tego ze sporo bukow wyszło, moze poprostu potrzeba czasu, ewentualnie jak ci sie spieszy mocno polecam zadzwonic na telefonRewetel
Dziękuję za zainteresowanie tematem.
Napisałem na ang support pod adres [email protected]
Narazie 3 dni bez odpowiedzi.
LGA odpisało mi ,żeby kontaktować się z Unibetem w celu alternatywnej metody wypłaty , ale Unibet ich zlewa, wklejałem im nawet odpowiedź z LGA.
SBR ich nie obejmuje bo tam również napisałem.
Szkoda mi tej sytuacji , miałem porządne konto , bonusów dostałem tam ponad 1000zł w tym roku. Suma sumarów byłem na plus , ale to nie powód by mi blokować Skrilla.
Nie zagrałem tam ani jednego wałka , mimo że opisywali tu ludzie co grają (jakieś ping pongi itp.)
Wypłaciłbym to na zagraniczny Bank ale nie ma tam takiej opcji...
Konta mi nie zablokowali , ani mnie nie weryfikują. Nikt nic nie chce.