JA mam znowu beke z nimi . Wpierw problem , że konto na UK a gram z Polski , to im odpisałem , że siedze w UK tylko uzywam VPNa do ogladania Netflixa polskiego bo angielski do dupy . Zechcieli zdjęcie karty zeby odblokować mozliwosc wplaty na konto - wyslalem , nie bylo problemow . Teraz zlecilem 1 wyplate i weryfikacja standardowo (rachunek , dowod i zdjecie karty ) zesrali mi sie ze nieczytelne prawo jazdy wyslalem , gdzie jakosc zdjecia idealna , a wyslalem dowod a Ci debile weryfikuja konta i nawet nie wiedza co sprawdzaja...wyslalem im kolejne zdjecia dowodu i znowu ze nieczytelne , to sie wkurzylem i sie pytam goscia czy moglby przekazac zdjecia koledze obok, ktory nie ma wady wzroku....odrzucali wszystkie pokolei . Wyslalem wiec w nocy na innej zmianie te same zdjecia i dopiero zaakceptowali. Bez komentarza. Teraz zesrali sie ponownie ze karta nie jest podpisana a jak wczesniej im wyslalem zeby odblokowac mozliwosc wplaty to nie bylo zadnego problemu . Smiech z nich ogolnie ale wazne ze wyplacaja kase na tych multikontach bez problemu i nie limituja od strzala jak bet365 czy ladbrokes
JA mam znowu beke z nimi . Wpierw problem , że konto na UK a gram z Polski , to im odpisałem , że siedze w UK tylko uzywam VPNa do ogladania Netflixa polskiego bo angielski do dupy . Zechcieli zdjęcie karty zeby odblokować mozliwosc wplaty na konto - wyslalem , nie bylo problemow . Teraz zlecilem 1 wyplate i weryfikacja standardowo (rachunek , dowod i zdjecie karty ) zesrali mi sie ze nieczytelne prawo jazdy wyslalem , gdzie jakosc zdjecia idealna , a wyslalem dowod a Ci debile weryfikuja konta i nawet nie wiedza co sprawdzaja...wyslalem im kolejne zdjecia dowodu i znowu ze nieczytelne , to sie wkurzylem i sie pytam goscia czy moglby przekazac zdjecia koledze obok, ktory nie ma wady wzroku....odrzucali wszystkie pokolei . Wyslalem wiec w nocy na innej zmianie te same zdjecia i dopiero zaakceptowali. Bez komentarza. Teraz zesrali sie ponownie ze karta nie jest podpisana a jak wczesniej
Żeby wypłacić kasę musisz przejść weryfikacje