Ja wpłaciłem z Revoluta, wypłacałem również na to podkonto. Bez problemu. Dane podawałem jak w każdym innym buku, nie ma to znaczenia skąd jesteś.Jaki jest najbezpieczniejszy sposób wypłaty wygranej kasy od tego Buka?
Przechodzę właśnie weryfikacje, nie będzie problemu jeśli wszystkie moje dane są z polski ?
Ile trwa wypłata na Revoluta?Ja wpłaciłem z Revoluta, wypłacałem również na to podkonto. Bez problemu. Dane podawałem jak w każdym innym buku, nie ma to znaczenia skąd jesteś.
A jak Revolut zapatruje się na wpłaty/wypłaty w granicach 5-10k ? są jakieś problemy?Ja wpłaciłem z Revoluta, wypłacałem również na to podkonto. Bez problemu. Dane podawałem jak w każdym innym buku, nie ma to znaczenia skąd jesteś.
Robiłem obrót w granicach kilkuset złotych, więc nie wiem. Jednak jakie to może mieć znaczenie? To tylko nominał.A jak Revolut zapatruje się na wpłaty/wypłaty w granicach 5-10k ? są jakieś problemy?
Od 2.5 miesiąca jestem w DE, dzisiaj o 5 zlecone na trustly, o 12 na koncie. Też im nic nie zgłaszałem. PozdroWitam. Proszę o poradę. Zleciłem wypłatę w sobotę z unibet. Moja wypłata poszła do weryfikacji. Po kontakcie z czatem kazali mi wysłać potwierdzenia przelewów oraz pytali czemu mam różne IP przy logowaniu. IP mam różne, bo loguje się z laptopa i telefonu, natomiast.. Przebywam obecnie na terenie Niemiec czego nie zgłosiłem do unibet. Po prostu nie miałem pojęcia, ze musze to zrobić, ponieważ wcześniej wypłacałem bez problemu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z graniem na polskim koncie za granicą? Jakie argumenty wystosować? Być może nie będzie problemu, dział bezpieczeństwa ma sprawdzić temat.
Przelew do banku to nie no cie od razu namierza w US tylko TrustlyNie mam opcji wyplaty na karte wirtualną revolut, mimo że nią wpłaciłem. Podobno może być tylko przelew do banku albo trustly jak się wpłaci.