do 60 tyś złotych możesz nawet jednorazowo i bez żadnych obawPoratuje ktoś radą co robić z większą sumą (5cyfrowa). Wypłacać małymi transzami to wiadomo, ale jak często? Wypłata trustly.
do 60 tyś złotych możesz nawet jednorazowo i bez żadnych obawPoratuje ktoś radą co robić z większą sumą (5cyfrowa). Wypłacać małymi transzami to wiadomo, ale jak często? Wypłata trustly.
nie ma i warto bo dużo błędów maja i jak zlecisz wypłatę to wypłacają więc jest eleganckoWitam,
Warto grać jeszcze na unibecie ? Nie ma problemów z wypłatami ? Czy jednak sa jakieś obawy ?
Dotarły w końcu pieniądze?Witam,
wpłaciłem wczoraj za pośrednictwem trustly na Uni, wiem że w przypadku mbanku pieniądze są na drugi dzień ale zwykle były nawet przed południem, a tym razem jak do tej pory ich nie ma. Miał ktoś podobny przypadek (kasa dotarła później, ale dzień po transakcji), czy może już warto podjąć jakieś kroki?
Każdy, no może uważaj na Pekao SAWitam,
Jaki bank, waszym zdaniem, jest najlepszy do wypłacania pieniędzy z Unibetu przez Trustly? Dużo osób w ten sposób wypłaca, bo trochę się obawiam tej metody jednak :/
Wchodzisz na stronę , wypłaty i masz napisane ile jest min, z tego co pamiętam 50zł. Możesz bez obaw.Jaka jest minimalna wypłata przez trustly? ???? I czy przy kwotach do 200-300 zł wypłąty można wypłacać bez obaw na konto bankowe?
Nie ma, chyba że są jakieś komplikację wtedy mogą wystąpić do trustly o takowe dane.Witam. Czy ktoś się orientuje czy wpłacając przez trustly unibet ma dane osobowe konta, z którego się wpłaca? Wpłaciłem z konta kuzyna, teraz chce wypłacić i obawiam się, że mogą się doczepić, że wpłata nie była z mojego konta. Ktoś miał podobny przypadek?