Bezpieczne . Ale warto zmienić hasło do konta po każdej transakcji wykonanej w unibetDzięki
A Trustly to bezpieczne ???
Bezpieczne . Ale warto zmienić hasło do konta po każdej transakcji wykonanej w unibetDzięki
Bezpieczne , ale ja osobiście po każdej transakcji i tak zmieniam hasło w bankuDzięki
Nie mam pojęcia jaka jest największa kwota wpłaty, ja wplacilem 1000, po jednym dniu wyplacilem 100 i od razu mialem ją na koncie, potem przez tydzień udalo mi się zarobić i jak chciałem wypłacić ponad 6000 zaczęli robić problemy. Czekam już pinad 3 tygodnie, wysłałem wszystkie dokumenty i nic. Na koncie jest informacja twoja wypłata nie zostanie zrealizowana(dołączam plik). I cisza, znów poprosili o dokumenty, obłęd nie polecam ichJaka jest największa bezpieczna kwota wypłaty na konto bankowe przez Trustly oraz ile czeka się na przelew wygranych środków?
Śmiem się zgodzić ???? . Może mBank boi się, że rząd weźmie ich pod lupę, a jako najpopularniejszy bank do bukmacherki wydaje się być 1 w kolejce? A może boją się wpłat przez Trustly, które ma dostęp do loginów i haseł klientów, a następny dzień jest po to, by to programistycznie ogarnąć? Nie dowiemy się.Cały czas było ok i nagle limity? dla mnie to jest to celowa blokada ze strony mbank k****
Nie obraź się, ale myślisz, że ktoś ma konta w 20 bankach i z każdego wpłacał depozyt przez Trustly do Unibetu? Dzielmy się doświadczeniami/problemami z wpłatą podając bank. Tylko metodą eliminacji cokolwiek ustalimy.Czy ktoś może potwierdzić, że problem dotyczy tylko mBanku, a przez resztę banków wpłaca się ok ?
Kasa wpływa na konto gracza nastepnego dnia roboczego po godzinie 12 , więc bez stresuWitam, widze że kilak osób pisalo o tym że po wpłacie przez trustly na Unibeta pokazało że transakcja nie powiodła się a pieniędzy brak. Jak potoczyła się sprawa ? mam ten sam problem właśnie i niewiem od czego zacząc
normalne , wpierw sie wyplaca mniejsza kwote i weryfikuja szybko a dopiero pozniej reszte...jest tu ktoś z unibetu ? kumpel ma do wyplacenia prawie 10k i weryfikuja mu konto juz 3 tygodnie !!!