mich-1910
Użytkownik
Tajwan - Włochy Under 160.5 @ 1.75 Betway
Dzisiaj kolejne zmagania WGP. Pierwsze spotkanie, które mi wpadło w oko, jest spotkanie Tajwanu z Włochami. Nie ma co ukrywać, że faworytkami są Włoszki. Tajwan jest przynajmniej o dwie klasy gorszym zespołem. Zacznę właśnie od Azjatek. Wczoraj ich mecz trwał lekko ponad godzinę. Przegrały jak można było się spodziewać 0-3 z Brazylią (w setach do 15,19 i 12). No i mnie dziwił fakt, że tyle ugrały, ale jak spojrzałem w statystyki to się nie dziwie. Gdyby Canarinhos zagrały na swoim optymalnym poziomie, to Tajwan nie wyszedłby w żadnym z setów z 10 punktów. No właśnie, Kanarki dawały zbyt dużo prezentów, bo jak łatwo wyliczyć Tajwan zdobył 46 punktów, z czego 28 sam, resztę podarowała Brazylia. Przez trzy sety zdołały zdobyć atakiem 17 punktów, 6 serwisem i 5 blokiem. Reszta to błędy Brazylijek. Krótko mówiąc reprezentują one bardzo niski poziom, zresztą na Mistrzostwach Azji również dostawały srogie lanie od swoich rywalek. Włoszki natomiast jest to jedna z najlepszych europejskich ekip. Ma w swoim składzie wiele znakomitych zawodniczek. Wiadomo, że brakuje w ich składzie Lo Bianco, Gioli i Cardullo, ale i tak ma kto tam grać. Wczoraj przegrały 1-3 z Japonkami, widać, że nie są jeszcze w wysokiej formie, ale i tak starczy na Tajwan. Jeżeli ten mecz nie skończy się wynikiem 3-0 na korzyść Włoszek to będzie to dla mnie ogromna niespodzianka, a przy wielkim szczęściu może ten zakład wejdzie przy 4 setach. Dla porównania, bo to jest kurs promocja, Unibet wystawił na to zdarzenie kurs 1.45 ,a tu mamy 1.75!!! Brać i dziękować, że takie kursy wystawiają bukmacherzy. Do zagrania jest również Under 45.5 w 1 secie.