spokojnie, będą, wszystko w swoim czasie.A, że tak zapytam Mundial za 10 dni a tu 0 konkursów.... Nie będzie wgl konkursów na Mistrzostwa Świata ?? Zawsze było dużo konkursów a tu nic
hm. dziwne, też posiadam w/w aplikacją, i oglądam nawet w warunkach gdzie nie zawsze łapie mi LTE i nigdy nie narzekałem na transmisję od nich, zawsze śmiga i to nawet w nienajgorszej jakości. może coś innego zżera Ci RAM w telefonie i telefon nie daje rady?Pobrałem sobie na Tablet aplikacje tvpsport i coś tną mi transmisje....
Czy ja wiem... Pamiętam jakiś wcześniej duży turniej w stylu Euro czy mundialu i na meczu tow. 2 od rozp. tego turnieju Niemcy zagrały tak tragicznie, że wysnułem (bardzo mylną) teorię jacy to oni słabi... Przekonywałem tu wszystkich jaka to padaka, a doszli bardzo daleko... Myliłem się strasznie... Proszę naprawdę nie bierzcie tych towarzyskich na serio. Jakieś może z 20% mogą się przydać do grania mundialu...Dzisiaj ciekawym wynikiem zakończyło się spotkanie Austria - Niemcy (2:1). Co prawda był to tylko mecz towarzyski, jednak w grze Niemców było widać niepewność, zwłaszcza w defensywie. Z tak dziurawą obroną nie będą mieli wielu argumentów do wygrania całych mistrzostw.
Zastanawiającym jest również jeden fakt (przynajmniej dla mnie): na bramce znów stanął Neuer, trapiony kontuzjami przez cały sezon; Ter Stegen rozegrał dobry sezon w FCB i mimo tego nie jest przewidywany jako pierwszy bramkarz. Loew chyba postawi na Neuera ze względu na zasługi, bo na pewno nie za zeszły sezon pomiędzy słupkami.
Z Chorwacją to nie przesadził ?Kolejność w mundialowych grupach według Jose Mourinho:
Grupa Kolejność
A 1. Urugwaj, 2. Rosja, 3. Egipt, 4. Arabia Saudyjska
B 1. Hiszpania, 2. Portugalia, 3. Maroko, 4. Iran
C 1. Francja, 2. Australia, 3. Peru, 4. Dania
D 1. Argentyna, 2. Nigeria, 3. Islandia, 4. Chorwacja
E 1. Brazylia, 2. Szwajcaria, 3. Serbia, 4. Kostaryka
F 1. Niemcy, 2. Meksyk, 3. Szwecja, 4. Korea Południowa
G 1. Anglia, 2. Belgia, 3. Panama, 4. Tunezja
H 1. Senegal, 2. Polska, 3. Kolumbia, 4. Japonia
https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/758944/mundial-2018-jose-mourinho-prognozuje-polsce-wyjscie-z-grupy-i-mecz-z-anglia
Warto pisać typy popierając je swoją analizą by inni mogli wiedzieć czemu taka propozycja. Można to robić w niemal każdym z tematów w dziale MŚ. Mecze można opisywać w każdej z grup tak jak to było w poprzednich edycjach mundialu.Cześć jest gdzieś temat "wasze kupony na MŚ" ? Jeśli nie może warto założyć?
Prawdopodobnie jutro ruszaSiema
Wie ktoś czy poza oficjalnym fantasy fifa world cup rusza coś tylko dla Polaków?
Na terenie Niemiec bedzisz mogl ogladac w publicznej telewizji ARD oraz ZDF...Czesc meczow pokaza w jednej a czesc w drugiej stacji .
Warto pisać typy popierając je swoją analizą by inni mogli wiedzieć czemu taka propozycja. Można to robić w niemal każdym z tematów w dziale MŚ.
Akurat te zjawiska są powszechne na całym forum i to nie zależy do tematu ???? W każdym z tematów dotyczących MŚ niestety to będzie się zdarzać.Temat z kuponami w tym miejscu nie ma racji bytu, bo tylko dąży do popisów pseudotyperów, wyśmiewania i kłótni.
No to może czas na zmianę... Forum zmieniło silnik, administrację to może się odważy na coś czego wcześniej nie było ???? Ja myślę, że taki temat jaki założyłem i mi usunięto dotyczący betów międzygrupowych, AKO i dubli czy awansów i klasyfikacji końcowej byłby ok, a w tematach z samymi grupami można by dawać single i analizy na pojedyncze mecze. Decyzja oczywiście należy do Ciebie...Mecze można opisywać w każdej z grup tak jak to było w poprzednich edycjach mundialu.
Nie chcę nadmiernie przedłużać tej dyskusji wiec tylko wyjaśniam, że miałem na myśli oczywiście duble i tasiemki, ale wraz z argumentacją/analizą i dyskusją oraz samą dyskusję na ten temat, a nie same typy. Jak np gram na jednym kuponie awanse: Francji, pary Belgia/Anglia i Argentyna/Chorwacja to w takim temacie mógłbym ogólnie opisać. W tematach do poszczególnych grup musiałbym o każdym pisać w innej grupie. O to mi chodziło. Nie chodzi mi o jakieś AKO z największym kursem byle tylko podać, tylko oczywiście z analizą i także same dyskusje czyli to co mamy/będziemy mieć już w grupach, ale na większą ilość zdarzeń. Jak by forumowicze zaczęli tak uzasadniać swoje AKO w grupach to ktoś kto by chciał poczytać o samej grupie by zgłupiał... Taki jeden dodatkowy temat by chyba nie był wielkim problemem - rozważcie to tylko...adamo80
Działu tematyczne są od podawania typów popartych uzasadnieniem. Od podawania tasiemek czy swoich typów bez argumentacji są kupony i KzS. Jeśli ktoś nie ma tam tematu to może założyć.
Nie będzie wydzielonego tematu na taśmy, bo nigdy działy tematyczne nie były przeznaczone do suchych typów, a tak by się skończyło utworzenie takiego tematu. Wolimy dyskusję niż plebiscyt na najlepszą taśmę. Kto ma ciekawy typ, może go wrzucić i krotko opisać w istniejących działach. Nowi temat nie jest do tego potrzebny.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/fantasy-menedzer-2018.152291/Ruszyło.