1. Różnica bramek ze wszystkich meczów grupowych,co decyduje o awansie z grupy przy tej samej ilości punktów?
bezposrednie mecze czy bilans bramek?
Polecam przegląd sportowy ???? Do najnowszego numeru, który wyszedł wczoraj dołączali takie cudo - w formacie A1, sam kupiłem i polecam ???? w kiosku jeszcze raczej wszystkich nie wyprzedali myślęTrochę pewnie nie na temat ale skąd ściągnę fajny terminarz żeby syn mógł sobie wyniki wpisywać ? ????
A beda w tej appce pokazywac mecze MŚ? Bo pobralem, fajnie smiga ale w rozkladzie transmisji na najblizsze dni czyli np czwartek/piatek - nie ma meczy...Mama pytanko : Na jakiej aplikacji, telewizji internetowej itp będziecie oglądać spotkania po za domem np. na telefonach lub tabletach ? Pobrałem sobie na Tablet aplikacje tvpsport i coś tną mi transmisje.... A chciałbym być przygotowany odpowiednio na oglądanie spotkania po za domem czy barem.
Z góry dziękuje za wszelkie rady i pomoc.
Awansują dwie najlepsze ekipy z każdej grupy. Myślę, że odpowiedź na to pytanie najszybciej byś dostał wpisując w wyszukiwarkę: MŚ drabinka albo przejrzał kilka postów wyżej.wiem że głupie pytanie ale tylko dwie drużyny z grupy awansują ? czy trzecie też walczą ? Bez hejtu poproszę ???? .
Zgadzam się w pełni. Jak to się mówi Hiszpania to samograj. Bez przesady z trenerem. Być może od 1/8 to będzie miało znaczenie, ale nie w grupie. Mi się widzi remis w meczu z PORT i tak zagram. Mogą się nawet tak "dogadać", a znają się świetnie ???? żeby zrobić w h. Maroko i Iran. Wykręcą 3:3 i w bilansach bramek mogą załatwić Maroko i Iran nawet jak by tam wyszły jakieś underowe remisy ????ja to widzę value w Hiszpani teraz jak kursy wzrosną, trener się zmienił, ale to nie znaczy że nagle zawodnicy stracą umiejętności czy nie będą chcieli wygrać
Rece opadaja za kazdym razem jak sie czyta twoje wypowiedzi. Nie masz zielonego pojecia o czym mowisz. Nie masz zielonego pojecia o sporcie, taktyce, motywacji. Swoje "analizy" opierasz na swoich przeczuciach i wybujalej wyobrazni podpartymi swoim wybujalym ego.Jak to się mówi Hiszpania to samograj. Bez przesady z trenerem.