Ale ty mieszasz różne okresy czasu i różne rozgrywki. Jak możesz pisać o meczu z Arabią na który wyszli na stojąco + roszady w składzie i jak możesz pisać o meczu z Polską, który odbył się 11.10.2014 r (!), a więc 4 lata temu i to był mecz eliminacyjny do ME, a nie mecz o życie. Na przykładzie Arabii widać jak "silni" byli w sparringach i jak słabi są na MŚ. Z kolei
Rosja niby "słaba" w sparringach gra jak z bajki.
Ja oglądałem i mecz Szwecji z Koreą i mecz Niemiec z Meksykiem jak wszystkie inne mecze na mundialu i
Niemcy moim zdaniem rozjadą Szwecję. Z Meksykiem wcale nie zagrali słabo, po prostu
Meksyk miał furę szczęścia. Równie dobrze wczoraj Iran lub/i Maroko mogło strzelić pierwszą bramkę i była by znowu sensacja bo np.
Hiszpania by miała małe szanse na wyjście... To spotkało
Niemcy... Teraz mają Szwecję, która całym zespołem gra defensywnie, ale
Niemcy strzałami zza pola karnego będą umieli to rozbić. Szukam betu, że
Niemcy strzelą zza pola karnego w tym meczu. I czysty win na
Niemcy jak najbardziej do gry ! Do tego
Szwecja ma już 3pkt więc dla niej to nie jest mecz o życie w przeciwieństwie np do nas gdzie mamy Kolumbię, która również gra mecz o życie.
I nie wiem dlaczego osobiście byś chciał aby tak się stało, ale to nie ma żadnego związku z typowaniem.
Żebyście się jeszcze nie zdziwili jak
Niemcy wyjdą z 1 miejsca bo
Meksyk może nie dać rady Szwecji bo wpadają na pole karne, żyją z kontr, ale nie umieją grać w ataku pozycyjnym, a
Szwecja się ładnie zastawia.