San Marino - Estonia
Liga: - EUROPA: Euro - Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Typ: Estonia -1.5
Kurs: 1.55
Analiza: San Marino - chyba nikomu nie trzeba przedstawiać tej drużyny.. Wszyscy ich biją jak tylko chcą, a sami nie są w stanie praktycznie nikomu zaaplikować gola (nie wspomnę o pamiętnym meczu z Polakami ???? ). Dzisiaj pewnie będzie podobnie, San Marino będzie starało się jak najmniej stracić i to będzie ich cel na to spotkanie.
Drużyna z Estonii na pewno będzie chciała strzelić parę goli i pewnie im się to uda. A wygrana minimum 2:0 moim zdaniem jest pewna. Nie wierzę, żeby wygrali niżej z taką drużyną. Osobiście liczę tutaj nawet na 4-5 goli ze strony gości, ale, że gram kupon AKO to stawiam sobie -1.5 na Estonię.
Szwajcaria - Litwa
Godzina: 20:45
Typ: Szwajcaria -1.5
Kurs: 1.68
Analiza: Szwajcaria w ostatnich latach ma niezłą drużynę narodową. Między innymi można tutaj wymienić takie nazwiska jak Shaqiri, Lichtsteiner, Inler (kapitan), Mehmedi, Seferović.
Na pewno mają czym straszyć obronę i bramkarza Litwy, a dodatkowym atutem jest gra przed własną publiką, gdzie ostatni mecz przegrali tylko z Anglią (2:0).
Litwa moim zdaniem nie ma nawet prawa zaaplikować gola w tym meczu. Ich ostatnie wygrane w meczach wyjazdowych to jedynie San Marino (2:0),
Finlandia (1:0), Liechtenstein (2:0). Jak widać, nawet z tak słabymi przeciwnikami nie potrafią strzelić za dużo goli, to gdzie ze Szwajcarami strzelą chociaż jednego?
Dzisiaj Szwajcarzy powinni wygrać wysoko to spotkanie.. Muszą także gonić punkty w tabeli Grupy E, ponieważ do tej pory mają ich tylko 3, a przed nimi jest nawet
Litwa z dorobkiem 6 punktów (po wygranych nad Estonią u siebie oraz wyżej wspomnianej wygranej z San Marino). Szwajcarzy będą na pewno chcieli walczyć o drugie miejsce z drużyną Słowacji, z którą przegrali 1:0 na wyjeździe.. Bo nie wydaje mi się, żeby
Anglia nie wygrała tej grupy.
U siebie Szwajcarzy w tych eliminacjach rozegrali do tej pory 1 mecz, który przegrali 2:0 z reprezentacją Anglii.
Litwa w meczach wyjazdowych zdobyła 3 punkty z wyżej wymienioną reprezentacją San Marino w obecnych kwalifikacjach do EURO 2016.
Dlatego dzisiaj moim zdaniem wygrywają pewnie to spotkanie i wskakują na 3 pozycje tabeli.
Macedonia - Słowacja
Godzina: 20:45
Typ: 2
Kurs: 1.75
Analiza: Vice-lider grupy E podejmie dzisiaj na wyjeździe reprezentację Mecedonii.
Ostatnie spotkania Słowaków to bardzo dobre wyniki. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Macedonia nie radzi sobie jakoś wybitnie, u siebie na stadionie wygrywają co prawda mecze, ale raczej z nisko notowanymi przeciwnikami w rankingu UEFA.
Do tej pory oba zespoły spotkały się 3 razy w Macedonii, gdzie Słowacja odniosła dwa zwycięstwa i w ostatnim taki starciu remis 1:1.
Dzisiaj myślę, że będzie podobnie jak w ostatnich meczach. Słowacja wygra mecz, nawet śmiem twierdzić, że z jakimś handicapem. Hamsik pociągnie swoją reprezentację do boju i skończy się mecz 3 punktami dla Słowaków.
Kurs AKO: 4.56
Stawka: 70 zł
Potencjalna wygrana: 319.20 zł
Estonia? Kolejny mecz w tych eliminacjach który mnie zawiódł jak wczoraj Grecja. Nie mieści mi się to w głowie. No, ale cóż.. Taka jest piłka - nieprzewidywalna. Tak czy inaczej szczere gratulacje dla drużyny San Marino!
Ok, skoro nie wszedł mi mecz o 18, postanowiłem zagrać jeszcze jeden kupon - tak wiem po czasie, ale daje screena, że naprawdę zagrałem, żeby mi nikt nie wypominał, że mówię, że grałem, a nie dokumentuje. Zagrałem dwa pozostałe zdarzenia z moich typów, jednak Słowację po trochę wyższym kursie udało mi się złapać na 45 minut przed rozpoczęciem meczu. Także ogólnie wieczór zaliczam na
Dodam jeszcze jedno - mój typ w Typach Dnia na dzisiejszy dzień (15.11.2014r.) także wszedł, po bardzo fajnym i wysokim kursie 2.85 (Szwajcaria -2.5). Oby tak dalej! ????