>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

WNBA 2007

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????Indiana Fever-Minnesota Lynx
Typ: Under 139,5 pkt ⛔
Kurs: 1.90(BetGun)

Pierwszy typ i moim zdaniem bardzo pewny ... Wystarczy spojrzeć na H2H między tymi drużynami ???? Na hali w Indianie w spotkaniach między tymi drużynami pada średnio 125 pkt wiec jeśli statystykom wierzyć ten typ to pewniak ... Poza tym jeśli ktoś się interesuje troszkę WNBA to powinien wiedzieć, że Minessota to jedna z najbardziej underowych drużyn ... Przynajmniej w osttanich sezonach kiedy ja obserwowałem tą ligę tak było ;)

????Phoenix Mercury-San Antonio Silver Stars
Typ: 1 (handicap 0:4,5), Under 166,5 ✅ , ✅
Kurs: 1.95, 1.95(BetGun)

Zawodniczki Phoenix w poprzednim seoznie grały na własnej hali z zawodniczkami SA przegrały ... Myślę, że będzie to dodatkowy bodźiec motywujący dziewczyny do lepszej gry ... Jednak wiadomo, że to początek sezonu i nie wiadomo kto w jakiej jest dyspozycji ;) Dlatego dziwi mnie tak wysoka linia na Under/Over ... 166 pkt w 1 meczu sezonu zasadniczego :?: Myślę, że Panie nie podołają aż tyle nawrzucać ???? Dużo w tym meczu będzie zależało od Taurasi ... Zawodniczki Phoenix ... Jeśli zagra dobre zawody to o zwycięstwo jej drużyny jestem spokojny ....

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????NY Liberty-Chicago Sky
Typ: 1 (handicap 0:3,5) ✅
Kurs: 1.95(BetGun)

Dzisiaj spotkają się 2 najsłabsze drużyny poprzedniego sezonu zasadniczego ... Jednak pod uwagę trzeba wziąść to, że to ekipa Chicago wyraźnie była gorsza od innych drużyn ... W poprzednim sezonie na 17 meczy wyjazdowych ekipa Chicago wygrała tylko 2 mecze co dało im ostatnie niechlubne miejsce jeśli chodzi o bilans drużyn grających na wyjeździe .... Myślę,że koszykarki NY będą chciały rozpocząć sezon z impetem i wygrają te spotkanie 10 pkt ... Pomóc może im w tym przede wszystkim o klasę lepsza gra pod koszem ... Zawodniczki NY notują o klasę lepsze wyniki pod tablicami niżich dzisiejsze rywalki i w tym upatruję dzisiejszy klucz do sukcesu ... ????

W 2

wislak

Forum VIP
???? Minnesota Lynx - Sacramento Monarchs

Typ: 2 (-4.5) ✅ ????
Kurs: 1.90
Expekt

No to zaczynam jazde z WNBA ;) Moja pierwsza analizka ;P W przedsezonowej zapowiedzi czytałem, że Monarchs bedą walczyc o mistrzostwo, najbardziej z Detroit Shock. Kto jak kto, ale na interii chyba się znają ;P Tak się stało ze wlasnie te faworyzowane teamy spotkały się w I kolejce. Detroit wygrały 7 punktami. Teraz więc musi wygrać Sacramento. Myśle, ze roznica 5 puntkow to nie jest duża bariera. Gospodynie z Minnesoty także przegrały pierwsze spotkanie. Ale one są notowane chyba niżej. I dostały wielkie baty 19-oma punktami z Indianą Fever. Jak na pierwszą analizę, to więcej napisac nie mogę... to by bylo na tyle :mrgreen:
No moze jeszcze dodam ze Sacramento to mistrzynie z roku 2005, czyli z przed dwóch sezonow ;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
???? Minnesota Lynx - Sacramento Monarchs

Typ: 2 (-4.5)
Expekt

No to zaczynam jazde z WNBA ;) Moja pierwsza analizka ;P W przedsezonowej zapowiedzi czytałem, że Monarchs bedą walczyc o mistrzostwo, najbardziej z Detroit Shock. Kto jak kto, ale na interii chyba się znają ;P Tak się stało ze wlasnie te faworyzowane teamy spotkały się w I kolejce. Detroit wygrały 7 punktami. Teraz więc musi wygrać Sacramento. Myśle, ze roznica 5 puntkow to nie jest duża bariera. Gospodynie z Minnesoty także przegrały pierwsze spotkanie. Ale one są notowane chyba niżej. I dostały wielkie baty 19-oma punktami z Indianą Fever. Jak na pierwszą analizę, to więcej napisac nie mogę... to by bylo na tyle :mrgreen:
No moze jeszcze dodam ze Sacramento to mistrzynie z roku 2005, czyli z przed dwóch sezonow ;)
Bardzo dobry typ ;) Jeszcze może dodam, że wątpliwy jest występ w Minessocie Seimone Augustus ... Jest to bardzo dobra zawodniczka która w spotkaniu z Indiana Fever doznała kontuzji kolana co raczej wykluczy ją z dzisiejszego spotkania ... Dodać trzeba również, że zdobyłą w tym spotkaniu 16 pkt a jej średnia zdobycz punktowa w poprzednim sezonie wynosiła coś w okolicach 18 pkt na mecz ... Więc jest to poważne osłabienie, które może być kluczowe dla tej rywalizacji ;)

vipever 0

vipever

Użytkownik
hehe a wiecie ze na BETSSON na mecz Sacramento - Minnesota byl handi SAC+4,5? :mrgreen: z ktorego oczywiscie skorzystalem i juz mam kase na koncie ???? hehe oby wiecej takich bledow ludzie z betsson ;)
dla potwierdzenia pod tym adresem znajdziecie screena:
KLIKNIJ TUTAJ
pozdro!

W 2

wislak

Forum VIP
hehe a wiecie ze na Betsson na mecz Sacramento - Minnesota byl handi SAC+4,5? :mrgreen: z ktorego oczywiscie skorzystalem i juz mam kase na koncie ???? hehe oby wiecej takich bledow ludzie z Betsson ;)
dla potwierdzenia pod tym adresem znajdziecie screena:
KLIKNIJ TUTAJ
pozdro!
Jak bedziesz miał takie info na przyszłośc to pisz jak najszybciej, niech jak najwięcej ludzi skorzysta ;) :spokodfhgfh:

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????Detroit Shock-Minnesota Lynx
Typ: 2 (handicap 0:12,5) ✅

Rozumiem, że grają zawodniczki które w poprzednim sezonie zdobyły tytuł i mają ponownie takie aspirację ... jednak handicap 12,5 pkt to chyba jakaś lekka przesada ... W drużynie Minessoty w pełni sił jest już Augustus która w poprzednim meczu grając z urazem kolana potrafiła zdobyć aż 28 pkt ... Choć patrząc na wyniki Minessoty to typ ten jednak chyba nie jest wart grania ... Pierwszy mecz zawodniczki Minessoty przegrały aż 19 pkt co zapewne nie napawa optymizmem ... drugi zaś przegrały 10 pkt nawet gdy grały na własnym parkiecie nie potrafiły zagrać solidnie ... Po głębszym zastanowieniu typ ten jednak jest nie do grania za większa kase czy jako podbicie AKO jednak ja na zaryzykuje ....

????Washington Mystics-Sacramento Monarchs
Typ: 2 ✅
Kurs: 1.83(BetGun)

Koszykarki Washingtonu zagrają dziś swój drugi mecz w sezonie 2007 i będzie to drugi mecz bez Alany Beard która w poprzednim sezonie pointowała średnio około 20 pkt na mecz. Obie ekipy spotkały się w tym sezonie z drużynami aspirującymi do tytułu i lepiej wypadła drużyna Sacramento ... Jeśli chodzi o grę podkoszową to moim zdaniem lepiej prezentują się znów zawodniczki Sacramento ... H2H ponownie na korzyść zawodniczek Sacramento ???? Wszystko w tym meczu przemawia za Sacramento i właśnie obawiam się tego ... Jednak myślę, że jeśli zawodniczki Sacramento myślą o tytule to takie mecze wygrywać będą musiały ???? , ale chcieć nie znaczy zawsze móc ...

????Chicago Sky-LA Sparks
Typ: Under 144,5 ✅

Obie ekipy to ekipy dosyć underowe ... Wystarczy spjrzeć w H2H między tymi drużynami i pierwsze co Nam przychodzi do głowy to under ... Przynajmneij było tak u mnie ???? , lae czy aby na peno ten under będzie :?: Tego nie wiem bo nigdy nie byłem i nie jestem typowania ilości punktów bo to zawsze loteria ... Jednak w dzisiejszym przypadku jestem skłonny zaryzykować under, ponieważ przekonuje mnie do tego gra Chcicago która lubi dużo nie trafiac ???? W tym właśnie upatruje nadzieję ... Ten mecz wygrają na pewno zawodniczki LA jednak gospodynie napsują na pewno im trochę krwi i myślę, że troszkębłędów i fauli w tym meczu będzie ... Co doprowadzi do tego, że under wejdzie jak w masło, ale czy aby tak będzie ....

Nie kopiować analiz ???? Post by Patrolinho®

W 2

wislak

Forum VIP
No to także bede kontynuował typowanie WNBA: zgadzam się z typem na Sacramento i myśle, ze dzisiaj wygraja, a kurs zachęcający. Analiza wyzej to nie ma co pisac nowej. Poprostu zawodniczki Monarchs są mocniejsze, AWashington na rozpoczęcie przegrał z Sun różnicą 9 pktow. SM mialy cięzką przeprawę z Shock i teraz wygrają ;)
Ale z pierwszym typem się nie zgodzę. Mam oczywiscie mniejszą wiedzę na temat tej ligi, ale Detroit wygląda mi na potężny zespol. Minnesota to narazie najslabszy team. 2 porażki na początek. Poki co to Shock wygrały 7 puntkami z mocnymi Monarchs, a z tym samym zespołem Minnesota przegrała róznicą 10 puntkow. Do tego na początek porazka 19-oma punktami z Indianą... Mysle ze te 12.5 wcale nie musi nie wejsc.
Co do trzeciego spotkania: Sparks rozpoczynają rozgrywki, w zeszłym roku 2x pokonały zawodniczki Sky. Chicago nei zaczęło pomyslnie sezonu przegrywając 12oma pktami w Nowym Jorku. Na rozpoczęcie sądze ze zawodniczki z Miasta Aniołów wygrają ????

Reasumując:

???? Detroit Shock - Minnesota Lynx

Typ: 1 (-12.5) ⛔
BetGun

???? Washington Mystics - Sacramento Monarchs

Typ: 2 ✅ ????
Kurs: 1.83
BetGun

???? Chicago Sky - Los Angeles Sparks

Typ: 2 ✅ ????
Kurs: 1.38
BetGun

PZDR!

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
W związku z tym, że przypadkowo zamknąłem okienko z analizami i ich nie skopiowałe to napisze coś krótko o zwięźle ... :/

????Seattle Storm-Phoenix Mercury
Typ: Under 169,5

Linia 169 punktów to jak na WNBA bardzo duży próg ... Biorąc nawet pod uwagę to, że zawodniczki obu drużyn lubią sobie porzucać to nie wydaje mi się aby nawrzucały dziś aż tyle pkt ... Typ wpadł mi odrazu w oko, ponieważ teraz zaczyna się sezon więc zawodniczki nie mają jeszcze tego rytmu gry i zapewne nie są w optymalnej formie co moim zdaniem będzie sprzyjało wejściu temu typowi ;) Jednak pamiętajcie ... ilość punktów to zawsze loteria ...

????San Antonio Silver Stars-Connecticut Sun
Typ: 2 ( handicap : 2.5-0)
Kurs: 1.85(BetGun)

Connecticut świetnie wystartowało wygrywając 9 pkt z Washingtonem ... Washington to dobra drużyna która w poprzednim sezonie potrafiła awansowac do PO i walczyć właśnie z Connecticut ;) Co do argumentu za typem moge podać jescze najlepszy bilans zawodniczke Connecticut na wyjazdach no i świetna gra w osttanim spotkaniu Sales i Whalen, które były dzielnie wspierane przez nasza Małgorzatę Dydek ;) Jeśli chodzi o grę podkoszową to lekką przewagę ma chyba SA które posiada w składzie świetnie zbierającą Sophie Young ... Argumenty przemawiają za Connecticut ... jednak argumenty nie grają ;) Więc jak będzie to przekonamy się wraz z końcową syreną oznajmującą koniec spotkania ;)

T 52

thedon

Użytkownik
Wyniki wczorajszych spotkan
Wyniki srodowych spotkan (23.05)

San Antonio - Connecticut --- 74 - 71 ( 1 )
Seattle - Phoenix ------------ 100 - 87 ( 1 )

Dzisiaj dwa mecze w lidze WNBA :

Indiana - Los Angeles

New York - Washington

Zdecydowalem sie postawic na druzyne NY Libery po dosc zaskakujacym kursie 2,00 :idea:
Druzyna jest bardzo dobrze zoorganizowana i graja &quot;swoja&quot; koszykowke. Washington jest tez reprezentujaca dobry poziom druzyna. Jednak sadze ze atut wlasnej hali pomoze gospodynia wygrac to spotkanie . Jest poczatek sezonu wiec radze zagrac ten mecz po srednich stawkach .
Zycze powodzenia i zachecam do typowanie meczy WNBA

T 52

thedon

Użytkownik
Wyniiki
Wczorajsze wyniki meczy WNBA ...

New York - Washington --- 81 - 76 ( 1 ) ✅
Indiana Los Angeles ------- 83 - 70 ( 1 ) :idea:

Dzisiejsze mecze :

San Antonio - Seattle ------ 2,00 - 1,80
Minnesota - Chicago ------- 1,40 - 2,90 ( 1 )
Phoenix - Houston --------- 1,60 - 2,30 ( 1 )

Podam tylko suche typy. Zagram dzisiaj Phoenix oraz Minnesote.

T 52

thedon

Użytkownik
Sun - Sparks
Connecticut Sun - Los Angeles Sparks
Typ : OVER 148

Dzisiaj zostanie rozegrany tylko jeden mecz w lidze WNBA.
Spotkanie zapowiada sie bardzo ciekawie. Obie druzyny wygraly i przegraly po razie.
Moim zdaniem bedzie to dosc otwarty mecz z duza iloscia punktow.
Faworyta tego spotkania wybrac jest naprawde bardzo ciezko
dlatego zdecydowalem sie wybrac typ OVER .
W druzynie gospodyn wystapi Malgorzata Dydek , ktora ostatniego meczu nie moze zaliczyc do udanych. Zdobyla 0 punktow i 3 zbiorki. Mam nadzieje ze dzisiaj zdobedzie troche wiecej punktow i pomoze swojej druzynie zdobyc przynajmniej 80 kilka punktow.
Los Angeles to solidna druzyna i wcale nie jest powiedziane ze wygra dzisiejszy mecz. Stac je napewno zdobyc przynajmniej 80 i mecz moze byc zaciety do ostatnich sekund.

T 52

thedon

Użytkownik
CON - LAS
Connecticut Sun - Los Angeles Sparks
Typ : OVER 148

Wynik spotkania : 68 - 88 ✅ 156 punktow w meczu.
Mecz zaskakujaco dosc jednostrony chociaz zapowiadal sie naprawde bardzo wyrownany mecz. Tak czasami bywa... Wazne ze typ siadl bez wiekszych problemow.

T 52

thedon

Użytkownik
Phoenix - Sacramento
Phoenix Mercury - Sacramento Monarchs
Typ : 1

Dzisiaj odbedzie sie bardzo interesujace spotkanie w lidze WNBA.
Obie druzyny po 3 meczach maja na koncie 2 zwyciestwa i jedna porazke.
Moim zdaniem druzyna Mercury ma o wiele wiecej atutow i jest druzyna
grajaca o wiele bardziej ofensywna koszykowke. W ostatnim spotkaniu
druzyna Phoenix rozbila wrecz druzyne z Houston 111 - 85.
Trzy podstawowe zawodniczki ( D.Taurasi 37p. , P.Taylor 18p. , C.Pondexter 22p.)
w ostatnim spotkaniu zdobyly lacznie 77 punktow !!! co pokazuje nam jak
skuteczna i trudna do zatrzymania jest to druzyna.

T 52

thedon

Użytkownik
Wyniki WNBA
Wczorajsze wyniki ligi WNBA ( wtorek 29.05 ) :

Phoenix - Sacramento ----- 76 - 75 ( 1 ) ✅
Minnesota - Indiana -------- 75 - 89 ( 2 ) :idea:
Houston - San Antonio ----- 71 - 82 ( 2 ) :idea:

Dzisiaj tylko jeden mecz w tej lidze :

Detroit Shock - Washington Mystic
Typ : ( 1 ) 1,35

W tym meczu faworytkami sa gospodynie.
Shock zaczely sezon od dwoch zwyciestw i beda sie staraly powiekszyc serie wygranych spotkan. Mystic nie moga zaliczyc poczatku sezonu do udanego. Poniosly w 3 mecach trzy porazki i beda probowaly wygrac swoj pierwszy mecz. Moim zdaniem jednak im sie to nie uda i kolejne zwyciestwo zapisza sobie zawodniczki z Detroit.

T 52

thedon

Użytkownik
WYNIK Sroda - 31.05
Detroit Shock - Washington Mystic
Typ : ( 1 ) 1,35
Wczorajszy typ wszedl bez problemu.
Mecz zakonczyl sie wynikiem 94 - 79 ✅ dla druzyny Detroit.
Dzisiaj zostana rozegrane 2 mecze :

San Antonio - Phoenix
Chicago - Connecticut

Zapraszam do komentowania tego dzialu.
Pozdrawiam ????

T 52

thedon

Użytkownik
Niedziela 03.06
Indiana - Washington

Dwie druzyny ktora znajduja sie w roznych nastrojach.
Indiana wygrala wszystkie trzy spotkania. Natomiast ekipa Washington przegrala
wszystkie swoje mecze, a bylo ich az 6 !!!.
W tym meczu nie spodziewam sie zadnej niespodzianki i gospodynie powinny spokojnie
wygrac to spotkanie.

Chicago - Minnesota

Chicago to dosyc dobrze grajaca druzyna u siebie i nie powinna miec tez
zbytnio problemow ze slabiutka w tym sezonie Minnesota, ktora przegrala
wszystkie 6 meczy w lidze.

sakuraba83 0

sakuraba83

Użytkownik
Chicago - Minnesota

Zespol z Chicago legitymuje sie 2 zwciestwami oraz 3 porazkami. Co ciekawe nie udalo im sie jeszcze w tym sezonie wygrac we wlasnej hali. Mysle, ze dzisiaj jest najlepsza okazja aby tego dokonac. Rywalki Chicago bardzo slabo rozpoczely ten sezon. Nie maja na swoim koncie jeszcze zadnego zwyciestwa. Mysle ze mozna sprobowac nawet grac na chicago z handi, ktore w tym meczu wynosi -4

Typ: Chicago -4 ✅ 78-72

T 52

thedon

Użytkownik
NY - PHO
New York - Phoenix
Typ : UNDER 170

Z trzech dzisiejszych meczy ten zapowiada sie chyba najbardziej ciekawie.
Obie druzyna maja wiecej zwyciestw niz porazek na swoim koncie ( NY 3-0, PHO 4-2 ).
Moim zdaniem rzeczewiscie moze to byc bardzo otwarty mecz z duza iloscia punktow,
jednak wydaje mi sie ze liczba 170 punktow moze byc nie osiagalna.
Jedna z przyczyn moze byc bardzo dobra obrona Liberty . W trzech rozegranych dotychczas spotkan srednia wynosi 69 punktow !!! Tak wiec zawodniczki Phoenix moga miec dzisiaj ciezka przeprawe i nie sadze zeby wynik byl wyzszy niz 170 p.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom