>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WNBA 2007

Status
Zamknięty.
T 52

thedon

Użytkownik
Wyniki z Niedzieli
Wczorajsze wyniki bardzo poprawily mi humor ????
Wszystkie trzy typy spokojnie weszly...

New York - Phoenix ------- 83 - 82 ( 1 ) UNDER 170 ✅
Chicago - Minnesota ------ 78 - 72 ( 1 ) ✅
Indiana - Washington ----- 70 - 66 ( 1 ) ✅

Coraz bardziej podoba mi sie ta liga ze wzgledu mala ilosc niespodzianek.
Pozdrawiam i zachecam do komentowania .

sakuraba83 0

sakuraba83

Użytkownik
Re: Wyniki z Niedzieli
Coraz bardziej podoba mi sie ta liga ze wzgledu mala ilosc niespodzianek.
Pozdrawiam i zachecam do komentowania .
Hej nie wiem w jakim grasz buku. Ale ja ostatnio przenioslem troche srodkow do sportingbetu. Tam jest fajna opcja ustwiania sobie handicapow wedle uznania. To w polaczeniu z mala iloscia niespodzianek daje dobre prognozy na ✅ ✅ ✅ Jednak pamietajmy, ze to dopiero poaczatek sezonu, wiec delikatnie i bez hura-optymizmu.

sakuraba83 0

sakuraba83

Użytkownik
Dzisiaj w nocy bedziemy swiadkami bardzo ciekawego meczu pomiedzy zespolami New York a Indiana. W opinii bukow faworytem tego spotkania jest zespol z Indiany. Ja natomiast jestem sklonny powierzyc troche moich funduszy dla Pan z Nowego Jorku. Zeby zmniejszyc ryzyko biore w sportingbecie handi + 6.5 za 1,57.

NY - INDIANA

TYP: 1 (+6,5) ✅ 78-67

T 52

thedon

Użytkownik
Czwartek 07.06
Dzisiaj odbeda sie dwa mecze w lidze WNBA...

Phoenix - Chicago
Typ : 1

O tym meczu nie bede sie rozpisywal. Faworyt jest tylko jeden i nie sadze zeby Chicago dorownalo kroku Phoenix. Dobrym rowniez rozwiazaniem jest tutaj OVER 170, bo moze byc to bardzo otwarty mecz i obie druzyny napewno stac zdobyc powyzej 90 puntkow.

Sacrametno - Seattle
Typ : 1

Tego meczu bym nie typowal gdyby nie jedna bardzo wazna informacja.
Jackson Lauren najlepsza punktujaca zawodniczka Seattle prawdopodobnie nie zagra w tym meczu i bez niej bardzo ciezko bedzie zawodniczkom gosci wygrac ten mecz.
Sacrametno powinno ten mecz wygrac. W zeszlym sezonie na 4 mecze 3 razy wygralo Sacramento !

T 52

thedon

Użytkownik
Wyniki oraz typy WNBA
Wczorajsze wyniki ligi WNBA :

Phoenix - Chicago ------ 80 - 66 ( 1 ) ✅
Sacramento - Seattle --- 81 - 72 ( 1 ) ✅

Dzisiaj kolejne 4 mecze :
( z braku czasu same typy ale sa po analizie )

Washington - Indiana ------- OVER 146
New York - Detroit ---------- OVER 149
Houston - Connecticut ------ 2
Los Angeles - Minnesota --- 1 i OVER 154

sakuraba83 0

sakuraba83

Użytkownik
witam

Na dzisiaj powierzam fundusze dziewczyna z Nowego Jorku. Jak narazie ida jak burza. Szczegolnie dobrze spisuja sie we wlasnej hali. A ze zawsze wychodze z zalozenia, ze lepiej nie zarobic niz stracic typ podpieram handicapem ze sportingbetu +6,5 za 1,5zl

NY - DETROIT

TYP: 1 (+6,5) ⛔ 57-67

T 52

thedon

Użytkownik
Niedziela 10.06
Dzisiaj dwa mecze w lidze WNBA.
Polecam dzsiaj zagrac w obydwu meczach OVER.

Connecticut - Detroit (O149)
Indiana - New York (O140)

Fawortykami w tych meczach sa gospodynie.

K 0

kefas2

Użytkownik
Re: Niedziela 10.06
Dzisiaj dwa mecze w lidze WNBA.
Polecam dzsiaj zagrac w obydwu meczach OVER.

Connecticut - Detroit (O149) ✅
Indiana - New York (O140) ✅
No no no, calkiem niezle ???? Chyba trzeba zainwestowac troche funduszy w WNBA ????

T 52

thedon

Użytkownik
Chicago - Seattle
Chicago ( 4-4 ) - Seattle ( 3-3 )
Typ : Seattle ( - 2,5 )

W ubieglym roku obie druzyny spotkaly sie dwa razy i zwyciestko
w tych spotkan wychodzily zawodniczki Seattle ( 86 - 73 , 74 - 61 ).
W obecnym sezonie nie powinno byc inaczej i reprezentantki zachodu
powinny zapisac sobie 4 punkty grajac z druzyna Chicago.
Druzyna Storm przewyzsza w kazdym elemencie gry druzyne gospodyn
i nie spodziewam sie w tym meczu zadnej niespodzianki.

sakuraba83 0

sakuraba83

Użytkownik
NEW YORK - WASHINGTON

Panie ze stolicy w tym sezonie jeszcze bez zwyciestwa, sezon rozpoczely tragicznie od dwucyfrowych porazek. Ostatnio troche lepiej, ale ciagle bez zwyciestwa. Czy dzisiaj uda im sie pokonac calkiem dobrze spisujacy sie NY? Szczerze mowiac watpie, dlatego stawiam na NY, dzisiaj bez handi bo kurs nawet nie najgorszy ????

NY - WASHINGTON

TYP : 1 ✅

T 52

thedon

Użytkownik
Sroda 13.06
Chicago ( 4-4 ) - Seattle ( 3-3 )
Typ : Seattle ( - 2,5 ) ✅ 81 - 69

Dzisiaj odbeda sie kolejne 4 mecze w lidze.
Wstepne typy w nawiasie ...

Indiana - Seattle ----------- ( NO BET )
Washington - Phoenix ------ ( 2 )
Minnesota - Connecticut --- ( NO BET )
Los Angeles - Houston ----- ( 1 )

Zapraszam do komentowania ligi WNBA :smile:

bej 178

bej

Użytkownik
[center:79b059d0ed]Washington Mystics-San Antonio Silver Stars
typ: Silver Stars / 2.35 / betgun[/center:79b059d0ed]

Washington bedzie mialo przed soba trudna przeprawe jesli chca opuscic ostatnie miejsce w konferencji wchodniej. Choc nie dawno potrafily pokonac takie zespoly jak Detroit czy Connecticut to ostatni mecz przeciwko Indianie Fever byl niczym zimny prysznic. Liderka zespolu Alana Beard w pierwszych dwoch kwartach 1-6 z gry, duzo strat, istna padaka. Caly zespol Mystics tak gral, skutecznosc rzutow za 3, uwaga - 0%, parodia. Nie bede mowil juz o stratach. Jedyne co tej druzynie wychodzilo to rzuty osobiste. Gra sie zmienila w drugiej polowie co kosztowalo duzo sil. Probowaly jak tylko mogly zniwelowac przewage 9 punktow Fever, po czesci sie udalo. Minute przed koncem wynosila ona tylko 3 punkty ale Mystics chyba braklo sil i mecz zakonczyl sie wynikiem 69-62. Zawodniczki Washingtonu nie mialy duzo czasu na regeneracje. San Antonio w zupelnie innych nastrojach, pokonali Detroit Shock. Potrafily wygrac na wyjezdzie mimo, ze byly underdogiem (7.5pkt). Co lepsze zagraly bez dwoch zawodniczek z pierwszej 5. - Ruthy Riley i liderki Becky Hammon. Gdyby one dzis zagraly... niestety nadal lecza kontuzje stopy. Co bedzie w tym meczu wg mnie decydujace, otoz zmeczenie Mystics - duzo sil zostawionych z Fever, dluga podroz. Wynika z tego, ze beda potrzebowaly duzej rotacji w skladzie podczas meczu i tu caly haczyk. Ekipa z Waszyngtonu nie ma dobrej rezerwy. W ostanim meczu rezerwa zaliczyla wiecej strat niz punktow. Daltego typuje tu zwyciestwo zawodniczek z Teksasu po bardzo ladnym kursie.

bej 178

bej

Użytkownik
[center:de4803facb]Washington Mystics-San Antonio Silver Stars ✅ ✅ ✅
typ: Silver Stars / 2.35 / betgun[/center:de4803facb]

Washington bedzie mialo przed soba trudna przeprawe jesli chca opuscic ostatnie miejsce w konferencji wchodniej. Choc nie dawno potrafily pokonac takie zespoly jak Detroit czy Connecticut to ostatni mecz przeciwko Indianie Fever byl niczym zimny prysznic. Liderka zespolu Alana Beard w pierwszych dwoch kwartach 1-6 z gry, duzo strat, istna padaka. Caly zespol Mystics tak gral, skutecznosc rzutow za 3, uwaga - 0%, parodia. Nie bede mowil juz o stratach. Jedyne co tej druzynie wychodzilo to rzuty osobiste. Gra sie zmienila w drugiej polowie co kosztowalo duzo sil. Probowaly jak tylko mogly zniwelowac przewage 9 punktow Fever, po czesci sie udalo. Minute przed koncem wynosila ona tylko 3 punkty ale Mystics chyba braklo sil i mecz zakonczyl sie wynikiem 69-62. Zawodniczki Washingtonu nie mialy duzo czasu na regeneracje. San Antonio w zupelnie innych nastrojach, pokonali Detroit Shock. Potrafily wygrac na wyjezdzie mimo, ze byly underdogiem (7.5pkt). Co lepsze zagraly bez dwoch zawodniczek z pierwszej 5. - Ruthy Riley i liderki Becky Hammon. Gdyby one dzis zagraly... niestety nadal lecza kontuzje stopy. Co bedzie w tym meczu wg mnie decydujace, otoz zmeczenie Mystics - duzo sil zostawionych z Fever, dluga podroz. Wynika z tego, ze beda potrzebowaly duzej rotacji w skladzie podczas meczu i tu caly haczyk. Ekipa z Waszyngtonu nie ma dobrej rezerwy. W ostanim meczu rezerwa zaliczyla wiecej strat niz punktow. Daltego typuje tu zwyciestwo zawodniczek z Teksasu po bardzo ladnym kursie.
84-79, mam nadzieje ze ktos skorzystal :spokodfhgfh:

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Sparks - Indiana Fever (Więcej niż 144,5)
Typ: 2 (Mniej)
Kurs: 1.91 ✅
Bukmacher: Bwin

Analiza: Dzisiejszej nocy odbędzie się pojedynek w ramach rozgrywek WNBA pomiędzy LA Sparks i Indiana Fever. Indiana Fever zajmuje drugie miejsce w tabeli Eastern Conference i z bilansem 11 wygranych i 4 porażek ma tyle samo punktów co liderujące Detroit. LA Sparks zajmują piątą lokaę w tabeli Western Conference z 7 wygranymi i 9 porażkami.

Wyniki ostatnich meczów pomiędzy nimi:
Indiana Fever - LA Sparks 83-70 (suma punktów: 153
Indiana Fever - LA Sparks 76-81 (suma punktów: 157)
Indiana Fever - LA Sparks 68-73 (suma punktów: 141)
Indiana Fever - LA Sparks 89-84 (suma punktów: 173)

Średnia zdobytych punktów to 156. Jednak we wszystkich tych meczach dospodarzami był zespół Indiana Fever. A teraz spotkania w Los Angeles:

LA Sparks - Indiana Fever 69-59 (suma punktów: 128)
LA Sparks - Indiana Fever 61-58 (suma punktów: 119)
LA Sparks - Indiana Fever 82-51 (suma punktów: 133)
LA Sparks - Indiana Fever 74-64 (suma punktów: 138)

Tym razem średnia zdobytych punktów na mecz to 129,5.
Wyraźną różnicę sprawia to gdzie drużyny się spotykają.

Wyniki ostatnich meczów Indiana Fever:
Washington Mystics - Indiana Fever 62-69 (suma punktów: 131)
Connecticut Sun - Indiana Fever 72-67 (suma punktów: 139)
New York Liberty - Indiana Fever 74-63 (suma punktów: 137)
Indiana Fever - Connecticut Sun 74-78 (suma punktów: 152)
Detroit Shock - Indiana Fever 67-77 (suma punktów: 144)

Średnia suma punktów: 140,6.

Wyniki ostatnich meczów Los Angeles Sparks:
Seattle Storm - LA Sparks 90-71 (suma punktów: 161)
LA Sparks - New York Liberty 68-80 (suma punktów 148)
LA Sparks - Sacramento Monarchs 74-66 (suma punktów: 140)
Houston Comets - LA Sparks 74-64 (suma punktów: 138)
Minnesota Lynx - LA Sparks 83-58 (suma punktów: 141)

Średnia suma punktów: 145.

Biorąc jeszcze pod uwagę wcześniejsze mecze obu drużyn w tym sezonie można dostrzec tendencję spadkową jeśli chodzi o sumę punktów w meczu. Myślę, iż kluczowe znaczenie ma fakt, że właśnie wtedy gdy Indiana Fever przyjeżdża do Los Angeles - pada wynik underowy (zazwyczaj grubo underowy).

Ciekawą opcją w tym meczu jest również postawić na handicap, tj. &#39;LA Sparks - Indiana Fever (handicap 6-0)&#39;. Za tym handicapem przemawia brak w drużynie Sparks jej głównej punktującej, Lisy Leslie (z powodu macierzyństwa), której średnia zdobytych punktów na mecz w całej karierze wynosi około 18 punktów! Jest mierzącym 196 cm filarem drużyny z Miasta Aniołów, tymczasem w drużynie Indiany doskonale ostatnio spisuje się Tamika Catching mierząca 185 cm; jej średnia na mecz to 17 zdobytych punktów.
Ważny jest również fakt, że Indiana Fever dotąd nie wygrała w Los Angeles. Przyjedzie więc bardziej zmobilizowana, żeby wreszcie udokumentować kto jest lepszą drużyną.

Pewnie nikt nie skorzystał... No nic ???? LA Sparks - Indiana 56-57 (suma punktów: 113).

✅ ✅ ✅

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
ja sie chcialem dowiedziec STYKACZ z kad bierzesz takie inf. ??
bo tez sie interesuje koszem bardzo ale na WNBA za bardzo sie nie znam, a chcialbym sie znac, a nie wiem z kad te wszystkie inf. ??
pozdroiwenia

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
ja sie chcialem dowiedziec STYKACZ z kad bierzesz takie inf. ??
bo tez sie interesuje koszem bardzo ale na WNBA za bardzo sie nie znam, a chcialbym sie znac, a nie wiem z kad te wszystkie inf. ??
pozdroiwenia
Do wczoraj nie podałbym (autentycznie!) żadnej nazwy drużyny z WNBA. Potrzebowałem typu do Typu Dnia, a że nie podeszły mi Copa America i U-20 skupiłem się na tym meczu.
Narzędzia z jakich korzystałem: Google, Wikipedia (angielska, więcej info), klawiatura ;).
Dalej znalazłem WNBA.com i tam znalazłem wszystko co widziałeś w mojej analizie.

Generalnie to z każdym wydarzeniem sportowym tak jest. Wystarczy trochę poszperać, pokalkulować. Chcieć to móc ????

Powodzenia, również pozdrawiam.

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Sparks - Connecticut Sun (Więcej niż 148)
Typ: 1 (Więcej)
Kurs: 1.91
Bukmacher: Bwin

Analiza: Dzisiejszej nocy odbędzie się mecz w ramach rozgrywek WNBA pomiędzy LA Sparks i Connecticut Sun. Sparks zajmują 5 miejsce w tabeli Western Conference z 7 wygranymi i 10 porażkami. Sun jest również na 5-tej pozycji, z tym że w tabeli Eastern Conference i ma 6 wygranych z 11 porażkami.

Sun - Sparks 68-88 (suma punktów: 156)
Sun - Sparks 72-63 (suma punktów: 135)
Sun - Sparks 64-51 (suma punktów: 115)
Sun - Sparks 82-73 (suma punktów: 155)

Sparks - Sun 82-70 (suma punktów: 152)
Sparks - Sun 70-90 (suma punktów: 160)
Sparks - Sun 76-74 (suma punktów: 150)
Sparks - Sun 73-76 (suma punktów: 149)

Jak widać cztery ostatnie mecze rozgrywane w Los Angeles zakończyły się wynikiem overowym. Gorzej jest z tą statystyką, gdy drużyny grały w Connecticut, ale myślę, że spore znaczenie ma właśnie fakt, gdzie jest rozgrywany mecz.

Ostatnie mecze Connecticut Sun:
Phoenix Mercury - Sun 111-109 (suma punktów: 210)
Sun - Indiana Fever (suma punktów: 139)
Detroit Shock - Sun 77-74 (suma punktów: 151)
Sun - Washington Mystics 75-91 (suma punktów: 166)
Indiana Fever - Sun 74-78 (suma punktów: 152

Ostatnie wyjazdowe mecze Sun kończyły się overami. Duży wpływ na to miały takie zawodniczki jak Katie Douglas (średnio 16,3 punkta na mecz), Asjha Jones (średnio 16,2 punkta) czy Nykesha Sales (średnio 14,8 punkta).

Ostatnie mecze Los Angeles Sparks:
Sparks - Indiana Fever 56-57 (suma punktów: 113)
Seattle Storm - Sparks 90-71 (suma punktów: 161)
Sparks - New York Liberty 68-80 (suma punktów: 148)
Sparks - Seattle Storm 71-83 (suma punktów: 154)
Sparks - Sacramento Monarchs 96-88 (suma punktów: 184)

Ostatnie mecze, w których Sparks byli gospodarzami kończyły się w większości wynikami overowymi. Najlepszymi rzucającymi z Miasta Aniołów są Chamique Holdsclaw (średnio 15,8 punkta na mecz) i Marta Fernandez (średnio 11,5 punkta).

Średnia zdobytych + straconych punktów na mecz w sezonie 2007 Los Angeles Sparks: (75,2+77,4)/2= 76,3.
Średnia zdobytych + straconych punktów na mecz w sezonie 2007 Connecticut Sun: (78+80,5)/2= 79,25.
Suma średnich zdobytych i straconych punktów na mecz w sezonie 2007 obu drużyn: 155,55.

Powyższe statystyki skłaniają mnie do typu na over 148 punktów w tym meczu.

edit-update:
89-110 (punktów w sumie: 199). Szkoda, że tak późno podałem - może by się ktoś skusił.

✅ ✅ ✅

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Sparks - Seattle Storm (powyżej 154,5 punktów)
Typ: 2 (Mniej)
Kurs: 1,9
Bukmacher: Expekt

Analiza: Dzisiejszego wieczora odbędzie się mecz w ramach rozgrywek WNBA pomiędzy LA Sparks i Seattle Storm. Sparks zajmują 5 miejsce w tabeli Western Conference z 7 wygranymi i 11 porażkami, natomiast Storm jest w tej tabeli jedną pozycję wyżej mając na koncie 10 zwycięstw i 8 porażek.

Storm - Sparks 90-71 (suma punktów: 161)
Storm - Sparks 84-72 (suma punktów: 156)
Storm - Sparks 70-71 (suma punktów: 141)
Storm - Sparks 90-57 (suma punktów: 157)
Storm - Sparks 77-72 (suma punktów: 149)
Storm - Sparks 50-68 (suma punktów: 118)
Średnia punktów na mecz: 147.

I jeszcze zestawienie meczów, w których gospodarzami był zespół Sparks:
Sparks - Storm 71-83 (suma punktów: 154)
Sparks - Storm 63-68 (suma punktów: 131)
Sparks - Storm 70-78 (suma punktów: 148)
Sparks - Storm 67-75 (suma punktów: 142)
Sparks - Storm 76-65 (suma punktów: 141)
Średnia punktów na mecz: 143,2.

Jak widać wszystkie ostatnie spotkania ryzgrywane w Los Angeles kończyły się wynikiem underowym. Kilka ze spotkań w Seattle również. Średnie zdobytych punktów wyraźnie wskazują, że w meczach tych zespołów rzadko kiedy wrzuca się powyżej 150 punktów.

Ostatnie mecze wyjazdowe Seattle Storm:
San Antonio Silverstars - Storm 80-73 (suma punktów: 153)
Houston Comets - Storm 55-71 (suma punktów: 126)
Minnesota Lynx - Storm 78-76 (suma punktów: 154)
Indiana Fever - Storm 90-62 (suma punktów: 152)
Średnia: 146,25.

Ostatnie mecze u siebie Los Angeles Sparks:
Sparks - Connecticut Sun 89-110 (suma punktów: 199)
Sparks - Indiana Fever 56-57 (suma punktów: 113)
Sparks - Chicago Sky 71-74 (suma punktów: 145)
Sparks - New York Liberty 68-80 (suma punktów: 148)
Średnia: 151,25.

Średnia zdobytych + straconych punktów na mecz w sezonie 2007 Los Angeles Sparks: (76+79,2)/2= 77,6.
Średnia zdobytych + straconych punktów na mecz w sezonie 2007 Seattle Storm: (79,3+75,3)/2= 77,3.
Suma średnich zdobytych i straconych punktów na mecz w sezonie 2007 obu drużyn: 154,9.

Zarówno ostatnie mecze (może poza Sparks - Connecticut) jak i powyższe statystyki skłaniają mnie do wytypowania w tym meczu underu.

edit-update:
47-82 (suma punktów 129).

✅ ✅ ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom