>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WNBA 2007

Status
Zamknięty.
stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Houston Comets - Indiana Fever (Więcej niż 144,5 punkta)
Typ: 2 (Mniej)
Kurs: 1,9
Bukmacher: Expekt

Analiza: Dzisiejszej nocy odbędzie się mecz w ramach rozgrywek WNBA pomiędzy Houston Comets i Indiana Fever. Comets zajmują 6 miejsce w tabeli Western Conference z 5 wygranymi i 13 porażkami, natomiast Fever przewodzą tabeli Eastern Conference mając na koncie 13 zwycięstw i 4 tylko porażki.

Wyniki ostatnich meczów pomiędzy nimi:
Fever - Comets 84-59 (suma punktów: 143)
Fever - Comets 60-56 (suma punktów: 116)
Fever - Comets 63-65 (suma punktów: 128)
Fever - Comets 70-62 (suma punktów: 132)
Średnia punktów na mecz: 129,75.

Comets - Fever 73-60 (suma punktów: 133)
Comets - Fever 86-78 (suma punktów: 164)
Comets - Fever 62-54 (suma punktów: 116)
Comets - Fever 60-56 (suma punktów: 116)
Średnia punktów na mecz: 132,25.

Jak widać niemal wszystkie spotkania tych dwóch drużyn kończyły się wynikiem underowym.

Ostatnie mecze wyjazdowe Indiana Fever:
Los Angeles Sparks - Fever 56-57 (suma punktów: 113)
Washington Mystics - Fever 62-69 (suma punktów: 131)
Connecticut Sun - Fever 72-62 (suma punktów: 134)
New York Liberty - Fever 63-74 (suma punktów: 137)
Średnia punktów na mecz: 128,75.

Ostatnie mecze u siebie Houston Comets:
Comets - Seattle Storm 55-71 (suma punktów: 126)
Comets - Phoenix Mercury 75-92 (suma punktów: 167)
Comets - San Antonio Silverstars 75-67 (suma punktów: 142)
Comets - Los Angeles Sparks 74-64 (suma punktów: 138)
Średnia punktów na mecz: 143,25.

Średnia zdobytych + straconych punktów na mecz w sezonie 2007 Indiana Fever: (76,6+68,3)/2= 72,45.
Średnia zdobytych + straconych punktów na mecz w sezonie 2007 Houston Comets: (73,5+80,6)/2= 77,05.
Suma średnich zdobytych i straconych punktów na mecz w sezonie 2007 obu drużyn: 149,5.

Najlepiej rzucające zawodniczki:
Indiana Fever: Tamika Catchings - 185 cm wzrostu, średnio 16,6 punkta na mecz w sezonie 2007, bardzo zwinna, znakomicie &#39;kradnie&#39; piłki.
Houston Comets: Tina Thompson - 188 cm wzrostu, średnio 18,4 punkta na mecz w sezonie 2007.
Rzucają sporo, ale znowu bez rewelacji (są zawodniczki, które wyciągają powyżej 20-stki). Poza tym są jedynymi wartymi uwagi rzucającymi w swoich drużynach.

Zarówno zestawienie ostatnich meczów pomiędzy tymi dwoma drużynami jak i powyższe statystyki skłaniają mnie do wytypowania w tym meczu underu.

edit-update:
I już się dobra passa skończyła ???? Kurcze, a miałem przeczucie (ale statystyki mnie przekonały).

77-79 (suma punktów 158).

⛔ ⛔ ⛔

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
???? Phoenix Mercury - San Antonio Silver Stars ????

Dziś o 21:30 czasu polskiego pojedynek pomiędzy Phoenix Mercury a San Antonio Silver Stars. Zespoły posiadają zbliżony bilans w tym sezonie. Koszykarki Mercury legitymują się bilansem (11-8) natomiast rywalki z dorobkiem (11-6) zajmują 1 miejsce w zachodniej konferencji, Phoenix jest obecnie na 3 miejscu.

OSTATNIE 5 MECZY PHOENIX MERCURY:

7/8/07 @DET L 82-111 (Suma pkt:193)
7/6/07 CONN W 111-109 (OT) ( Suma pkt:220)
7/3/07 @MIN W 95-79 (Suma pkt:174)
6/30/07 @HOU W 92-75 (Suma pkt:167)
6/24/07 HOU W 90-85 (Suma pkt:175)

Jak widać w każdym z ostatnich 5 spotkań drużyna z Phoenix przekroczyła próg 167 pkt.
Ponad io koszykarki Mercury legitymują się najlepszą średnia zdobyczy pkt. 87.0 pkt na mecz.

OSTATNIE 5 MECZY SAN ANTONIO SILVER STARS:

7/7/07 SEA W 80-73 (Suma pkt:153)
7/3/07 @WAS W 84-79 ( Suma pkt:163)
7/1/07 @DET W 71-68 (Suma pkt:139)
6/29/07 MIN L 66-77 (Suma pkt:133)
6/26/07 @HOU L 67-75 (Suma pkt:132)

Koszykarki Srebrnych Gwiazd już tak mocną ofensywą jak rywalki nie dysponują, zdobywaja średnio 72.9 pkt na mecz w tym sezonie. Jednak jak widać po ostatnich spotkaniach nie mają problemów ze zdobywaniem pkt.

SPOTKANIA HEAD TO HEAD

5/31/07 SA 85 - PHO 97 (Suma pkt:182)
5/19/07 PHO 81 - SA 72 (Suma pkt:153)
8/12/06 SA 93 - PHO 95 (Suma pkt:188)
7/28/06 SA 98 - PHO 96 (Suma pkt:194)

Jak widać w 3/4 rozgrywanych spotkań padł over. W swoich ostatnich meczach zawodniczki Mercury reguralnie rzucają &gt;90 pkt wystarczy że przeciwniczki dołożą 70 kilka oczek i możemy spodziewać się overka.

TYPY:

Phoenix Mercury - San Antonio Silver Stars (1 2)
Typ: 1 Kurs: 1.56
Phoenix Mercury (-3,5) - San Antonio Silver Stars (+3,5)
Typ: 1 Kurs: 1.94
Phoenix Mercury - San Antonio Silver Stars (sp. o/u 167)
Typ: over Kurs 1.90

Czekam na opisnie i analize stykacza ???? POZDRO

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Czekam na opisnie i analize stykacza ???? POZDRO
Dzisiaj sobie podaruję analizę. Jednak wyglądałaby ona bardzo podobnie do Twojej - widzę podobny układ posta ;) Zgadzam się z typem, wszystko wskazuje na over w tym spotkaniu. I ładny kurs na całkiem możliwy handicap.

????
Również pozdrawiam.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Phoenix Mercury (-3,5) - San Antonio Silver Stars (+3,5)
Typ: 1 Kurs: 1.94
Podoba mi się ten typ Phoenix nie dość że mocne u siebie to 3 miejsce, które zajmują to w większości zasługa przegranych z ekipami spoza konferencji. San Antonio jest mocne ale wiadomo że na wyjazdach gra się gorzej a Mercury z takim rywalem grając u siebie będzie chciało wygrać. Handicap nie jest zbyt wysoki i wydaje mi się że powinien wejść choć może być zacięty mecz do samego końca.

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
Po namyśle zagram handi -3,5 over tylko w ramach sprawdzenia się. Upewniłem się w typie z handi patrząc na wczesniejsze mecz Mercury z Silver Stars z tego sezonu. Mianowicie:
5/19/2007 San Antonio W 81-72
5/31/2007 @ San Antonio W 97-85
Dwukrotnie zawodniczki z San Antonio zchodziły z parkietu pokonane niezależnie od tego gdzie rozgrywany był mecz. W obu meczach handi było pokryte z nawiązką. Tyle od mnie. Zobaczymy co pokażą oba zespoły na parkiecie dzisiejszego wieczoru.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????Sacramento - Connecticut
Typ:2 lub handicap (0-5,5) na 2 ✅ , ✅
Kurs: 3,07 i 1,90 (Expekt)

Zawodniczki Connecticut po fatalnej serii porażek powracają na szczyt ;) W ostatnich 2 meczach pokazały klasę i przeszły kompletną metamorfozę jeśli chodzi o jakość gry ;) Przede wszystkim poprawiły skuteczność i grę po koszem ;) Problemem jeśli chodzi o wejście tego typu może być to, że Sacramento swój ostatni mecz przegrało i na pewno dzisiaj przed własną publicznością będą chciały pokazać, ze to one rządzą na własnym parkiecie :p Jednak pamiętać trzeba, że jest to WNBA gdzie niespodzianki trafiają się bardzo często dlatego upatruję dzisiaj takiej mini niespodzianki w postaci wygranej zawodniczek Connecticut ;) Tak poza tym jeszcze to dziwi mnie kurs 3 na Słoneczka ;) bo gdyby nie ten zanik formy i ciągła dobra gra jaką pokazywał od początku sezonu to kurs oscylował by w okolicach 2 ;) Tak więc GO GO GO Connecticut ...

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Indiana Fever - New York Liberty (Więcej niż 140 punktów)
Typ: 1 (Więcej)

Analiza: Za kilka chwil rozpocznie się spotkanie w ramach rozgrywek WNBA pomiędzy Indiana Fever i New York Liberty. Fever zajmuje pierwsze miejsce w tabeli Eastern Conference z 14 wygranymi i 4 porażkami, natomiast Liberty jest dwie pozycje niżej z 10 zwycięstwami i 8 porażkami.

Ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami:
NY - Fever 78-67 (suma punktów 145)
NY - Fever 44-77 (suma punktów 121)
NY - Fever 78-80 (suma punktów 158)

Fever - NY 80-61 (suma punktów 141)
Fever - NY 90-71 (suma punktów 161)
Fever - NY 58-50 (suma punktów 108)

Jak widać większość meczy pomiędzy tymi drużynami kończyła się wynikiem overowym (to 108 jest z 2005 roku).

Ostatnie mecze wyjazdowe NY Liberty:
Detroit - NY 81-82 (suma punktów 163)
Seattle - NY 84-53 (suma punktów 137)
Los Angeles - NY 68-80 (suma punktów 148)

Ostatnie mecze u siebie Indiana Fever:
Fever - Chicago 86-70 (suma punktów 156)
Fever - Connecticut 74-78 (suma punktów 152)
Fever - Phoenix 78-89 (suma punktów 167)

Indiana Fever rzuca bardzo dużo punktów przed własną publicznością. Wystarczy powiedzieć, że we wszystkich dotychczasowych meczach tego sezonu u siebie zdobywały zawsze powyżej 70-ciu punktów (w tym większość powyżej 80). Niewątpliwie ogromny wpływ na takie wyniki ma aktualnie najlepsza zawodniczka z Indiany - Tamika Catchings. Jej średnia zdobytych punktów na mecz to &#39;tylko&#39; 16,9, jednak faktem jest tendencja wzrostowa jeśli chodzi o jej rzucanie (np. w ostatnim meczu z Houston 23 punkty).

Warto jeszcze dodać, że suma zdobytych i straconych punktów w sezonie 2007 drużyny:
NY Liberty wynosi 70,2+71,9= 142,1
Indiana Fever wynosi 76,7+68,8= 145,5

Typuję w tym meczu over, myślę że wszystko na niego wskazuje.

edit-update:
79-63 (suma punktów 142). Uff, ledwo ledwo. Słaba druga połowa meczu. Ale ładnie handicap też można było grać.

✅ ✅ ✅

A propos Twojego typu, Patro - uważam, że jest bardzo trafny. Bukmacherzy nie doceniają teraz Słoneczek. Jednak, tak jak pisałeś, ostatnio spisują się bardzo dobrze, o wiele lepiej niż w środku sezonu. W meczach Sun rzucanych jest o wiele więcej punktów. Myślę, że kluczowe znaczenie będzie miał fakt czy Monarchs pozwolą rywalkom na otwartą grę. Connecticut ma większą siłę rażenia, więc jeśli tak się stanie Sacramento nie pomoże nawet bycie w tym meczu gospodarzem. Zobaczymy ????

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
stykacz nie ma co gadać robisz świetne analizy do WNBA i większość typów o/u wchodzi, mam tylko jedną prośbę czy mógłbyś troche wcześniej podawać analizy bona np na bahu zawsze nie zdąże zagrać twoich typów bo wycofują spotkanie jakąś godzine lub nawet dwie przed rzeczywitą godziną rozpoczęcia się meczu

P.S. świetna trafność jeśli chodzi o WNBA graty i oby tak dalej ???? :spokodfhgfh:

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
????Sacramento - Connecticut
Typ:2 lub handicap (0-5,5) na 2
Kurs: 3,07 i 1,90 (Expekt)

Zawodniczki Connecticut po fatalnej serii porażek powracają na szczyt ;) W ostatnich 2 meczach pokazały klasę i przeszły kompletną metamorfozę jeśli chodzi o jakość gry ;) Przede wszystkim poprawiły skuteczność i grę po koszem ;) Problemem jeśli chodzi o wejście tego typu może być to, że Sacramento swój ostatni mecz przegrało i na pewno dzisiaj przed własną publicznością będą chciały pokazać, ze to one rządzą na własnym parkiecie :p Jednak pamiętać trzeba, że jest to WNBA gdzie niespodzianki trafiają się bardzo często dlatego upatruję dzisiaj takiej mini niespodzianki w postaci wygranej zawodniczek Connecticut ;) Tak poza tym jeszcze to dziwi mnie kurs 3 na Słoneczka ;) bo gdyby nie ten zanik formy i ciągła dobra gra jaką pokazywał od początku sezonu to kurs oscylował by w okolicach 2 ;) Tak więc GO GO GO Connecticut ...
WIELKIE GRATY Patro ???? Kto skorzystał niech liczy kase. A Słoneczka pokazały, że będą jeszcze mocne w tym sezonie.

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
stykacz nie ma co gadać robisz świetne analizy do WNBA i większość typów o/u wchodzi, mam tylko jedną prośbę czy mógłbyś troche wcześniej podawać analizy bona np na bahu zawsze nie zdąże zagrać twoich typów bo wycofują spotkanie jakąś godzine lub nawet dwie przed rzeczywitą godziną rozpoczęcia się meczu

P.S. świetna trafność jeśli chodzi o WNBA graty i oby tak dalej ???? :spokodfhgfh:
Dzięki za dobre słowo, na pewno lepiej się pisze analizy jak się wie, że ktoś je czyta ;) Rzeczywiście ostatnio podaję je na styk, tuż przed samym meczem. Postaram się je pisać nieco szybciej - choćby dlatego, by miał skorzystać ktoś więcej ????
Ale wiesz... żadnej gwarancji ;) To że idzie mi nieźle teraz nie znaczy że tak samo będzie szło nadal.

pzdr.

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Connecticut Sun - Minnesota Lynx (handicap 0-8)
Typ: 2

Analiza: Dzisiejszej nocy odbędzie się spotkanie w ramach rozgrywek WNBA między Connecticut Sun i Minnesota Lynx. Drużyna Słoneczek zajmuje 4 miejsce w tabeli Eastern Conference z 9 wygranymi i 11 porażkami, natomiast Lynx zajmują ostatnie, 7 miejsce w tabeli Western Conference. Bilans gier między nimi to 8-7 dla Lynx.

Wyniki ostatnich meczów pomiędzy tymi drużynami:
Lynx - Sun 77-73 (różnica punktów: -12)
Lynx - Sun 69-81 (różnica punktów: 12)
Lynx - Sun 53-72 (różnica punktów: 19)

Sun - Lynx 79-62 (różnica punktów: 17)
Sun - Lynx 71-56 (różnica punktów: 15)
Sun - Lynx 76-71 (różnica punktów: 5)

Wyniki ostatnich meczów na wyjeździe Lynx:
Houston - Lynx 87-77 (różnica punktów: 10)
Washington - Lynx 91-83 (różnica punktów: 8)
Sacramento - Lynx 76-68 (różnica punktów: 8)
San Antonio - Lynx 66-77 (rónica punktów: -19)

Wyniki ostatnich meczów u siebie Sun:
Sun - Indiana 72-67 (różnica punktów: 5)
Sun - Washington 75-91 (różnica punktów: -24)
Sun - San Antonio 58-71 (różnica punktów: -21)
Sun - New York 73-76 (różnica punktów: -11)

Głównym czynnikiem, który przemawia za tym, że Sun nie wygra ośmioma punktami jest fakt, iż przed własną publicznością grają bardzo słabo. Zaliczyły tylko dwa zwycięstwa i aż sześć porażek! Fakt faktem, że Lynx nie grają lepiej na wyjeździe (dwie wygrane, dziewięc porażek), ale koszykarki z Minnesoty czują głód wygranej, ponieważ mają aktualnie rekordowo najgorszą serię, tj. 5 zwycięstw - 16 porażek.

W dzisiejszym meczu nie zagra trzecia rzucająca Lynx, Lindsey Harding, bo nabawiła się kontuzji kolana. Jednak bardzo dobrze nadrabia za nią Seimone Augustus, druga rzucająca całej WNBA - średnia 22 punktów na mecz! W niedzielę rozgrywany był mecz All-Star, Augustus rzuciła w nim 8 punktów, zaliczyła 7 zbiórek i dwa razy udało się przechwycić piłkę rywalek.

Reasumując, myślę że dobrym typem, choć nieco bardziej ryzykownym jest również under 155,5 punkta. Ryzykownym z powodu Augustus w Lynx oraz Douglas i Jones w Sun.
Jeżeli dzisiaj wygra Conneticut (a prawdopobnie tak będzie, ładnie ostatnio grają), to myślę, że nie wygra różnicą większą niż 8 punktów.

edit-update:
84-79. ????

✅ ✅ ✅

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Spotkanie: Phoenix Mercury - Seattle Storm (Więcej niż 170 punktów)

Analiza: Dzisiejszej nocy odbędzie się spotkanie w ramach rozgrywek WNBA między Phoenix Mercury i Seattle Storm. Drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli Western Conference mając na koncie tyle samo zwycięstw (11) i porażek (9). Zajmują odpowiednio Mercury 3, Storm 4 miejsce. Obie drużyny prezentują bardzo ofensywną grę.

Wyniki ostatnich meczów pomiędzy tymi drużynami:
Storm - Mercury 100-87 (suma punktów: 187)
Storm - Mercury 80-87 (suma punktów: 167)

Mercury - Storm 85-91 (suma punktów: 176)
Mercury - Storm 81-94 (suma punktów: 175)

Wyniki ostatnich meczów wyjazdowych Storm:
LA - Storm 47-82 (suma punktów: 129)
San Antonio - Storm 80-73 (suma punktów: 153)
Houston - Storm 55-71 (suma punktów: 126)
Minnesota - Storm 78-76 (suma punktów: 154)

Wyniki ostatnich meczów u siebie Mercury:
Mercury - San Antonio 77-87 (suma punktów: 164
Mercury - Connecticut 111-109 (suma punktów: 220)
Mercury - Houston 90-85 (suma punktów: 175)
Mercury - Detroit 84-87 (suma punktów: 171)

Jak widać Storm nie miało wyników overowych, rekompensują to jednak takie wyniki Mercury. Dzisiejszy mecz rozgrywany będzie właśnie w Phoenix, więc inicjatywa powinna należeć teoretycznie do tych rzucających więcej. Mercury u siebie 6 wygranych, 4 porażki. Storm na wyjeździe 4 wygrane, 6 porażek.

Na pewno rzeczą skłaniającą do tego typu są rzucające obu drużyn. W drużynie Storm najlepiej rzuca Lauren Jackson (22,4 punkta na mecz!), przy czym zalicza sporo zbiórek (9,3 na mecz!). W ostatnim meczu między tymi dwoma drużynami Jackson rzuciła aż 31 punktów! W niedzielnym meczu All-Stars rzuciła 14 punktów. Natomiast w drużynie Mercury doskonale rzucają Diana Taurasi (średnio 18,8 punkta na mecz, w meczu gwiazd 13 punktów), Penny Taylor (średnio 16,7 punkta na mecz) i Cappie Pondexter (średnio 16,6 punkta na mecz, 12 punktów w meczu gwiazd).

Over w tym spotkaniu to jak najbardziej uzasadniony typ.

edit-update:
89-79 (suma punktów 168). Niewiele do overa brakło...

⛔ ⛔ ⛔

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Nie chce mi się pisać pełnej analizy dla ostatniego spotkania WNBA tej nocy, więc tak w skrócie:

Spotkanie: LA Sparks - San Antonio Silver Stars (Więcej niż 145 punktów)

Analiza: LA Sparks grają raczej słabo na swojej hali (4 wygrane, 7 porażek), natomiast Silver Stars bardzo ładnie na wyjazdach (7 wygranych, 3 porażki). Na dodatek Sparks mają niechlubną passę 6 porażek z rzędy, tymczasem Silver Stars 4 wygrane pod rząd.
Ostatnio Silver Stars ładnie na wyjazdach zagrało przeciw Phoenix Mercury wygrywając 87-77 (suma pktów 164) oraz przeciw Washington Mystics również wygrywając 84-79 (suma pktów 163). Dobrze rzucają Becky Hammon (średnio 19,1 pkta na mecz) i Sophia Younh (15,2 pkta na mecz).
Sparks w ostatnich meczach bida z nyndzą mówiąc delikatnie. Na swojej hali ulegli Seattle Storm 47-82 (suma pktów 129) oraz Connecticut Sun 89-110 (suma punktów 199), a także NY Liberty 68-80 (suma pktów 148). Najlepiej rzuca Holdsclaw (15,8 pkta na mecz), reszta zawodniczek rzuca poniżej 12 pktów na mecz.

Ponadto Silver Stars przoduje tabeli Western Conference, kiedy LA Sparks jest w tej tabeli dopiero piąte.
Jednak średnie sumy zdobytych i straconych punktów obu drużyn są wyższe od postawionej w tym typie granicy. W przypadku LA Sparks jest to 74,5+79,3=153,8 punkta, a w przypadku Silver Stars 74,7+73,2=147,9 punkta.

W ostatnich meczach między tymi drużynami rzuczano w sumie punktów: 148, 148, 185, 151.
I dzisiaj typuję tutaj over, a niemal pewny jestem zwycięstwa Silver Stars - po ładnym kursie 1,45. ✅

edit-update:
61-63 (suma punktów 124). Cienko rzucały, cienko. Dobrze, że choć San Antonio wygrały, ten kurs 1,45 chociaż trafiony...

⛔ ⛔ ⛔

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????Connecticut Sun - Minnesota Lynx
Typ:(handicap 0:8) 1, Under 155,5 ⛔ , ⛔
Kurs: 1,90 i 1,90 (Bwin)

Historię spotkań, statystyki i tak dalej macie podane wyżej w analizie stykacza ;) Jednak ja mam zupełnie odmienne zdanie co do tego meczu ;) Zawodniczki Connecticut w ostatnim czasie poczyniły duże postępy i widać to po ostatnich wynikach ... Okej zgadzam się, że u siebie mają fatalny bilans jednak przez większą część sezonu były w tak zwanym dołku więc dzisiaj bym się nie przejmował tym, że grają u siebie ;) To może teraz być już tylko atut a nie minus ;) W końcu muszą wynagrodzić to sowim fanom którzy wiernie przychodzą na mecze aby dopingować zespół ... Kolejnym faktem przemawiającym za postawieniem handi na Słoneczka jest to, że w drużynie Minnesoty zabraknie zawodniczki a mianowicie Lindsey Harding, która w meczu z Houston doznała kontuzji i nie zagra już do końca sezonu ... Zawodniczka ta to solidny punkt drużyny ... Gra na pozycji obrońcy ... Grywała średnio po 25 - 30 minut i zdobywała średnio po 11 pkt ;) Zdarzały się jej ostatnio mecze gdzie zdobywała po 16, 17 ;) Tak więc solidna zawodniczka ... Strata jest tym bardziej bolesna, ponieważ zespół Minnesoty jeśli chodzi o defensywę chwalić się nie może a w obliczu kontuzji dobrej zawodniczki wygląda to jeszcze gorzej ;) Myślę, że Słoneczka po serii 3 zwycięstw na wyjeździe będą chciały udowodnić swoim fanom, że u siebie także potrafią grać i pokażą kolejną dobrą lekcję koszykówki ...

Co do dwóch overów stykacza jestem skłonny go poprzeć ... W Los Angeles over jest wręcz wskazany ;) Martwi mnie trochę Phoenix ;) Seattle potrafi znakomicie bronić ;) Jednak historia spotkań pokazuje, że over pewny więc powinno być OK :]

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Jednak ja mam zupełnie odmienne zdanie co do tego meczu ;) Zawodniczki Connecticut w ostatnim czasie poczyniły duże postępy i widać to po ostatnich wynikach.
Nie aż takie odmienne ;) &#39;Jeżeli dzisiaj wygra Conneticut (a prawdopobnie tak będzie, ładnie ostatnio grają)&#39;. Zgadzam się w pełni, że Connecticut z dołka właśnie wychodzi i gra bardzo dobrze, ale myślę, że 8 punktów to za dużo ???? Przekonamy się za kilka godzin ???? ????

edit-update:
Tym razem to mi się udało trafić ;) Ale under obu nam nie wszedł. Tak jak się spodziewałem ładnie rzucała Augustus (24pkt) i Douglas (22pkt). Do tego sporo punktów Abrosimowej i Whalen.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????NY Liberty-Seattle Storm
Typ:2 ✅
Kurs: 1,74 (BetGun)

Przede wszystkim zacznijmy od postawy zawodniczek NY Liberty ... Grają one bardzo nieprzewidywalną koszykówkę i tak na prawdę nigdy nie wiadomo kiedy wygrają a kiedy przegrają ... Dla przykładu podać można 2 mecze domowe ... Najpierw wygrana z mocnym Sacramento a później porażka z prawie najsłabszą drużyną z ligi a mianowicie Houston ... Teraz troszkę o Seattle ... W ostatnich 3 meczach coś się zacięło ... Przegrały 3 mecze z rzędu i to w słabym stylu ... Jednak jest usprawiedliwienie co do tych porażek ... Przede wszystkim przegrały 2 ostatnie mecze ze świetnie grającymi Słoneczkami ... i jeden z dobrze spisującymi się u siebie zawodniczkami Phoenix ... Historia spotkań między tymi drużynami wskazuje na zwycięstwo Seattle i myślę, że dzisiaj tak będzie ... Przede wszystkim Seattle potrafi nieźle bronić ... Jeśli przycisną mocną defensywą to ten mecz jest ich ... Potrafiły to pokazać chociażby w meczu z Los Angeles (82 : 47) ... Dziewczyny z Seattle mają większy potencjał jednak wiadomo to są tylko kobiety ;) i tutaj wszystko może się zdarzyć .... :]

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????Chicago Sky-San Antonio Silver Stars
Typ:handicap (2,5:0) 2 ⛔
Kurs: 1,90 (BetGun)

Krótko bo za kilak minut mecz ;) Chicago wczoraj a raczej dzisjia wygrało z Indianą ... Jednak było to zwycięstwo wymęczone i szczęśliwe ... Poza tym tą wygraną przerwały passę ciągłych przegranych meczy ... Czyżby forma :?: Moim zdaniem wcale nie ... San Antonio to przede wszystkim lepsza drużyna niż Indiana która z Chicago przegrała a poza tym Indiana była osłabiona ... Dodam do tego jeszcze, że San Antonio już w tym roku grało z Chicago na własnym parkiecie i poległo ... Wiec moim zdaniem będzie to taki mały rewanż w wykonaniu zawodniczek San Antonio ... ;) Jak będzie ... :?: Pożyjemy zobaczymy ;)

M 0

mikecfc

Użytkownik
Connecticut Sun - Indiana Fever
Typ: Connecticut Sun
Kurs: 1.46

WNBA

Zdecydowałem się postawić na Connecticut Sun. Wydaje mi się, że są w stanie osiągnąc bardzo dobry rezultat. W drużynie Fever nie wystąpi najlepsza koszykarka Tamika Catchings, która najlepiej w drużynie zwykle punktowała i asystowała. Connecticut jest mocnym zespołem na własnym parkiecie. Wygrali 9 z ostatnich 10 spotkań. Przed dzisiejszym spotkaniem w zespole nie ma kontuzji ani żanych problemów. Drużyna wystąpi w pełnym składzie, zmobilizowana do kolejnego zwycięstwa...

Wynik: 84-59 ✅

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Mike do jednej rzeczy się zgodzę i do jednej nie ;) Brak Catchings jest bardzo odczuwalny jednak zespół radzi sobie nieźle ... Nieźle punktuje ostatnio Tan White która chyba wczuła się w rolę liderki zespołu ;) Co do gry słoneczek u siebie to się nie zgadzam ... Każde ich zwycięstwo w domu to istne męczarnie ... Często po 2 kwartach schodzą jako przegrane jednak w 3 i 4 dają z siebie wszystko i mecze wygrywają ... Nie zmienia to faktu, ze Connecticut jest faworytem ... Poza tym Indiana w przypadku braku liderki zespołu przede wszystkim musi więcej angażować się w defensywę bo tych punktów nie ma później kto odrobić ... W defensywie są lepsze więc może trochę powalczą ... ale nie na tyle aby wygrać mecz :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom