Napisała Mirgosik cytuję:
Akurat Venus w tym roku, nie mowie ze w przeszlosci, to idealny przyklad jak sie moze komus ulozyc drabinka. Rywalki pokroju
ITF/
WTA 250.
-Vekic, ktora nie moze wygrac meczu w
WTA i jest bardziej znana jako dziewczyna Wawrinki.
-Sakhari, ktora powoli sie wybija, ale jeszcze to nie jest przeciwniczka duzego kalibru, a i tak ugrala seta.
-Kasatkina, tu rywalka grozna, ale mecz grany w dziwnych okolicznosciach. Na sile kazano im grac w deszczu i Venus miala handi 5-1 w 1 secie, a i tak Kasatkina byla blisko zwyciestwa w secie. Kasatkina byla lepsza w tym meczu, miala przelamanie w III secie, ale zabraklo doswiadczenia gry na raty w deszczu.
-Suarez Navarro, na trawie to nie tak grozna przeciwniczka, a i tak postraszyla Venus.
-Shvedova, chyba lepszej rywalki nie mozna dostac w QF a byla walka.
Reasumujac taka drabinke mozna dostac w
WTA w Bukareszcie albo Kuala Lumpur rownie dobrze.
Jutro zarty sie koncza i Kerber, ktora gra (poza wczorajszym meczem) na poziomie tego co prezentowala na AO. Venus to tylko serwis obecnie, a ze nie odgrywa to takiej roli jak u mezczyzn, gdzie serve-boot moze ograc Djokovicia, to Venus nie ma czego szukac
Oczywiście zgadzam się UŁOŻYŁA SIĘ JEJ DRABINKA a czy Kerber nie ułożyła się drabinka???
Halep S. (Rou) Kerber A. (Ger) 0 : 2
04.07.16 WIM Doi M. (Jpn) Kerber A. (Ger) 0 : 2
02.07.16 WIM Witthoeft C. (Ger) Kerber A. (Ger) 0 : 2
30.06.16 WIM Lepchenko V. (
Usa) Kerber A. (Ger) 0 : 2
27.06.16 WIM Robson L. (Gbr)
poza meczem z Halep same słabe panie a i tak duże kłopoty z Witthoeft w pierwszym secie.
Co do meczu Venus Williams - Suarez Navaroo ja stawiałem na Suarez Navarro i do tego to był mój ostatni mecz na 3 kuponach na szczęscie w pierwszym secie przy stanie
4:2 ubezpieczyłem to na livie .
Właśnie dlatego że to Venus Williams i okazało się że miałem rację.
Ale czyż nie za to kochamy
WTA.
Jak dla mnie granie na Kerber po kursie 1.4 BARDZO SŁABY POMYSŁ
Angie nie straciła jeszcze seta na Wimbledonie i w razie gdyby Venus się postawiła i pojawiły się kłopoty to nie zdziwię się jak Kerber straci 2 Sety.
Zgadzam się Kerber jest tutaj faworytką aleniespełna 2 lata temu w Montrealu też
Andzelika była faworytką kursy były 1,57 i 2 ,25
I PAMIETAJMY ZE WENUS WYGRAŁA WIMBLEDON 5 razy choć było to już parę lat temu
2000, 2001, 2005, 2007, 2008)
powodzenia.(*-*)