>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wimbledon 2015 - turniej główny

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Skupsky/Raymond 2,75 bet365⛔ dwa tb loteria...

Po takim kursie musze zaatakowac ta pare. Nie wiem czemu Dodig i Tomajlovic sa tutaj faworytami? Obie pary graja pierwszy raz ze soba...

Raymond skupa sie tylko na deblu i na szlemach na miksie, w grze podowjnej jedna z najlepszych obecnie tenisistek. Skupski wczoraj odpadl w deblu po dobrym meczu, wiec skupia sie tylko na miksie i przed wlasna publika motywacja bedzie. Tomajlovic zostala zniszczona przez nasza Age i to mowi wszystko o jej dyspozycji. Dodig gra wlasnie 5 set w deblu, mega wyrownane spotkanie i ciezkie. Po 2 h ma sie skupic na miksie? Watpie, fizycznie to takim meczu sie nie zregeneruje a to duzy minus a tu buki robia z nich faworytow, smieszne...

Miksty sa czesto traktowane jako zabawa dla zawodnikow, zwlaszcza dla tych co graja singla i debla jak Dodig. A Skupski gra u siebie, wiec motywacja oczywista a to wazny argument...

Otrzymane punkty reputacji: +25
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Monfils G. - Simon G.
Simon G. ::: 1,99 ::: Pinnacle ::: 3/10 ✅
H2H 1:5 z lat 2009-2015. Ten bilans świadczy tylko o jednym, że Simon Gilles ma po prostu większe umiejętności tenisowe niż Monfils. Oczywiście nie grali jeszcze nigdy ze sobą na trawie, prawdopodobnie będzie to przynajmniej 4 setowe spotkanie, o ile nie 5 (jak kiedyś podczas Australian Open w 2013 roku gdzie obaj zmagali się z kontuzją, a raz doszło nawet do wymiany na 70 odbitych piłek w tym meczu). To jednak koniec końców stawiam tutaj na Gillesa. Ma okropnie duże ambicje, nie raz zasłynął z długich morderczych meczów, a to świadczy tylko dobrze o jego woli walce.
Przed turniejem zagrał kilka dobrych turniejów na trawie. Widać, że jest w formie. W Queen&#39;s Club półfinał i mecz z finalistą Andersonem, porażka po 3 setach i nie wiem czy tam nie miał nawet piłek meczowych. Podobnie było w Nottingham gdzie doszedł do ćwierćfinału i poległ z Querreyem finalistą, po 3 setach. Tam również z tego co pamiętam miał match ballse.
Monfils na trawie kompletnie mi się nie widzi, dla mnie to jest typowy defensor, jedynie zagrożenie budzi na serwisie. W Halle skreczował w ćwierćfinale z Seppim.
Wynik: 6:3 3:6 (6)6:7 6:2 2:6

Otrzymane punkty reputacji: +11
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
H2H 1:5 z lat 2009-2015. Ten bilans świadczy tylko o jednym, że Simon Gilles ma po prostu większe umiejętności tenisowe niż Monfils.
Jedno z glupszych zdan na tym forum od poczatku Wimbledonu. Co kiedys prezentowal Simon a co teraz. Jakas zwyzka u niego jest ale jak mozna porownywac Gillesa z 2009 roku gdzie byl 6 na swiecie. To nie jest dobre panie Szakal, ja wiem jaka Ty masz do mnie słabosc prywatnie ale tu musismy zachowac czysty tenis. Wiadomo jak Monfils potrafil pajacowac, dla niego taki rywal jak Simon to nie fajna sprawa ale na trawie Simon traci atut regularnosci bo tutaj sa inne czynniki wazne a wiemy, ze Gael potrafi grac na szybkim korcie. Zaden z meczow nie odbyl sie na trawie. Sporo pojedynkow zacietych, tylko raz Simon spokojnie 2-0. Wydaje mi sie, ze faworytem tego meczu jest Gael. Dosc dobra forma przed Wimbledonem mimo kreczu, w turnieju glownym 3-0 z Busta i 3-0 z Mannarino. Gilles solidnie w Queens ale juz turniej nastepny slaby. Przede wszystkim na zenujacym poziomie stal mecz z Granollersem. Zdaje sie, ze Hiszpan mial 5-4 40-0 serwis i oddal. Panowie meczyli sie tenisem i gra jakby to robili za kare. Monfils jest jaki jest ale kocha grac, lubi show i dodaje uroku tej dyscyplinie. Wyzej napisales, ze h2h swiedczy o tym, ze GS ma wieksze umiejetnosci. No to jest glupota. Jesli np. Federer ma z jednym graczem bilans ujemny a jest 1 swiatowa to tez jest od tego kogos gorszy? Forma dnia czesto decyduje lub ktos nie lubi danego stylu, zobacz sobie h2h np. Zib - Sluiter, Federer - Rafter, Mirnyi - Haas. Na swira jak Gael wiecej jak 2-3/10 nie daje tutaj max 1 i bede sledzic live, nie ufam Simonowi slabo serwuje i Gael bedzie atakowac mam nadzieje bo jakby uruchomil czesciej siatke to byl zmiszczyl Gillesa ale on sie boi podjac takie ryzyko. Czesto widac nawet w hali, ze jest w polowie drogi to siatki a potrafi odegrac defensywnie z rotacja i wrocic za linie.

Monfils 1.97 1/10 maraton

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Monfils 1.97 maraton
Wczoraj od razu wpadl mi w oko ten bet. Popieram Roxxx. Ogladalem 3 seta meczu Simona z kavicem i oczy mnie bolaly. Lamali sie jak w WTA, przebijanie na srodek kortu itp zero agreyswnej gry czego trwa wymaga Simom jeszcze serowal na mecz 30 i przegral... Na chwile traci regularnosc i jest po jego grze. A Monfils jak bedzie mial swoj dzien bedzie nie do przelamania, nie do zatrzymania. Faktycznie szkoda ze nie chodzi do siatki wiecej nie atakuje, aby wygrac z Simonem bedzie musial ryzykowac ale pewnoe bedzie to robil zza lini koncowej niz pod siatka jak np wczoraj Brown z Nadalem. Nie wiem jakim codem Simon wykrecil taki dobry wynik w Quens, przeciez jak On sie ma przeciwstawic agresywnemu rywalowi na trawie? Jak Monfils bedzie mial swoj dzien widze jego pewnego win, no ale moze nie zachywac i regularnosc Simona bedzie dla niego zabojstwem jak bedzie co 2 pilke ladowal w siatke albo w aut. Narazie Gael wyglada dobrze i stawiam na niego. Wiadomo dyspozycja dnia bedzie miala duze znaczenie...

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Troicki 1,50 Bet365✅

Wszyscy zachwyceni ,,wielkim&quot; Dustinem Brownem, który pokonał Rafę Nadala. Tak jak wszyscy byli zachwyceni ,,wielkim&quot; Rosolem, ,,wielkim&quot; Darcisem i ,,wielkim&quot; Kyrgiosem. Wszyscy wyzej wymienieni po pokonaniu Nadala na Wimbledonie odpadali w następnej rundzie (Darcis nie wyszedł na kort nawet).

Wśród wyżej wymienionych tylko Kyrgios nie byl jednodniową gwiazdką. Reszta zagrała magiczne, genialne mecze (zwlaszcza Rosol i Brown). Spada fala krytyki na Nadala, ale tak naprawdę ma ogromnego pecha, ze trafia 4 rok z rzedu na natchnionego rywala, który trafia każdą piłkę. To że Nadal wyrzucił dwa forhendy i zrobil dwa podwojne błedy w gemach gdzie dał się przelamac zadecydowalo o jego porazce. W gemach Browna mimo, ze sie dwoił i troił to po prostu nie mógł nic zrobić. Po prostu takie dni w życiu tenisowym się zdarzaja. Ktoś gra kosmiczny tenis na nienaturalnie wysokim poziomie dla siebie.

Dlaczego tak się na ten temat rozpisalem? Bo takie dni zdarzają się raz w życiu. Kim jest Dustin Brown? Grajkiem, który przegrał z JJ niedawno, juz nie wspominając o jego challengerowych porazkach wspomne porazke z Dimitrovem na AO w półtorej godziny.

Nagle woleje przestaną wchodzić, siatka będzie gonić siatkę i nie zadziala magia kortu centralnego, bo graja na korcie nr 3. Troicki bezwględnie to wykorzysta i nie bedzie do tego potrzebowal szalonego dnia. Wystarczy jego rzetelny tenis i niczym Phillipp Kohlschreiber na tym samym korcie w 2012 r. pokona pogromcę Nadala bez problemów.

Tsonga 1,50 Bet365 ⛔ Karlovic oszust, przy SP dla Tsongi przy siatce podwojne odbicie i teraz trwalby 5 set. Wiec obejrzyjcie sobie najpierw zanim wylejecie na mnie wiadro pomyj

Tsonga juz z jednym serwismenem na tym turnieju gral 5 setow - z Gilles Mullerem. Jutro nadchodzi ulepszona wersja maszynki do asów, ale gorsza technicznie - Ivo Karlovic. Pewnie bedą TB gdzie bedzie decydowac pojedyncza pilka, jednak zakladam ze wygrywac je bedzie Tsonga. Niczym Federer w Halle z Karloviciem. Mecz niby wyrownany, a w TB Chorwat nie mial wiekszych szans.

Tsonga ma bogata karte historii w tym turnieju i jego atuty w postaci nie tylko serwisu powinny tutaj przewazyc. Prędzej Tsonga przełamie Karlovicia niż na odwrot, bo Karlovic moze przelamac Tsonge tylko wtedy, gdy ten przelamie się sam.

Grał juz tutaj z Karloviciem i wtedy po 3TB przegrał w 4 setach, jednak teraz jest bardziej doswiadczonym zawodnikiem i w tej strzelaninie serwisowej jego widze w roli zwyciezcy.

Otrzymane punkty reputacji: +11
G 0

grembi@

Użytkownik
Troicki 1,50 Bet365
Wszyscy zachwyceni ,,wielkim&quot; Dustinem Brownem, który pokonał Rafę Nadala. Tak jak wszyscy byli zachwyceni ,,wielkim&quot; Rosolem, ,,wielkim&quot; Darcisem i ,,wielkim&quot; Kyrgiosem. Wszyscy wyzej wymienieni po pokonaniu Nadala na Wimbledonie odpadali w następnej rundzie (Darcis nie wyszedł na kort nawet).
Wśród wyżej wymienionych tylko Kyrgios nie byl jednodniową gwiazdką. Reszta zagrała magiczne, genialne mecze (zwlaszcza Rosol i Brown). Spada fala krytyki na Nadala, ale tak naprawdę ma ogromnego pecha, ze trafia 4 rok z rzedu na natchnionego rywala, który trafia każdą piłkę. To że Nadal wyrzucił dwa forhendy i zrobil dwa podwojne błedy w gemach gdzie dał się przelamac zadecydowalo o jego porazce. W gemach Browna mimo, ze sie dwoił i troił to po prostu nie mógł nic zrobić. Po prostu takie dni w życiu tenisowym się zdarzaja. Ktoś gra kosmiczny tenis na nienaturalnie wysokim poziomie dla siebie.
Witam ????
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Po pierwsze granie w tym meczu na Troickiego po takim kursie to strzał w kolano ponieważ tu może być wszystko. Po kursie 1,9 bym się zastanowił ale nie 1,5. Po drugie to mecz Browna z Nadalem którego to już drugi raz ograł na trawie był jednym z ciekawszych w tym roku na Wimbledonie. Brown kontrolował to co się dzieje na korcie i to raczej Nadal pocił się, żeby coś ugrać. Może i Brown rozegrał mecz życia, a może rozegra turniej życia - to się niebawem okaże. Jednak Troicki jest jak najbardziej w jego zasięgu tym bardziej, że on też ma różne psychiczne odpały.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
R3 c.d. ????

==================================================
???? James Ward (+2.5 Sets) vs Vasek Pospisil (-2.5 Sets) dla Mecz (1.408) WYNIK 46 63 62 36 68 ✅✅✅
???? Jo-Wilfried Tsonga vs Ivo Karlovic dla Mecz (1.502) WYNIK 67 64 67 67 ⛔⛔⛔ :;/:
KURS: 2,114
PinnacleSports
Ward walczy tutaj jak lew i przy wsparciu własnej publiczności na pewno stać go na urwanie seta Vaskowi, a kto wie, może i wygra to spotkanie? Na pewno nie stoi na przegranej pozycji, bo on potrafi zagrać na grassie. Aż tak łatwych rywali do tej pory nie miał, bo bardzo ambitnego kwalifikanta Vanniego oraz Veselego. James jednak dał sobie radę w tych spotkaniach, grając dobrze na serwisie. Vasek też dysponuje super podaniem i prawdopodobnie w tym zaciętym spotkaniu zabaczymy jakieś tiebreaki a w nich może być różnie... Na ambicji James seta powinien spokojnie ogarnąć!
Jo kontra dr. Ivo! Czyżby o losach tego meczu decydowały tie breaki? Wielka na to szansa, ale w moim odczuciu Tsonga dysponuje znacznie lepszym returnem i to powinno być czynnikiem decydującym w tym starciu. Jak gra Ivo nie trzeba opisywać, ponad 30 asów w takim meczu to dla niego norma! Problem zaczyna się jak wróci solidny return pod nóżki, za czym już wiekowy Chorwat nie jest w stanie nadążyć. Tsonga na returnie potrafi zagrać bardzp skutecznie a dodatkowo nie powinien pozostawać dłużny w aspekcie podania, bo przecież w R1 i R2 serwisowo Francuz wyglądał super. Pewnie to będzie mega zacięte spotkanie, ale ostatecznie to Francuz powinien być górą.

???? Gael Monfils/Gilles Simon (O 40.5) dla Mecz (1.952) WYNIK 63 36 67 62 26 ✅✅✅
???? Nikoloz Basilashvili/Roberto Bautista Agut (O 35.5) dla Mecz (1.892)WYNIK 67 06 16 ⛔⛔⛔ :?
KURS: 3,693
PinnacleSports
Dla mnie mecz Francuzów to typowy 50/50 i w mojej opinii bardzo ciężko typować kto tutaj wygra. Nie dołączę się do powyższego udowadniania swoich racji co do typu na zwycięzcę w tym meczu, a zagram sobie spokojnie OVER, bo jak dla mnie w trzech setach ten mecz się nie zamknie, a &quot;śmierdzi&quot; mi tutaj nawet 5 setami. Godząc zatem zwolenników zarówno Simona i Monfilsa gram zupełnie z boku po analogicznym kursie, ale wg mnie z większą szansą na trafienie niż 50% ???? Simon potrafi być do bólu regularny, jest świetnie wyszkolony technicznie i robi mało błędów własnych. Monfils to przeciwieństwo Simona, bo z regularną grą ma niewiele wspólnego i zamiast długiego przebijania często kończy akcję mocnym &quot;jebnięciem&quot;. Dodatkowy atut Monfilsa to kapitalny serwis oraz jego fantazja i niekonwencjonalność. Już Brown pokazał jak fantazja i oryginalność zagrań na tej nawierzchni jest groźne ???? Podsumowując, są argumenty za jednym i drugim, ja się przepychać kto tu wygra nie zamierzam, a gram na wielce prawdopodobny OVER gemowy. Grali ze sobą kilka razy i w dużej więszkości spotkań było wiele walki i mecze nie były jednostronne. Na Wielkim Szlemie szansa ku temu jeszcze większa
Do dubelka dorzucam też OVER gemowy pomiędzy Basilashvilim i Bautistą Augutem. Kwalifikant Nikoloz łatwo poradził sobie w R1 z Bagnisem i w R2 pokonał sensacyjnie Lopeza! Owszem, może i Lopez nie jest aktualnie w najwyższej formie, ale pokonanie go na trawie w Wielkim Szlemie łatwą sprawą nie jest i na pewno Gruzinowi już należą się spore gratulacje! Teraz grając na luzie może tylko zyskać, bo przecież do stracenia nie ma już nic. Roberto jak na Hiszpana na trawie zagrać potrafi zaskakująco dobrze. W poprzednich latach nawet osiągał zwycięstwa na tej nawierzchni na poziomie ATP! Nie mniej jednak tutaj już uciekł spod &quot;topora&quot;, przecież z Paire przegrywał już 0:2, ale dał radę przechylić ten mecz na swoją stronę. Stawka tego meczu mała nie jest, a jak Nikoloz zagra tak jak do tej pory to jest w stanie nawiązać walkę w tym meczu.

???? Sam Groth (+2.5 Sets) vs Roger Federer (-2.5 Sets) dla Mecz. WYNIK 46 46 76 26 ✅✅✅
KURS: 3,100
PinnacleSports

Panowie grali ze sobą już zeszłym roku na US OPEN i Roger wygrał 64 64 64. Na trawie Groth jest znacznie groźniejszy niż na hardzie, więc szanse na lepszy wynik spore, tym bardziej, że Sam w tym roku na tej nawierzchni radzi sobie całkiem dobrze. Wygrał Chellengera w Manchesterze, w Stuttgarcie pokonał Lopeza i powalczył z Troickim. Tutaj w R1 pokonał groźnego Jacka Skarpetkę oraz w R2 bez straty seta Duckwortha. Roger też jak do tej pory na Wimbledonie wygląda bardzo solidnie, ale umówmy się, że jego rywale nie postawili wysoko poprzeczki. Roger gra bardzo minimalistycznie, a z takimi graczami jak Sam, gdzie potężny serwis odgrywa ważną rolę, Szwajcar często gęsto liczy na jedno przełamanie. Może to być zgubne, bo jeżeli przełamania nie ma, to w tie breaku może być różnie i tej małej rozgrywce na pewno bym Australijczyka nie skreślał. Zapowiada nam się fajne spotkanie a po takim kursie wg mnie warto w seta na Grotha uderzyć!
Typy całkiem niezłe, nikt nie skorzystał? Serio?

Otrzymane punkty reputacji: +2
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Kazdy moze miec wlasne zdanie, generalnie nie madrych jesli chodzi o mecz Francuzow i dlatego popieram tutaj zdecydowanie qbqli - over jest tu chyba najlepsza opcja, bo jak by nie bylo w trzech setach nie powinno sie zakonczyc.

Otrzymane punkty reputacji: +15
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ten kurs wygląda wręcz jak lokata. Obaj zawodnicy posiadają atut w postaci dobrego serwisu, obu zawodnikom można zarzucić sporo pod względem technicznym, obaj zawodnicy nie kończyli żadnego z dwóch dotychczasowych spotkań na Wimbledonie w 3. setach... Mecz Warda z Pospisilem to po prostu świetny materiał na over setowy. Ward, Brytyjczyk, wychowany na trawie, choć nie można powiedzieć, aby był jakimś wirtuozem, na tegorocznym Wimbledonie gra nad wyraz dobrze. Mimo wszystko, jak to bywa u takich zawodników, nieosiągalnym jest gra na świetnym poziomie na przestrzeni trzech setów, dlatego też często pojawiają się kryzysy, gdzie - tak jak z Veselym - widzieliśmy znaczny spadek dyspozycji.
Pospisil w poprzedniej rundzie pokonał Fogniniego gdzie był dogiem, ale trzeba zapytać samego siebie - kim jest Fog na trawie? Dodając gorącą głowę Fabio można stwierdzić, iż zwycięstwo nad Włochem na Wimbledonie jest niczym nadzwyczajnym. Podobnie jednak jak Ward - Vaskowi zdarzyło się konkretne załamanie, gdzie w 3. secie dostał gładko 1:6. Vasek w pierwszej rundzie męczył bułę z totalnym przeciętniakiem Millotem.
Ogólnie wygląda to tak - obaj zawodnicy mniej więcej podobni do siebie. Obecna dyspozycja... moim zdaniem na korzyść Warda, nie wiem, Pospisil mnie nie przekonuje od czasu kontuzji, choć trzeba przyznać, że potencjał posiada większy od Brytyjczyka. Mimo wszystko - żaden z nich nie potrafi zagrać na wysokim, równym poziomie na przestrzeni trzech setów, dlatego nie jestem w stanie sobie wyobrazić trzysetówki tutaj. 4. a być może 5. setów - tak to widzę w dzisiejszym spotkaniu. Tylko padlina w wykonaniu jednego z nich może zatopić over 3,5.
James Ward - Vasek Pospisil; over 3,5s @ 1,5 (Bet365) ✅
Andujar w trzeciej rundzie Wimbledonu - to chyba wydarzenie tysiąclecia. Zawodnik, który do czasu tegorocznego Szlema na trawie odniósł zaledwie 1 zwycięstwo na przestrzeni 11 meczów... niesamowite, dla mnie fenomen. I to pokonał Garcię-Lopeza i Rosola, którzy choć nie są wytrawnymi graczami na grassie, to posiadają zdecydowanie więcej atutów. Niemniej jednak - posiadają więcej atutów, a także są bardziej chimeryczni i mają gorące głowy, dlatego zwycięstwa w pierwszych dwóch rundach Andujara kompletnie nie robią na mnie wrażenia.
Nad atutami Berdycha w kontraście do Hiszpana w zasadzie nie ma co się rozwodzić, tym bardziej na trawie. Jeśli chodzi o Tomaszka - w ostatnim czasie, mam wrażenie, stał się nieco minimalistą, zauważyłem to już na Roland Garros, że stara się oszczędzać siły na decydujące fazy turniejów. Mimo wszystko - zazwyczaj w jednym secie robi miazgę, dlatego... uderzam w handi gemowe, nie jakieś kosmiczne, ale takie, które spokojnie można wcisnąć do dubla... no, może do mocnego singla.
Andujar pokonywał dwójkę graczy z gorącymi głowami, ale jego dzisiejszy przeciwnik to jakieś trzy klasy lepszy od pozostałej dwójki. Warto także zaznaczyć, że Pablo grał dwie pięciosetówki, a dla gracza, który z trawą ma najwięcej wspólnego gdy żona każe mu skosić trawnik na podwórku, jest to strasznie męczące. Myślę, że więcej tutaj nie pociągnie, zarówno pod względem czysto sportowym (umiejętności w kontraście do Berdycha), jak i pod względem fizycznym, po prostu pęknie. Nie wiem czy od razu, ale Czech powinien zrobić jakieś 6:1/6:2 w jednym z setów, co powinno załatwić sprawę handi gemowego.
Tomas Berdych - Pablo Andujar; Berdych -7,5g @ 1,52 (Pinnacle) 23:15 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
louisarmstrong 1,8M

louisarmstrong

Użytkownik
Ja zamknolem Cilica w bet365 ale miałem to na dublu z savarovą więc do przodu tyle że mniej a skłoniła mnie do tego mina Gorana Ivanisevica , bardzo zatroskana powiedział bym
Ostatnio zamknolem Karlović - Dolgopulov też na dublu a wygrał bym bo obstaviałem Ivo
A wczoraj w meczu Wiliams - Watson powinienem zamknąc na sporym zysku a nie zamknolem .:)w meczu Maria - Duan tez nie zamknolem i wtopiłem a we wczorajszym meczu deblowym Rojer J./Tecau -Begemann A./Knowle J. zamknolem zakład z zyskiem ale sporo poniżej maxa i niepotrzebnie bo wygrali a wrócili z 2:0 w setach ale ostatni set 15-13 to już przegięcie :
Tradycja tradycją ale mogli by tu coś pomyśleć o zmianach w przepisach bo tego już się nie da nawet oglądać !!!! Jak serwują i serwują już są tak wkreceni w serwis że sa nie do przelamania , zrozumiał bym brak Tiebreacka w meczach półfinałowych i finałowych ale w początkowej fazie turnieju mogli by se dać z tym spokój .Wczoraj Watson też by miała wieksze szanse gdyby był Tiebreack !!! i było by Ciekawiej.

Czytając posty poniżej dziwi mnie taki optymizm względem Tsongi w meczu z Karlovicem ,
Ivo w znakomitej dyspozycji , niedawno odprawił Berdycha , kilka miesięcy temu pogonił Djoka , Ivo jest w życiowej formie i tu miał by tak łatwo przegrać z Tsongą?wątpię moim zdaniem kurs na IVO w tym meczu to spore VALUE nie zdziwię się jesli będzie 3:0 dla Chorwata 7:6 7:6 7:6 Ivo jest mistrzem Tiebreacka , a meczem z Federrerem nie ma się co sugerować bo ten jest mega/arcy/bi turbo Mistrzem Tiebreacka i to wszechświata i okolic.

Co do meczu Troicki - Brown też spore Valu na Browna -- a to że Rosol , Darcis i Kyrgios odpadali w następnej rundzie po wyeliminowaniu Nadala w poprzednich latach to wcale nie znaczy że Brown musi dzisiaj odpaść!!!!!!!

A co do meczu Monflis - Simeon to zgadzam z Roxanne

H2H 1:5 z lat 2009-2015. Ten bilans świadczy tylko o jednym, że Simon Gilles ma po prostu większe umiejętności tenisowe niż Monfils.

to zdanie które napisał SZAKAL jest może nawet i prawdziwe ale conajmniej głupawe .
Ciekawa rzecz Jerzyk w ząbek czesany Janowicz o ile mnie pamięc nie myli ma lepsze H2H
zarówno z Monflisem jak i z Simeonem i co ? Czy można powiedzieć że Janowicz ma od nich większe umiejętności Tenisowe?
Nishicori ma z Gasquetem h2h 0:6 , Cilic z Isnerem 4:0 a jest po 10 w gemach w decydującym secie .Monflis przegrał na Wimbledonie z Kubotem a pokonał na trawie 3 tuziny graczy z większymi umiejęstnosciami!A kubot ma 2:0 H2H z Andersonem ma większe umiejętności tenisowe???deblowe na pewno!!!
A gdyby Serena Wiliams miała takie umiejętności tenisowe jak wczoraj Watson to mogła by startować i wygrywać ATP:)))

Pozdrawiam wszystkich fanów TENISA !

D 706

don1

Użytkownik
W Spotkaniu Monfils-Simon to zależy kto co lubi. Można postawić na spokój i regularność opanowanie czyli na Simona. Również można postawić na nieprzeciętność,niebotyczność nieregularność Monfilsa. Ja stawiam na Gaela po prostu może zagrać tak że Simon nie będzie miał czym odpowiedzieć. Ale wszystko zależy od formy dnia to będzie główny czynnik. Nawierzchnia lekko faworyzuje Monfilsa. Ale Simon sobie świetnie radzi na każdej jest bardzo uniwersalnym zawodnikiem. :p Come on Monfa

B 39

bunik

Użytkownik
Mam pytanie czy ogladales mecz Isnera i czy jest w stanie wygrać mecz? Bo zagralem na bet365 ze wygra i mogę juz zamknąć ale nie wiem czy zrobię dobrze jak zamkne... Poradzicie?
Ten mecz trwać może i następne 4 godziny... wielkim fanem tenisa nie jestem, ale oglądałem wczoraj cały pojedynek i po prostu jestem nieco zawiedziony poziomem tego meczu. Praktycznie każdy gem rozstrzygał się przy serwisie, bardzo mało wymian, a jeśli już to bardzo prymitywne. Ja zamknąłem bo tutaj się może wydarzyć wszystko.

Otrzymane punkty reputacji: +26
J 122

jankos

Użytkownik
Mam pytanie czy ogladales mecz Isnera i czy jest w stanie wygrać mecz? Bo zagralem na bet365 ze wygra i mogę juz zamknąć ale nie wiem czy zrobię dobrze jak zamkne... Poradzicie?
Dla lubiących ryzyko zostawić, bo szanse 50 na 50. Wszystko przy serwisach się zamyka. Ogólnie w piątym secie kilka fajnych akcji. Osobiście nie zamykam, bo za dużo do wyjęcia :razz:

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Isner - Cilic over 77.5 gema @ 1.83 Bet365 [typ dostępny na live]
Panowie rozegrali już 69 gemów także typ na over to de facto, typ na 4-4. Do dzisiejszego starcia obaj gracze przystąpią zmęczeni wczorajszą batalią, acz zregenerowani po nocy i zabiegach odnowy biologicznej. Najprawdopodobniej więc spotkanie to będzie wyglądało jak w pierwszych setach, czyli regularne utrzymywania serwisu, tym bardziej, że każdy z nich będzie miał świadomość, iż jego jedna strata będzie oznaczała porażkę.

vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Basilashvili - Bautista Agut ---- Basilashvili +2,5 seta @ 1,68 Pinnacle ⛔

Od tego sezonu to chyba trawa stała się ulubioną nawierzchnią Gruzina. Do końca maja 2015 rozegrał w swojej karierze tylko 1 mecz na tej nawierzchni, a później dość nieoczekiwanie przeszedł kwalifikacje do Wimbledonu, w 1 rundzie turnieju głównego pokonał ziemniaka Bagnisa, a w kolejnej sprawił sensację pokonując w 5 setach uznanego specjalistę od grassa, czyli Feliciano Lopeza. W 3 rundzie zmierzy się z Hiszpanem Bautistą-Agutem, który pokonał w Londynie Bemelmansa, a następnie Paire w 5 setach. Hiszpan z tego sezonu nie może być do końca zadowolony, bo pewnie miał ochotę na dużo więcej, po tym co udało mu się osiągnąć rok temu. Gra nieźle, ale nierówno - niespodziewana porażka z Rosolem na French Open, później przegrane z Mahutem i coraz słabszym Verdasco na kortach trawiastych pokazują, że nie jest w najlepszej formie. 2 dni temu przechodził męczarnie z Francuzem Paire i to też nie napawa optymizmem co do dalszych losów Aguta na Wimbledonie. Gruzin jest w świetnej formie i jest w stanie urwać seta.

dx2 290,7K

dx2

Użytkownik
Troicki-D.Brown 1 @1.5
Mecz opisalem wczoraj, typ podtrzymuje.
Monfils-Simon 2 @1.9
A ja tutaj stawialbym na Gillou. Duzo lepsze wyniki na trawie na przestrzeni ostatnich sezonow notowal Simon od Monfilsa. Simon to dobra alternatywa na tebis Monfilsa z glebi kortu. Monfils to nie ma sie czym chwalic w seniorskich Wimbledonach do tej pory. French Open dla Simona nieudany, spoznil sie z forma, wiec tutaj wydaje mi sie, ze bedzie wieksza mobilizacja. Juz sie w tym roku spotkali w Marsylii w finale i minimalnie lepszy byl Simon, a sadze ze Simon gra teraz duzo lepiej niz wtedy i sksze sie, ze to wlasnie on awansuej do nastepnej rundy.

Lindstedt/Melzer-Hewitt/Kokkinakis 1 @1.58

Lindstedt trzykrotnie byl w finale Wimbeldonu w parze z Horacio Tecauem w latach i trzykrotnei przegrywal, ale na pewno chcialby cos zwojowac. Melzerowi udalo sie Wimbledon wygrac, Austraik ma problemy osobiste, nie jest juz tak dobrym singlista, ale w takiej parze wydajw sie byc wraz ze Szwedem faowrutem z autralijska para.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 570

duff999

Użytkownik
Ten mecz trwać może i następne 4 godziny... wielkim fanem tenisa nie jestem, ale oglądałem wczoraj cały pojedynek i po prostu jestem nieco zawiedziony poziomem tego meczu. Praktycznie każdy gem rozstrzygał się przy serwisie, bardzo mało wymian, a jeśli już to bardzo prymitywne. Ja zamknąłem bo tutaj się może wydarzyć wszystko.
Ciężko abyś po meczach Isnera spodziewał się pięknych wymian z głębii kortu.
Ktokolwiek by z nim nie grał to nie oczekuj finezji. Nawet ktoś kto nie jest fanem tenisa powinien mieć na tyle oleju w głowie, aby zrozumieć , że tutaj nie czeka go nic innego jak wojna serwisów.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Przyznam szczerze, że w piątkowym meczu pierwszej rundy gry mieszanej Klaudia Jans i Mariusz Fyrstenberg zachwycili mnie pozytywną swoją grą. Pierwszy set padł ich łupem, jednak w drugim minimalne zwycięstwo osiągnęła faworyzowana para Chan/Lipsky i wydawało się, że to oni przejmą inicjatywę, jednak ostatecznie lepiej emocje wytrzymali Polacy, którzy mogą się cieszyć z awansu do drugiej rundy. Zwycięstwo w tak zaciętym meczu na pewno doda naszym rodakom pewności siebie i poprawi morale. Nie chcę zapeszać, ale Klaudia Jans i Mariusz Fyrstenberg mogą być czarnymi koniami turnieju gry mieszanej.

Raquel Kops-Jones i Raven Klaasen są czołowymi graczami w swoich kategoriach deblowych, jednak akurat ich wyniki w grze mieszanej potwierdzają, że dobrzy debliści nie muszą byc dobrymi tenisistami w mikście. Raven w swojej karierze &#39;mikstowej&#39; wygrał zaledwie dwa spotkania i zaliczył siedem porażek, a Amerykanka wygrała sześć meczów, a dwadzieścia jeden razy schodziła z kortu jako przegrana. Wnioski nasuwają się same.

Po raz kolejny bukmacherzy nie widzą potencjału pary Jans / Fyrstenberg, ale ja z tego powodu nie narzekam, gdyż znów można pobrać ciekawy kurs na ich zwycięstwo.

Jans/Fyrstenberg @ 2,20 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Troicki - Dustin 1.55 7/10 maraton✅
Nie wiem co niektorzy widza w tym calym Dustinie, jednowymiarowy gracz slaby w obronie, grajacy non stop to samo. Tenis jednostajny i malo efektywny. Zdarza sie raz na 10 lat, ze kogos z topu ogra, zazwyczaj trawa lub hala i nagle pismaki z takich szmatlawcow jak sport.pl robia wielkie oczy kto to jest? co za wspanialy gracz z jamajki? kim jest? Zabawa fajna bo glupota nie boli.
Kolega Mirgosik w 3/4 wyczerpal temat. Ja sie skupie na jednym elemencie. Styl gry Troickiego. No niestety nasz jamajski Król nie trafil za dobrze. Trafil najgorzej jak mogl, Serb bedzie mu mniej pasowac niz nawet Simon bo Francuz jest ciapą a Troicki potrafi przylozyc solidnie i bedzie task kąsac rywala non stop. Fajnie Viktor odgrywa takim rywalom na linie, super return w Queens. Wszystkie argumenty za Serbem i to moze nawet szybko 3-0 max 3-1.

Otrzymane punkty reputacji: +37
miasekk 106

miasekk

Użytkownik
Gael Monfils - Gilles Simon over 3,5s @ 1.45 Betsson
Na temat tego meczu zostało już wystarczająco dużo napisane. To nie przypadek, że bukmacherzy oceniają szansę obu zawodników na równym poziomie. Zarówno Gael jak i jego rodak Gilles wyglądali nieźle w turniejach na trawie przed Wimbledonem. Jedyne czego możemy być pewnie w tym meczu to determinacja i walka. Nie zdziwiłbym się jeśli bylibyśmy świadkami 5-cio setowego pojedynku. Jedyna rzecz jaka by mnie zdziwiła w tym meczu to zwycięstwo któregoś Francuza 3:0. Żaden z tych zawodników nigdy nie zawojował na Wimbledonie, w końcu najlepszy wynik Monfilsa to trzecia runda, Simon nie zaszedł o wiele dalej, bo tylko do czwartej rundy w 2009r.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom