pisałem analizy przez pół godziny i laptop mi padł, więc napiszę typy i po zdaniu do nich.
Bemelmans - Benneteau @ 3,25
Belg spore postępy, powalczył ostatnio z Berdychem, Benek kaszanka jak zwykle, dużo wtop w kiepskim stylu. Stawiam na młodego Rubena.
Gil - Sela @ 5,72
Value bardzo duże jak dla mnie. H2H 2-0 w tym jeden mecz na HC, więc chyba warto. Sela wygrał niezły chal w Nottingham, ale ten kurs to gruba przesada, bo obaj panowie są podobnie przeciętni.
Bellucci -
Schuettler @ 2,25
Jak Rainer wytrzyma kondycyjnie to wygra, Bellucci nie pasuje na grass a Niemiec czuje się na trawnikach jak ryba w wodzie.
Kohlschreiber -
Istomin @ 4,75
Filip wygrał w Halle, jednak dla mnie jest to gracz bardzo chimeryczny i taki juz raczej pozostanie. Denis słaby sezon, jednak na trawie grac umie. W tym roku mial pecha w losowaniach, w 1r JMDP i Tsonga, teraz moze być łatwiej. H2H 0-1 na hardzie w SJ.
Karlovic - Tipsarevic @ 2,00
Gdyby nie ten upadek, to zagrałbym na Janko, no ale w tej sytuacji pobieram Dr. Ivo po niezłym kursiku.
Clement -
Kubot @ 2,20
Optymistycznie na Łukasza, Clement już nie ten sam co kiedyś, więc zaryzykuję.
Verdasco - Stepanek @ 1,65
Nando zaczął grać swój
tenis, raz lepiej raz gorzej, ale wreszcie tak jak powinien. Radziu ograł Tsongę bo ten oddal mu mecz bez walki, z Nishikorim dostal takie baty, że aż mi go było żal.