Dobry,ten bukmacher wysłał moją wypłatę na konto niewiadomego pochodzenia.Jestem bardzo ciekawy jak się z tego wyplączą.Będzie to prawdopodobnie mój pierwszy a zarazem ostatni zakład u nich.Ktoś też miał takie przygody?
Przy wpłacie przez p24 nie mają twojego numeru konta i nie mają szans żeby się go dowiedzieć.Normalnie zapytałem co z moją kasa.Oni na to,że proszą o wyciąg z banku, jeśli naprawdę nie mam,wysyłam go oni na to,że sprawdzam nie to konto,a oni wysłali na konto o numerze XYZ, ja informuje ich,że mam tylko jedno konto i nie jest to konto i nie mam pojęcia skąd wymyśli tamto.Dodatkowo piszę,że skoro wpłacałem przez przelewy 24(BZWBK) to jedyną metodą wypłaty jest przelew bankowy i oni muszą mieć właściwy numer konta. Dodatkowo z tego co pamiętam w WH numeru konta nie podaje się ani przy rejestracji ani przy wypłacie,a wygrana podobno jest wypłacana na konto z którego nadeszła wpłata. Mam konto na kilku bukmacherach,a takie jaja pierwszy raz się dzieją.
;/ jak z tego co pamiętasz ? Po pijaku zlecałeś wypłate czy jak ? Może wiedzieli że byłeś lekko wcięty a po pijaku się nie liczy heheDodatkowo z tego co pamiętam w WH numeru konta nie podaje się ani przy rejestracji ani przy wypłacie,a wygrana podobno jest wypłacana na konto z którego nadeszła wpłata. Mam konto na kilku bukmacherach,a takie jaja pierwszy raz się dzieją.
Lubią rąbać użytkowników, ciężko to inaczej wytłumaczyć.Niech ktoś mi powie z jakiej racji William Hill przelicza euro po 4,34, skoro kurs średni to 4,21?