W moim przypadku mam limit na każde zdarzenie (bez względu na ligę), nie mogę wygrać więcej niż 30-40 EUR na jednym meczu. Po przekroczeniu tej kwoty, dalsza część stawki nie zostaje zaakceptowana.Chodzi mi o to czy ten konkretny buk da komus limit jak wykryje gre progrsja remisowa. Sumy moga byc w duze w pozniejszych stopniach. Zaczynajac nie bede stawial duzo, drobne sumy zeby sobie przetestowac ten system. Pozniej moze sie zdazyc ze bedzie trzeba postawic kilka stow lub wiecej (funty). Tak pytam orientacyjnie czy w ogole beda na to zwracac uwage. No i czy ktos sie spotkal z tym ze dostal limit. Dzieki.
Hi XXXXX,
Thank you for your email.
Unfortunately, our Trading Department have taken a decision to restrict your business on Sports and that is why you have been receiving lower stakes and are unable to place any larger bets.
We apologise for any inconvenience caused.
With regards,
Eric
A jak wygląda sprawa w Pinnacle?Lepiej załóż konto np. w Pinnacle, Betfair a WH sobie odpuść...
W tym temacie rozmawiamy o bukmacherze William Hill.A jak wygląda sprawa w Pinnacle?
To wypowiedz się, bo ja mam u nich limity rzędu 20€ na siatkówkę i przyznam, że jest to dość irytujące.Witam. Pracuje w branży hazardowej na Gibraltarze (specjalność poker) i akurat o firmie William Hill, która ma tam także swoja siedzibę WH Online, mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach, zarówno jeśli chodzi o podejście do klienta, wypłacalność czy limity.
Willhill robi spore limity chodz narazie najmniej jak mi zakceptowali kupon z siaty to 40 ojro pozniej dokładam jakiś mecz z drobnym kursem i moge z reguły zagrać za troche wiecej. Mam u nich 2 konta jedno moje drugie czyjeś i to czasem pozwala troche nadrobić ale prawda jest taka że tez u nich nie grałem za wiele i wiele powiedzieć nie mogę jak ta sytuacjach dokładnie wygląda ale na dotychczasowe dwa razy musiałem też za każdym razem pokombinować.Napiszę Ci, grubi323, co i jak razem z kwotami, a Ty sam oceń, czy limity to norma w takim przypadku.
11 listopada wpłaciłem do nich pierwsze 25€, które straciłem pierwszego dnia dochodząc jakimiś głupimi zabawami do 45€. Ani jeden typ nie był z siatkówki.
Następny depozyt był 17 listopada, nieco ponad 73€, pewnie jakaś końcówka wygranej z innego buka, nie pamiętam już. Chciałem zagrać za całość na LM siatkarzy, przyjęli mi tylko 20€, także od początku limit? Zagrałem w między czasie jakieś inne zakłady, rozmnożyłem to do 153€, po czym wszystko przegrałem grając all in.
Także jak widać, do tego etapu nie wyciągnąłem od nich nic, a dałem 100€.
Dzisiaj chciałem zagrać za 250€ na mecz LM siatkarek, Cannes -1.5 seta. Przyjęli mi na ten zakład 23€ (kurs 1.55). Dorzuciłem win pierwszego seta (1.35) za 36€ i czysty win Cannes (1.20) za 160€, w żadnym przypadku za więcej się nie dało.
Teraz pytanie - czy takie limity to jest norma, kiedy gracz na dobrą sprawę przynosi im zyski? Nie chcę ich porównywać z Pinnacle, ale nawet Unibet czy bet365 nie robi mi takich akcji.