3 typy z
LM mężczyzn. Typ na Maceratę i na Zaksę połapałem praktycznie na górnym pułapie limitu więc, przy Maceracie brakuje kilku zł by było pełne 2,5j, ale brakuje nie dużo więc zaokrągliłem do 2,5.
Roeselare to już nie jest tak silna drużyna jak trzy lata temu, kiedy straszyli niesamowicie w ofensywie. Mecz o tyle ważny bo praktycznie o drugie miejsce w tabeli. Obie drużyny nie mają szans z Zenitem więc do wyjścia z grupy nie wystarczy pokonanie Innsbrucku ale także zwycięstwa pomiędzy sobą. Fryderyki też nie jest niewiadomo jaką siłą, ale według mnie są nieco lepsi niż rywale, do tego taki kurs na moje to value więc spróbuję. Viaczesław Simeonov powienien pociągnąc grę, do tego ciekawi zawodnicy tacy jak Rosic, Lima czy Rivera.
Niemcy zawsze w
LM niezależnie od składu jakim dysponują potrafią grać. Belgowie tak jak pisałem to już nie ta sama ekipa ie ma tej epy a ataku, bazują na szybkiej grze i jak się ich odrzuci od siatki to mogą mieć problemy w ataku, a Fryderyki potrafią zagrywać.
Drugi typ na over punktowy Trentino-Zaksa, uważam że KK jest spokojnie w stanie ugrać seta, jak nie więcej. Są w super formie, wzmocnienie Fontelesem do tego kapitalna gra środkiem. Nie wiem co z Gackiem ale coś obiło mi się o uszy że zagra, chociaż ostatnio w PLS młody libero poradził sobie dobrze. Trentino też się odbudowuje, ale bardziej stabilną formę ma Zaksa, tylko że Trento ma Juantorenę. Ja osobiście liczę na wyrównany mecz, nie sądzę że ktoś wygra to spotkanie 3-0 i dlatego też gram over 160 punktów który wchodzi bardzo bardzo pewnie przy 4 setach, a nawet przy 3 granych do 30 :razz: jest szansa na powodzenie.
Ostatni typ z kolei na under punktowy w meczu Generali - Macerata. Włosi mają praktycznie na każdej pozycji zawodnika lepszego o co najmniej klasę. Widać że Macerata jest w mega formie na początku sezonu, Travica sypie bardzo dobrze, urozmaica grę. Zabraknie kontuzjowanego Savaniego ale rezerwy są na tyle mocne że drużyna nie odczuwa absencji Christiana. Kovar też ostatnio małe problemy, ale przynajmniej gra Saszka Starović i z tego się cieszę, a para Zajcew i Parodi to para kompletna. Komplet punktów pojedzie zapewne do Włoch, a nawet przy wyniku 3-1 ten under ma szanse na powodzenie. Macerata pokopie ich zagrywką i to przesądzi o wygranej.
830#
Knack Roeselare - Friedrichshafen
2 @ 2,40 3-1 jest niedosyt :]
2/10
Unibet
831#
Trentino - Zaksa Kędzierzyn Koźle
Over 160,5 @ 1,75 141 czegoś zabrakło :?
2/10
Marathonbet
832#
Generali Haching - Macerata
Under 180,5 @ 1,94 139
2,5/10
Marathonbet