>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
W zasadniczej Rudziki wygrały 53-37 w Birmingham, czy dzisiaj będzie powtórka? czemu nie. Niedźwiadki to może i solidna drużyna na swoim torze ale nawet ostatnio z Poole potwierdziło się że z mocniejszymi sobie nie radzą. Swindon jedzie w podobnym zestawieniu co 6 kwietnia. Forma zawodników jest bardzo podobna w obecnej chwili. Mnie nawet kusi granie na gości po 2,85 jednak nie szaleję i gram bezpieczniej +5 bo Brummies u siebie jak wygrywają to wygrywają minimalnie, albo inaczej skromnie. Swindon to mocna drużyna jak Andersen i Batchelor jako liderzy nie zawiodą to oni dzisiaj wygrają.
773#
Birmingham Brummies - Swindon Robins +5 2 @ 1,95 ✅ 44-46 była czujka ;)
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Od dwóch lat Australijczyk w Vojens meldował się w finale. Rok temu był tu drugi, dwa lata temu trzeci. Za każdym razem robił po 12 punktów w 5 biegach. Dzisiaj myślę że powinien spokojnie wykręcić 8 punktów. Patrzyłem w jego rozkład biegów i wychodzi mi że zakręci się w okolicach 10. Tor zna doskonale, może ostatnia forma nie napawała optymizmem. Ale rewanżowe spotkanie Vetlanda - Indianerna pojechał dobrze zdobywając 8 punków w 4 startach. Kangur wciąż w się liczy w walce o medale, bo 12 punktów do ciągle gotującego się Pedersena to nie jest aż tak dużo. Na Golloba dzisiaj nie liczę więc jeśli Jason pojedzie tak jak rok i dwa lata temu to w Toruniu jeszcze będzie liczył się o brąz.
774#
Jason Crump over 7,5 @ 1,75 ✅ 8 :wink:
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa typy z meczu Młoty - Piraci. Pierwszy na wygraną gości, nie wyobrażam sobie że osłabieni brakiem Watta gospodarze wygrają ten mecz. Jedzie niby Hot Scott ale dzisiaj to tylko najemnik więc spinać aż nadto się nie będzie. Holder jest w mega formie, Ward w Anglii robi swoje. Kasprzak bardzo lubi tor w Thurrocku. Do tego Kling z rezerwy to może być niezły handicap. Pawlicki kilka oczek może dołoży i goście to wygrają.
Drugi typ na Kima Nilsson a w parze z Pawlickim. Kim ma dzisiaj dodatkowy start z R/R za nieudacznika Davidssona więc już na starcie mamy przewagę Szweda bo on ma 5 startów a Polak maksymalnie 4. Do tego Kim jedzie z Nichollsem, a Pawlicki z Wardem. Nilsson może urywać punkty, Piotrek nie bardzo. Do tego numer 2 jest o wiele korzystniejszy od 4. Ponadto atut własnego toru zdecydowanie po stronie Kima. Handicap tylko po to by nie było remisu w tym typie. Dla mnie zdecydowana wygrana w tej parze Nilssona.
777#
Kim Nilsson -0,5 - Piotr Pawlicki 1 @ 1,75 ✅ 7-4 lokata
2/10
Sportingbet

778#
Lakeside Hammers - Poole Pirates 2 @ 1,555 ✅ 43-47
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +17
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Może coś dopiszę, a może nie.
781#
Zenit Kazań -1,5 - Lokomotiv Novosibirsk 1 @ 1,592 ⛔ 3-2
2/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Początek sezonu, drużyny praktycznie dopiero wchodzą w rytm meczowy, oczywiście obie ekipy rozegrały sparingi i towarzyskie Memoriały, ale to nie to samo co mecze o stawkę. Gra obu zespołów na początku sezonu zresztą wszystkich zespołów jest strasznie nie równa więc dobrym typem jest zagranie że mecz nie skończy się stosunkiem 3-0 w jedną ze stron. Gdyby Resovia zagrała pełnym składem to zdecydowanie grałbym na drużynę z Podkarpacia. Jednak brak Alka i Kovacevica na przyjęciu to jednak, patrząc przez pryzmat nadchodzącego sezonu będzie osłabienie. Skra będzie bazował na Wlazłym i on seta im ugra ale czy wystarczy na coś więcej, przy tym słabym rozgrywającym jakim jest Vincic czy Woicki. Wcale się nie zdziwię jak ten mecz skończy się TB. O zawodnikach na razie nie ma co pisać bo nie ma jeszcze żadnego sensownego materiału by oceniać grę poszczególnych zawodników.
782#
Asseco Resovia Rzeszów - PGE Skra Bełchatów Over 3,5 @ 1,448 ⛔ 0-3 pizdeczki :mad:
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj o 17:30 na PalaSport Panini w Modenie zostanie rozegranie spotkanie o Superpuchar Włoch. Mecz dwóch najlepszych drużyn we Włoskiej Lega Pallavolo. Mecz pomiędzy dwoma najlepszymi drużynami na świecie (nie licząc Zenitu). Przed tym sezonem w obu zespołach zaszły dość spore zmiany. Może zacznę od Maceraty. Odszedł Omrcen ale transfery jakie poczyniła Macerata raczej nie osłabią siły zespołu. Po kontuzji wraca Saszka Starović na którego mocno liczę w tym sezonie. Na przyjęciu mamy czterech równorzędnych zawodników Kovar, Parodi, Zaytsev i Savani. Chociaż nowy zawodnik drużyny Ivan Zaytsev ma grać na początku sezonu na młotku. Na środku mamy praktycznie trzech wyrównanych zawodników jednak podstawową parę tworzą dwaj Serbowie Podrascanin i Stanković, jednak rezerwowy Pajenk rok temu w końcówce sezonu pokazał że talent ma niebywały. Za Exige na libero jest Henno i to też jest praktycznie wzmocnienie. Na setterze Dragan Travica, który gra starą siatkówkę, wysokie piłki na skrzydła i dość rzadka gra środkiem, ale jak przynosi to sukces to nie będę mu robił wyrzutów. Chłopak potrafi sypać byle się nie zagotował. Jednak ma ciekawego zmiennika bo Monopoli to kompletnie inny typ rozgrywającego, gra szybko i dość ciekawie rozkłada grę ale dzisiaj wątpię że zagra. Trener Giuliani ma kłopot bogactwa, z tym składem, praktycznie z dwoma równorzędnymi składami Macerata ma szansę zdominować nie tylko ligę ale też Ligę Mistrzów. Trentino osłabiło się w tym roku, najlepszym transferem jest zatrzymanie Juantoreny, najlepszego zawodnika na świecie. Co prawda pierwszy skład pozostał nie zmieniony ale kompletnie brakuje im zmienników. Żygadło, Dore Della Lunga, Sokolov i Birkman wchodząc na parkiet w poprzednim sezonie prezentowali bardzo wysoki poziom w tym roku takich zmienników w Trydencie nie ma. Jeśli ktoś będzie miał słabszy dzień to nie ma po prostu kim go zastąpić. Głównie chodzi mi tu o Stokra bo to dobry zawodnik ale jak nie wejdzie dobre w mecz to potrzebuje zmiany i Sokolov był odpowiednią osobą. Na przyjeciu do zastąpienia Kazijskiego i Osmanego jest tylko Filippo Lanza jednak to jeszcze nie poziom na Maceratę i inne klasowe drużyny. Dzisiaj liczę na Maceratę i uważam że to oni wygrają ten mecz, jednak gram ciut bezpieczniej i przy ewentualnej porażce 3-2 ten typ mi wejdzie.

783#
Lube Banca Marche Macerata +1,5 - Itas Diatec Trentino 1 @ 1,775 ✅ 3-2 MACERATA :cool:
2,5/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f32/orlen-liga-2012-2013-liga-siatkowki-kobiet-82196.html#post3100538
Zgadzam się z typem na Dąbrowę zespół chyba jako jeden z nielicznych, nie tylko utrzymał skład ale też się wzmocnił w stosunku do poprzedniego sezonu do zespołu po urlopie macierzyńskim powróciła Joanna Staniucha-Szczurek i to będzie spore wzmocnienie drużyny.
Na papierze lepiej wygląda Atom ale jak to Jacek Nawrocki mówi w siatkówce nie da się z dnia na dzień zastąpić danego zawodnika, to nie są pionki potrzeba mnóstwo czasu by to wszystko zagrało, i brak ogrania i zgrania będzie głównym problemem Sopocianek, dlatego też skłaniałbym się w stronę MKS-u.
784#
ATOM Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 2 @ 2,00 ✅ 0-3 szybko, łatwo i przyjemnie :smile:
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +18
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram jeden typ z meczu finałowego Elitserien. Para Herbie kontra Rudy małpiszon. Niestety ale Jason w tym roku w Szwecji nie jeździ najlepiej. Do tego w drużynie ma bardzo mocnych kolegów i szczerze mówiąc ma niezbyt duże szanse na udział w biegu 15. Więc może objechać dzisiaj tylko 4 biegi. Hancock w ostatnich tygodniach nie fruwał. Brakowało mu mocy w silniku, ale dzisiaj jeśli on nie pojedzie na poziomie 12 punktów to gospodarze nie mają czego szukać w tym finale. Greg u siebie jeździ dość dobrze, para wystawiona praktycznie bez handicapu, bo te 0,5 to tylko żeby remisu nie było, w betsafe ta sama para ale kurs tylko 1,5.
785#
Greg Hancock -0,5 - Jason Crump 1 @ 1,85 ✅ 10-6 lokata
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugie podejście do Superligi. Jutro gram na Dynamo, dlaczego? Kadrowo zdecydowanie lepiej wygląda drużyna gości. Praktycznie utrzymali skład z ubiegłego roku,do tego spore wzmocnienie w postaci Bartka Kurka utwierdza mnie by zagrać na drużynę ze stolicy. Kruglow to były zawodnik Iskry więc będzie czuł się jak u siebie. Grankin to TOP3 no może 5 najlepszych sypaczy. Przyjęcie Veres i Kurek to niezła mieszanka. Do tego zgranie, które odegra tu kluczową rolę. Gospodarze sporo zmienili przed sezonem, szczególnie zmiana sypacza może być istotna, to że Rafa Redwitz potrafi sypać to wiem ale nie ma jeszcze zgrania z zespołem, Schmitt to niezły młotek, ale on musi jeszcze mnie przekonać do siebie bo ja go jeszcze jak najwyższej klasy atakującego nie traktuję. Zgranie odegra tu kluczową rolę i dlatego gram na gości, kurs nawet dobry.
786#
Iskra Odintsovo - Dynamo Moscow 2 @ 1,72 ⛔ 3-1 kontuzja Kurka :-(

2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nietypowo bo piłkarsko, ale taki kurs na City to według mnie spora okazja bo różnica pomiędzy tymi drużynami spora.
788#
Manchester City - Borussia Dortmund 1 @ 2,10 ⛔ 1-1 :zoltakartka:
1,5/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa typy z rewanżowego półfinałowego starcia. Kwestia awansu jest już rozstrzygnięta. Dzisiaj po raz kolejny powinno być niezłe lanie. W Birmingham jest rozłam drużyny zawodnicy pokłócili się między sobą i z trenerem, z tego względu nie jedzie też dzisiaj Bjarne Pedersen zawodnik który w dwóch meczach w tym sezonie na torze w Swindon zdobywał 17 i 16 punktów!! Dzisiaj za niego R/R co jest ogromną stratą. Do tego Ułamek ostatnio spisuje się bardzo słabo. A taki King i Barker biegów wygrywać nie będą. Rezerwa zdecydowanie gorsza. Tor w Swindon jest trudny i wątpię że goście sobie poradzą tym bardziej że jest konflikt w drużynie to spinać się nie będą, ja typuję wynik w granicach 60-30 nie licząc jokerów oczywiście. Swindon to dobra drużyna na swoim torze nie przegrywa, a na dodatek punktuje rywali jak chce. Hansior widać że jest ostatnio w gazie. Troy nie zawodzi. Do tego sezon życia jedzie Doyle i Kildemand. Morris, Lampart i Steadu siebie są bardzo skuteczni. Dla mnie pewna wygrana gospodarzy.
Drugi typ na over punktowy Steada, Simon jedzie z rezerwy więc ma dwa bardzo łatwe biegi z rezerwowymi i tu już liczę na 5 punktów. Ogólnie bardzo łątwe biegi jeśli obędzie się bez upadków i defektów to over 8,5 punktów zrobi nawet w 4 biegach.

789#
Swindon Robins -16,5 - Birmingham Brummies 1 @ 1,85 ✅ 55-37
2/10
Tobet

790#
Simon Stead over 8,5 @ 1,75 ✅ 12 izzzi
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +11
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
jeden typ z GP, mistrzem pewnie zostanie Holder, ale kurs na niesfornego bliźniaka słaby, bo Dzik to zawodnik który potrafi się spiąć we właściwym momencie. Jednak nie o mistrzostwie tu miałem pisać, gram parę Lindback - Andersen. Czorny ostatnio w GP robi furorę, jest zdecydowanie najlepszym Szwedem w GP, chociaż wraz z Fredką bronią honoru Szwedzkiego speedwaya (mam nadzieję że AJ nie dostanie dzikusa bo to tylko średniak). Antek ostatnio ma fajną atmosferę w drużynie, sam mówi że trafił na wyborny silnik. Do tego tor w Toruniu mu pasuje, rok temu był 4. Na MA idzie wyprzedzać po dużej a to żywioł dla Czornego. Hanior to największa pizdeczka GP, nie jedzie już o nic bo w Chellengu pojechał słabo a na dziką nie ma co liczyć przecież. Ogólnie Duńczyk oprócz EL nie jeździ dobrze więc nie sądzę że jutro odegra kluczową rolę. Według mnie wyżej będzie Szwed w tej parze.
791#
Antonio Lindbäck - Hans Andersen 1 @ 1,45 ✅ czorny w gazie i kolejna wygrana GP
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Typy na niedzielę, ale gram już teraz bo do tego czasu może mnie nie być na forumku. A jak będę to coś dopiszę, ale chłopaki z WZS ładnie to rozpracowali, jednak ja gram bezpieczniej i bez handi.
792#
Castellana Grotte - Lannutti Cuneo 2 @ 1,222 ✅1-3
Marcegaglia Ravenna - Piacenza 2 @ 1,222 ✅ 0-3
3/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Bicz pliss! gdzie taki kurs na Golloba w parze z Iverenem. Przecież tu powinno być po 1,85. Dlaczego? po pierwsze Gollob jedzie z Jensenem a ten ostatnio chyba nie jest aż tak rewelacyjny jak zawsze. W Chellengu zaliczył Olimpiadę i nie wierzę że zrobił to specjalnie. Gollob wczoraj był w niezłym gazie w Toruniu, w finale po defekcie Mistrza Świata nawet chciałem by on wygrał ???? Dzisiaj to on musi być liderem drużyny by Gorzów wygrał ten mecz. Iversen jedzie z Zagarem a ten w Gorzowie jeździ bardzo dobrze i swobodnie może zabierać punkty Duńczykowi. Puk ma sezon konia ale ostatni też tak jakoś bez błysku z początku sezonu, chociaż w Gorican niby w ładnym stylu załatwił sobie awans do GP. Ale dzisiaj ma trudniejsze biegi do tego nie prowadzi pary a po wymieszaniu jedzie z Gollobem. W tej parze według mnie lepszy będzie Gollob a kurs z kosmosu na moje.
793#
Tomasz Gollob - Niels Kristian Iversen 1 @ 2,50 ▶
2/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram na Skrę jakoś nie widzę zawodnika w Rzeszowie który ma porównywalną siłę w ataku co zawodnicy Skry. Skra jest o wiele w lepszej formie i to będzie decydujący aspekt. W polu serwisowym goście powinni zmiażdżyć Rzeszów. Przyjęcie może ciut lepsze po stronie gości, ale Skra mając nawet piłkę na 3 metrze ma na tyle silne skrzydła że takie piłki kończą. Atakujący Rzeszowa to jednak nie ta półka co rok temu Grozer. Brakuje Kovacevica na przyjęciu. Dla mnie faworytem jest Skra i kurs na ich wygraną jest zadowalający.
794#
Resovia Rzeszów - Skra Bełchatów 2 @ 1,652 ⛔ 3-2 drukarnia w Rzeszowie
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Za duży ten handicap, według mnie to nawet Unia wygra, w juniorskim już 5-1 więc teoretycznie handi wzrośnie do 13,5 i to powinni obronić.
795#
Stal Gorzów - Unia Tarnów +8,5 2 @ 1,65 ✅ 47-42
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom