>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dlaczego taki typ? Uważam że Skra nie wygra tego meczu 3-0, ale zamiast +2,5 na Egipcjan, wybieram jednak opcję która ma szanse na wejście przy graniu 3 setów. To że Skra jest faworytem tego meczu to wiadomo, ale Zamalek to bardzo niewygodna drużyna, grają w niej reprezentanci Egiptu, raczej skład jest ustabilizowany więc zakładam że są zgrani. Skra porywającej siatkówki na początku sezonu nie gra, na pewno ma siłę ognia na zagrywce, ale widać że gra jeszcze mocno faluje, zdarzają się przestoje. Zalamek to nie ogórki więc liczę że nawiążą przynajmniej w miarę wyrównaną walkę i sety do 20 i jeden do 21 mi wystarczą. W 2009 roku ugrali seta z Trento więc może dzisiaj to powtórzą ze Skrą :razz: 797#
Skra Bełchatów - Zamalek over 135,5 @ 1,85 ✅ 150 easy
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jedno spotkanie z Plus Ligi, w tym meczu faworytem jest zdecydowanie drużyna z Olsztyna. Gdyby grał Metodi Ananiew grałbym na Olsztyn bardzo mocno. Ale skoro go nie ma zagram za normalny stejk under punktowy w tym meczu. Przy takiej lini spokojnie mogą być 4 sety a under i tak ma duże szanse na wejście. Olsztyn nie ma wielkich wirtuozów ale ma ciekawy skład, co prawda w pierwszej kolejce zostali rozbici przez Resovię. Olsztyn ma mocny środek bo Sobala i Hain potrafią zagrać na wysokiej skuteczności, jedna nusi być dobre przyjęcie by wykorzystać potencjał środkowych. Czewa nie straszy zagrywką więc powinno być dobrze. Ferens w ofensywie jest niezły, Krzysiek też rokuje i liczę na dobrą grę w jego wykonaniu. Do tego Herman nieźle sypie więc powinno być dobrze. Olsztyn ma najlepszego Polskiego trenera Radosława Panasa, warsztat trenerski ma bardzo dobry, sporo podobieństw do Anastasiego z którym współpracował, rok temu pokazywał to w Politechnice w tym roku powinien zrobić sporo dobrego w Olsztynie. Częstochowa ma bardzo słaby skład, praktycznie w drużynie pozostał tylko Murek reszta to nowi zawodnicy albo rezerwowi z poprzedniego sezonu. Murek też już lepszy nie będzie i w przegranym meczu z Delectą też szału nie grał. Miłosz Hebda to zawodnik w którego pójdzie znowu zagrywka, a po przyjęciu ten chłopak jeszcze nie potrafi dobrze przygotować się do ataku i sporo traci w ofensywie. Piechocki mocno chowa Murka w przyjęciu ale to jeszcze bardzo młody zawodnik. Grzesiu Bociek rokuje ale to nie zawodnik na ciągnięcie gry w swojej drużynie. Dla mnie wygrana Olsztyna nie podlega wątpliwością, bardzo możliwe że w 3 setach.
798#
Indykpol AZS Olsztyn - AZS Częstochowa under 185,5 @ 1,76 ✅ 135
2/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +21
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeszcze jedno spotkanie z Włoskiej Lega Pallavolo. Valentia podejmuje Modenę. Według mnie faworytem są gospodarze i mówiąc szczerą prawdę nie mam klapek na oczach bo wygrali ostatnio z Trentino. Drużyna Velentii wygląda bardzo ciekawie. Mocnym punktem jest leworęczny atakujący Niels Klapwijk, z Trentino zagrał rewelacyjnie zostając MVP meczu czym potwierdził swoją dobrą grę w sparingach przedsezonowych, parę przyjmujących tworzą Niemiec Kaliberda oraz były gracz Zaksy Urnaut. To para która się uzupełnia. Kaliberda jest lepszy w przyjęciu ale w ofensywie lepiej wygląda Urnaut. Zresztą obaj są dość uniwersalni i nie mają problemów czy to z przyjęciem czy to z atakiem. Grę bardzo urozmaica sypacz Manuel Coscione. Mocny środek Buti i Barone więc przy dobrym przyjęciu mogą dostać sporo piłek. Libero Alessandro Farina to już uznana marka we Włoszech z przyjęciem nie ma problemów gra w obronie nieco gorsza ale też sobie radzi. Modena mocno przemeblowana w tym roku. Praktycznie drużyna się posypała. Odszedł Esko za niego jest Baranowicz i to jest osłabienie. Nie ma Mateo Martino i Metju Andersona więc dwóch kluczowych przyjmujących z poprzedniego sezonu. Nie ma także gwiazdy zespołu Angela Dennisa. Zespół się osłabił i teraz zdecydowanie potrzebuje czasu by się zgrać. Co prawda wygrali pierwsze spotkanie z Veroną, ale Verona jest dość słaba. Na przyjęciu występują teraz Kooy i Quesque czyli zawodnicy którzy w żaden sposób nie gwarantują dobrego przyjęcia, a Valentia na zagrywce postraszy, a sam Manir przyjęcia nie utrzyma. Środek mocny ale czy w ogóle będzie uruchomiony ja wątpię, ale Sala i Vesely są mocni w ofensywie. Na młotku gra Celitans i to nie jest wirtuoz. Dla mnie wygrana, już druga w tym sezonie dla Valentii która na papierze jest mocniejsza, do tego własna hala, pewność siebie po wygraniu z Trento.
799#
Tonno Callipo Vibo Valentia - Casa Modena 1 @ 1,833 ✅ 3-0 pogrom :cool:
2/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie pamiętam kiedy było ostatnie podsumowanie.. konsekwentnie powiększam kapitał, bazuję na yieldzie ponad 10% więc mnie to w pełni zadowala. Skończyło się kolarstwo, lada moment skończy się żużel i do końca grudnia bo do tego czasu będę podawał typy na forum (tzn prowadził ten temat) w tym temacie będzie pojawiała się siatkówka i sporty zimowe jednak zanim one zaczną to jeszcze ok. miesiąca. Wyniki we wrześniu i październiku mnie zadowalają. Sezon kolarski zakończyłem z 55% skutecznością co uważam za sukces, a co najważniejsze i ta dyscyplina przyniosła profity, nie duże ale przyniosła. Resztę dyscyplin podsumuję przy zamknięciu tematu. To wszystko, mam nadzieję że niekiedy komuś pomogłem lub też odradziłem grania jakiegokolwiek typu ;) Pozdro.
Podane Kupony: 799
Trafione Kupony: 467
Zwroty: 27
Zainwestowane: 1208j
Wygrane: 1343,811j
Zysk: 135,811j
Yield: 11,24%

Żużel: 180/302 w tym 22 zwroty
Kolarstwo: 143/264 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 85/137
Piłka Nożna: 4/13 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4
Lekkoatletyka: 0/2

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie ogarniam, kompletnie nie ogarniam dlaczego Sada jest faworytem tego meczu, przecież jest to mecz o awans z grupy do półfinałów, bo wątpię że Brazylijczycy wygrają z Trentino a Al Rayyan pewnie sponiewiera drużynę amatorów z Meksyku. Drużyny prezentują podejrzewam równy poziom i według mnie tu kursy powinny być równe, zdecydowanie. Ciapate dzisiaj bardzo ładnie powalczyły z Trentino i w pewnym momencie gwiazdy Lega Pallavolo się zagotowały. Al Rayyan ma bardzo mocny skład, Oivanen dzisiaj zagrał bardzo dobre spotkanie. Bracia Bartojew też bardzo pozytywnie się zaprezentowali. Środek funkcjonował niebanalnie, ale co się dziwić skoro taka rutyna na środku jak Lee i Rodrigao. Menez to najsłabszy punkt drużyny szczególnie w przyjęciu ale w ofensywie niezły. Nazwiska i siła ognia po stronie gospodarzy więc powinni według mnie wygrać to spotkanie, tym bardziej że grają u siebie to i ściany pomogą bo jak to bez gospodarza w półfinałach? nie wierzę w to, szejki już posmarowały gotówką :razz:
800#
Sada Cruzeiro - Al Rayyan 2 @ 6,70 ⛔ 3-1 niby lekka drukarnia ale i tak było warto
1/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Emil jest o wiele lepszym juniorem niż Kamil, raczej powinien wygrać pierwszy bieg dla Torunian. Kamil jak przywiezie 2 to będzie dobry wynik. Później obaj będą wchodzili za Przedpełskiego ale tylko Emil pojedzie jako Z/Z za Saletre no chyba że Ryan jedzie ale takiej informacji nie znalazłem. Średnie u siebie: Emil 1,64, Kamil 1,51. Emil w ostatnim czasie złapał fajną formę i to od niego dzisiaj zależy czy Toruń zdobędzie brąz. Jeśli zakręci się ok 8 punktów to Toruń wskoczy na pudło jeśli nie będzie ciężko. Także trzymaj gaz i zrób swoje.
801#
Emil Pulczyński - Kamil Pulczyński 1 @ 1,46 ✅ 7-2
2,5/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Widzę ogromne value w tym typie, rozumiem że linia wystawiona bardzo wysoko, ale to nie przez przypadek. Gollob dzisiaj wystawiony z fatalną juniorką więc na kolegów z drużyny nie będzie się oglądał. Ma być kilerem zawodnikiem od 3 i takim będzie. Jest w formie, ten ostatni mecz w Gorzowie to traktuję z przymrużeniem oka. W Tarnowie potrafi jeździć potwierdzał to przed laty startując w barwach Tarnowski jaskółek. Do tego uważam że mecz będzie miał dwa etapy, pierwszy z nich to wysokie punktowanie gospodarzy, później rezerwy taktyczne i odrobienie strat przez gości. Przy 6 startach over powienien spokojnie pokryć, przy 5 będzie ciężko ale też powinien dać radę. Trochę siara że tak się jaram tym typem, ale tak to widzę i uważam że to właśnie Gollob da mistrzostwo Gorzowianom. A jak pojedzie słabo i Stal nie zdobędzie złota to będę również zadowolony.
Piotr będzie miał dzisiaj 7 startów, więc aby typ wszedł wystarczą same drugie miejsca, z takim zadaniem Piotr sobie poradzi. Uważam też że spokojnie może wygrywać biegi z Miedziakiem i Wardem. Do tego nie ma na juniorce Dudka więc jemu też nie ma kto zabierać punktów ze swojej drużyny. Piotr jest w formie w Toruniu radzi sobie raz lepiej raz gorzej. Ale tor w Toruniu jest do walki i Protas powinien sobie spokojnie poradzić i zdobyć co najmniej 13 punktów.

802#
Tomasz Gollob over 13,5 @ 3,20 ⛔ 8 kończ waść wstydu oszczędź
1,5/10
Tobet

803#
Piotr Protasiewicz over 12,5 @ 2,00 ⛔ 9 cały Pussy :-|
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ward w parze z Sullivanem i na nim będzie tracił, po wymieszaniu idzie do Holdera i też straci. Miedziak z Przedpełskim, po wymieszaniu z juniorami. Jest w niesamowitym gazie na MA ostatnio i z całą pewnością zapunktuje lepiej niż niesforny bliźniak.
804#
Adrian Miedziński - Darcy Ward 1 @ 2,11 ✅ 9-9 lokata, izzi pefunia ????
3/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jutro na Pinnacle pewnie da radę złapać wyższy kurs, ale niestety mnie nie będzie i jestem skazany na @2 od Unibetu co uważam i tak za delikatne value bo ja jednak dałbym po 1,85.
805#
PGE Skra Bełchatów - Sada Cruzeiro 1 @ 2,00 ⛔ 2-3
3/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
7 punktów to dużo i mało, jednak Poole ma siłę uderzenia w postaci niesfornych bliźniaków i KK. Do tego Kling u siebie to całkiem inny zawodnik niż na wyjeździe. Mały Fredka z rezerwy nie będzie przegrywał z rezerwą gości. Do tego R/R za Piotrka więc dodatkowy start dla KK. Kibicuję Poole w EL, do tego wybieram się na ten mecz i jakoś nieswojo bym się czuł gdybym nie miał nic zagrane ;)
806#
Mistrz Elite League? Poole Pirates @ 1,75 ⛔ pobicie Warda, kontuzja Holdera, odwołany lot Iversena, beka ???? ale Elite League&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Speedway Ekstraliga
4/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
A to typy siatkarskie łikendowe, pierwszy Włoski dubelek. Piacenza pomimo tego że jest to mocna drużyna to w tym sezonie nie te progi co Macerata, Trentino i chyba Cuneo. Drugi typ na Cueneo z rewelacją ligi jak na razie. Valentia ma siłę ognia ale na przeciwko jest Sokolov a on jest kozakiem no i Tadzin mówi że to peffka więc mu ufam.
Resovia na wyjazdach to jednak nie to samo co na Podpromiu, po takim kursie gram na Zakse po niższym bym się wahał. Zaksa mu Gumę a on pozamiata dwoma amatorami którzy grają na rozegraniu w Rzeszowie i to zdecyduje kto wygra ten mecz. Po kursie ponad 2,7 grałbym na Resovię ale takiego nie ma :]
807#
Macerata - Copra Piacenza 1 @ 1,33 ✅ 3-0
Cuneo - Tonno Callipo Vibo 1 @ 1,28 ✅ 3-0
3/10
Betsafe

808#
ZAKSA Kędzierzyn Koźle - Resovia Rzeszów 1 @ 1,85 ✅ 3-1
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Największa baza informacji siatkarskich na forumku czyli Gustlik potwierdził moje informacje i okazuje się że w San Giustino nie zobaczymy najprawdopodobniej obu rozgrywających, Riley McKibbin ma kłopoty z barkiem, a nominalny drugi sypacz Paolo Torre ma problemy rodzinne (&quot;fiknął mu ojciec&quot;) i nie trenował w ostatnim czasie, także rozegranie gospodarzy może być słabe, co ja mówię ich rozegranie z dwoma nominalnymi rozgrywającymi jest słabe a co dopiero teraz. Ogólnie skład szału nie robi i w obliczu tych absencji ciężko będzie im o seta. Tu wszystko zależy od Trentino jak nie oleją to skończy się 0-3, a jak oleją to pewnie we frajerski sposób stracą seta w by w 3 kolejnych rozbić rywali do 15. Trento z meczu na mecz się rozkręca i dzisiaj liczę że zagrają przyjemną siatkówkę i wygrają 3-0. O potencjale tej drużyny i o zawodnikach nie ma co pisać bo to przepaść w porównaniu z San Giustino.
812#
Altotevere San Giustino - Itas Diatec Trentino -2,5 2 @ 1,85 ✅ 0-3
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +17
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Macerata straciła w tym roku w lidze 1 set, kadra jest kapitalna, chociaż ostatnio zawodnicy narzekali na lekkie urazy to nie zmienia faktu że są decydowanym faworytem w tym meczu. Na każdą pozycję są zmiennicy i wcale nie powinni osłabić poziomu jeśli mieliby zagrać. Latina jest w gazie w tym roku, ale coś czuję że ta drużyna ze słabymi będzie spokojnie wygrywać ale z mocniejszymi będzie miała spore problemy, zdecydowanie nie jest to poziom Maceraty, Trentino czy Cuneo.
Valentia też rewelacja ligi, bardzo mocni kadrowo, mocne skrzydła więc nawet przy gorszym przyjęciu jest to zagrać. Do tego wyniki są imponujące w tym roku, są zdecydowanym faworytem tego meczu. Ravenna kuchennymi drzwiami dostała się w tym roku do Lega Pallavolo, są najgorszą drużyną we Włoszech, od każdego dostają bęcki teraz nie będzie inaczej.

816#
Macerata-Latina 1 @ 1,285 ✅ 3-1
Valentia-Ravenna 1 @ 1,10 ✅ 3-0
3/10
Marathonbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom