>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wettarena

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Ja zleciłem wypłatę że 2 miesiące temu i do dzisiaj nie mam pojęcia gdzie te pieniądze się podziały....
Nadal jesteś bez wyplaty bo zastanawiam się czy brać ten bonus powitalny 100% 400zl? Ktoś tam jeszcze gra?

Edit: ok znalazłem sporo info na Twitterze i innych forach. Same negatywy i problemy z wypłatami pieniądzy. A ten screen z liveczatu juz przebija wszystko . Ciekawe jak długo tacy oszuści jeszcze pociągną

Załączniki

Ostatnia edycja:
miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Ktoś tam wyżej pisał, że darta Mu długo rozliczają, dzisiaj mam ten sam problem, wszystko inne rozliczone tylko nie Dart...

Co do bonusu od razu się pojawia, tylko musicie spróbować coś obstawić i wyskoczy Wam, że macie bonus i później normalnie możecie za niego grać :)

Ostatnia edycja:
miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Tam nikt praktycznie nie gra, a co dopiero Darta. Nie licz na odpowiedź
Nie gram tam, nudziło mi się i założyłem sobie konto dla free betu na start, aby sprawdzić czy wypłacą w razie wygranej, wszystko rozliczyli normalnie, tylko darta na drugi dzień, teraz do wypłaty chcą wyciąg z konta bankowego i zdjęcie z dowodem przy twarzy hehe, jak się to skończy dam Wam znać :)

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Nie gram tam, nudziło mi się i założyłem sobie konto dla free betu na start, aby sprawdzić czy wypłacą w razie wygranej, wszystko rozliczyli normalnie, tylko darta na drugi dzień, teraz do wypłaty chcą wyciąg z konta bankowego i zdjęcie z dowodem przy twarzy hehe, jak się to skończy dam Wam znać :)
Daj znac bo sam zalozylem konto i bonus 100% czeka na wpłatę. Ale jak poczytałem o problemach graczy to odpuscilem. Dowod przy twarzy na początek:) miło

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Szanowny Graczu,

Dziękujemy za przesłanie dokumentów weryfikacyjnych. Z przyjemnością informujemy, że proces weryfikacji przebiegł pomyślnie i wszystkie dostarczone przez Ciebie dokumenty są zgodne z naszymi wymaganiami.

W związku z tym rozpoczęliśmy proces realizacji zlecenia wypłaty wygranej z freebetu. Środki zostaną zaksięgowane zgodnie z regulaminem naszej platformy w najbliższym możliwym terminie.

Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Próbujcie, 20 zł na początku, wejdzie lub nie wejdzie, później jeszcze 50 zł dają, hajs za darmo :)

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Szanowny Graczu,

Dziękujemy za przesłanie dokumentów weryfikacyjnych. Z przyjemnością informujemy, że proces weryfikacji przebiegł pomyślnie i wszystkie dostarczone przez Ciebie dokumenty są zgodne z naszymi wymaganiami.

W związku z tym rozpoczęliśmy proces realizacji zlecenia wypłaty wygranej z freebetu. Środki zostaną zaksięgowane zgodnie z regulaminem naszej platformy w najbliższym możliwym terminie.

Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Próbujcie, 20 zł na początku, wejdzie lub nie wejdzie, później jeszcze 50 zł dają, hajs za darmo :)
Daj znac jak wyplaca. Bo podobno łatwiej cos wygrac niż wypłacić:)

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Pieniądze na koncie, czyli jakieś 3 godziny czekania :) Polecam, nic nie musicie wpłacać i dostajecie freebet 20 zł na początek, wygracie czy przegracie to dostajecie drugi 50 zł :)

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Skusiłem się i wplacilem. Nie mogę zagrac nic za więcej niż 50zl. Wyskakuje mi za każdym razem komunikat wprowadź poprawna kwotę. Ktos ogarnia w czym tkwi problem? Chyba nie zlimitowali mnie po weryfikacji konta przez zagraniem czegokolwiek?

Edit: no mam limit max 50zl na wszystko. Dodatkowo jak chce zagrac to samo kilka razy to wyskakuje info ze max 2x można zagrac. No większego cyrku nie widzialem. Dostać limity zanim cokolwiek się zagra

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom