G
621
gruby_czarny
Użytkownik
gra tam ktoś jeszcze ?
ogarnęli się po tym początkowym bajzlu ?
ogarnęli się po tym początkowym bajzlu ?
Nadal jesteś bez wyplaty bo zastanawiam się czy brać ten bonus powitalny 100% 400zl? Ktoś tam jeszcze gra?Ja zleciłem wypłatę że 2 miesiące temu i do dzisiaj nie mam pojęcia gdzie te pieniądze się podziały....
Tam nikt praktycznie nie gra, a co dopiero Darta. Nie licz na odpowiedźSorry za dwa posty, ale mam pytanie, rozliczyli komuś w końcu DARTA? Bo mi dalej wisi, a wszystko inne rozliczone, heh.
Nie gram tam, nudziło mi się i założyłem sobie konto dla free betu na start, aby sprawdzić czy wypłacą w razie wygranej, wszystko rozliczyli normalnie, tylko darta na drugi dzień, teraz do wypłaty chcą wyciąg z konta bankowego i zdjęcie z dowodem przy twarzy hehe, jak się to skończy dam Wam znaćTam nikt praktycznie nie gra, a co dopiero Darta. Nie licz na odpowiedź
Daj znac bo sam zalozylem konto i bonus 100% czeka na wpłatę. Ale jak poczytałem o problemach graczy to odpuscilem. Dowod przy twarzy na początek miłoNie gram tam, nudziło mi się i założyłem sobie konto dla free betu na start, aby sprawdzić czy wypłacą w razie wygranej, wszystko rozliczyli normalnie, tylko darta na drugi dzień, teraz do wypłaty chcą wyciąg z konta bankowego i zdjęcie z dowodem przy twarzy hehe, jak się to skończy dam Wam znać
Daj znac jak wyplaca. Bo podobno łatwiej cos wygrac niż wypłacićSzanowny Graczu,
Dziękujemy za przesłanie dokumentów weryfikacyjnych. Z przyjemnością informujemy, że proces weryfikacji przebiegł pomyślnie i wszystkie dostarczone przez Ciebie dokumenty są zgodne z naszymi wymaganiami.
W związku z tym rozpoczęliśmy proces realizacji zlecenia wypłaty wygranej z freebetu. Środki zostaną zaksięgowane zgodnie z regulaminem naszej platformy w najbliższym możliwym terminie.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji.
Próbujcie, 20 zł na początku, wejdzie lub nie wejdzie, później jeszcze 50 zł dają, hajs za darmo
Akurat pierwsze. Także nie pomogłeśMoże temu że to Twoje dziesiąte konto w tym buku.