G
621
gruby_czarny
Użytkownik
gra tam ktoś jeszcze ?
ogarnęli się po tym początkowym bajzlu ?
ogarnęli się po tym początkowym bajzlu ?
Nadal jesteś bez wyplaty bo zastanawiam się czy brać ten bonus powitalny 100% 400zl? Ktoś tam jeszcze gra?Ja zleciłem wypłatę że 2 miesiące temu i do dzisiaj nie mam pojęcia gdzie te pieniądze się podziały....
Tam nikt praktycznie nie gra, a co dopiero Darta. Nie licz na odpowiedźSorry za dwa posty, ale mam pytanie, rozliczyli komuś w końcu DARTA? Bo mi dalej wisi, a wszystko inne rozliczone, heh.
Nie gram tam, nudziło mi się i założyłem sobie konto dla free betu na start, aby sprawdzić czy wypłacą w razie wygranej, wszystko rozliczyli normalnie, tylko darta na drugi dzień, teraz do wypłaty chcą wyciąg z konta bankowego i zdjęcie z dowodem przy twarzy hehe, jak się to skończy dam Wam znaćTam nikt praktycznie nie gra, a co dopiero Darta. Nie licz na odpowiedź
Daj znac bo sam zalozylem konto i bonus 100% czeka na wpłatę. Ale jak poczytałem o problemach graczy to odpuscilem. Dowod przy twarzy na początekNie gram tam, nudziło mi się i założyłem sobie konto dla free betu na start, aby sprawdzić czy wypłacą w razie wygranej, wszystko rozliczyli normalnie, tylko darta na drugi dzień, teraz do wypłaty chcą wyciąg z konta bankowego i zdjęcie z dowodem przy twarzy hehe, jak się to skończy dam Wam znać![]()
Daj znac jak wyplaca. Bo podobno łatwiej cos wygrac niż wypłacićSzanowny Graczu,
Dziękujemy za przesłanie dokumentów weryfikacyjnych. Z przyjemnością informujemy, że proces weryfikacji przebiegł pomyślnie i wszystkie dostarczone przez Ciebie dokumenty są zgodne z naszymi wymaganiami.
W związku z tym rozpoczęliśmy proces realizacji zlecenia wypłaty wygranej z freebetu. Środki zostaną zaksięgowane zgodnie z regulaminem naszej platformy w najbliższym możliwym terminie.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji.
Próbujcie, 20 zł na początku, wejdzie lub nie wejdzie, później jeszcze 50 zł dają, hajs za darmo![]()
Akurat pierwsze. Także nie pomogłeśMoże temu że to Twoje dziesiąte konto w tym buku.
Wiadomo, kto kupił?Powoli możecie wyciągać pieniądze z Wettareny. Do końca roku zostanie ona kupiona przez nowy zagraniczny podmiot
Gram tam od dwóch miesięcy i w sumie wnioski całkiem spoko, cashback co tydzień, kursy ok, kontakt też nie najgorszy. Pieniądze są wypłacane, czasem trzeba chwilę poczekać, ale zawsze wypłacają nawet większe sumyI jakie wnioski z tego buka na dzień 04.01.2025?