konradbcn07
Użytkownik
Po 8 dniach konto zweryfikowane , jeżeli ktoś ma problem to pisać do mnie na PRIV, chętnie pomogę
to Ci na pewno nic nie da, jedyne co możesz zrobić to cierpliwie czekać, dopiero po pełnej weryfikacji będziesz mógł liczyć na wypłatęJuz nie wiem co robic zlecenie wyplaty dalem 14.12 co prawda wczoraj dostarczylem im ostatnie potrzebne dokumenty nie wiem co juz robic czy dalej czekac czy im cos pocisnac
Do pięciu dni roboczych. Przynajmniej tak piszą na swojej stronie:Witam weryfikacja przeprowadzona w 2 dni, ale z naciskaniem na angielski support, bo ten polski to...średnio działa ???? Mam pytanie dzisiaj o 13.15 zatwierdzili wypłatę, konto mam w mbank-u. Kiedy mogę spodziewać się pieniędzy na koncie?
Polecenie wypłaty jest realizowane natychmiast po jego rejestracji. Wypłata na konto bankowe dokonywana jest z reguły jako zwykły przelew. Przekaz środków z naszej strony odbywa się 3 razy dziennie w godzinach pracy, a środki trafiają na konto bankowe użytkownika w ciągu 5 dni roboczych.
Jest szansa, że pieniądze będziesz miał już jutro - większość moich wypłat trafiała na konto na drugi dzień od polecenia wypłaty.Mam pytanie dzisiaj o 13.15 zatwierdzili wypłatę, konto mam w mbank-u. Kiedy mogę spodziewać się pieniędzy na koncie?
Ja wysyłałem w poniedziałek popołudniu, ale po rozmowie z suppoertem wszystkie dokumenty w pełni "prawidłowe" z jego punktu widzenia wysłane zostały już we wtorek o godz. 0.01. W mailu dostałem informacje, że potrwa to do 3 dni. Wczoraj po pytaniu do angielskiego supporta zaakceptowali wszystkie dokumenty, a także natychmiast wypłatę.czy ktoś kto przesłał dokument w ciągu ostatnich trzech dni ma już zweryfikowane konto? Ciągle czekam na przejrzenie jednego skanu.
Może zdarzyć się tak, że kiedyś w przyszłości będą chcieli weryfikować Cię po raz kolejny. Sporo osób pisało o tym na forum. W każdym razie po weryfikacji powinieneś mieć spokój na jakiś czasTa weryfikacja jest jednorazowa? czy wtedy kiedy im się zachcę mogą cię weryfikować po raz kolejny?